Kylämme "siementykki"

Anonyymi-ap

Maaseudulla olivat huvit kovin vähissä nuorudessani ja pojat vain mopoja rassasivat, kun me Raijan kanssa olimme jo kiinnostuneet
enämpi seksistä ja salaa lueskelimme isäni kätköstä löytämiämme kalle ja jallu lehtiä. Kovin olivat sivut liimautuneet toisiinsa, vaikka sen syytä emme silloin tajunneet, eikä niissä saanut silloin näyttää miehen elintä täydessä seisokissa, puhumattakaan että se olisi ollut naisen sisällä mutta kertomuksista kiihoitumme ja taisi siinä useinkin käydä niin että sormetimme toistemme pillujakin.
Kylän laidalla asui vanhapoika yksin ja usein kuulimme huhuja että sillä on hemmetinmoinen kulli joka on useammankin kylämme rouvan sisällä käynyt ja siitäkös niiden miehet eivät oikein tykänneet, Oli siittänyt paksuksikin yhden alaikäisenki tytönkin ja linnaanhan siitä silloin sai muistaakseni 7 kuukautta.
Mies oli noin 46v silloin ja kerran Raija lauantaiiltana ehdotti että mennään vaklaamaan miehen torpalle ja kurkitaan sisälle ikkunasta mitä mies touhuaa. Taisi silloin juuri sattumalta tullut justiinsa saunasta ja alasti keittiössä touhusi ja silloin näimme ekankerran miehen elimen joka heilui velttona heiluen, wau, pääsi Raijan suusta. Miehen istuessa keittiön pöydän penkille alkoi selata jotain lehteä ja vasta jälkeenpäin tajusimme sen olevan pornolehden, kun käsi alkoi nytkähtelemään tahdissa - äijä veti käteen, vaikka emme kullia nähneetkään. Mutta kun välillä meni käymään jääkaapilla oluen hakemassa, näimme täydessä seisokissa olevan elimen, oli se hemmetin ruman näköinen ja Raijankin suusta pääsi - hyi kamala, eikä se munkaan mielestä kaunis näky ollut, mutta tokihan se kiinnosti kun ekankerran näimme sellaisen täydessä seisokissa.
Mutta sitten yllätyimmekin, kun sisään astuikin kylässämme asuvan Irjan joka oli vanhapiika ja opettajana koulussamme, eikä varmaan ekaakertaa tullut, kun otti samantien miehen seisovasta kullista otteen ja talutti toiseen huoneeseen kiinni siitä pitäen - nythän tämä menikin mielenkiintoiseksi. Nopeasti vaihdoimme toiseen ikkunaan, mutta huone oli hämärä ja emme oikein nähneet sisälle, mutta pannessamme korvamme kiinni lasiin joka oli kesällä yksinkertainen.
Aluksi ei oikein mitään kuulunut, mutta sitten alkoi vanha hetekka narskumaan ja kuulimme jopa kuinka miehen pussit hakkasivat Irjan peppuun josta melkoinen mäiskintä kuului.
Ja sitä huutoa, kun Irja alkoi saamaan orgasmia, luulimme että se apua huutaa, jälkeenpäin sitten tietysti tajusimme sen saavan kunnon orkkua. Hämärässä näimme kuitenkin kuinka Irjan jalat olivat pystyssä ja äijä paukutti edestäpäin nopeutuvaan tahtiin ja karjaisi lopulta eläimellisesti saadessaan orkun. Ulkona oli jo pimeää ja saimme katsella rauhassa emmekä kärynneet, vaihdoimme takaisin keittiön ikkunaan kun olivat lopettaneet ja Irja pyyhki jalkojensa väliä vessapaperilla jalat levällään ja huusi "Hemmetti, laskit sitten sissään koko lastin, vaikka navalle piti" ja antoi äjän poskeen kiukkuisena melkoisen avokämmen iskun. Mies kuivasi vieläkin seisokissa olevaa kulliansa keittiön pyyhkeeseen ja sanoi ettei ehtinyt kun teki niin makiaa, heh. Ja se kulli, kyllä nyt silmämme avautuivat, sehän oli kuin hevosen kulli jonka olimme laitumella joskus nähneet, Raija kuiskasi, mitenkä tuollainen edes mahtuu opettajamme sisälle ja pikkusen tunsin kuinka nuoressa pimpissäni jotain tapahtui.
Lähdimme kotiin ja kyllä illalla mietin tapahtunutta ja taisi siinä pikkusen sormettaakin miettessäni miehen kullia ja seuraavana päivänä tavattuamme siitä juteltavaa riitti ja suunnittelimme jo seuraavaa vaklauskeikkaa, mutta se ei mennytkään ihan nappiin kun olimme taas ikkunan alla, oli mies hiipinyt taakselle ja tarttui takaapäin molempiin ja talutti väkisin sisälle.
Kyllä minä teidät siellä edelliskerralla heti huomasin, sanoi ja pani ulko-oven lukkoon ja alkoi riisumaan vaatteitansa......

1

2306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olimme tietysti hemmetin peloissamme, kun mies alkoi riisutumaan emmekä päässeet pakoonkaan, mutta sitten alkoi nauramaan huomatessaan pelkomme, sanoi nauraen, "Älkää nyt leikistä suuttuko ja lopetti vaatteidensa riisumisen ja kuitenkin oli jo kalsareissaan, ja sanoi, mutta kun teitä noin kiinnostaa, jotain hyvitystä pitää saada".
      Jos kertoisin vanhemmillenne tästä häirinnästä, taitaisi useat viikkorahat jäädä saamatta, jatkoi.
      Olimme vieläkin aivan järkkyjä ja kun huomasimme kalsareiden alkavan pullottamaan se vain lisäsi pakokauhuamme. Mies otti jääkaapista kuitenkin kaksi olutta ja tarjosi niitä meille, se hiukan tilannetta lievensi ja sanoi ettei nyt tuollaisille pikkutytöille mitää pahaa tee, mutta jonkinlaisen hyvityksen kyllä saisimme tehdä.
      Jospa hieman helpottaisitte oloani ja pikkusen tätä hieroisitte, ottaen samantien kalsarit alas ja sieltähän paljastui se "hevonkulli" lepoasennossa. Katsoin kuinka Raijan silmät olivat pelosta ympyrkäisinä mutta miehen ottaessa kädestäni kiinni ja vei sen väkisin kiinni elimeensä, suukin aukesi äänettömään huutoon.
      Pakkohan mun oli siitä ottaa kiinni, katsoin kuitenkin muualle ja puristin sitä varovasti, hemmetti kun se tuntui kuumalta ja tunsin kuinka se alkoi kovenemaan, kohtahan käteni ei enään ylettynyt sen ympärille. Nyt Raijakin rauhoittui ja teki samoin, kulli vain jatkoi kovenimistaan ja kasvamistaan, molempien kädet sen ympärillä, olimme peloissamme vieläkin. Puristakaa kovemmin, kovemmin ja puristin minkä voimistani sain irti, mutta kyllä se myös alkoi jotenkin kiinnostamaan ja kun sen pääosa alkoi sinertämään ja isosta reijästä alkoi valumaan jotain kirkasta, raija levitti sitä tärisevällä etusormallansa, selvästi ollen hieman jo rauhoittunut.
      Kyllähän se jotenkin alkoi molempia kiinnostamaan ja Raijakin otti jo molemmat kädet käyttöön, miehen neuvoessa miten niitä pitää liikuttaa edstakaisin.
      Kulli oli jo kasvanut täyteen mittaansa ja paksut suonet näkyivät ohuen ihon läpi,voi että kun se oli tulikuuma, mies alkoi hiljaa huohottamaan, terska oli jo melkein violetinpunainen sileä ja sitä kirkasta lientä tuli jo reijästä melkoisestikin. Mies tärisi ja ensin tunsin kuinka paksu siemenputki alkoi kovettumaan ja ensin tuli pieni nykäisy, mutta sitten se alkoi tosissaan sykkimään ja jotain valkoista ainetta alkoi voimalla tulemaan sykäyksittäin ulos, olimme aivai ihmeissämme mitä se oikein oli.
      Ensin pieni, mutta sitten se pääsi valloilleen ja Raijan ollessa tulilinjalla lensi ensimmäinen purkaus suoraa hänen poskellensa ja vaistomaisesti väisti seuraavien mennessä vauhdilla ainakin metrin päähän lattialle räsymatolle.
      Keittiöön levisi imelä sperman tuoksi ja Raija pyyhki poskeansa hihaansa ja jälkeenpäin kertoi pelänneensä että alkaa lasta odottamaan, kun osa oli mennyt avonaisesta suusta sisälle.
      Olimme vieläkin aivan ihmeissämme tapahtumasta ja huomasin kuinka Raijan käsi vieläkin vaistomaisesti nylkytti kullia vaikka se oli jo pehmenemässä.
      Mies huokaisi ja oli melkoisen tyytyväinen suoritukseemme kiittäen vuolaasti, sanoi että ottaisimmme joskua uusinnan.
      Mies avasi oven ja oli siinä kotimatkalla melkoisesti juteltavaa ja Raija pyyhki poskeansa yhä uudelleen sylki tienposkelle kiroillen mitenkä etovan makuista se valkoinen liemi olikaan.
      Emme sinä kesänä menneedt vaklaamaan miestä, mutta kyllä tapahtumasta jäi jotenkin mukava jälkimaku ja jo syksyllä aloimme suunnittelemaan kyläilemistä miehen luona.
      Raijaa se enämpi kiinnosti ja usein ääneen ihmetteli, mitenkä tuollainen elin voi mahtua naisen sisälle - häntä kiinnosti asia niin paljon, että päätimme kokeilla sitä joskus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      2189
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1802
    3. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1173
    4. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1172
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      359
      1166
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      912
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      859
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      817
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      239
      755
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      747
    Aihe