Elvin kanssa saunassa 1

Anonyymi-ap

Kerrotaampa nyt omakin muisto nuoruudesta ja saunomisesta. Olin 16 vuotias kun vielä asuin 70 luvulla kotitilallani Satakunnassa. Meitä oli minun lisäksi kaksi vanhempaa veljeäni ja sisareni sekä äitimme. Usein kesäisin meillä oli kesävieraana isän vanhempi veli Yrjö ja hänen vaimonsa Elvi. Yrjö oli usein auttelemassa isää ja äitiä heinätöissa.

Yrjöstä ei nyt sen enempää, mutta Elvi oli meidän veljesten märkä uni, vähän alta kuusissakymmenissä olevan rehevä isoperseinen rempseä työlaismuija, töissä Turussa leipomossa. Parasta olivat muhkeat rinnat, kuin maitotonkat joita hän piti hyvin esillä ja näkyvillä, oli niistä selvästi erittäin ylpeä.
Rempseys ilmeni erityisesti kun hän kiusoitteli vanhempia veljiä Raimoa ja Joukoa, kyseli heiltä aina että vieläkös pojat haistelee tyttöjen pyöränsatuloita vai joko ovat saaneet kastaa sormiaan rakoon. Isää ja Yrjöä nämä jutut nauratti, äitä ei niinkään, ja pojat sopersivat posket punaisina että ovat he saaneet muutakin kuin sormea kastaa, Raimo oli silloin hieman yli 18v ja Jouko 19.

Pojat kertoivat että olivat usein nähneet Elvin saunalla alasti ja kertoneet nähneensä salaa Elvin runsaan tumman karvakolmion keskeltä pilkistävät turpeat pillunhuulet, ja tietysti runkanneet näylle. Jouko jopa retosteli että oli nussinut Elviä takaapäin saunalla, mutta me tiesimme Raimon kanssa että tämä on pelkkää paskapuhetta, emmekä uskoneet sanaakaan. Mutta se että Jouko oli parikesää sitten menettänyt poikuutensa naapurin Sirkalle oli ilmeisesti totta.

Oli kuuma heinäkuun poutapäivä, kun isommat pojat olivat tekemässä heinää keskijoella isän, äidin ja Yrjön kanssa, ja minä olin jäänyt Elvin kanssa kotomieheksi kun olin nyrjäyttänyt nilkkani muutamaa päivää aikaisemmin pihakisoissa joita poikien kanssa harrastimme paremman ajankulun puuteessa. Nilkka oli jo parempi, mutta isä sanoi että parantelet nyt rauhassa koipeasi, kyllä he pärjäävät ilman minuakin

Iltapäivällä lueskelin korkejännitystä kamarin hetekalla kun Elvi huikkasi ovelta että käy laittamassa saunaan tulen miehiä varten kun tulevat pellolta. Nukahdin sitten hiukan ja heräsin siihen että Elvi katseli minua pilke silmäkulmassa ja sanoi että sauna on valmis, ja hän menossa nyt kylpemään. Kysyi sitten että menenkö myöhemmin muiden miesten kanssa, vai kehtaako melkein raavas mies tulla pesemään vanhan akan selkää? Punaistuin ja meinasin sanoa että menen myöhemmin, mutta tajusin että nythän voisin nähdä Elviä alasti ja vilauksen mättään välistä näkyvistä vitun huulista, ja ne rinnat myös paljaana.

Mutisin että voinhan minä selän tulla pesemään. Astelimme peräkanaa saunalle ja seurasin tiiviisti kun Elvin runsas perse pyöri ja keikkui kiihottavasti edessäni, hän keikutti sitä mielestäni turhankin provosoidusti, ja kyrpäni seisoi jo kivikovana.

Saunan eteisessä Elvi heitti kesämekon yltään, sekä rintaliivinsä ja pikkuhousunsa. Nyt näin tuon upean naisen täysin alasti, ja näky sai polvet aivan hyytelöksi. Upea kypsä ja rehevä nainen täysin alasti, pitkät upeat sääret, kolme lasta synnyttäneen naisen leveä lantio. Elvi oli muutenkin runsaanmuotoinen nainen, vatsamakkarat pursuivat hiukan vatsalla, ja sitten ne rinnat.. raskaannäköiset laajoilla nänninpihoilla ja isoilla turpeilla nänneillä varustetut. Rinnat olivat kiinteän ja raskaan näköiset, hieman riippuvat, mutta ajattelin että Elvin ikäisellä varmaankin rinnat ovat jonkinverran riippuvat , ajatus sai minut kiihottumaan entisestään, voi veljet, jos pojat nyt tietäisivät millainen näky minulla edessä.
Piilua en kehdannut katsoa, ainakaan vielä.

