HASO Myllymatkantie, haku alkaa 16.9.

Anonyymi-ap

https://asuntotuotanto.hel.fi/fi/asuntohaku/haso/haso-myllymatkantie-11-myllymatkantie-11#project_apartments 51m2 kaksio näyttää ihan hyvältä, saa ehkä jopa läpivedon aikaiseksi. 40m2 vaikuttaa melko hirveältä, ikkunat yhdellä seinällä ja ilta-aurinkoon. Vastikkeiden suuruus mietityttää: toisessa suurimmillaan melkein 870€/kk ja toisessa pienimmillään vain 600€/kk. Eroa kuitenkin vain 11m2. Huonojen kulkuyhteyksien ja rakentajan maineen takia ei tarvitse edes harkita hakemista. Varhaiskasvatuksen ja hoitoalan työpaikkoja löytyy ihan minuutin kävelymatkan päästä mutta ei juuri muuta.

7

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä rakentajan maineessa on vikana? Kiva alue ja ihan kivoja asuntopohjia. Metro menee muutaman sadan metrin päästä ja bussit vähän lähempää.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaat, että muut rakentaa parempaa laatua?

        Miten on Vuosaaren Gustav Paulingin kadun kanssa? Paljonko on hakijoita ja on isoilla numeroilla mitään mahiksia? Kovasti haluaisin päästä sinne. Mutta on niin törkeän iso numero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten on Vuosaaren Gustav Paulingin kadun kanssa? Paljonko on hakijoita ja on isoilla numeroilla mitään mahiksia? Kovasti haluaisin päästä sinne. Mutta on niin törkeän iso numero.

        Uskon, että isollakin numerolla voi saada asunnon. Jätkäsaaren Samoankujallekin, joka oli todella suosittukohde pääsi vielä reilusti yli 3000:n numerolla. Kannattaa laittaa jälkihakemusta, jos et ole jo tehnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskon, että isollakin numerolla voi saada asunnon. Jätkäsaaren Samoankujallekin, joka oli todella suosittukohde pääsi vielä reilusti yli 3000:n numerolla. Kannattaa laittaa jälkihakemusta, jos et ole jo tehnyt.

        Näin aion tehdä.
        Nyt tekee mieli kysyä onko kukaan katsonut Asuntosäätiön uutta kohdetta Kruunuvuorenrannassa?
        Järkyttävät myyntihinnat mutta vielä shokeeraavampaa ovat käyttövastikkeet, yli tonnin luokkaa järjestään! Ihan kaikissa kaksioissa tonnin tai jopa yli 1200€/ kk + vesimaksu 25€/ kk.
        Toki merenrannan läheisyys sen tekee . Palvelut ovat kuitenkin suht kaukana vaikka jonkinlainen kauppa tulee samaan kortteliin. Siltikin...miten käyttövastikkeet voivat olla noin hurjia aso- kohteessa?


    • Anonyymi

      Kun Haso Myllymatkantie 11:n alkuhaun huoneistojako on nyt suoritettu ja 1. kierroksen tarjoukset lähetetty, niin jo tässä vaiheessa vapaaksi jäi aika tarkkaan puolet tämän kohteen asunnoista. Ja saapa nähdä paljonko kauppoja lopulta syntyy noistakaan asunnoista, joihin hakijoita oli ollut. Hason takavuosien tasoihin verrattuna todella kovat vastikearviot painavat menekkinäkymiä nyt tämänkin kohteen tapauksessa reippaasti alaspäin, mutta toisaalta se että asumisoikeusmaksut sen sijaan ovat tässä kohteessa viime vuosien tasoihin verrattuna sangen edullisia voi kuitenkin ainakin hieman edistää tämän kohteen kauppoja. Tämä että vastikearviot ovat todella reippaita vaikka kohteen asumisoikeusmaksut ja näin siis kohteen rakennuskustannukset ovat viime vuosien tavanomaisiin tasoihin verrattuna suorastaan matalia kertoo tietty siitä, että Hasolla kohteen rakennuskustannukset eivät juurikaan ko. kohteen vastikkeissa näy - pääomakuluthan kun tasataan kaikkien Hason kohteiden kanssa. Jonkin kohteen edullinen urakkahinta helpottaa siis kyllä pitkän päälle aavistuksen kaikkien hasolaisten tulevia rahoitusvastikkeita, mutta itse edullisesti rakennetun kohteen asukkaille on varattu tässä tasauskuvioissa selkeä maksumiesten osa. Sikäli mikäli kohde tulee olemaan edullisesta urakkahinnasta huolimatta yhtä laadukas kuin muut suunnilleen samoihin aikoihin kalliimmalla rakennettavat/rakennetut kohteet, niin mikäpäs tässä - asumisoikeusyhtiöiden pääomakulujen tasaushan ei ole mikään salaisuus vaan on kuulunut alusta asti olennaisena osana koko järjestelmään. Mutta jos sen sijaan nyt tuolla Myllymatkantiellä halpa urakkahinta tulee näkymään, niin kuin siellä täällä erinäisiä kertoja aiemminkin, "Lujatalo-laatuna" - eli lukuisina rakennusvirheinä, joiden korjauksetkin ehkä hoidetaan niin ja näin (jos ylipäätään hoidetaan) niin siinä tapauksessa Haso Myllymatkantie 11 tulevien asukkaiden into maksaa kohteen kovia vastikkeita voi lopahtaa lyhyen - ja muutenkin ehkä vielä valmistuttuaankin osittain tyhjäksi jäävä kohde voi sitten alkaa jopa aika kovaakin vauhtia tyhjentyä kohteen ensimmäisistä asoasukkaista - ja uusien houkuttelu tulisi olemaan sangen vaikeaa (ainakin siihen asti kunnes jengi uskoisi, että rakennusvirheet on korjattu kunnolla).

      https://asuntotuotanto.hel.fi/fi/asuntohaku/haso/haso-myllymatkantie-11-myllymatkantie-11 - ...Ensimmäinen tarjouskierros lähetetty 8.10.2024...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe