Vuosien jälkeen

Hei lukijat

Aloitin tarinan, josta voi tulla pitkä.

Ymmärrän hyvin, että kaikilla ei ole aikaa, tai edes halua lukea pitkiä tarinoita.

Siksi tein lyhennelmän tarinastani. Kas tässä:

- Juha, Kapo
- Teltta, vene
- sauna, mökki
- kyrpä, perse, ym.
- paneminen, imeminen ym.

Tulikohan lyhennelmästäni liian pitkä? En tiedä, mutta tällä mennään :)


*
*
*



Ja nyt sitten se pitempi versio…:


Kohtaaminen vuosien jälkeen




Juhan kanssa telttailemassa


Seitsemän vuotta ehti kulua siitä, kun taas tapasimme jo päiväkotiajoilta tutun Juhan kanssa. Juhan perhe palasi Kanadasta isänsä saatua diplomaattikomennuksensa loppuun. Pientä viestittelyä eromme alussa olimme Juhan kanssa pitäneet. Se harveni vuosien vieriessä. Nyt tapasimme uudestaan.

Jälleennäkeminen oli jännittävä aluksi, mutta pian jännitys väliltämme hävisi. Lapsuudenaikainen ystävyytemme ei ollut koskaan rikkoutunut. Melkein kuin vuosia ei olisi välissä ollutkaan. Seitsemän vuoden tauko tapaamisessa oli toki muuttanut meitä muuten melkoisesti. Väliin mahtui esimerkiksi murrosikä kasvupyrähdyksineen. Mutta jo heti uuden tapaamisen alussa, huomasimme viihtyvämme taas yhdessä.

Juhan kanssa olimme olleet kokeilunhaluisia lapsia. Uimahallin vessassa tulimme joskus vertailleeksi karvattomia kikkeleitämme. Altaassa painiessa kun huomasimme, että niiden kikkeleiden kovuus ja koko yllättäen siinä painiessa muuttui. Sitä ihmettä kirmasimme katsomaan vessan suojiin.
Se oli sellaista uteliaisuutta ennemminkin kuin seksuaalista.

Tässä seitsemän vuoden aikana oli tullut kuitenkin kummallekin selväksi, että tytöt eivät ole meidän juttu. Kumpikin oli sitä laatua kokeillut, mutta vaikka itse pystyin seksiin naistenkin kanssa, se seksi oli kaukana tyydyttävästä. Samaa mieltä oli Juhakin siitä jutusta.

Nyt päätimme lähteä pienelle retkelle muistelemaan lapsuutta ja pohtimaan
aikuistumista.

Kannasjärven leirintäalue oli sopivan matkan päässä ja isäni tuttu piti siellä kalastustarvikevuokraamoa. Sinne siis. Otimme teltan majoitusta varten. Olisi siellä ollut mökkejäkin, mutta päätimme telttailla kuten joskus silloin muksuna ollessamme.

Vene vuokrattiin, madot ostettiin vuokraamon sälliltä. Onget löytyivät isäni varastosta.
Ilta oli aurinkoinen ja tuulenvire vähäinen lähtiessämme soutamalla vastapäisen saaren rantaa kohti. Sieltä kaislikon reunalta saa kerrotun mukaan joskus isojakin ahvenia.

Meille kalat olivat toissijainen asia. Lähinnä tarkoitus oli kertoa ja kuulla kummankin kuulumisia. Minä olin erityisen kiinnostunut Juhan Kanadan kokemuksista.

Tunnit kuluivat. Yhtään nykäystä eivät onkemme ottaneet. Meitä tilanne huvitti ja naureskelimme vielä vetäessämme venettä paikoilleen. Että sellainen kalareissu tällä kertaa.

17

1160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa 2



      Vuokraamon työntekijä/omistaja, kolmekymppinen mies, tuli ottamaan veneen avaimet ja kertoi saunassa olevan vielä lämmintä, jos meitä sellainen kiinnostaa. Itsekin oli sinne menossa ja lupasi, ettei velota meitä ollenkaan.

      Kyllähän se meille kelpasi. Haimme pyyhkeet teltalta ja hipsimme saunaa kohti. Viimeisiä kylpijöitä tuli vastaan ja kertoivat löylyjä riittävän ihan kivasti.

      Vuokraamon omistaja oli jo saunan eteisessä riisumassa ja teimme hänelle seuraa.

      En ollut Juhaa nähnyt vuosiin alasti. Alakerrassa ei näkynyt karvoja nytkään, mutta muita muutoksia oli, kuten esimerkiksi se, että tuppikikkeli oli muuttunut ihan reilun kokoiseksi kyrväksi. Ja se mikä eniten ihmetytti, esinahkaa ei ollut ja terska mollottikin täysin paljaana.
      Omaan jalkoväliinikin oli muutoksia myös tietenkin tullut, mutta ei ihan noin rajuja, tyydyin toteamaan.
      Enkä ollut sheivannut kalun ympäristöäkään Juhan tavoin.

      Marko, se vuokraamon mies, joka ymmärsi jopa esitellä itsensä, oli ihan kiva ja jutteli kaikenlaisia. Kuuli sivusta myös Juhan Kanadan keikasta ja oli kiinnostunut siitä, missä päin Kanadaa Juha oli asunut. Ei ollut kuitenkaan utelias tai liian tunkeileva kysellessään.
      Saatuaan saunomisensa valmiiksi, poistui ja käski meidän laittaa ovet lukkoon lähtiessämme.
      Lukitsin oven heti Markon poistuttua. En halunnut ketään häiritsemään yhdessäoloamme.

      Jäimme kahdestaan saunomaan ja suihkun puolella sain jo sen verran kerättyä rohkeutta, että päätin selvittää mieltäni askarruttaneen asian.

      Sen verran hyviä kavereita olimme, että uskalsin kysyä Juhalta, että mihin sun mulkusta nahka on hävinnyt. Juha vastasi nauraen, että kun mulkku koki kasvupyrähdyksen, nahka ei pysynyt mukana ja kanadalainen kirurgi napsaisi kasvavalle mulkulle tilaa.

      Kerroin tilan tulleen tarpeeseen. Juha naurahti kommentilleni.

      - Muistatko Juha, kun lapsena vertailtiin kikkeleitämme uimahallissa?
      - Kuules Kapo. Ei niitä sellaisia asioita noin vain unohda. Se oli sellaista viatonta lapsen uteliaisuutta. Toki utelias olen vieläkin, että jos kiinnostaa?

      Tuo ei ollut tullut itselleni ensimmäisenä mieleen, ja jouduinkin pohtimaan, että olisinko sellaiseen valmis. Ajatus kiihotti sen verran, että penikseni alkoi valmistella itseään vertailukuntoon.

      - On mulla uteliaisuutta. Olisihan se jännä nähdä, miksi tuo sun kalu on muuttunut vuosien saatossa.
      Juha huomasi alkaneen erektioni.

      -Täällähän Kapon kalu valmistautuu näköjään jo vertailuun. No katsotaan nyt, mitä muutoksia vuodet ovat tuoneet.

      • Osa 3



        Juha tuli viereeni, tarttui kalunsa varteen alkaen vedellä sitä rivakasti. Varsi alkoi pullistua nopeasti ja pian koko komeus seisoi tanakasti ilman käden tukea. Upea näky kyllä, vaikka se ei ihan kauheasti uutta mittaa ottanutkaan veltosta jäykistyessään. Ei sen tarvinnut.
        Oma mulkkuni oli myös jo kasvanut täyteen kokoonsa. Yllättäen se ei paljoa jäänytkään Juhan mulkun koosta. Esinahan paettua kokonaan taakse, kalut muistuttivat toisiaan jo melko tavalla.

        - Kapo, voinkos mä vähän kokeilla sun kullia, kysyi Juha hiukan hengästyneenä.
        - Totta kai. Puristithan sä sitä jo lapsenakin, mutta nyt saat enemmän puristeltavaa.

        Tartuin myös Juhan kaluun ja tervehdin sitä oikein huolella.

        Vesi lorisi niskaamme runkatessamme toisiamme. Yllättäen Juha veti minut pakaroistani itseensä kiinni.
        Vastakkain olevat kalumme hieroivat toisiaan ja kyllä meille molemmille oli selvää, missä nyt mennään. Näin olimme tehneet jo aikoinaan, ymmärtämättä silloin kuitenkaan oikein kunnolla, mistä on kysymys.

        Suljin suihkun. Jäykkien kalujemme vastakkain hieromista jatkoimme jonkin aikaa. Kalujemme hangatessa toisiaan ja vatsojamme, ne erittivät liukkautta väliimme, kertoen omalla tavallaan, että hyvää tekee.
        Kuin yhteisestä sopimuksesta tartuimme taas toistemme kulleihin ja aloimme vatkata niitä ruiskutuskuntoon.

        - Tekee kyllä helkutin hyvää tää, sanoin kun tunsin tutun kutinan alavatsassani.
        - Tässä kuumottaa kyllä tosiaan jo oikein kunnolla. Anna mä nyt edes vähän tässä ensin herkuttelen sun perseellä, anoi Juha.
        - Siitä vaan.

        Juha puristeli pakaroitani molemmin käsin ja kehui persettäni hyvännäköiseksi. Raotti vähän pakaravakoa. Kosketti sormellaan perserusinaani. Sekään ei tuntunut pahalta.

        Otin Juhan sanat vastaan mielihyvin. Kukapa ei tykkäisi, jos peppuaan kehutaan.
        - Kiitos kohteliaisuudesta, Juha. Sulla on muuten oikein lihaksikas perse ja komea mulkku.


        Otin vuorostani Juhaa pakaroista kiinni. Ujutin vähän sormiani pitkin pakarauomaa, etsien sieltä mahdollisesti kyrvälleni sopivaa aukkoa. Ajatus kyrvän työntämisestä noiden pakaroiden väliin kiihotti.

        - On muuten kyllä mällin lähtö niin lähellä, että eiköhän roiskita satsit heti?
        - Onhan ovi lukossa?- halusi Juha varmistuksen.
        - Juu. On se.

        Nyt ei ollut enää paluuta. Olin tuntenut jo jonkin aikaa, että kohta sataa sakeaa. Niin tunsi ilmeisesti Juhakin.

        Pian Juha voihkaisi, että nyt lähtee. Hänen kyrpänsä sylki komeita kaaria vatsoillemme. Ne kaaret eivät ehtineet vielä loppua, kun omani, Juhan vatkaama kullini antoi reilusti lisää spermaa väliimme. Vatsojemme väli oli kastunut, ja sen kasteen tuoksu nousi sieraimiimmekin.
        Juha puristi minua itseensä tiukasti, pitäen otteessaan ainakin minuutin. Vatsoiltamme valuva mälli alkoi valua kohti lattiaa. Laitoimme suihkun päälle uudestaan ja huuhtelimme itsemme lisäksi myös lattian.

        - Voi jee, kun teki hyvää.
        - En väitä vastaan, totesin minäkin. Kaluni hitaasti pehmetessä, se taipui lattiaa kohti, tiputellen spermatippoja vielä nokastaan...

        Otin Juhan nyt jo veltostuneen kalun käteeni ja sitä vähän kääntelin.
        - Tätä minä kai saan tutkia vielä tarkemmin teltalla, eiks vaan?
        - Toki. Mutta myös perseesi tutkiminen on asialistalla, nauroi Juha.
        No suunnitelmat olikin sitten alustavasti lyöty lukkoon, totesimme.

        Katsoimme, että sauna ja pesuhuone jää meidän jäljiltä hyvään kuntoon ja läksimme teltalle. Haimme virvoitusjuomia kioskin seinällä olevasta automaatista. Siltä varalta, että jano yllättäisi, tai että kurkku vaatisi jonkinlaista huuhtelua.

        - Jos ollaan täällä vielä muutama päivä, varataan mökki, ehdotin.
        - Joo. Musta tuntuu, että meillä on paljon mökkeiltävää, tuumi Juha. Mutta tää tuleva yö vietetään vielä teltassa.

        En usko, että hän olisi kuvitellut, etten ymmärtäisi hänen vihjaustaan niin sanotusta mökkeilystä...


      • h-x kirjoitti:

        Osa 3



        Juha tuli viereeni, tarttui kalunsa varteen alkaen vedellä sitä rivakasti. Varsi alkoi pullistua nopeasti ja pian koko komeus seisoi tanakasti ilman käden tukea. Upea näky kyllä, vaikka se ei ihan kauheasti uutta mittaa ottanutkaan veltosta jäykistyessään. Ei sen tarvinnut.
        Oma mulkkuni oli myös jo kasvanut täyteen kokoonsa. Yllättäen se ei paljoa jäänytkään Juhan mulkun koosta. Esinahan paettua kokonaan taakse, kalut muistuttivat toisiaan jo melko tavalla.

        - Kapo, voinkos mä vähän kokeilla sun kullia, kysyi Juha hiukan hengästyneenä.
        - Totta kai. Puristithan sä sitä jo lapsenakin, mutta nyt saat enemmän puristeltavaa.

        Tartuin myös Juhan kaluun ja tervehdin sitä oikein huolella.

        Vesi lorisi niskaamme runkatessamme toisiamme. Yllättäen Juha veti minut pakaroistani itseensä kiinni.
        Vastakkain olevat kalumme hieroivat toisiaan ja kyllä meille molemmille oli selvää, missä nyt mennään. Näin olimme tehneet jo aikoinaan, ymmärtämättä silloin kuitenkaan oikein kunnolla, mistä on kysymys.

        Suljin suihkun. Jäykkien kalujemme vastakkain hieromista jatkoimme jonkin aikaa. Kalujemme hangatessa toisiaan ja vatsojamme, ne erittivät liukkautta väliimme, kertoen omalla tavallaan, että hyvää tekee.
        Kuin yhteisestä sopimuksesta tartuimme taas toistemme kulleihin ja aloimme vatkata niitä ruiskutuskuntoon.

        - Tekee kyllä helkutin hyvää tää, sanoin kun tunsin tutun kutinan alavatsassani.
        - Tässä kuumottaa kyllä tosiaan jo oikein kunnolla. Anna mä nyt edes vähän tässä ensin herkuttelen sun perseellä, anoi Juha.
        - Siitä vaan.

        Juha puristeli pakaroitani molemmin käsin ja kehui persettäni hyvännäköiseksi. Raotti vähän pakaravakoa. Kosketti sormellaan perserusinaani. Sekään ei tuntunut pahalta.

        Otin Juhan sanat vastaan mielihyvin. Kukapa ei tykkäisi, jos peppuaan kehutaan.
        - Kiitos kohteliaisuudesta, Juha. Sulla on muuten oikein lihaksikas perse ja komea mulkku.


        Otin vuorostani Juhaa pakaroista kiinni. Ujutin vähän sormiani pitkin pakarauomaa, etsien sieltä mahdollisesti kyrvälleni sopivaa aukkoa. Ajatus kyrvän työntämisestä noiden pakaroiden väliin kiihotti.

        - On muuten kyllä mällin lähtö niin lähellä, että eiköhän roiskita satsit heti?
        - Onhan ovi lukossa?- halusi Juha varmistuksen.
        - Juu. On se.

        Nyt ei ollut enää paluuta. Olin tuntenut jo jonkin aikaa, että kohta sataa sakeaa. Niin tunsi ilmeisesti Juhakin.

        Pian Juha voihkaisi, että nyt lähtee. Hänen kyrpänsä sylki komeita kaaria vatsoillemme. Ne kaaret eivät ehtineet vielä loppua, kun omani, Juhan vatkaama kullini antoi reilusti lisää spermaa väliimme. Vatsojemme väli oli kastunut, ja sen kasteen tuoksu nousi sieraimiimmekin.
        Juha puristi minua itseensä tiukasti, pitäen otteessaan ainakin minuutin. Vatsoiltamme valuva mälli alkoi valua kohti lattiaa. Laitoimme suihkun päälle uudestaan ja huuhtelimme itsemme lisäksi myös lattian.

        - Voi jee, kun teki hyvää.
        - En väitä vastaan, totesin minäkin. Kaluni hitaasti pehmetessä, se taipui lattiaa kohti, tiputellen spermatippoja vielä nokastaan...

        Otin Juhan nyt jo veltostuneen kalun käteeni ja sitä vähän kääntelin.
        - Tätä minä kai saan tutkia vielä tarkemmin teltalla, eiks vaan?
        - Toki. Mutta myös perseesi tutkiminen on asialistalla, nauroi Juha.
        No suunnitelmat olikin sitten alustavasti lyöty lukkoon, totesimme.

        Katsoimme, että sauna ja pesuhuone jää meidän jäljiltä hyvään kuntoon ja läksimme teltalle. Haimme virvoitusjuomia kioskin seinällä olevasta automaatista. Siltä varalta, että jano yllättäisi, tai että kurkku vaatisi jonkinlaista huuhtelua.

        - Jos ollaan täällä vielä muutama päivä, varataan mökki, ehdotin.
        - Joo. Musta tuntuu, että meillä on paljon mökkeiltävää, tuumi Juha. Mutta tää tuleva yö vietetään vielä teltassa.

        En usko, että hän olisi kuvitellut, etten ymmärtäisi hänen vihjaustaan niin sanotusta mökkeilystä...

        Jos et tyytynyt lyhyeen versioon ja pääsit tänne asti, voit vaikka laittaa kommenttia tarinasta.

        Palstan Speden kommentit eivät ole pakollisia :D


      • Anonyymi
        h-x kirjoitti:

        Jos et tyytynyt lyhyeen versioon ja pääsit tänne asti, voit vaikka laittaa kommenttia tarinasta.

        Palstan Speden kommentit eivät ole pakollisia :D

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa


      • Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa

        Oli spede hereillä.

        Tykkäät lukea homotarinoita. Ei se mitään. Monet toisetkin homot tykkäävät.

        Kastuiko pikkuinen kärki, kun nyt kuitenkin ilmeisesti loppuun asti tarinan luit? Ei haittaa. Ota nenäliinan palanen ja kuivaa se nappulan kärki seuraavaa tarinaa varten 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa

        Ai olet siellä Spede perse paljaana 😂😂😂 peräkammarin pojat herännyt töihin Suomi24 kyttäämään aamusta iltaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai olet siellä Spede perse paljaana 😂😂😂 peräkammarin pojat herännyt töihin Suomi24 kyttäämään aamusta iltaan.

        Sää mää ja bää mikä säälittävä pikku kyyläri buaahaa


      • h-x kirjoitti:

        Osa 3



        Juha tuli viereeni, tarttui kalunsa varteen alkaen vedellä sitä rivakasti. Varsi alkoi pullistua nopeasti ja pian koko komeus seisoi tanakasti ilman käden tukea. Upea näky kyllä, vaikka se ei ihan kauheasti uutta mittaa ottanutkaan veltosta jäykistyessään. Ei sen tarvinnut.
        Oma mulkkuni oli myös jo kasvanut täyteen kokoonsa. Yllättäen se ei paljoa jäänytkään Juhan mulkun koosta. Esinahan paettua kokonaan taakse, kalut muistuttivat toisiaan jo melko tavalla.

        - Kapo, voinkos mä vähän kokeilla sun kullia, kysyi Juha hiukan hengästyneenä.
        - Totta kai. Puristithan sä sitä jo lapsenakin, mutta nyt saat enemmän puristeltavaa.

        Tartuin myös Juhan kaluun ja tervehdin sitä oikein huolella.

        Vesi lorisi niskaamme runkatessamme toisiamme. Yllättäen Juha veti minut pakaroistani itseensä kiinni.
        Vastakkain olevat kalumme hieroivat toisiaan ja kyllä meille molemmille oli selvää, missä nyt mennään. Näin olimme tehneet jo aikoinaan, ymmärtämättä silloin kuitenkaan oikein kunnolla, mistä on kysymys.

        Suljin suihkun. Jäykkien kalujemme vastakkain hieromista jatkoimme jonkin aikaa. Kalujemme hangatessa toisiaan ja vatsojamme, ne erittivät liukkautta väliimme, kertoen omalla tavallaan, että hyvää tekee.
        Kuin yhteisestä sopimuksesta tartuimme taas toistemme kulleihin ja aloimme vatkata niitä ruiskutuskuntoon.

        - Tekee kyllä helkutin hyvää tää, sanoin kun tunsin tutun kutinan alavatsassani.
        - Tässä kuumottaa kyllä tosiaan jo oikein kunnolla. Anna mä nyt edes vähän tässä ensin herkuttelen sun perseellä, anoi Juha.
        - Siitä vaan.

        Juha puristeli pakaroitani molemmin käsin ja kehui persettäni hyvännäköiseksi. Raotti vähän pakaravakoa. Kosketti sormellaan perserusinaani. Sekään ei tuntunut pahalta.

        Otin Juhan sanat vastaan mielihyvin. Kukapa ei tykkäisi, jos peppuaan kehutaan.
        - Kiitos kohteliaisuudesta, Juha. Sulla on muuten oikein lihaksikas perse ja komea mulkku.


        Otin vuorostani Juhaa pakaroista kiinni. Ujutin vähän sormiani pitkin pakarauomaa, etsien sieltä mahdollisesti kyrvälleni sopivaa aukkoa. Ajatus kyrvän työntämisestä noiden pakaroiden väliin kiihotti.

        - On muuten kyllä mällin lähtö niin lähellä, että eiköhän roiskita satsit heti?
        - Onhan ovi lukossa?- halusi Juha varmistuksen.
        - Juu. On se.

        Nyt ei ollut enää paluuta. Olin tuntenut jo jonkin aikaa, että kohta sataa sakeaa. Niin tunsi ilmeisesti Juhakin.

        Pian Juha voihkaisi, että nyt lähtee. Hänen kyrpänsä sylki komeita kaaria vatsoillemme. Ne kaaret eivät ehtineet vielä loppua, kun omani, Juhan vatkaama kullini antoi reilusti lisää spermaa väliimme. Vatsojemme väli oli kastunut, ja sen kasteen tuoksu nousi sieraimiimmekin.
        Juha puristi minua itseensä tiukasti, pitäen otteessaan ainakin minuutin. Vatsoiltamme valuva mälli alkoi valua kohti lattiaa. Laitoimme suihkun päälle uudestaan ja huuhtelimme itsemme lisäksi myös lattian.

        - Voi jee, kun teki hyvää.
        - En väitä vastaan, totesin minäkin. Kaluni hitaasti pehmetessä, se taipui lattiaa kohti, tiputellen spermatippoja vielä nokastaan...

        Otin Juhan nyt jo veltostuneen kalun käteeni ja sitä vähän kääntelin.
        - Tätä minä kai saan tutkia vielä tarkemmin teltalla, eiks vaan?
        - Toki. Mutta myös perseesi tutkiminen on asialistalla, nauroi Juha.
        No suunnitelmat olikin sitten alustavasti lyöty lukkoon, totesimme.

        Katsoimme, että sauna ja pesuhuone jää meidän jäljiltä hyvään kuntoon ja läksimme teltalle. Haimme virvoitusjuomia kioskin seinällä olevasta automaatista. Siltä varalta, että jano yllättäisi, tai että kurkku vaatisi jonkinlaista huuhtelua.

        - Jos ollaan täällä vielä muutama päivä, varataan mökki, ehdotin.
        - Joo. Musta tuntuu, että meillä on paljon mökkeiltävää, tuumi Juha. Mutta tää tuleva yö vietetään vielä teltassa.

        En usko, että hän olisi kuvitellut, etten ymmärtäisi hänen vihjaustaan niin sanotusta mökkeilystä...

        Kiitos H-X näitä sun kirjoituksia on odoteltukkin :) Loistavia ! Toivottavasti osa 4 tulee pian :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää mikä säälittävä pikku kyyläri buaahaa

        Eipä tuosta ole epäilystä. Mitäs ilmottelet olevasi. Hanki hönö määkijä elämä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää mikä säälittävä pikku kyyläri buaahaa

        Niin, sellainen sinä just olet! Tuo sun "sää mää bää" -purkaus saa sitten aina kahvit purskahtamaan näytölle. Se on ihan kuin semmoinen aikuisvauvan itkupotkuraivari kun se oma paha olo ei tiedä mistä reiästä se tulis ulos 😅😅😆


    • Kiitokset henrylle että jaksat kirjoittaa hyviä tarinoita. Jatka vain ja hyvää kesää

      • Anonyymi

        Spede jatkaa isojen poikien lehtien lukemista buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spede jatkaa isojen poikien lehtien lukemista buaahaa

        No jatka kun tykkäät


    • Ou! Hyvää laatua, kun housuissa heräsi pitkän talven jälkeen.

      • Housusta löytyy tosiaan hyvä indikaattori. Kiitos Juuso arvostelusta.

        Sieltä housuista löytyvä indikaattori auttaa usein myös tarinoita kirjoittaessa 😁


      • Anonyymi
        h-x kirjoitti:

        Housusta löytyy tosiaan hyvä indikaattori. Kiitos Juuso arvostelusta.

        Sieltä housuista löytyvä indikaattori auttaa usein myös tarinoita kirjoittaessa 😁

        Oletko unohtanut savotta perseilyt ihan kokonaan?


    • Tarinaan tulossa jatkoa, kunhan tuhat lukijaa tulee täyteen. Nyt näyttää noin 800 olevan.

      Enhän tiedä, onko tuo lukijoiden määrä, mutta kai se tarkoittaa, että tarina on avattu noin monta, siis laskurin näyttämää kertaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe