Valokuvamallina pornokuvissa

Anonyymi-ap

Olen 19 v. mies ja vastasin ilmoitukseen , jossa pari etsi kolmattapyörää nuoresta miehestä. Mielessäni ajattelin, että huolella laatimani vastaus kuvineen ei kuitenkaan tuottaisi tulosta, mutta yllättäen vastaus tuli pariskunnan yhteisen kuvan kera. Mies näytti huomattavasti vanhemmalta, kuin vaimo. vaimo oli kyllä hoikka ja kaunis kasvoiltaankin. Ilmituksen mukaa 45 v., mutta näytti huomattavasti nuoremmalta.

Soitin annettuun puhelinnumeroon ja mies vastasi sieltä. Asiallinen ja mukava ja sanoi olevansa jo leläkkeellä ja harrastavansa valokuvausta. Hän halusi minut malliksi yhdessä vaimonta kanssa. Epäröin tuota ehdotusta, mutta suostuin kuitenkin tapaamiseen läheisellä terassilla.

Vaimo oli luonnossa vielä hehkeämmän näköinen, kuin valokuvissa. Minihame ja korkkarit, t-paita ilman rintsikoita. Oli kuulema pukeutunut ihan minua varten. Sovimme seuraavan lauantain tapaamiseen. Ja voisin silloin vielä harkita asiaa.

Soitin ovikelloa. Vaimo tuli avaamaan niukasti pukeutuneena. Mies esitteli minulle ottamiaan valokuvia. Mustavalkoisia taidekuvia vaimosta ja kaikesta mahdollisesta. Mies halusi minun esiintyvän alasti tai ainakin melkein alasti vaimonsa kanssa eroottisissa kuvissa. Oleellista oli, että hän saisi kuvata erektioni. Jos haluaisin, saisin esiintyä valokuvissa huppu päässä.

Kahden kahvikupillisen ja yhden viinilasin jälkeen riisuin vaatteeni. Vaimo oli sillä aikaa pukeutunut perinteisen seksikkäästi sunnakkanauhaliiveihin , sukkiin ja korkkareihin. Ritsikat oli jätetty pois, samoin pikkarit. Rinnat olivat , no pienet ja pimppi kiitoradaksi parturoitu viiva.

Istuimme sohvalla, niin ja siitä erektiosta ei ollut puutetta :) Nousin seisomaan pyynnöstä ja vaimo tuli eteeni kontilleen ja otti kaluni suuhunsa. Mies otti kuvia , välillä, sarjana ja välillä yksittäin neuvoen, mitä vaimon pitäisi tehdä. Lopulta olimme vastakkain seisaaltaan ja mies pyysi minua työntämään kaluni hänen vaimoonsa.

Tein kuten käskettiin, kymmenen kertaa sisään ja kokonaan ulos. Ja sitten sain pyynnön laueta vaimon sisään , mutta vetää lopun sperman vaimon vatsalle.
Tuo vaihe kävi nopeasti.

Katselimme isolta greeniltä noita otettuja kuvia.

2

1445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miltä se näytti valokuvissa tuo paneminen ?

    • Anonyymi

      Tuo voi olla keksitty juttu. Minä olen abaut 40 vaimo ja mieheni on kuvannut minua tuollaisissa sessioissa muutamia kertoja. Kuvaaminen kiihotti meitä kaikkia, ja minua erityisesti jälkeen päin noiden kuvien katselu. Ja tämä on totta ihan aikuisten oikeasti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe