Nato myytiin meille turvasatamana!

Anonyymi-ap

Nyt meillä natoon liitettynä on todella suuri sodanuhka päällämme.sairasta aivopesua oli tuo natoon vienti ilman kansanäänestystä.noh tyhmyydestä sakotetaan ja rankaistaan.js mikä se synninpalkka olikaan? 😈

35

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      NATO-hurmainen Suomi höynäytetään ”esitaistelijaksi”, kenraali Vehviläinen:

      "Nato-jäsenyyden merkityksestä Suomen tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.".

      - Juuri kuten Ukrainassa, jossa on USA-NATO:n sota Venäjää vastaan.

      - Ukrainalaiset ovat kuolemassa viimeiseen mieheen.

      - USA:n Venäjää vastaan sotaa haluavien neokonistien puheissa Suomi on seuraava.

      WEF, KOKOOMUS, F-35, YDINSOTA

      Suomalaiset varusmiehet USA ja Kokoomus haluaa vetää sotaan Venäjää vastaan tuomalla fasistisin menetelmin ohjusasemat Suomeen rikollisten Kokoomuksen, S. Niinistön ja P. Orpon ja rikollisten kaikkien eduskuntapuolueiden toimesta.

      USA-NATO tuhoutui täysin Ukrainassa. Kaikki aseet Venäjä tuhosi. Ukraina menetti varusmiesarmeijansa. Rintamalle kidnapataan ja lähetetään nuoria poikia ja yli 70-vuotiaita, jopa naisia.


      Vastaavasti, kun USA (Kokoomus) provosoi Venäjää Suomen kautta, niin suomalaiset varusmiehet kuolevat viimeiseen mieheen.

      Venäjällä on numeerisesti valtava ylivoima verrattuna Ukrainaan ja vielä monta kertaa suurempi ylivoima pientä Suomea vastaan.


      Suomi, Ruotsi ja Ukraina

      Tärkeä linkki asioiden ymmärtämiseksi, kuinka Suomea ja Ruotsia käytetään samoin kuin Ukrainaa.

      Ukrainan eli USA:n Eurooppaa vahingoittavan sodan kehittyminen:

      Oregonin yliopisto, USA:

      Hakusanoiksi: mronline The U.S. proxy war in Ukraine


      Kaukana meren takana USA:ssa sotaisat neokonservatiivit eikä kukaan tavallinen amerikkalainen ei välitä siitä, minkä maan, kuten Ukrainan, Suomen ja Ruotsin varusmiehet kuolevat heidän imperialistisissa sodissa.


      Kokoomuksen eli S. Niinistön kausillaan kehittelemä vaarallinen, sotaisa USA:n neokonservatiivien johtama Nato, pitkittää Naton sotaa Ukrainassa ja lisää tuhoa ja kuolemaa Euroopassa:

      Kokoomuksen liittolainen USA valehteli ukrainalaisille - valehdellaan ruotsalaisille ja suomalaisille. Ei kerrota totuutta, mikä on valtavan suuri rikos ihmisyyttä kohtaan. Juridiset tuomiot ovat kovia johtajille ja heihin liittoutuneille.

      Kokoomus ja Nato käyttävät valtaa selvästi fasistisin keinoin.


      Kun rauhansopimukset ja 8 vuoden rauhanneuvottelut eivät auttaneet, Venäjän on viimeisenä keinona pakko puolustaa omaa kansallista turvallisuuttaan regoimalla sotilaallisesti ja poistamalla eksistentiaaliset uhkat.


      Upseerien totuus ja rehellisyys on oikeusvaltion, perustuslain ja demokratian toteutumisen ensimmäinen ehto.


      Kenraalimajuri evp,
      Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen.

      Itsenäisen Suomen puolustaja

      "Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin tilanne on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat.

      Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan.


      Kuitenkin tilanne ja uhkakuvat muuttuvat täysin, kun Suomesta tulee Nato-maa.


      ”Meitä ei, piru vie, määräillä”, selitti hyvä ja arvostettu ystäväni Nato-intoaan.

      Sellainen on suomalainen mieli.

      Tunteet kuohahtivat jo Putinin esittämistä  vaatimuksista, ettei Natoon saisi ottaa enää sotilasliiton ulkopuolella olevia valtioita, joukossa myös Suomi ja Ruotsi.".


      "USA:n kompurointi ja virheet 2000-luvun sodissa (Afganistan, Irak, Syyria ym) [UKRAINA, ISRAEL] ovat vähentäneet USA:n ja sen hallitseman Naton uskottavuutta. Erityisesti luottamus USA:n osuuteen turvatakuiden osalta on vähentynyt voimakkaasti.".

      "Nato-jäsenyyden merkityksestä Suomen tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.".

      [Lisäys: Valtioneuvosto, fasistinen Kokoomus sytytti vihollisuuden ja sodan, kuten Ukrainan ultranatsitkin. Media on korruptoitu eikä kerro totuutta, vaan lietsoo varusmiehiä sotaan. USA ei välitä minkä maan ihmiset kuolevat NATO:n sodissa]

      Kenraali Vehviläinen:

      "Valtioneuvoston selonteossa luetellaa pari (2) konekirjoitusliuskaa näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole yhtäkään (1) sanaa. Hämmästyttävä suoritus nopeasti ”natottuneelta” hallitukselta".

      "Nato-jäsenyyttä arvioivien kansanedustajien tulisikin ymmärtää, kuinka törkeänä loukkauksena Putinin Venäjä kokee Naton laajentumisen Suomen itärajalle?

      Naton ja Venäjän välinen rajahan siirtyy silloin Venäjän strategisten kohteiden (Pietari, Muurmansk) välittömään läheisyyteen. Muodostettavan Naton rautaesiripun tärkeimmäksi vartijaksi tulee Suomi, joka saa vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta. Bonuksena Suomelle annetaan vielä lisävastuuta Baltian puolustuksesta.

      – Ei ihme, että [Lisäys: imperialistisesti kohti Venäjää ohjusasemin laajenevan] USA:n johtama Nato suorastaan toivoo Suomea jäsenekseen.".

      • Anonyymi

        Menehän nyt Igor syömään kaalikeittosi loppuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menehän nyt Igor syömään kaalikeittosi loppuun.

        Ennemmin kaalikeittoa kun jenkkikoirien kanssa mc donaldsin moskaa😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennemmin kaalikeittoa kun jenkkikoirien kanssa mc donaldsin moskaa😉

        Mene syömään se kotimaahasi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene syömään se kotimaahasi

        Mene sinä pois Suomesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene sinä pois Suomesta.

        Mene itse


    • Anonyymi

      Itse asiassa minä en ole natoa ostanut vaan nato, vaan nato osti Saleen, kun hän oli niin hyvä kukkia haistelemaan ja marjastamaan .

    • Anonyymi

      No eihän tuo ny mitään haittaa, pääasia et ollaan niin international

      • Anonyymi

        Tarkoittaako ”international” että minä annan kaikkeni kaikille ja tilalle saan luvatun turvallisuuden tilalle välittömän sodan uhkan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoittaako ”international” että minä annan kaikkeni kaikille ja tilalle saan luvatun turvallisuuden tilalle välittömän sodan uhkan?

        Meille valehdeltiin Natosta mediassa.
        Itse asiassa Natosta ei ole koskaan käyty avointa keskustelua. Jos sitä on yritetty niin se on lopetettu heti ”eipä-älyllisenä”.
        Meille on vain pari vuosikymmentä tuputettu mediassa Venäjän uhkaa ja aina on tarjottu Natoa ratkaisuksi.
        NATOn jäsenmaiden käymiä sotia 2000-luvulla on mediassa glorioitu ihastellen aseiden tappavuutta. Kyllähän NATOn jäsenmaat saivat 20 vuodessa tapettua satoja tuhansia siviilejä mutta nehän ovat vain oheisvahinkoja.

        USA näyttää vapaalle maailmalle keskisormea. Se miehittää esimerkiksi Syyrian öljyntuotantoalueita ja on ainoa taho joka saa viedä Syyrian öljyä.
        Alistamiensa maiden hallitusten kanssa tehdään sopimukset etteivät ne voi tehdä mitään ilman USAn suostumusta. Esim. Irak.
        NATOn jäsenmaat eivät saa tehdä mitään mikä on ristiriidassa USAn kansallisen edun kanssa.
        NATOn jäsenmaat hyväksyvät kiduttamisen ja rikolliset hyökkäyssodat eivätkä koskaan tuomitse niitä koska itse harrastavat sitä

        Läntiset arvot ovat perseestä. Niillä ei ole mitään tekemistä demokratian tai ihmisoikeuksien kanssa. USA puolustaa ihmisoikeuksia kidutusvankiloissa ja demokratia on lännelle vain halpa lannevaate. Suomessakin Mediapooli rapauttaa demokratiaa yksipuolisella propagandalla ja maalittamalla julkisuuden henkilöitä jotka eivät kritiikittä hyväksy Natoa.
        YLE - joka toimii Mediapoolin kontrollissa - ei saa tehdä haastatteluja Natoa vastustavien julkisuuden henkilöiden kanssa. Heidät tulee unohtaa.

        Suomi on huonoilla ja vaarallisilla teillä. Me emme voi päättää mitään omista asioistamme jos ne sivuavat USAn etuja. USA päättää yksin koska Suomi joutuu sotaan. Meidän tehtävä on toimia maksavana typeränä renkinä.

        Päättäjämme ovat epäisänmaallisia perseennuolijoita. USAn tarvitsee vain kehaista Suomea niin me ylisuoritamme sillä paikalla. Minä näytän keskisormea tuolle puuhalle.


    • Anonyymi

      Nato on ihana ♥️toi ydinsota uhkan suomenkin maaperälle 🤠kyllä sinisilmäisiä suomalaisia vedettiin kunnon latino tyylillä prseeseen

    • Anonyymi

      Kuulostat ihan Risto ”Hörhö” Huoviselta. Suomen paikka on lännessä ja Natossa, vaikka putinistit muuta haluaisivat.

      • Anonyymi

        Sinä kuulostat ihan perus late lampaalta mikä ei osaa ajatella riskejä omilla aivoilla vaan sinuun uppoaa propaganda täyttä häkää.uskon että siulla on myös kokonaisuuteesi sopien täysi viuhka mrna injektioita hihassa koska uskoit "viisaita* että korona on vaarallinen tauti ja rokote suojaa sinua ja lähimmäistäsi🤭🤭🤭 samoin uskoit sanoihin "nato tuo suomeen ydinase sateenvarjon" liittymisen jälkeen 😁😁todellisuudessa sota on nyt lähempänä kuin koskaan ja epävarmuus suomen kohtalosta kuinka käy🫡


      • Anonyymi

        Ps.ja Risto Huovinen taitaa olla näiden nurkkien älykkäimpiä ihmisiä tuntematta kaveria sen tarkemmin.tajuaa kyllä mitä suomelle tapahtui natoon huijaamisen jälkeen ja ukrainaan työnnettyjen miljardien jälkeen


    • Anonyymi

      Nato-aika on ihmisen parasta aikaa. Ei ole ikävä suomettumista eikä yyasopimusta.

      • Anonyymi

        Toki sillä nuolemisella varmistettiin sitten hyväpalkkainen työ kansanedustajana tai peräti ministerinä.


      • Anonyymi

        Eikö ole ikävä rauhaa itärajalla? Koska kusettajat toivat naton mukana sodanuhan 😉


      • Anonyymi

        Nyt me olemme uus-suomettuneita ja olemme antaneet määräysvallan muille. Meidän tehtävä on nyt olla se typerä maksava renki. Joillekin se näyttää sopivan mainiosti.
        Elintasomme laskee NATOn jäsenyyden johdosta ja itsetuntomme vajoaa kun ymmärrämme kuinka typeriä osaamme olla.


    • Anonyymi

      No nythä ootte turvassa

      • Anonyymi

        Turvassa tosiaankin. Koskaan ei tiedä milloin sota alkaa. Tyhmä kansa kärsii huonoista päättäjistä. Tämän hetken päättäjät ovat huonoimmat sodan jälkeisen historiamme aikana.


    • Anonyymi

      Miksi Lappiin kootaan kaikki roskajoukot?
      Lapin Ihmisille puhutaan turvallisuuden luomisesta.

      Kun katsoo uutisointia, voi aivan hyvin ynnätä asian eri tavalla..
      Kriisin ja konfliktin tullessa ajankohtaiseksi, vihollisvaltion joukot lähettävät ohjuksensa ja drooninsa ja pomminsa juuri sinne osaan maata, missä on sotilastukikohtia.

      Suomen kohdalla se merkitsee nimenomaan Lappia, koska Lappi maailmankartalla on strategisesti tärkeä alue ja ensimmäinen maalitaulu viholliselle,, mihin suunnataan sotatoimet.

      • Anonyymi

        "Lappi maailmankartalla on strategisesti tärkeä alue"

        Heh!


    • Anonyymi

      Ja myyntimiehenä NATOn paras myyntimies Putte putain bunkkerirunkkari sukkkahousumies

    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa ja se on nähty myös EU:n myötä.

      • Anonyymi

        Kyllä.suomi ajetaa komiasti alas.. kahesta paskasta kaupasta.nato ja eu.rikollisliigat kiittää kun sinisilmäset suomalaiset on maksumiehinä


    • Anonyymi

      mikkeliläiset iloitsevat NATOn alaesikunnasta

      • Anonyymi

        Tottakai aivopestyt ihmiset iloitsee 😁iloitsivat ihmiset 2maailma sodassa myös kun saivat suomalaiset taistella historian suurmiehen hitlerin rinnalla.


      • Anonyymi

        Tästä taidettiin poistaa se viesti, jossa luki, että mikkeliläiset yrittäjät vaurastuvat tai jotain sen suuntaista.

        Joo, NATO tuo paikkakunnalle paljon vaurautta ja positiivista pöhinää. Lappeenranta jää sellaisesta ilman ja Lappeenrannalla on vain ryssiä, heistä ei tule vaurautta eikä positiivista pöhinää.


      • Anonyymi

        Lappeenranta ei hyödy natorahoista.


      • Anonyymi

        Mikkeli onkin jäänyt kaikesta paitsi.
        Nyt vielä tuommoinen paska riesaksi.


    • Anonyymi

      Parasta että kiinteistöjen hinta nollautuu. Kolme tonttia metsineen ostanut ja lähes ilmaiseksi saanut. Tuntuu alkavan paniikki häipyä itäsuomesta.

      • Anonyymi

        "Parasta että kiinteistöjen hinta nollautuu. Kolme tonttia metsineen ostanut"

        tässä tilanteessa metsätilojen arvo vain kasvaa, kasvaa, kasvaa...
        joten mitään ei ole nollaantunut, joten höpöjä kirjoitat.


    • Anonyymi

      Jos olisin vastaavat tilat ostanut 200 km lännempää, hinta olisi ollut ainakin yli nelinkertainen.

    • Anonyymi

      NATOn piti turvata rauha pohjolaan, mutta natoon liittymisen jälkeen näin suurta sodan uhkaa ei ole ollut vuosikymmeniin. Sodan uhkaa jää ainiaaksi, olemme valinneet puolemme neutraalista rauhanpuolustajasta sotaa ihailevaksi militaristiksi valtioksi.
      Itäsuomalaiset saa varautua tyhjentämään kotinsa ja lähteä evakkoon. Näin on jo tuhannet tehneet. Imatra hyvä esikuva Orpon ja Salen toimista.
      Kiinteistöt ammottaa tyhjänä ja arvot nollautuu. Pankit ei enää rahoita yrityksiä ja maataloutta.
      Tätäkö kansalaiset halusi päättäjiltämme?
      Luulisi saatu oppia edellisestä naapurin opetuksesta, mutta ei hyvältä näytä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe