Aihe

Suomalaisia fanfiction sivuja?

The Writer

Elikkä, onko olemassa suomalaisia fanfiction sivuja? Varmaan on, mutta ku en ole löytäny... Joten jos joku tietää ja viitsis laittaa linkkejä.

43

24468

  Vastaukset

  • ...semmosta sivua kun http://pub33.ezboard.com/bfinfanfun =) itse en ole tuota sivua vähään aikaan käyttänyt, mutta sieltä löytyy kyllä ihan hyvijä ficcejä :) kannattaa käydä katsomassa

   • Sä sanoitkin sen jo.

    Sorii.. :)

    No, tulipa nyt tuo uusikin siihen sitten..


   • ... olisko sellaisia jossa olis kaikenlaisia fanficejä, ei pelkkiä HP-ficcejä?


   • The Writer kirjoitti:

    ... olisko sellaisia jossa olis kaikenlaisia fanficejä, ei pelkkiä HP-ficcejä?

    Tuol FinFanFunissa on myös ihan Potteriton alue,
    nimetään Toinen Ulottuvuus

    Eli, siellä sitten varmaan on..

    En tiedä missä olis lisää muitakin ficcejä..


   • Pööh kirjoitti:

    Tuol FinFanFunissa on myös ihan Potteriton alue,
    nimetään Toinen Ulottuvuus

    Eli, siellä sitten varmaan on..

    En tiedä missä olis lisää muitakin ficcejä..

    TSH:lle omistettu foorumi Loftis (http://nwps.ws/~lotrff/bbs). Sieltä löytyy paljon muutakin. Eipä tule nyt mieleen mitään muuta. Niin no tietysti www.vuotis.net -osoitteesta löytyy Vuotava Noidankattila, pääasiassa Potteria tosin.


  • Vasta vähän aikaa sitten avattu bändifanfictioniin keskittynyt foorumi Halality löytyy osoitteesta http://www.foorumi.info/halality/
   Tapetilla ovat viime aikoina olleet mm. The Rasmus, Him ja Uniklubi, mutta uusia kategorioita on luvassa sitä mukaa, kun niille ilmeneet tarvetta. Tervetuloa vaan kirjoittelemaan, terkuin kyseisen mestan site admin ;)

   • Vaikka keskustelusta on jo aikaa vierähtänyt, niin muillekin tiedoksi, Rakkaudesta uneen. -foorumi on myös suht aktiivinen ficcifoorumi, tosin nimestäkin näkee, että pääosin se on pyhitetty Uniklubille.
    http://www.geocities.com/rakkaudestauneen


   • Finfanfun on lopetettu. Joku ei tykännyt sisällöstä... :((


   • ERRNU kirjoitti:

    Finfanfun on lopetettu. Joku ei tykännyt sisällöstä... :((

    ...on kyllä jo pystytetty.

    http://finfanfun.arkku.net tjsp.


  • on olemassa.. tässä sitä ois.. www.frozen-flower.com/soulmates/
   jos haluat tietäää mitä siinä kerrotaan niin täältä pesee.. siinä on eräs tytttä jonka nimi on isabella, mutta sanotaan bellaksi. ja se muuttaa isänsä luo. siellä se alkaa käymään koulua (17W) ja tapaa pojan joka osoittautuu kiinnostavaksi. tämä poika sattuu olemaan vampyyri jonka nimi on edward.( kuparin ruskeat houkset ja valkea ja kylmä iho ja hyvin poikamainen ei mitään virhetta tässä pojassa) vaaroja uhmaten he rakastuvat. vaikka bellan veri houkuttelee edward:tia eli vampyyria. eiköhän tässä ollut :DMUTTA KÄY IHMEESSÄ LUKEMASSA LISÄÄ ELI NIITÄ FICCEJÄ!!!!!

   • Mainitsemasi juoni on Stephenie Meyerin Houkutus -nimisestä kirjasta ;)


  • Lafiff.net sivustolta löytyy J-rock ficcejä.
   Kelaa vähän alemmas jolloin tulee "Fan Art" vai mikä olikaan ja sieltä löytyy :3   • givingup kirjoitti:

    www.finfanfun.arkku.net

    ~ Tuolla on aika paljon HP-ficcejä. Mutta muut - osiossa on muitakin ficcejä. Ihan omistahenkilöistä, Real-person ficceihin. :)

    Itelläni ei tuo enää jostain syystä toimi, nykyään finillä oma domain; www.finfanfun.fi pääsee suoraan paikalle :---) welcome. Finissä siis pääpaino HP-fanfictionilla mutta oma paikkansa Real person slashille, muille fandomeille ja originaaleille. Rekisteröitymällä lisää osastoja näkyviin : )


  • Tässä päivitetty lista niistä sivustoista, mitkä tällä hetkellä ovat toiminnassa.

   finfanfun.fi (Potteria pääasiassa, muutakin kyllä löytyy)

   www.vuotis.net (Potteria pääasiassa, muutakin kyllä löytyy)

   lotrff.nwps.ws (Tolkien-ficcejä pääasiassa, mutta myös muuta löytyy)

   fifi.arkku.net (uusi foorumi, josta löytyy fandomeja maan ja taivaan väliltä)

   s15.invisionfree.com/houkutus (Pelkästään Houkutus-ficeille pyhitetty paikka)

  • En tiedä yhtään suomalaista fanfiction-sivua, mutta uskonpa ettei täältä suomesta niin hyviä tarinoita lähde kuin englannista ;>

   • http://z15.invisionfree.com/Houkutus/index.php?act=idx toi on twilight foorumi jossa noita viestei voi lukee rekisteröitymättä ja sinne tulee aika tiheeseen tahtiin ficcejä yleensä.
    http://www.vampirelove.net/fanfiction/ tonne ei tuu uusia kovin usein mutta siellä on aika paljon vanhoja. Monet on hyviä!
    http://twilight.munfoorumi.com/index.php toikin on twilight foorumi, mutta valitettavasti sinne pitää rekisteröityä että voi ees lukee niitä viestei


   • Twilight<3 kirjoitti:

    http://z15.invisionfree.com/Houkutus/index.php?act=idx toi on twilight foorumi jossa noita viestei voi lukee rekisteröitymättä ja sinne tulee aika tiheeseen tahtiin ficcejä yleensä.
    http://www.vampirelove.net/fanfiction/ tonne ei tuu uusia kovin usein mutta siellä on aika paljon vanhoja. Monet on hyviä!
    http://twilight.munfoorumi.com/index.php toikin on twilight foorumi, mutta valitettavasti sinne pitää rekisteröityä että voi ees lukee niitä viestei

    radium.webgoo.us


   • @Jonzz
    Ja miksi ihmeessä muka ei? Ei kirjallinen lahjakkuus ja hyvä mielikuvitus katso äidinkieltä tai kansalaisuutta.


  • Yks sivu on omistettu kokonaan naruto-ficceille, ja sieltä löytyy kyllä loistavia ficcejä. =D Naruto.fi

  • riippuu vähä mistä haluut lukea, mikä aiheena siis. jrcok ja japaniaiheisia (voi lukea vaikkei tykkäisi japanista) ficcejä löytyy runsaasti eri ikäluokille sivulta lafiff.net

  • Fanfictionia kaikilla mausteilla jokaista makua mistä tahansa aiheesta: Fictionary. http://beyond-wonderland.arkku.net/f/

   Tervetuloa rikastuttamaan internettiä fanfictionin saralla! :)

  • Heh... Ite oon finissä. Löytyy ficcejä k15-18 ja muuta kun rekisteröityy.
   Jos ei rekisteröidy voi lukea joitain satunnaisia ficcejä.
   Tai siis suurimman osan sallittu-k13- ficeistä

  • Finfanfunista löytyy tooosi paljon hyviä Suomenkielisiä ficcejä :)

   Tietääkö joku muuten jotain hyvää Taruun sormusten herrasta liittyvää fanfiction sivustoa? Itse tiedän tuon loftiksen (http://nwps.ws/~lotrff/bbs), mutta se tuntuu olevan vähän kuollut paikka... Siis tietääkö joku jotain muuta?

  • Loftis (lotrff.nwps.ws) on heräämässä uudestaan henkiin Hobitin myötä. Foorumilla oli hieman teknisiä ongelmia, mutta niistä on nyt selvitty. Sinne vaan rekisteröitymään, on tosi hyvä foorumi ja siellä on paljon hyviä ficcejä! :)

  • Itse aloin pitämään enimmäkseen harry potter fanfic blogia. Sivu on fanficfin.wordpress.com kiitän etukäteen kaikkia jotka vaivautuvat käymään sivulla.
   Tavoitteena on yksi luku per päivä, mutta se voi vaihdella.

  • Tietäiskö joku jostain RPF-forkista? Sillä ois kiva B1A4:stä tehdä fanficci, mutta suunnilleen kaikki nuo foorumit on joko kuolleita ettei kukaan lukis tai sitten siellä ei edes ole sellaista keskustelualuetta minne sellaista vois kirjoittaa, eli onko jotain foorumia ihan enimmäkseen julkkiksille yms.?

  • http://www.fanfiction.net/

   Toi on englanniks, mut kun oot valinnu mitä haluut lukee, pystyt laittaa filttereist suomen kieleks!!!! Kannattaa kattoo, ite kirjotan sinne tarinoita!!!

  • Wow! Thank you! I constantly wanted to write on my http://topseocopywriting.com/ site something like that. Can I http://writingworlds.com/ http://website-content.net/ take a part http://blogs-service.com/ of your http://onlinewritingthatworks.com/ post to my blog?

  • finfanfun.fi, kaikkien fandomien (myös RPF ja omat novellit, runot ja muut tekstit) fanfiction foorumi

  • Nyt on ilmestynyt vastaperustettu foorumi jossa on mahdollisuus kirjoittaa tavallisten tarinoiden ja roolipelauksen lisäksi fanfictioneja.
   Sivusto pitäisi vaan ensin herättää henkiin, mutta se ei ole vaikeaa kun vaan rupee rohkeasti kirjoittelemaan :

   kahvihetki.foorumini.com --> http://kahvihetki.foorumini.com/

  • Fanfiction-foorumit löytyy kyllä, niitä on paljon. Harmi, että käyttäjät ovat hajaantuneet eri puolille, kun sivuja on niin monta. Täältä löytyy kuitenkin fanfiction-alue jonne voi kirjoitella.
   http://doctorwho.foorumi.biz/

  • Www.kolmeluudanvartta.fi

   Täällä on erilaisia juttuja esim fanficejä, testej ja hahmoesitelyjä. ☺

  • Itse olen lukenut sovelluksesta nimeltä "Wattpad" jo monta vuotta erilaisia kirjoja. Kaikilla kielillä on tarinoita, myös Suomeksi. Tosi hyvä laatuinen sovellus kannattaa ladata. Netinkin kautta pääse lukemaan, ettei välttämättä koko soveluusta tarvitse ladata, mutta käyttäjä jokatapauksessa täytyy tehdä. Wattpadissa voi itse kirjoittaa ja lukea tarinoita. Ja niitä tarinoita on siellä aivan laidasta laitaan. Bändi fanituksesta yliluonnoliisiin keijuihin ja kaikkea siltä väliltä.
   Suosittelen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1722