Elvi katsoi minua ja sanoi nauraen että mitä se poju siinä nyt ihmettelee, etpä ole tainnut nähdä vanhaa akkaa ennen alasti.. alas riisua ja tule löylyihin, ja samantien Elvi meni saunaan ja kipusi ylälauteille.. jatkuu..

5

1429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elvin kanssa saunassa 2

      Seurasin Elviä kiltisti ylälauteille ja häpeillen yritin peitellä erektiotani, kulli seisoi kuin kivi ylöspäin vasten vatsaani, esinahka oli vetäytynyt terskan taakse ja terska hehkui punaisena, virtsauakon päässä näkyi kirkasta kimaltelevaa esilimaa.
      Elvi tietenkin näki seisovan penikseni ja alkoi tirskua ja sanoi että ohhoh, eihän se Heikki mikään mukula enää ole, eikä tuo haarojen välissä mikään pikkupojan kikkeli ole, vaan raavaan miehen iso mulkku. Tuolla työkalulla teet kyllä monet tytöt tyytyväiseksi, ja vähän vanhemmatkin naiset.

      Elvi oli kyllä oikeassa, kyrpäni oli aika kookas ikäisekseni, pituutta parikymmentä senttiä ja melkoisen paksu.

      No niin Heikki, aletaas pesemään tädin selkää sanoi Elvi ja laskeutui lauteilta alas pesujakkaralle selkä minuun päin. Otin sienen ja levitin siihen pesunestettä ja aloin pestä Elvin selkää. Elvi huokaili raukeana ja sanoi että ei millään sienellä vaan peset nyt paljain käsin ja vähän hierot niskasta. Tein työtä käskettyä ja kyrpäni ponnahti taas seisomaan.

      Ja rinnat myös pitää pestä sanoi Elvi hymyillen ilkikurisesti. Saippuoin käteni uudelleen ja aloin takaapäin hieromaan raskaita painavia utareita, ja Elvi alkoi huokailla hiljaa, hän kääntyi minuun päin ja käski hiero niitä myös edestäpäin. Olin aivan räjähtämispisteessä, pelkäsin että siemennnän samantien pitkin Elvin utareita.

      Elvi katseli minua silmät puoliummessa, hän oli selvästi myös tullut kiimaiseksi, ja kysyi että onkos poju päässyt vielä liukastelemaan naisen vittuun tällä upealla työkalullani?
      Sanoin en, mutta kovasti haluaisin, ja jatkoin saippuoitujen rintojen leipomista, isot nännit olivat täysin kovina ja pystyssä kun puristelin niitä sormieni välissä.

      Elvi nosti kättään ja ikäänkuin vahingossa pyyhkäisi kovaa kyrpääni, en enää pystynyt pidättelemään vaan laukesin ja siemensin spermalastin suoraan Elvin rinnoille.
      Elvi alkoi nauraa ja sanoi että olipas poju herkillä, tuosta et naisilta kyllä tule kiitosta saamaan jos noin nopeasti alat siementämään.. nyt huuhdellaan ja jatketaan saunomista.. jatkuu..

      • Anonyymi

        Elvin kanssa saunassa 3

        Olin niin häpeissäni että halusin kiireellä poistua paikalta, mutta joku voima sai minut seuraamaan Elviä.

        Elvi alkoi keskustella ensin niitä näitä, mutta sitten sanoi että tuo äsköinen nopea laukeaminen on aivan luonnollista ikäiselleni pojalla jolla ei ole kokemusta naisista, ja kysyi sitten että runkaanko paljon? Myönsin että kyllä, melkein päivittäin, mille olet nyt viimeaikoina vetänyt käteen? Kiemurtelin hiukan ja olin kiusaantunut jolloin hän alkoi nauraa ja kysyi että hänellekkö? Nyökkäsin myöntävästi ja sanoin että kaikkihan me sinusta fantasioidaan runkatessa, myös Raimo ja Jorma.

        Kevyt puna nousi Elvin poskille ja hän hymyili tyytyväisen näköisenä ja kertoi että kyllä hän sen oli arvannutkin ainakin Raimosta ja Jormasta, huomannut poikien kiimaiset katseet rinnoillaan. Tällä välin oli penikseni taas alkanut heräillä ja seisoi jo kovana ja vaativana, Elvi huomasi sen ja huudahti ihastuneena että voi hyvä tavaton miten sinulla taas jöpöttää ja veitikka haluaa vanhaa rupsahtanutta akkaa. Sanoin ei mitään rupsahtanutta, vaan että olet upein ja kiihottavin nainen mitä olen koskaan elävänä tai kuvissakaan nähnyt.

        Elvi kihersi ja nauroi tyytyväisenä sanoistani ja laski lempeästi kätensä kyrvälleni, ja sitten suuteli minua suoraan suulle. Tunne oli uskomaton, Elvin kieli tunkeutui suuhuni ja Elvin huulet imivät minun kieleni syvälle Elvin lämpimien huuhten väliin. Sitten kän alkoi rytmikkään pumppaavan imuliikkeen kielelläni, aivan kuin olisi imenyt kyrpääni suuhunsa, samalla vedellen hitaasti esinahkaani edestaas.

        Elvi sanoi että kyllä hän voi opettaa minut tyydyttämään naista jos kerran pidän häntä niin seksikkäänä. Kertoi että Yrjö ei hänestä ole ollut enää juurikaan kiinnostunut seksuaalisesti viimevuosina, ihmettelin tätä kovasti, Elvi sanoi että yrjöä taitaa kiinnostaa nuoremmat naiset.

        Nyt pääset tutustumaan minun aarteeseeni hän sanoi, olen aivan märkä ja paisunut alapäästä, kokeilehan. Vein varovasti käteni runsaan karvapehkon keskellä, ja tosiaan tunsin paisuneen emättimen, vitunhuulet olivat kuin hieman tyhjäksi jätetty ilmapallo, mutta olivat kuitenkin jotenkin turpeat ja paisuneet koviksi. Vein sormeni emättimen sisään ja tunsin valtoimenaan vuotavan kosteuden, en ollut tajunnut että nainen voi tulla näin märäksi, varsinkaan Elvin ikäinen. Elvi ynisi nautinnosta ja kiimasta kun työnsin kaksi sormea emättimeen, ja seuraavaksi mitä ihmettelin oli että vittu oli niin tiukan tuntuinen, ja se johtui varmaan myös siitä että vulva oli niin turpeaksi paisunut.

        Sitten Elvi sanoi että etsippäs sieltä seuraavaksi klitoris, ja sen löysinkin heti kun tiesin että se löytyy emättimen yläosasta, tämän olin oppinut kun olen runkkaillut Jallun, Kallen ja Raton itseään avoimesti esitelleille pornomalleille. Aloin pyöritellä klitorista rytmikkäästi ja klitoris oli hyvin esillä ja kovana. Yhtäkkiä Elvi sanoin että nyt tauko, hän ei halua saada vielä orgasmia. Sitten hän sanoi että nyt tiedät jo perusasiat, mutta ennen varsinaista naisen astumista miehen pitää imeä naisen kiimalimaa suuhunsa, eli nuolla nainen orgasmin partaalle ennen kuin kyrpä työntyy häpyhuulien väliin ja täyttää emättimen.

        Elvi istuin ylimmällä lauteella ja avasi reitensä apposen ammolleen, ja turpea ja
        märkä vagina oli edessäni kiimalimaa valuvana ja avoimena, hän levitti sitä käsillään lisää ja näin sisälle vaaleanpunaiseen reikään josta erottui myös virtsa-aukko.

        Sitten hän käski minut alemmalle lauteelle polvilleni ja sanoi että nyt aloitat nuolemisen pitkin vedoin ja välillä nussit kielellläsi reikää niin syvälle kuin kielellä pääset.

        Tein työtä käskettyä, vein kieleni Elvin turpealle emättimelle ja aloin maistella makuja joita pillu valutti, vitun tuoksu ja maku oli huumaava, aloin nuolla pitkin vedoin ja työnsin kieltäni reikään kuten Elvi oli käskenyt, mitä enemmän nuolin ja nussin pillua kielelläni sitä valuvammaksi Elvi tuli. Naamani oli aivan märkä eritteistä ja halusin sitä suuhuni koko ajan enemmän. Vittulima oli kirkasta ja hieman happaman makuista, ja sen tuoksussa oli sekoitus virtsan hajua, mutta se ei ollut mitenkään epämiellyttävää. Nyt tajusin mitä vanhemmat miehet tarkoittivat kun puhuivat pillun tuoksusta ja mausta.

        Elvi nojautui taaksepäin ja nosti persettään ylemmäksi ja koukisti jalkojaan ylöspäin. Hän voihki kiimoissaan ja pöyritteli päätään suunnalta toiselle. Sitten hän kähisi että nuole persereikää, se on puhdas. Niinpä otin rehevistä perseposkista kiinni ja käänsin hänen asentoaan ylöspäin ja sain anaalireiän paremmin esille ja näkyviin.

        Asetin kieltäni rusinaa muistuttavalle perssereiälle ja aloin nuolemaan sitä, nyt kyrvässäni alkoi jo tuntua että kohta siemennän. Elvi ulisi ja voihki ja valtavan kiiman vallassa hoki että kyrpää persereikään.. isoa mustaa kyrpää anaaliin. Ja sitten tapahtui mitä aiemminkin, hän keskeytti yhtäkkiä leikkimme ja sanoi että nyt huipennuksena viedään pojun kyrpä kiimaiseen vittuun ja viedään Harrin poikuus.. ..jatkuu..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elvin kanssa saunassa 3

        Olin niin häpeissäni että halusin kiireellä poistua paikalta, mutta joku voima sai minut seuraamaan Elviä.

        Elvi alkoi keskustella ensin niitä näitä, mutta sitten sanoi että tuo äsköinen nopea laukeaminen on aivan luonnollista ikäiselleni pojalla jolla ei ole kokemusta naisista, ja kysyi sitten että runkaanko paljon? Myönsin että kyllä, melkein päivittäin, mille olet nyt viimeaikoina vetänyt käteen? Kiemurtelin hiukan ja olin kiusaantunut jolloin hän alkoi nauraa ja kysyi että hänellekkö? Nyökkäsin myöntävästi ja sanoin että kaikkihan me sinusta fantasioidaan runkatessa, myös Raimo ja Jorma.

        Kevyt puna nousi Elvin poskille ja hän hymyili tyytyväisen näköisenä ja kertoi että kyllä hän sen oli arvannutkin ainakin Raimosta ja Jormasta, huomannut poikien kiimaiset katseet rinnoillaan. Tällä välin oli penikseni taas alkanut heräillä ja seisoi jo kovana ja vaativana, Elvi huomasi sen ja huudahti ihastuneena että voi hyvä tavaton miten sinulla taas jöpöttää ja veitikka haluaa vanhaa rupsahtanutta akkaa. Sanoin ei mitään rupsahtanutta, vaan että olet upein ja kiihottavin nainen mitä olen koskaan elävänä tai kuvissakaan nähnyt.

        Elvi kihersi ja nauroi tyytyväisenä sanoistani ja laski lempeästi kätensä kyrvälleni, ja sitten suuteli minua suoraan suulle. Tunne oli uskomaton, Elvin kieli tunkeutui suuhuni ja Elvin huulet imivät minun kieleni syvälle Elvin lämpimien huuhten väliin. Sitten kän alkoi rytmikkään pumppaavan imuliikkeen kielelläni, aivan kuin olisi imenyt kyrpääni suuhunsa, samalla vedellen hitaasti esinahkaani edestaas.

        Elvi sanoi että kyllä hän voi opettaa minut tyydyttämään naista jos kerran pidän häntä niin seksikkäänä. Kertoi että Yrjö ei hänestä ole ollut enää juurikaan kiinnostunut seksuaalisesti viimevuosina, ihmettelin tätä kovasti, Elvi sanoi että yrjöä taitaa kiinnostaa nuoremmat naiset.

        Nyt pääset tutustumaan minun aarteeseeni hän sanoi, olen aivan märkä ja paisunut alapäästä, kokeilehan. Vein varovasti käteni runsaan karvapehkon keskellä, ja tosiaan tunsin paisuneen emättimen, vitunhuulet olivat kuin hieman tyhjäksi jätetty ilmapallo, mutta olivat kuitenkin jotenkin turpeat ja paisuneet koviksi. Vein sormeni emättimen sisään ja tunsin valtoimenaan vuotavan kosteuden, en ollut tajunnut että nainen voi tulla näin märäksi, varsinkaan Elvin ikäinen. Elvi ynisi nautinnosta ja kiimasta kun työnsin kaksi sormea emättimeen, ja seuraavaksi mitä ihmettelin oli että vittu oli niin tiukan tuntuinen, ja se johtui varmaan myös siitä että vulva oli niin turpeaksi paisunut.

        Sitten Elvi sanoi että etsippäs sieltä seuraavaksi klitoris, ja sen löysinkin heti kun tiesin että se löytyy emättimen yläosasta, tämän olin oppinut kun olen runkkaillut Jallun, Kallen ja Raton itseään avoimesti esitelleille pornomalleille. Aloin pyöritellä klitorista rytmikkäästi ja klitoris oli hyvin esillä ja kovana. Yhtäkkiä Elvi sanoin että nyt tauko, hän ei halua saada vielä orgasmia. Sitten hän sanoi että nyt tiedät jo perusasiat, mutta ennen varsinaista naisen astumista miehen pitää imeä naisen kiimalimaa suuhunsa, eli nuolla nainen orgasmin partaalle ennen kuin kyrpä työntyy häpyhuulien väliin ja täyttää emättimen.

        Elvi istuin ylimmällä lauteella ja avasi reitensä apposen ammolleen, ja turpea ja
        märkä vagina oli edessäni kiimalimaa valuvana ja avoimena, hän levitti sitä käsillään lisää ja näin sisälle vaaleanpunaiseen reikään josta erottui myös virtsa-aukko.

        Sitten hän käski minut alemmalle lauteelle polvilleni ja sanoi että nyt aloitat nuolemisen pitkin vedoin ja välillä nussit kielellläsi reikää niin syvälle kuin kielellä pääset.

        Tein työtä käskettyä, vein kieleni Elvin turpealle emättimelle ja aloin maistella makuja joita pillu valutti, vitun tuoksu ja maku oli huumaava, aloin nuolla pitkin vedoin ja työnsin kieltäni reikään kuten Elvi oli käskenyt, mitä enemmän nuolin ja nussin pillua kielelläni sitä valuvammaksi Elvi tuli. Naamani oli aivan märkä eritteistä ja halusin sitä suuhuni koko ajan enemmän. Vittulima oli kirkasta ja hieman happaman makuista, ja sen tuoksussa oli sekoitus virtsan hajua, mutta se ei ollut mitenkään epämiellyttävää. Nyt tajusin mitä vanhemmat miehet tarkoittivat kun puhuivat pillun tuoksusta ja mausta.

        Elvi nojautui taaksepäin ja nosti persettään ylemmäksi ja koukisti jalkojaan ylöspäin. Hän voihki kiimoissaan ja pöyritteli päätään suunnalta toiselle. Sitten hän kähisi että nuole persereikää, se on puhdas. Niinpä otin rehevistä perseposkista kiinni ja käänsin hänen asentoaan ylöspäin ja sain anaalireiän paremmin esille ja näkyviin.

        Asetin kieltäni rusinaa muistuttavalle perssereiälle ja aloin nuolemaan sitä, nyt kyrvässäni alkoi jo tuntua että kohta siemennän. Elvi ulisi ja voihki ja valtavan kiiman vallassa hoki että kyrpää persereikään.. isoa mustaa kyrpää anaaliin. Ja sitten tapahtui mitä aiemminkin, hän keskeytti yhtäkkiä leikkimme ja sanoi että nyt huipennuksena viedään pojun kyrpä kiimaiseen vittuun ja viedään Harrin poikuus.. ..jatkuu..

        Elvin kanssa saunassa 4

        Elvi painoi minut harteista hiukan nojaavaan asentoon ylälauteelle ja asettui päälleni hajareisin, tarttui kyrpääni ja alkoi ohjata sitä valuvaan kiimaiseen reikäänsä. Hän laskeutui koko painollaan kyrpääni vasten ja sai syvään huokaisten työntymään sen emättimen pohjaan saakka, sitten hän alkoi hitaan, ratsastavan ylös-alas keinunnan päästäen suustaan huokailevia nautinnon ääniä.. aahhh..oohh.. uuuuhhh.. ihanan isoa kyrpää Elville hän huokaili ja soperteli. Silmät puolittain ummessa hän sopersi ja kysyi että millaiset kyrvät Raimolla ja Jormalla on, onko yhtä isot kuin sinulla? Sanoin että Raimolla on yhtä iso mutta Jormalla isoin, on sen mitannut erektiossa ja saanut lukemaksi melkein 24 senttiä.

        Elvi tämän kuultuaan voihki vielä äänekkäämmin ja ratsasti ja rynkytti vittuaan kyrvälläni entistä kovenpaa ja huokaili että saisitte kaikki kolme veljestä astua ja naida häntä yhtä aikaa.. Raimo vittuun, Jorma saisi nussia persereikää ja sinä saisit nussia suutani roiskien spermat suuhuni jotka kaikki nielisin.

        Nyt tämä kaikki oli jo liikaa, tunsin miten spermalasti lähtee liikkeelle kiveksistäni, käänsin Elvin rajusti alleni ylälauteella ja aloin hurjan pumppauksen haarojen välissä turvonneessa vitussa, siinä samassa Elvi laukesi orgasmiin huutaen nautintoa niin että varmaan kuului naapuriin asti, itse tunsin miten siemenneste lähti liikkeeelle, ja sitä purkautui kuin paloruiskusta Elvin emättimeen. Irtauduin Elvistä ja hän vei kätensä spermaa valuvalle emättimelleen, kastoi sormiaan spermaan ja alkoi nuoleksia niitä ammentaen kaiken valuvan sperman sormiinsa ja sieltä suuhun. Elvi sanoi että mikään ei ole parempaa vitamiinia vanhalle naiselle kuin nuoren miehen sperma, tätä hän on odottanut niin kauan.

        Istuimme täysin voipuneina ylälauteilla ja kysyin arasti Elviltä että haluaako hän todella antaa vittuaan meille kaikille yhtäaikaa, hän mietti hetken ja sanoi että jos isoveljesi ovat vähänkään yhtä hyvia kypsän naisen astujia ja tyydyttäjiä kuin sinä, niin varmasti antaa teille kaikille pillua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elvin kanssa saunassa 4

        Elvi painoi minut harteista hiukan nojaavaan asentoon ylälauteelle ja asettui päälleni hajareisin, tarttui kyrpääni ja alkoi ohjata sitä valuvaan kiimaiseen reikäänsä. Hän laskeutui koko painollaan kyrpääni vasten ja sai syvään huokaisten työntymään sen emättimen pohjaan saakka, sitten hän alkoi hitaan, ratsastavan ylös-alas keinunnan päästäen suustaan huokailevia nautinnon ääniä.. aahhh..oohh.. uuuuhhh.. ihanan isoa kyrpää Elville hän huokaili ja soperteli. Silmät puolittain ummessa hän sopersi ja kysyi että millaiset kyrvät Raimolla ja Jormalla on, onko yhtä isot kuin sinulla? Sanoin että Raimolla on yhtä iso mutta Jormalla isoin, on sen mitannut erektiossa ja saanut lukemaksi melkein 24 senttiä.

        Elvi tämän kuultuaan voihki vielä äänekkäämmin ja ratsasti ja rynkytti vittuaan kyrvälläni entistä kovenpaa ja huokaili että saisitte kaikki kolme veljestä astua ja naida häntä yhtä aikaa.. Raimo vittuun, Jorma saisi nussia persereikää ja sinä saisit nussia suutani roiskien spermat suuhuni jotka kaikki nielisin.

        Nyt tämä kaikki oli jo liikaa, tunsin miten spermalasti lähtee liikkeelle kiveksistäni, käänsin Elvin rajusti alleni ylälauteella ja aloin hurjan pumppauksen haarojen välissä turvonneessa vitussa, siinä samassa Elvi laukesi orgasmiin huutaen nautintoa niin että varmaan kuului naapuriin asti, itse tunsin miten siemenneste lähti liikkeeelle, ja sitä purkautui kuin paloruiskusta Elvin emättimeen. Irtauduin Elvistä ja hän vei kätensä spermaa valuvalle emättimelleen, kastoi sormiaan spermaan ja alkoi nuoleksia niitä ammentaen kaiken valuvan sperman sormiinsa ja sieltä suuhun. Elvi sanoi että mikään ei ole parempaa vitamiinia vanhalle naiselle kuin nuoren miehen sperma, tätä hän on odottanut niin kauan.

        Istuimme täysin voipuneina ylälauteilla ja kysyin arasti Elviltä että haluaako hän todella antaa vittuaan meille kaikille yhtäaikaa, hän mietti hetken ja sanoi että jos isoveljesi ovat vähänkään yhtä hyvia kypsän naisen astujia ja tyydyttäjiä kuin sinä, niin varmasti antaa teille kaikille pillua.

        Spede ottaa nyt ne bentsot ja lopettaa sekoilun buaahaa


    • Anonyymi

      Vautsi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe