Miehen ystävä

Anna

Eräs ystäväni sanoi minulle, että Timo oli selvästi ihastunut minuun. Tuskinpa, olen nimittäin todella rehevä nainen ja vasta 24-vuotias. Olen aina ollut, mutta kasvoni ovat aina olleet todella kauniit. Viittasinkin kinttaalla Tarjan sanoille ja hymähdin "sillähän on niin upea vaimokin, että tuskin kattoo tämmöstä ihrapersettä".

Eräänä iltana Tarjan sanat palasivat mieleen, kun jäin Timon kanssa kahden. Mieheni oli lähtenyt hakemaan lähikaupasta sikspäkkiä, aikoivat poikien kesken lämmittää saunan. Siinä sitten Timon kanssa laskettiin leikkiä kaikesta mahdollisesta ja yhtäkkiä hän sanoi "lähde saunaan meän kans". Puistin päätäni "ehen, Jussi tuskin tykkäisi".

Yhtäkkiä Timo vetäisi minut syliini ja suuteli, pitkään ja ahnaasti. Hän huohotti korvaani ja kuiskasi "Anna, tiedätkö kuinka kauan olen sinua halunnut. Olet todella seksikäs pakkaus pyöreine pakaroinesi ja runsaine rintoinesi".
Samassa kävi ulko-ovi. Irrottauduin nopeasti Timosta ja säpsähdin monta metriä taaksepäin. Olin varmasti paloauton punainen, mutta Jussi ei ainakaan tuntunut sitä huomaavan, tokaisi vain että oli tainnut Timo kertoa melkoisen vitsin.

Kun Jussi kääntyi laittamaan sikspäkit jääkaappiin - olikin ostanut samantíen kolme päkkiä, jos vaikka minäkin innostuisin ottamaan - huomasin Timon kalun olevan taisteluvalmiudessa! Timo huomasi katseeni ja tuijotti intensiivisesti silmiini. Samalla huomasin kohoavan hymyn hänen suupielessään, taisi nimittäin aavistaa että ei ollut vain hän ainoastaan, joka oli taisteluvalmiudessa.

Siinä sitten kilistelin poikien kanssa pulloja, tosin Jussi ihmettelin välillä, miksi olen niin vaitonainen ja en ole oma itseni. En tietenkään ollut, pyörihän mielessäni kiihkeä suudelma ja Timon käheä ääni.

Vähän ajan päästä pojat sitten lähtivät saunomaan ja jäin mietteissäni istumaan pöydän ääreen. Istuin tovin yksin, kun kuulin oven avautuvan selkäni takana. En kääntänyt päätäni, mutta tiesin Timon seisovan takanani. Samassa tunsin hänen kätensä olkapäilläni ja pikku hiljaa hänen sormensa alkoivat hivellä niskaani. Kiihotuin, niskani on nimittäin minun herkin kohtani.

Timon sormet hivelivät hitaasti ja nautinnollisesti niskaani, samassa tunsin hänen huulensa kaulallani. Ne suutelivat joka paikkaan ja kiihotuin yhä enemmän. Sitten hänen kätensä vaelsivat rinnoilleni, joita hän puristi kiihkeästi ja vaativasti. Kuulin hänen kiihottuneen huokauksensa ja tunsin hänen kovan kalunsa painautuvan pakaroitani vasten.

Hitaasti, mutta varmasti hänen kätensä vaelsivat alaspäin ja silitti vatsaani. Kukaan ei ollut koskaan ennen sitä tehnyt, ja tunsin kiihottuvani siitä. En olisi koskaan uskonut, että voisin siitä kiihottua sillä se on alue, jota vihaan kaikista eniten itsessäni.

Hän jatkoi varmoin, mutta alati vaativin ottein kulkuaan alaspäin, kohti hameeni helmaa. Nopeasti kädet vilahtivat hameen alle ja kuulin tyytyväisen murahduksen kun hän huomasi, ettei minulla ollut ollenkaan alushousuja - minusta on ihanaa kulkea kesäisin ilman alushousuja, pelkkä hame ylläni. Kädet jatkoivat kulkuaan yhä varmemmin ottein pilluani, joka oli todella kostea ja tiesin että orgasmi ei ole kaukana, niin kiihottuneessa tilanteessa olin.

Yhtäkkiä Timo lopetti leikkinsä ja sanoi "kännykkä jäi, pitää mennä takaisin". Ja lähti takaisin saunaan. Pettyneenä jäin istumaan pöydän ääreen ja nieleskelin pettymyksen karvaita kyyneliä. Hän vain leikkikin minulla?! Testasi, kuinka helppo olin, säälittävä läskikasa! Inhosin itseäni yhä enemmän.

Aikani istuttuani, päätin lähteä nukkumaan. Yhä itkua nieleskellen menin sänkyyn ja mietin, miten voin olla niin helppo. Luulin, että en saisi unta, mutta yllätys yllätys: nautittu olutmäärä alkoi nukuttamaan ja pian olin täydessä unessa.

Jossain vaiheessa heräsin. Oli pimeää. Joku hiveli kasvojani ja suukotteli vartaloani. Tunsin kovan kalun reittäni vasten. Sitten kokeilin tuon kalun omistajan vartaloa ja tajusin ettei vieressäni ollutkaan mieheni! Huuliltani pääsi säikähtänyt parahdus, jonka Timo peitti huulillaan. Hän suuteli kiihkeästi, kiihkeämmin kuin aikaisemmin illalla. Samalla hänen kätensä janosivat minua yhä enemmän ja enemmän ja ennen kuin tajusin, hänen huulensa ja kielensä hyväilivät pilluani. Tunsin orgasmin lähestyvän, tuo kieli oli niin taitava klitorikseni ympärillä ja kun tunsin hänen sormensa sisälläni, en voinut estää orgasmin tuloa. Koskaan ennen en ollut kokenut niin voimakasti orgasmia, en edes mieheni suuseksin aikana, vaikka hyvin taitava siinä hommassa onkin.

Luulin, että Timo tunkeutuisi sisääni, mutta erehdyinkin: hän kääntyi toisin päin, niin että hänen kalunsa oli kasvojeni edessä ja hänen päänsä pilluni edessä. Hitaasti otin kalun käteeni ja sivelin tuota silkkistä, mutta suonikasta miekkaa. Se oli iso ja paksu. Hitaasti liikutin kättäni edes takaisin ja samalla aloin hitaasti lipomaan hänen terskansa päätä. Kuulin Timon voihkaisut ja oman ääneni, joka voihki nautinnon edetessä kohti huippuaan. Otin hänen kalunsa kokonaan suuhun ja imin sitä, kunnes tunsin kalun sykkivän. Yhtäkkiä Timo nousi päältäni, mutta hän jatkoi omaa sormileikkiään, samalla kuiskaten "en halua vielä tulla, enkä lopettaa. Meillä on aikaa". Nämä sanat sanottuaan, en voinut taaskaan estää orgasmin tuloa.

Timo odotti, kunnes sain rauhoituttua itseni orgasmin jälkeen. Samalla hän silitti kasvojani. Hitaasti hänen kätensä siirtyivät jälleen pillulleni, siveli sitä ja sitten... Hän työntyi sisääni. Olin odottanut, että hän tulisi rajusti, mutta ei: työnnöt olivat hitaita, tuskallisen hitaita. Välillä hän lopetti kesken, tiesi koska olin tulossa. Sitten hän jatkoi, hitaasti kiihdyttäen, pitkittäen nautintoa.

Yhtäkkiä tunsin tulevani, rajummin kuin suuseksin aikana. Silloin hän kiihdytti yhä enemmän ja enemmän vauhtiaan, niin että en ollut koskaan ennen saanut niin rajua seksiä! En voinut estää huutojani, jotka puolestaan kiihottivat Timoa yhä enemmän ja enemmän. Samassa tunsin tutun sykkeen, ja oman rajun orgasmini. Olimme lauenneet, yhtäaikaa.

Siinä me keinuimme toistemme sylissä, nauttien seksin viimeisistä hetkistä. Tunsin hänen huulensa huulillani ja hän suuteli kiihkeästi "Anna, olen kaivannut sinua. En voi sille mitään, mutta haluan sinua yhä enemmän ja enemmän, päivä päivältä, yö yöltä". Sitten irrottauduimme toisistamme ja puimme vaatteet päällemme. Timo kaivoi kännykkänsä esiin "Saanko soittaa sulle silloin tällöin? Ja haittaako jos piipahdan joskus, vaikkapa kahville?". En voinut muuta kuin nyökätä.

1

18132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiruna

      Hyvä kertomus :) Jatka vaan samaan malliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe