Koira laivalla

Anonyymi-ap

Haasteena Viroon meno koiran kanssa ja takaisin, koska tosi harva laivayhtiö sallii edullisen ja helpon matkan koira kanssa. Myös hostelli ongelma vaikuttaa olevan suuri, koska moni ei salli lemmikkieläimiä ja ei välttämättä löydä ollenkaan omaan budjettiin sopivaa. Onko koiran kanssa aivan mahdotonta matkustaa edullisesti?

Nyt saatu vastauksia eli Eckerö line vaatii, että hytti pitää olla koiralle tai, että se kulkee kantokassissa. Ongelmana on siis isompien koirien kanssa, että niiden kanssa ei voi kulkea laivalla tai, jos ei halua/pysty kantaa pientä koiraa. Eli aina pitää olla auto tai hytti, johon ei ole varaa. Kantokassia ei saa kannettua, jos on retkeilemässä tai ns yli 5kg painava koira, riippuu mitä kukakin jaksaa kantaa. Tämä on mielestäni todella iso ongelma, koska nyt ei ole mahdollista käyttää koko laivayhtiötä matkustamisessa.

"Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta varata hyttiä, voitte matkustaa seuraavasti laivoillamme; pieni lemmikki kantokopassa tai -kassissa tai vaihtoehtoisesti lemmikki voi matkustaa autossa autokannella matkan ajan."

Viking line näyttää olevan ainut, jolla pystyn matkustamaan, kun ei vaadita hyttiä. Ainakin xprs alus oli tallinnan välillä.

Kun matkustat Gabriellan, Viking Cinderellan, Viking Gloryn tai Viking Gracen yövuorolla lemmikkieläin mukana, sinun on varattava hytti. Viking Glorylla ja Viking Gracella lemmikkieläin voi matkustaa ainoastaan lemmikkihytissä. Päivävuoroilla hyttiä ei tarvitse varata. Laivalla lemmikkieläimet saavat oleskella hytissä, mutta eivät vuoteissa. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja allergiahyteissä.

Silja line/Tallink:
Yli 8 kiloiset* lemmikit tulee olla hihnassa kulkiessa julkisten tilojen läpi hytteihin/häkkeihin. Eläimellä tulisi olla myös kuonokoppa. (Pakko olla vai suositus?) Oleskelu julkisissa tiloissa ei ole sallittua. Lemmikkieläimestä veloitetaan aina reittikohtainen maksu.
Alle 8 kiloa* painavia lemmikkejä voidaan viedä julkisiin tiloihin poislukien mm. ravintolat, baarit. Lemmikki on pidettävä joko häkissä tai kantokassissa/kantorepussa. Lemmikkieläimet sallitaan vain laivan lemmikkieläinhäkeissä tai lemmikkieläinhyteissä.

Eli Siljassakin pitää olla aina hytti, häkki tai kantokassi. Ei näytä pääsevän normaalisti kävellen koiran kanssa laivalle esim ulkokannelle matkan ajaksi tai jonnekin istumaan.

https://www.vantaansanomat.fi/paikalliset/1238036

2

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei pitäisi sallia ikinä rakkeja yleisissä tiloissa, rahtitilassa häkissä tai uittaa narun jatkona.

    • Anonyymi

      Ei se hytti esim. päivämatkalla maksa kauheasti, mutta koirahyttejä on varmaan vähemmän tarjolla. Enemmän on ollut meillä ongelma, että kaksi koiraa per hytti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe