Lopulta löytyi se nautittavin orgasmi

Anonyymi-ap

Kun on ollut riittävän kauan parisuhteessa ja kaikenlainen häveliäisyys on kadonnut, niin voi seksiä harrastaessa toteuttaa ja esittää toiveitaan siitä, mikä tuntuu hyvältä, sillä mahdollisimman suuren nautinnon kokeminen on kuitenkin yksi tavoitteista.
Monien vaiheiden jälkeen päädyin ikäänkuin extrana siihen, että menin nahkaisen- ja pehmeän nojatuolin käsinojille polvilleni (alasti) pää selkänojaan päin, siinä oli hyvä olla, sai kyynärpäillä nojata selkänojaan- olin kuin tarjottimella mieheni katseille ja toimenpiteille.
Näin ollessani mieheni aloitti pilluni hyväilyn sormellaan, hellävaraisesti ja rauhallisesti sormi liikkui vaossani edes takaisin, kiihotus nousi tasaisesti ja saavutin lopulta sen niin ihanan sykkivän tilan, myös liman eritys kasvoi ja tätä jatkui pitkään, ei kuitenkaan orgasmiin asti, vaan tunsin miten sormi liukui limaiseen pilluun ja sormenpää aloitti hitaan liukumisen kohti peräaukkoani, hekumani nousi äärimmilleen, kun sormi oli tavoittanut peräaukon ja aloitti tunkeutumisen sisään, niin se kaikkein nautinnollisin orgasmi tuli, pysyin vaivoin siinä käsinojilla, sillä lantion teki nytkyttävää liikettä peräaukon supistellessa rajusti sormea vasten, lopulta tuli rentous ja aloin hivuttautua pois siitä nautintojen lähteestä.

8

2766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuulostaa kiihottavalta:) Pitänyt tuollaista orgasmia pornokuvien (mielikuvituksen tuotteena), vaan:

      Siitä on aikaa yli 11 vuotta, kun olin viimeksi anaaliyhdynnässä.
      Sitä ennen pari vuotta naiskaverini kanssa harrastettiin tuota.
      Hän oli ja on ainoa nainen, jonka kanssa olen tehnyt näin.
      Tykkäsin hommasta sen pyllyn tiukkuuden suhteen ja olihan se vaihtelua tavalliseen emätin yhdyntään, mikä sekin oli toki hauskaa.
      Sopivan tiukka hän on sieltäkin.
      Ensimmäisen kerran tehdessämme ei ollut, kuin apteekin perusvoidetta liukkarina.
      Olin hieman hermostunut uudesta tilanteesta.
      Ehkä siinä oli sama jännitys, kuin nuorena miehenä pimppiin tutustuessani...
      Hän meni keskelle sänkyä käyden nelinkontin eteeni iso, mutta hyvämuotoinen takapuoli pystyssä tukien käsivartensa patjaan kiinni.
      Sydän hakaten kiivaasti menin hänen taakseen ja työnsin sormen varovasti ujuttaen hänen sisäänsä.
      Ihmettelin sen tiukkuuden tuntiessani, että kuinka se kestää minun tulla sisään, vaikka kaluni on vain 15cm pitkä ja ehkä 40mm halkaisija.
      Aloitin sovittamaan paksussa rasvassa olevaa kaluani pyllyreiän suulle kuulostellen, miten se menee sisään. Työnsin varovasti terskaa hänen pyllyreikäänsä.
      Otin pakaroista kiinni katsoen terskan sisään menoa.
      Aukko antoi varsin hyvin periksi, mistä päättelin hänen tehneen joskus aiemminkin tuota. Hän oli aivan rennon oloinen, mitä päättelin hänen kehostaan.
      Huomasin yllättyneenä päässeeni perille. Vähän erilainen tuntuma, kuin pimpissä, mutta mukavan kuuma ja tiukka...
      En huomannut tuossa tilanteessa mitään outoa alkaessani työnnellä edestakaisin.
      Aika luontevalta tuntui.
      Liekö se ajatus, että teen nyt sitä, mistä kuullutkin tiukan, kuuman reiän ympäröidessä vehjettäni, niin en kestänyt varmaan montaa minuuttia kauempaa, kun laukesin
      huutoa pidättäen hänen suoleensa.
      Punaiset sormenkuvat pakaroissaan.
      Vedin anteeksi pyytäen kaluni ulos hitaasti. Spermavana valui hänen pyllystään.
      Hän hymyili ymmärtävän näköisenä.

      Pari kertaa menimme näin, joskus painelin takaapäin pimppiin samalla, kun etusormeni oli hänen pyllyssään.
      Nyt kun hän vielä hiplasi klitoristaan, niin hänen sitten tullessaan huutaen sormeni tunsi sen orgasmin rajuuden sulkijalihaksen puristellessa mukavasti.

      Netistä hankimme kolmea erikokoista anustappia kattavan paketin, (sekä liukuvoiteita), joilla vuorottelin hänen reikäänsä suurentaen.
      Sellainen about 45mm paksu oli suurin, jonka laitoin hänen pyllyynsä venyttämään joksikin aikaa odottaen pääseväni työntymään vuorostani.
      Ideana oli, että kestäisin kauemmin, niin että hänkin ehtisi mukaan.
      Se suolen tyhjennys, sekä odottaminen olivat pitkiä kymmenminuuttisia.
      Katsoa vierestä, kun nainen makaa selällään jalat levällään ja tappi perseessä...
      Kalu tykytti kovana, kun tiesin mihin se aikanaan pääsee.
      Siedätystä siis.
      Kun se "odotusaika" oli ohi eli sain varovasti vetää anustapin hänen sisältään sen lupsahtessa vaimeasti ulos ja työntää itseni tilalle, niin...!
      Saimme tuohon saman svengin, kuin aiemmin normiyhdynnässä hänen sormettaessaan klitoristaan minun lykkiessä pakaroista kiinni pitäen häntä pyllyyn. Se kulma, missä työntyä hänen sisäänsä oli hieman erilainen, kuin pimppiin mennä, mutta äkkiä me löydettiin sopiva asento tähänkin.
      Hänen sormettaessaan itselleen orgasmia minun lauetessa tiukkaan pyllyyyn sulkijalihas puristeli kaluani samalla...!
      Yleensä hän sai orgasmin näin tehdessämme, mutta jopa kolme kertaa oli ennätys.
      Onneksi olimme kahden, koska hänen tullessaan ääntä lähti kiitettävästi.

      Joitakin kymmeniä kertoja olimme 2011-13 näin, kunnes hän jostain syystä hävitti ne anustapit, enkä ottanut puheeksi koko asiaa.

      Että, oma näkemys aiheesta; jos vakituinen kaveri vierellä ja molempia kiinnostaa, niin kokeilkaa tuota!.

    • Anonyymi

      Olen ollut aviossa 5 v sinä aikana ei tapahtunut mitään poikkeavaa seksin alalla, kun ero oli tullut, niin minulla oli vain pitkäaikaisia suhteita, yksi halusi heti alkuun sormea pyllyyn ja yhdyntääkin sinne, vaginayhdyntä ei oikein onnistunut, kun hänellä vaginismi, elikkä tahaton supistuminen.
      Jos otetaan 10 naista, (pitkäaikaista suhdetta) niin pari niistä alkoi omaehtoisesti ehdottelemaan, että voisko laittaa sormea pyllyyn, loput 8 antoi sen tapahtua ja nauttikin siitä, niistä puolet ei sanonut sitä eikä tätä, mutta ei kieltänytkään.
      Naisen peräaukkohan on osa sukupuolielintä, samaan hermoon liittyvä vaginan kanssa, osa naisista ei vaan hyväksy sitä, tosin ei sitten paljon muutakaan "perverssiä"

    • Anonyymi

      Periaatteessa ne kaksi ihmistä määrittävät sen, mistä pitävät, eikä se näin ollen ole perverssiät. Olemme kuitenkin kaikki erilaisia ja, jos partnerit vaihtuvat tuon tuosta, sekä aletaan niiden aiempien kanssa koettuja juttuja tuputtamaan sille uudelle, niin ei ole itsestään selvää, että se "tuttu tapa" myös toimisi.
      Ihanne olisi tietysti kaksi ihmistä, jotka ovat nuoresta lähtien opetelleet tuntemaan toisensa, mutta onko se nykyään mahdollista?
      Hirveä kiire hankkia kokemuksia, mistä tietysti periaatteessa oppii lisää ja toisaalta voi saada henkisen puolen huonoon kuntoon.

    • Tuo asento on varmaan tehnyt myös paljon siinä, kun on ollut reilusti perse pystyssä antavana ja tarjolla. Vaatinut myös mieheltä malttia, että vain sormeilee, eikä ala panemaan. Pepusta saa kyllä hyvin orgaamin, mutta edellyttää siihen antautumista. En olisi malttanut olla njolwmatta pyllyä tuossa asennossa. Samalla sormilla pillua hiplaten..

    • Anonyymi

      Minulle tapahtui yhdessä elämän vaiheessa asia, jota olen katunut. Avioeron jälkeen tapasin mukavan miehen, joka huomioi minut kaikin tavoin, myös seksissä, erikoisesti olin tykähtänyt suuseksiin, siitä kun ei aiemmin ollut kokemusta.
      Kerran kesken nuolemisen hän työnsikin liukkaan sormensa peräaukkoon, se meni hyvin syvälle, tunne oli niin sykähdyttävä, että sain orgasmin heti.
      Kun homma oli päättynyt, niin iski joku puritaaninen, tyhmä tunne, sanoin hänelle, että tuo ei tuntunut hyvälle, vaikka todellisuudessa tuntui, vastasi vaan, että aijaa.
      Seuraus oli kuitenkin, että hän ei tehnyt sitä enää koskaan, aloin kuitenkin kaipaamaan sitä ja aloin kierrellä ja kaarella jutuissani, hän tekisi sen taas, mutta ei - ei koskaan.

      • Tuossa kai se avoimuus olisi voinut olla valttia, että ihan suoraan pyytää sormea perseeseen. Hän varmaan ajatteli ettet tykännyt ja jätti sikseen, tai jopa pahoitti mielensä että antaa olla. Minulle kävi aikanaan sama yhden tytön kanssa, jonka persettä sormeilin. Hän myös sanoi ettei pitänyt ja jätin sikseen.. Jälkeenpäin kyllä kertoi pitäneensä ja myöhemmille poikakavereille antaneensa auliisti persettä. Ne tunteet saattaa olla myös niin pinnassa sen orgasmin jälkeen että suusta tulee mitä vaan.

        Ja tuo pillun nuoleminen ja perseen sormetus on muuten aika tehokas orkun laukaisija. No ei välttämättä toki kaikille...


    • Anonyymi

      meillä toisin päin kun vaimo huomas että sormet pepussa kiihottaa nykyään olen vaimon sauvojen armoilla mitä orkkuja hän tuottakaan mahtavaa

    • Anonyymi
      UUSI

      On se anaalin sormetus ihanaa, meillä se tapahtuu siten, että olen vatsallani ja tyyny lantion alla, haluan sitä erikoisesti oviksen aikoihin, orava tulee n. puolessa tunnissa, muulloin kestää pidempään, tai ei ollenkaan.
      Lemon juise glycerine on sopiva liukaste, sitähän kuluu, kun olen koukkuun jäänyt.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe