Tiettävästi Suomen ensimmäinen, koko maanlaajuisesti kaupoista löytyvä ilmakuivattu kinkku on nähnyt päivänvalon.
Espanjalainen "vastine" on heikko esitys ja maistuu valmiiksi elttaantuneelta.
Vihdoinkin ilmakuivattua kotimaista kinkkua
28
287
Vastaukset
- Anonyymi
Mahtava tuote!
- Anonyymi
Espanjassa on Iberico Jamonin teossa vuosisataiset perinteet, siat on omaa rotuaan (näyttää melkein villisijoilta) ja paras Iberico Jamon tehdään siasta, joka laiduntaa vapaana ja jota on lihotettu viimeiset kuukaudet tammenterhoilla, joka antaa lihaan pähkinäisen maun. Sitten ilmakuivaus kestää vähintään 48 kuukautta.
Joku pikakuivattu suomalainen tehorääkätty sika ei koskaan ole sama asia.
Tulee mieleen miten Neuvostoliitossa aikanaan väitettiin, että he voivat tehdä parempaa shampanjaa kuin Ranskassa ja paljon nopeammin.- Anonyymi
Suomalainen ilmakuivattu kinkku on laadultaan parasta eikä mitään kärpästen käsittelemää.
- Anonyymi
Monessa muussa maassa tehtäisiin kyllä parempaa shamppanjaa,mutta kun sitä ei saa kutsua shamppanjaksi
- Anonyymi
No tuo iberico jamon on kyllä niin yliarvostettua ja ylihintaista,että jätän suosiolla ostamatta
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No tuo iberico jamon on kyllä niin yliarvostettua ja ylihintaista,että jätän suosiolla ostamatta
Jotkut haluaa juoda sampanjaa ja joistakin tölkkiviini on ihan ok.
- Anonyymi
Espanjan ja Italian kinkut ovat laadukkaimpia maailmassa. Ei suomikopiot pärjää ollenkaan.
- Anonyymi
juup,
suomikopioita on yritetty tehdä,
myös juustoista,
tuloksena on saatu aikaan juuston kaltaisia tuotteita...
- Anonyymi
Suomen kinkku on laadultaan ylivertainen.
- Anonyymi
20 vuoden unelma.
- Anonyymi
Joo, ellei ole koskaan muuta saanut!
Muistan parikin kertaa kun siinä uno piccolo birran kaverina oli oikeata ilmakuivattua kinkkua... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Joo, ellei ole koskaan muuta saanut!
Muistan parikin kertaa kun siinä uno piccolo birran kaverina oli oikeata ilmakuivattua kinkkua...Muisteluksi meni siis....
- Anonyymi
Euroa voi pitää jokseenkin puolueettomana konsulttina, joten antakaammepa sen kertoa, miten asia todellisuudessa on, miten pärjää kotimainen porsaanliha espanjalaiseen Iberico-porsaaseen verrattuna oululaisen Torilihamestari -nimisen kauppiaan hinnastossa:
- kotimainen porsaan ulkofile 11,90 €/kg
- Iberico ulkofile 38,90 €/kg
Laadulla on tekijänsä, ja euro osaa lahjomattomasti laadun osoittaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Muisteluksi meni siis....
Mutta marraskuun alusta alkaen ollaan taas Italiassa ainakin toukokuuhun asti!
Ehkä syntyy muistoja, ehkä ei.... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mutta marraskuun alusta alkaen ollaan taas Italiassa ainakin toukokuuhun asti!
Ehkä syntyy muistoja, ehkä ei....Samoin. Nähdään!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Euroa voi pitää jokseenkin puolueettomana konsulttina, joten antakaammepa sen kertoa, miten asia todellisuudessa on, miten pärjää kotimainen porsaanliha espanjalaiseen Iberico-porsaaseen verrattuna oululaisen Torilihamestari -nimisen kauppiaan hinnastossa:
- kotimainen porsaan ulkofile 11,90 €/kg
- Iberico ulkofile 38,90 €/kg
Laadulla on tekijänsä, ja euro osaa lahjomattomasti laadun osoittaa.Mä myyn sulle suomalaista kinkkua 55€/kilo
Laadulla on tekijänsä, ja euro osaa lahjomattomasti laadun osoittaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Euroa voi pitää jokseenkin puolueettomana konsulttina, joten antakaammepa sen kertoa, miten asia todellisuudessa on, miten pärjää kotimainen porsaanliha espanjalaiseen Iberico-porsaaseen verrattuna oululaisen Torilihamestari -nimisen kauppiaan hinnastossa:
- kotimainen porsaan ulkofile 11,90 €/kg
- Iberico ulkofile 38,90 €/kg
Laadulla on tekijänsä, ja euro osaa lahjomattomasti laadun osoittaa.No mites nyt, eikö ollutkaan 'ulukoo ja halapoo'? On se kumma, joittenkin mielestä näköjään kotimainen on aina väärä, oli se sitten halvempi tai kalliimpi. Kääntyy takki eräillä tosi tiuhaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No mites nyt, eikö ollutkaan 'ulukoo ja halapoo'? On se kumma, joittenkin mielestä näköjään kotimainen on aina väärä, oli se sitten halvempi tai kalliimpi. Kääntyy takki eräillä tosi tiuhaan.
juup,
suomikopioita on yritetty tehdä,
myös juustoista,
tuloksena on saatu aikaan juuston kaltaisia tuotteita... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
juup,
suomikopioita on yritetty tehdä,
myös juustoista,
tuloksena on saatu aikaan juuston kaltaisia tuotteita...Lienet sitten vegaani, nehän tykkää 'vuustosta' ja 'kasvismakkaroista'. Nekin on sitä tuotekehitystä, mitä teikeläiset kaunakot myös väittää, ettei Suomessa tehdä. On nuo jatkuvat jurputukset kaikkea suomalaista tuotantoa vastaan kyllä niin uhmaikäisen tasoista jankutusta, että ei kuvan tosikaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lienet sitten vegaani, nehän tykkää 'vuustosta' ja 'kasvismakkaroista'. Nekin on sitä tuotekehitystä, mitä teikeläiset kaunakot myös väittää, ettei Suomessa tehdä. On nuo jatkuvat jurputukset kaikkea suomalaista tuotantoa vastaan kyllä niin uhmaikäisen tasoista jankutusta, että ei kuvan tosikaan.
vanhoissa kulttuureissa valmistettiin juustoja,
kun suomessa istuttiin maakuopassa ja järsittiin naurista,
ja muutenkin tuntuu mukavalta väistellä valion tuotoksia,
kun emme ole enää sen monopolin armoilla... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
vanhoissa kulttuureissa valmistettiin juustoja,
kun suomessa istuttiin maakuopassa ja järsittiin naurista,
ja muutenkin tuntuu mukavalta väistellä valion tuotoksia,
kun emme ole enää sen monopolin armoilla...Parempi osaiset nauttivat maaomenia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No mites nyt, eikö ollutkaan 'ulukoo ja halapoo'? On se kumma, joittenkin mielestä näköjään kotimainen on aina väärä, oli se sitten halvempi tai kalliimpi. Kääntyy takki eräillä tosi tiuhaan.
Ulkomainen on kalliimpaa, mutta hinta/laatu -suhteeltaan parampaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
vanhoissa kulttuureissa valmistettiin juustoja,
kun suomessa istuttiin maakuopassa ja järsittiin naurista,
ja muutenkin tuntuu mukavalta väistellä valion tuotoksia,
kun emme ole enää sen monopolin armoilla...Surullista Valiossa vain on, että se pyörii jokaisen nettoveronmaksjan kustannuksella pidät sen tuotoksia arvossa tai et.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
vanhoissa kulttuureissa valmistettiin juustoja,
kun suomessa istuttiin maakuopassa ja järsittiin naurista,
ja muutenkin tuntuu mukavalta väistellä valion tuotoksia,
kun emme ole enää sen monopolin armoilla...Taitaa sitten olla Suomen elintarviketuotanto kirjoittajalle aika tuntematon,josvaihtoehdot on 'Valion monopoli' tai ulkomainen. Pieni vinkki - Suomessa toimii muitakin kotimaisia maitoajan toimijoita kuin Valio.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Taitaa sitten olla Suomen elintarviketuotanto kirjoittajalle aika tuntematon,josvaihtoehdot on 'Valion monopoli' tai ulkomainen. Pieni vinkki - Suomessa toimii muitakin kotimaisia maitoajan toimijoita kuin Valio.
Kirjoittelija jäi Valiolla työskennellesään maitotonkan alle ja siitä sitten alkoi työkyvyttömyys. Laaki osui päähän. Siitä katkeruus
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Taitaa sitten olla Suomen elintarviketuotanto kirjoittajalle aika tuntematon,josvaihtoehdot on 'Valion monopoli' tai ulkomainen. Pieni vinkki - Suomessa toimii muitakin kotimaisia maitoajan toimijoita kuin Valio.
juup,
pusikkoonhan ne jäi,
tyhmimmät ja laiskimmat,
kun se luetun ymmärtäminen,
on niin kauhian vaikiaa... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Surullista Valiossa vain on, että se pyörii jokaisen nettoveronmaksjan kustannuksella pidät sen tuotoksia arvossa tai et.
Veronmaksajat tykkää!
- Anonyymi
Eikö tuommonen ahava kuivattu olis hyvää kans.?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nurmossa kuoli 2 Lasta..
Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .1367499Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631664512Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen573522Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi5113298Purra hermostui A-studiossa
Purra huusi ja tärisi A-studiossa 21.11.-24. Ei kykene asialliseen keskusteluun.2972174Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!
Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde361823Kaksi lasta kuoli kolarissa Seinäjoella. Tutkitaan rikoksena
Henkilöautossa matkustaneet kaksi lasta ovat kuolleet kolarissa Seinäjoella. Kolmas lapsi on vakasti loukkaantunut ja251820- 911593
Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle
Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että1791515Ensitreffit Hai rehellisenä - Tämä intiimiyden muoto puuttui suhteesta Annan kanssa: "Meillä ei..."
Hai ja Anna eivät jatkaneet avioliittoaan Ensitreffit-sarjassa. Olisiko mielestäsi tällä parilla ollut mahdollisuus aito151456