Iskän urheiluruutu

Anonyymi-ap

Miltei kaikki ennusteeni on käynyt toteen näissä kisoissa. Tiesin että Pihla ei pärjää turkkilaiselle mitalimatsissa, tiesin ettei Ellan pää kestä aloituskorkeutta enempää.

Pihla ei kuunnellut valmentajaa vaan koetti viedä rynnimällä homman maaliin ja jätti suojauksensa auki. Turkkilaiselle jäi helppo tehtävä pitää suojaus ja kontrata pisteet kotiin. Mutta Pihla on nuori ja otti heti opikseen ja myönsi virheensä.

Bryggare oli kerrankin oikeassa, sillä Ella Junnilan asenne ei ole huippu-urheilijan asenne, jossa isoihin kisoihin puristetaan viimeiset mehut ja poltetaan viimeiset rasvat pois.

Ella oli valmistautunut asennepuolella kuin olisi menossa omakotiyhdistyksen saunailtaan ja vähintään viisi kiloa ylipainoa.

Huomasin jo esikarsinnoissa että Sha´Carri Richardson ei ollut "liekeissä", vaan epävarman ja jäykän oloinen, kuin olisi kipeä. Ajattelin että hyvä jos neljänneksi tulee, joten kakkossija oli loistava tulos!

Kolme pientä Karibian saarivaltiota, joissa yhteensä asuu vain muutama satatuhatta asukasta, ottivat olympiahistoriansa ensimmäiset mitalit! Kiitos siitä kuuluu USA:n yliopistojen urheilijastipendijärjestelmälle, josta Suomi voisi ottaa mallia!

Julien Alfred on nyt maailman nopein nainen! (Tosin ei rikkonut Sha´Carrin ME 2. aikaa) Saintlucian minivaltion ensimmäinen mitali historiassa yleisurheilun kenties arvostetuimmassa lajissa, naisten satasessa, ja vieläpä kultaa! Hän oli liekeissä huokuen voimaa, kun taas Sha´Carri oli tukossa.

Mutta mitä tapahtui Fraser-Prycelle että viime hetkellä perui osallistumisensa välieriin? Toivotaan ettei doping, koska se olisi ruma juttu koko olympialaisille että moinen supertähti ja historian menestyneimpiin kuuluva urheilija käryäisi.

Liki nelikymppinen perheenäiti olisi ollut toivottava näky loppukilpailussa.

Femke Bol teki 4 x 400m sekaviestissä sen saman minkä teki MM-kisoissa, eli veti kymmenien metrien takaa-ajosta Hollannille kultaa, aivan uskomaton juoksija!

Tuosta voi ihailla suoritusta! Vastassa maailman kovimmat juoksijat ja jäävät aivan jalkoihin!
https://youtu.be/49VKppL7La0?t=241

2010

8

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taidatko nyt olla tarinoittesi kanssa hieman väärällä kanavalla?

      Vai onko päätarkoituksesi aloituksesi ensimmäinen virke?

      • Anonyymi

        Miten kyrvånsyylån aloitukset thaimaahan liittyen?


      • Anonyymi

        Sanoisin että thaimaan-suomalaiset ovat keskimäärin urheiluhullumpaa kansaa, kuin te keskiverto savolaiset Suomessa. Kisojen aikaan kadut ovat hiljaisia Pattayalla, sillä kaikki ovat vetäytyneet seuraamaan kisoja baareihin ja koteihin. Senssuhomppeli katselee viimaisen tuvan nurkassa Jörn Donnerin elokuvaa ja tunnustelee pikkuisia nahkapussejaan, että oliskohan se kivessyöpä vai mikä pikkuinen rusina se siellä on kaverinsa kanssa.. pitäiskö soittaa aamulla päivystykseen vai katsoa keijoelokuvia hamsteritubesta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoisin että thaimaan-suomalaiset ovat keskimäärin urheiluhullumpaa kansaa, kuin te keskiverto savolaiset Suomessa. Kisojen aikaan kadut ovat hiljaisia Pattayalla, sillä kaikki ovat vetäytyneet seuraamaan kisoja baareihin ja koteihin. Senssuhomppeli katselee viimaisen tuvan nurkassa Jörn Donnerin elokuvaa ja tunnustelee pikkuisia nahkapussejaan, että oliskohan se kivessyöpä vai mikä pikkuinen rusina se siellä on kaverinsa kanssa.. pitäiskö soittaa aamulla päivystykseen vai katsoa keijoelokuvia hamsteritubesta...

        Ja näin aloituksen perimmäinen tarkoitus on alkanut toteutumaan.


    • Anonyymi

      Fraser-Prycella oli jalan kanssa ongelmia, nilkka meni esikarsinnoissa. Järjestäjät myös mokasi sillä he eivät meinanneet päästää Richardsonia ja Fraser-Prycea kisapaikalle, koska nämä tulivat yksityisautoilla toista kautta eikä kisakylän kyydeillä... eivät ehtineet lämmitellä kuten muut.

    • Anonyymi

      Eniten odottelen näissä kisoissa naisten ja miesten viestejä sekä 400 metrin kisoja.

      Femke Bol ottanee suvereenisti ankkuriosuudet 4 x 400 metrillä, jonka kisa lauantaina. Tänään hän ottaa kultaa yksilökisassa 400 metrillä.

      Jos terveys kestää ja paloa riittää, Bol tulee hallitsemaan vielä kaksissa seuraavissakin olympialaisissa ja hänestä tulee yksi kaikkien aikojen mitalirohmuista.

      Kohta Sha'Carri karsii 4 x 100m viestissä USA:n kohti finaalia ja huomenna illalla ottaa USA kultaa näytösluontoisesti.

      Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä urheilijoista, Jackie Joyner-Kersee on suuri Sha´Carri fani ja kertoo miten paljon hyvää sellainen persoona ja urheilija on tuonut yleisurheilulle ja innostanut miljoonia nuoria urheilun pariin.

      "Tiedät tarkalleen, mistä Sha'Carri tulee ja tiedät tarkalleen, kenen kanssa olet tekemisissä", Joyner-Kersee sanoi videohaastattelussa. "Ja sitten hän tulee ulos ja tukee mahtavuuttaan esityksellään. No, kun puhut kynsistä, muodista, kaikista erilaisista asioista... on vain hämmästyttävää nähdä hänen tuovan tuon glamourin ja tunnelman, johon harvat ovat pystyneet sitten Florence Griffit-Joynerin"

      Toivon että pikkujättiläinen on kunnossa viestissä ja sellaisissa liekeissä kuin Budapestissä!

      2010

      • Anonyymi

        Lotta Harala välieriin! Vasta kaikkien aikojen toinen suomalainen olympialaisten välierissä, Neziri oli ensimmäinen.


    • Anonyymi

      Keihäs ei "lähde matalana" vaan se "heitetään matalana". Keihäs ei lennä itsenäisesti.
      Onhan kovatasoinen kisa!

      2010

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      429
      4692
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1670
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1411
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1319
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1234
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1151
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      960
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      837
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    Aihe