Mihin runkkaatte?

Anonyymi-ap

Hävettää kun muistelee miten kouluaikoina runkkasin joskus vatsalle ja hankasin kädellä kuivaksi, mutta niin näkyy vieläkin jotkut nuoret tekevän salaa kuvatuilla videoilla. Toiset pyyhkii peittoon, mitähän äiti tai kuka peseekin pyykit ajattelee. Miksei voi ottaa vaan vessapaperia ja runkata siihen, joku teki niin ja keräsi paperit pöydän laatikkoon. Jos itse pesee pyykit niin voi runkata vaikka sukkaan tai kalsareihin.

11

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itellä on vanhat bokserit (yleensä rikkouteneet) joihin runkkaan ja sitte vaan heitän ne joskus roskiin ja otan seuraavat käyttöön. Joskus nuorempana osasin saada tarkoituksella kuivia orgasmeja, joten ei tarvinnut miettiä mihin mällit :D

      • Anonyymi

        MInäkin runkkasin joskus niin, mutta en tiedä onko hyväksi. Nuorena hajuasiti on huonompi, toiset voi haistaa vanhan sperman ja en ainakaan itse haluaisi nukkua petivaatteissa mihin kuivattu spermat.


    • Anonyymi

      Itelleen on pariin kertaan käynnyt niin, että kun olen lastin laskenut massun päälle, niin olen paperilla pyyhkinyt ne puolihuolimattomasti pois ja laittanut mustan t-paidan päälle, niin sitten paidan päälle on jäännyt valkoista mönjää, jonka kaverit on huomanneet. "sulla on jotain valkoista tuossa t-paidan helmassa"....

      Pikkupyyhe, wc-tai talouspaperin pala käy hyvänä apuvälineenä.

      • Anonyymi

        Kalsareihin voi runkata, mutta talouspaperirulla tai nenäliinapakkaus sängyn vieressä on hyvä olla aina kuivaamista varten. Tai sitten kaveri mikä nielee kaiken.


    • Anonyymi

      Välillä tekee pahaa kun katsoo vessasta kuvattuja, yksi käytti perseen pyyhkimisen yhden paperin, katsoi sitä aivan ruskeana ja veti housut jalkaan.

      • Anonyymi

        Koronavuosina käsipyyhkeet oli wc:n roskiksessa pidempään. Joku saattoi pyyhkiä hiet ja liukkarin vanhalla käsipyyhkeellä. Käsipyyhettä ei saa heittää putkistoon.


    • Anonyymi

      Teinipoikana mulla oli jatkuvasti riitaa vanhemman sisarpuoleni kanssa. Hän oli vanhempien suosikki ja he asettuivat aina kiistatilanteissa hänen puolelleen. Totta kai se teinipoikaa vitutti rankasti, jotain kostoa piti keksiä. Yhden kerran kun olin yksin kotona päätin että runkkaan spermani siskopuolen kasvovoide purkkiin. Hiippailin hänen huoneeseen ja valitsin meikkipöydältä isoimman voidepurkin, jota tiesin hänen käyttävän päivittäin. Päästin spermat voidepurkkiin, sekoitin ne voiteen joukkoon, kansi kiinni ja purkki tarkasti omalle paikalleen pöydälle. Kyllä oli vähän naurussa pitelemistä, kun siskopuoli piti vielä samana iltana pyjamabileet parin kaverinsa kanssa, muijat istui siskopuolen sängyllä kikattaen ja juoruille ja jokainen levitti sitä spermalla höystettyä voidetta kasvoihin, kaulalle ja käsiin.

      • Anonyymi

        hyi pervo!


    • Anonyymi

      Sängyssä lakanan päälle levitettyyn pyyhkeeseen.

    • Anonyymi

      Kuluneemmat ja väljemmät farkut jotka on jo täynnä kuivunutta spermaa. Oon miettiny että käyttäis joku päivä niitä kesätöissä mutta tähän asti on töissä ollu uudet siistimmät mustat farkut. On niihinkin hieman tullu kiimatippoja mut en oo vielä lauennu niihin. Joskus iltakävelyllä kyl käytän farkkuja joihin runkattu.

      Talvella muutaman kerran laukesin lasketteluhousuihin. Ei ainakaan erotu läpi.

      • Anonyymi

        Vanha sperma on ällöttävää ja haisee kamalalle esinahan allakin ellei pese heti tai saa pyyhittyä hyvin pois, samoin hiki, rasva ja muut eritteet. Farkut ja muut ihoa vasten olevat vaatteet pitää pestä vähintään kerran viikossa, kalsarit vaihdettava mieluiten päivän välein. Joillakin haisee takitkin hirveälle.

        Homot ei näytä välittävän usein sänkyjen eikä huoneidenkaan siisteydestä, vaikka bilettämään menisivät kuinka meikattuna. Täälläkin oli lehtijuttu ja kuvia miten siivottomassa kunnossa asunto oli homovuokralaisen jäljiltä. Osaa ne lepakot ja heterotlkin olla siivottomia, mutta homoilla voi olla oikeasti ulostettakin sängyssä ja missä vaan jos harrastavat peräsuoleen nussimista. Suukin haisee jos ulostebakteerit päätyy suuhun.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe