Etelän mies vei vaimoni

voihan v

Etelän mies vei naiseni. Naiseni ihastui komeaan lirkuttelijaan etelän reissullaan. Mies hurmasi naiseni kuulemma ihanilla silmillään. Ei tullut nainen entisenlaisena takaisin. Oli pettänyt ym. Nyt haluaa vain tuon gigolon luo takaisin.
Tässä sitä sitten ollaan Suomi-poikana kuin nalli kalliolla. Kelpaako kellekkään Suomi-tytölle ehta Suomi-poika?

24

9716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilo

      Varmasti kelpaat monellekin. Mies voi aina valita useammasta hehkeästä suomitytöstä ja ulkomaisista samoin :-)
      Mielestäni miehessä on tärkeintä se mies itse, eikä se mistä maasta sattuu olemaan, sillä sitähän ei kukaan pysty itse valitsemaan.
      Katse vaan kirkkaana eteenpäin ja itsevarmuutta askeliin. Olet sinä. Se on tärkeintä, eikä se onko jätetty tai petetty. Jatka matkaa ja ole optimisti. Juuri nyt on kesä kauneimmillaan ja tytöt hehkeimmillään.

    • akak

      Miksi haluat ehdoin tahdoin taas suomalaisen? Niiden kanssa päätyy eroon 58%:n todennäköisyydellä. Ota mieluummin laatunainen jostain ulkomailta, jostain missä eroamisprosentti on pieni.

      • akak

      • annuli

        Kannatta miettiä sitä, että eroon ovat "syyllisiä" molemmat eikä vain nainen, mutta toisaalta kun miettii, kun lukee näitä juttujas ja kaikki suomalaiset miehet olisivat tuollaisia, niin en ihmettele erojen määrää.


      • .....
        annuli kirjoitti:

        Kannatta miettiä sitä, että eroon ovat "syyllisiä" molemmat eikä vain nainen, mutta toisaalta kun miettii, kun lukee näitä juttujas ja kaikki suomalaiset miehet olisivat tuollaisia, niin en ihmettele erojen määrää.

        Onneksi eivät ole... Mikähän murhenäytelmä tuonkin pojan on noin pilannut. On varmasti raskasta elää noin katkeraa elämää.


    • suotta

      ..sure. Kaverin tyttö ystävä on epsanjasta ja sanoi että pitkälti kusipäitä ovat ainakin miehet sieltä. Hirveä itse luottamus ja luulo omiin kykyhinsä suuri. Mutta kun on tosi paikka niin täysiä luusereita. Katsos kun äityli on syöttänyt niitä kolmekymppiseksi ja kehunut joka päivä niin kyllähän sitä mieli kieroontuu.

    • kävi

      98 vuonna kävi mulle samalla tavalla. Mutta sillä erolla että mamma yritti peitellä. Ihmettelin mitä se sinne turkkiin koko ajan on menossa. Sitten ennen yhtä matkaa sanoin että laita tohon paperi nippuun nimi. Tein bisnestä ja tarvitsin joskus kiinityksiin sen nimen. Akka kun tuli takaisin niin eipä ollut mamalla enää asuntoa kun oli monimutkaisten velka kauppojen jälkeen luovuttanut sen mulle. Kohtuulisen kallis pano oli sille, sanoisin:).

      • PikkuMyy

        Enpä ihmettele, että vaimosi lähti. Rahallako luulit naisen pitäväsi.


      • muumimamma
        PikkuMyy kirjoitti:

        Enpä ihmettele, että vaimosi lähti. Rahallako luulit naisen pitäväsi.

        Pahempi roisto tuossa perheessä oli se turkkilaisen mukaan lähtenyt vaimo. Ihan oikein että lähti tyhjätaskuna ja sellaisena myös pysyy kun turkkilaisen miehekseen valitsee.


      • jopas pommin laukaisit!
        PikkuMyy kirjoitti:

        Enpä ihmettele, että vaimosi lähti. Rahallako luulit naisen pitäväsi.

        Häh ,mutta sinähän et todellakaan osaa lukea mitä/mistä edellinen kaveri kirjoitti. siis ihan selvällä suomella sanottuna muija petti ja vittuakoa petturia elättää kauempaa. Mitä olisi miehellä samassa tilaisuudessa käynyt?. Lienet kuullut vanhan viisauden " metsä vastaa kun sinne huudetaan"?...Tässä kävi samoin eli ts. saa mitä tilaa.


    • ilmaa

      Kohtalotovereita siis löytyy, valitettavasti. Itselleni kävi n. vuosi sitten samanlainen tapaus eli vaimo vaan jätti. Meillä oli asiat todella hyvin, palkka juoksi, oli rakkautta ja romantiikkaa, rakkaus kukoisti kaikilla "sektoreilla" ja talonrakennustakin eri arkkitehtien kanssa oltiin jo suunniteltu ja sitten kuin salama taivaalta espanjan reissulle jäi.

      HÄVETTÄÄ aivan valtavasti,koska en todellakaan ole mikää nysverö mies vaan aivan komea (oma mielipide) uranousussa oleva DI ja varmasti mitakin naisia olisin saanut. Mutta en tajua vieläkään mitä tapahtui, mutta vaimoni meni aivan sekaisin ja hänelle ei puheet tehonneet (minun ainakaan) ja sekaisin menin minäkin ja ensimmäisen kerran pieksin toista miestä ja poishan se lähti skootterillaan turpa verillä. Ripulin syytäkö kaikki, olin pari ensimmäistä päivää huoneessa kun meni vatsa sekaisin. Ja eipä tarvinnut parisängyssä tilanpuutteesta kärsiä loppumatkallakaan.

      Ero astui voimaan ja kerran näin ex-vaimoni kaupungilla tummahiuksisen pienen käärön kanssa ja ilman miestä. Katseemme kohtasi ja aivan kuin olisi katumusta ollut, tai vaan luuloni, mut luottamus suomalaisiin naisiin on mennyt ja tavallinen mies ei vain ole in tällä hetkellä. Pitäsisikö olla kuin kauniista ja rohkeista pettää, rähjätä, katua ja uudelleen. Veljeni tiesi et ex-vaimo oli eronnut töistään ja todellakin yh-äitinä asustaa, eli onnea vaan ja menestystä. Enrico ingleasias ??? ei ole lempi laulajani nimimerkillä paskan mukana lensi sitten vaimokin!

      • Mies vaan

        tossa tilanteessa on se, että unohdat koko naisen ja otat uuden. Sit meette naimisiin ja rakennatte sen suunnitelmaksi jääneen luxusasunnon. Pyydä lopulta tää sun exä sit käymään siellä teidän talossa ja kerro kuinka hyvin teillä menee. Älä unohda kysyä naiselta, miten sillä menee.


      • PacMon

        "...en todellakaan ole mikää nysverö mies vaan aivan komea (oma mielipide) uranousussa oleva DI ja varmasti muitakin naisia olisin saanut..."

        No niin, nuole haavat ja sit eikun baanalle! Ei sitä nyt yhden kusipään takia kannata luottamusta kaikkiin naisiin heittää. Kivoja ja luotettaviakin löytyy.

        ps. tää on tieto!


    • Patrick

      Kurjia juttuja, mutta ei tilanne surkuttelemalla ja katkeroitumalla parane. Itsesääliin ei saa jäädä kiemurtelemaan, vaan pitää hyökätä ja ujuttaa uutta matoa koukkuun. Taistelutahtoa.
      Lisää itsetuntoa ja ennenkaikkea itseluottamusta. Huoltakaa itsestänne ja urheilkaa. Näillä eväillä ne gigolotkin pärjää.
      Tsemiä.

    • luku

      Suomalaisten miesten olisi kyllä avattava silmänsä. Näista naisista jotka menevät lomalle yksin tai tyttö porukassa 80% jakaa siellä persettä. Tän on moni matkaopas sanonut. Miehet vaan uskoo sinisilmäisyyttään kaikki paskan jauhannat naisilta. Korostan vielä että mua ei naisten perseen jakaminen jaksa liikuttaa yhtään.

      • Suru

        Ihanko ne rouvat jakamalla jakavat siellä Etelässä ? Mistä moinen jakelunhalu mahtaa johtua ? Haluaisin tähän objektiivisen selvityksen.


      • oma mies
        Suru kirjoitti:

        Ihanko ne rouvat jakamalla jakavat siellä Etelässä ? Mistä moinen jakelunhalu mahtaa johtua ? Haluaisin tähän objektiivisen selvityksen.

        riitä.
        Jos suhde on onneton, niin sitten se lopetetaan.
        Jos mies ei miellytä, niin oikeuttaako se pettämisen jonkun miehen kanssa, ja mahdollisten tautien tartuttamisen puolisoon?
        Kerroppa sinä objektiivinen näkemyksesi tuohon.


    • nina

      Kyllä ne etelän miehet osaavat laittaa naisen pään sekaisin.
      Olen käynyt etelän kohteissa useammankin kerran ja on niitä lirkuttelijoita piisannut, mutta kun tietää minkalaisia he ovat, niin ei todellakaan kiinnosta. Vannotaan rakkautta ja imarrellaan, osteaan kukkia yms., mutta kun bussi lähtee lentokentälle niin jopa on jo uusi kohde valmiina kiikarissa. On seurattu sivusta kun naiset sekä nuoret että vanhat menevät tähän halpaan. Säälittää jos kotona olisikin vaikka kuinka hyvä mies odottamassa, niin pilataan tällaisilla hetken
      hurmoksilla.

      • ilmaa

        Kiva huomata et ninan tavoin ajettelijoitakin on. Pääuutinen on et treffit olis perjantaiksi tiedossa suloisen konsulttifirman naisen kanssa eli alkaa mullekin pitkästä aikaa aurinko paistamaan-ja hän ei pidä rantalomista :)

        Saas nähdä miten äijän käy...


    • Uikutus seis

      Pääsitpähän siitäkin riippakivestä kätevästi eroon. Seuraavaksi voitkin suunnata vaikka Thaimaaseen hakemaan vaimoa...

    • hyvä kun pääsit

      mokomasta lususta eroon. Nythän voit etsiä parempaa.

    • .....

      Väittäisinpä melkein ettei onnellisesta tasapainoisesta suhteesta ketään viedä. Mutta jos jotain/tarpeeksi puuttuu, on maaperä otollinen ulkopuoliselle ihastukselle. Ja nämä kauniit pojat asettautuvat sopiviksi kohteiksi pettyneille ja arkeen kyllästyneille. Jos ei poika etelästä, niin romanssi työpaikalla. Vähänkös näitä.

    • Anonyymi

      Mitenhän käi? Lähes 20 v. kulunut. Liekö kuollut

      • Anonyymi

        Kuollut ja kuopattu on aloituksen akka ja etelän hetelmä!!!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2693
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2480
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2101
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe