Pitänee jossain vaiheessa käydä katsomassa millainen ruoka tarjonta nyt uudella yrittäjällä mahtaapi olla kun tänään avajaiset oli mutta ei sinne jonoa näyttänyt olevan.
Annen grilli aukesi tänään eikä ollut ruuhkaa havaittavissa.
62
3050
Vastaukset
- Anonyymi
Eipä kovin kummosta ollut.
- Anonyymi
Hyvää oli ja maha täyttyi.
- Anonyymi
Rrr
- Anonyymi
Ruoka oli aivan paskaa. Odotimme kumppanin kanssa tunnin makkaraperunoita ja sillä välin jo kolme ihmistä kävi valittamassa ruuasta. Melkonen sähellys oli keittiössä ja tuntu että ruokaa ei kenellekkään tullut.
- Anonyymi
Oli kyllä koomisen tuntuista sähläämistä.
- Anonyymi
Menu oli aika tylsä, Annella oli hyviä komboja mutta nyt pitää itse kasata se burgeri tilatessa..
- Anonyymi
Äkkiä Anne konsultoimaan toimintaa, jos meinaa pitempään pysyä auki. Annen aikaan ei tarvinnu aterian jälkeen olla nälissään, mut nyt piti. Kebu annos oli ainakin puolittunut. Eikä mieltä ylentänyt kotipaketin raa'at ranut. Toivotaan että alku kankeutta hommassa että jospa se siitä lähtis
- Anonyymi
Eikö se Pirjo osaakaan ruokaa laittaa?
- Anonyymi
Pari kertaa kävin eilen, nimittäin ensimmäisen ja viimeisen.
- Anonyymi
No mutta siis hyvinhän se käynnistyi hommat grillillä.
- Anonyymi
Annella oli esim. Jymy burger, nyt pitää valita pihvi ja mausteet mutta ei ollut kuin kahdenlaista kastiketta (kebab ja joku ihme?) Niin ei oikein nappaa. Menu uusiks!
- Anonyymi
Palovaroittimet huusi ja savu/käry oli niin kova, että silmiin sattui. Ruokaa eikä asiakaspalvelua voi verrata Annen tasoon. Nälkä jäi ja vaatteisiin jäi paha haju. En mene toiste. Olisin ennemminkin yllättynyt, jos kaikki olisi mennyt hyvin. Alkoholitarjonta on kyllä hyvä siellä……
- Anonyymi
Ruokaa ootellessa meni tasan 30 minuuttia. Tilauksesta ruoka pitäsi olla vajaassa 10 minuutissa asiakkaalla. Ruuhka ei ole syy ruoan viipymiseen vaan henkilökunnan hitaus tai työvoima pula
- Anonyymi
Ikävä Kaisan Kurvia. Kakkospesässä oli hampparit myös hyviä.
- Anonyymi
Voi kun joku vielä laittasi grillin siihen kakkospesälle!
- Anonyymi
Onko Annen grilliä ikävä?
- Anonyymi
Toivottavasti Anne pyytää grilliin nimenvaihdon niin ei joudu maine haittaan ja kaikki ymmärtää että on uusi yrittäjä. En voi suositella, enkä käy toiste.
- Anonyymi
Oo käymättä ketä se haittaa.Ei monta euroa häviä vaikket käykkään
- Anonyymi
Annokset pieniä, palvelu hidasta ja ei kovin ystävällistä. Hampurilaisten itse kasaaminen ideana ehkä ok mutta ei sitten kuitenkaan toimi. Ikävä oikeaa Annen grilliä!
- Anonyymi
Tuo hampurilaisen kokoaminen on aika tyhmää, eri kokoisia pihvejä vaan tarjolla ja perustäytteet kuten ketsuppi, sinappi, tomaatti.. ikävä kun Annella oli chilimajoneesi ja esimerkiksi marinoitu punasipuli. Nyt on niin alas mennyt taso ja ei yhtään herkullisia vaihtoehtoja listassa. Onko ruokalista tehty kiireellä?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo hampurilaisen kokoaminen on aika tyhmää, eri kokoisia pihvejä vaan tarjolla ja perustäytteet kuten ketsuppi, sinappi, tomaatti.. ikävä kun Annella oli chilimajoneesi ja esimerkiksi marinoitu punasipuli. Nyt on niin alas mennyt taso ja ei yhtään herkullisia vaihtoehtoja listassa. Onko ruokalista tehty kiireellä?
Facessa lukee punasipuli maksaa erikseen, ennen sisältyi Maxi Marilyn hintaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Facessa lukee punasipuli maksaa erikseen, ennen sisältyi Maxi Marilyn hintaan.
Mitä väliä jos sitä kuitenkin saa?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo hampurilaisen kokoaminen on aika tyhmää, eri kokoisia pihvejä vaan tarjolla ja perustäytteet kuten ketsuppi, sinappi, tomaatti.. ikävä kun Annella oli chilimajoneesi ja esimerkiksi marinoitu punasipuli. Nyt on niin alas mennyt taso ja ei yhtään herkullisia vaihtoehtoja listassa. Onko ruokalista tehty kiireellä?
Siis itsekö kasata annokset? Kyllä lentsut kiittää kun likaiset syöjien kädet puristelee ketsuppi ja sinappi purkkeja. Hyhyhh.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mitä väliä jos sitä kuitenkin saa?
No ei siellä ole samaa mitä Annen Grillillä alussa oli, esim. vuohenjuusto ja oikealla reseptillä marinoitu punasipuli. Tuo maistui etikalta!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No ei siellä ole samaa mitä Annen Grillillä alussa oli, esim. vuohenjuusto ja oikealla reseptillä marinoitu punasipuli. Tuo maistui etikalta!
Kenen Oikealla reseptillä??
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kenen Oikealla reseptillä??
Älä ole näsäviisas, ANNEN alkuperäinen punasipuli oli ihan eri makuinen hampurilaisessa. Etkö testannut Annen purilaisia? Esim. Maxi Marilyn ja Jymy.
- Anonyymi
Kolmevarttia meni tilausta odotellessa. Sisällä kauhea rasvan käry eli vaatteet pesuun käynnin jälkeen. Ranskalaiset raakoja sekä suolattomia. Annokset onnettoman kokoisia hintaan nähden.
- Anonyymi
AIkansa pyörii starttirahalla kunnes taas tulee eteen se että uusi ostaja hakusessa noin vajaan 5 vuoden päästä viimeistään tai jopa aikaisemmin..Mutta odotellaan ja seuraillaan tilannetta miten edistyy liikkeen toiminta.
- Anonyymi
Kauanko Laavun grilli oli toiminnassa?
- Anonyymi
Aterian saa vaihtaa jos se ei ole sellainen kun pitää olla,samaanrahaan.Samallatacalla kuten kahviossa kahvi jos on palanutta
- Anonyymi
Kurjaa palvelua ja kallista roskaruokaa
- Anonyymi
Onko lounasta tarjolla eli monelta aukea?
- Anonyymi
Onko siellä sipsikaljavegaaneille ruokaa
- Anonyymi
Tuskin muuta kuin pelkät ranskalaiset. Ei ollut edelliselläkään yrittäjällä vegaaneille kuin kasvishampurilainen 90-luvun juuresmössöpihvillä, vaikka herkullisempiakin kasvispihvejä olisi nykyään olemassa. Tosin asiakaskunta Sotkamossa on varmaan 99,9% lihansyöjiä, niin turhapa niitä on valikoimassa pitääkään. Ehkä joku turisti ostaisi kerran vuodessa.
- Anonyymi
Annen Grilli
1 pv ·
Avajais viikonloppu oli melkoista hulinaa. Kiitoksia kaikille, jotka kävitte ruokailemassa.
Valitettavasti kaikki ei mennyt niinkuin piti ja saatiin palautetta mm. raaoista ranskalaisista, rasvankärystä, liian pitkästä odotusajasta sekä listan hankaluudesta. Kyllä nämä kaikki pitää paikkansa ja myönnän virheeni, otan yrittäjänä vastuun kaikesta ja olen todella pahoillani edellä mainituista.
Olen vuosia työskennellyt ravintola-alalla ja ollut yrittäjänä vuodesta 2011, joten kyllä minun kokemuksen pohjalta pitäisi pystyä toteuttaa grillinavaus mallikkaasti. Näin ei kuitenkaan käynyt.
Kiireessä työntekijät tekivät sillä hetkellä parhaansa, joten se ei ole heidän vika missään nimessä vaan vika on minussa, kun emme olleet yhdessä valmistunut tarpeeksi siihen että esim. Lauantaina menee 250 annosta.
Minun olisi pitänyt ohjeistaa etukäteen miten annokset valmistetaan, miten merkitään mausteet, selkeät vuoronumerot joka tilaukselle jne.
Tikkuperunat, jotka tulivat olivat korvattu toisella tuotteella, jota en valitettavasti testannut kunnolla. Näinollen ne jäivät raa-aksi osaan tilauksiin. Tänään myös tuli ilmi, että tässä erässä oli viallisia tikkuperunoita, jotka vedetään takaisin. Ottavat väriä kyllä mut sisältä raakoja.
Ruokien odotusaika taas johtui siitä etten ollut valmistaunut siihen, että asiakkaita tulee niin sankoin joukoin yhtenä päivänä.
Rasvankäry liiketiloissa myös minun moka, kun en ollut kysynyt vuokranantajalta miten oikein poistopuhaltimet toimii. Oli ne päällä, mutta minimi asennossa 🙄
Nyt asioihin on tehty muutoksia rankalla kädellä ja uskon, että grillin taso paranee huomisesta alkaen.
Valmiit burgeri kombot myös palaa osittain. Toki voi myös rakentaa omanlaisensa burgerin halutessaan.- Anonyymi
👍 hienoa, näin toimii yrittäjä joka haluaa kehittää toimintaa ja kantaa vastuun, turhat selitykset ei yritystä kehitä
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
👍 hienoa, näin toimii yrittäjä joka haluaa kehittää toimintaa ja kantaa vastuun, turhat selitykset ei yritystä kehitä
Toivotaan menestystä, vaikka alkuperäinen Annen Grilli oli hyvä (majoneesia oli välillä liikaa ja ranskikset ois saanut olla sileitä ja rapeempia, jos jotain kehitettävää vanhasta).
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Toivotaan menestystä, vaikka alkuperäinen Annen Grilli oli hyvä (majoneesia oli välillä liikaa ja ranskikset ois saanut olla sileitä ja rapeempia, jos jotain kehitettävää vanhasta).
Varmaan annoit palautetta suoraan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Toivotaan menestystä, vaikka alkuperäinen Annen Grilli oli hyvä (majoneesia oli välillä liikaa ja ranskikset ois saanut olla sileitä ja rapeempia, jos jotain kehitettävää vanhasta).
Toivotaan. Saako Kantiksesta yöllä ruokaa vai mistä grilliltä?
- Anonyymi
Hienoa että homma halutaan kehittää priimaksi ja palautetta otetaan vastaan.
- Anonyymi
Säälittää tuo yrittäjä, kun ottaa kaiken vastuun, vaikka työntekijä/työntekijät sählää.. Kyllähän työntekijöilläkin on vastuu työstään.
- Anonyymi
Kyllä se oli itse yrittäjäkin mukana söhläämässä ja jos ottaa tuollaisen kokemattoman nuoren tytön tuohon tilausten vastaanottoon, niin peiliin katsomisen paikka todellakin.
- Anonyymi
Yrittäjällä vastuu siihen, että työntekijät tietää millaisia lopputuotteita myydään. Se kannattaisi heti alussa perehdytyksessä opastaa.
- Anonyymi
Hyvinhän tuo on kun 250 annosta ekana viikonloppuna touhittu.
- Anonyymi
Mikäs se tämmöinen grilli on mistä ei saa grillimakkaraa?
- Anonyymi
Onko ollut hyvä eväs?
- Anonyymi
Kyllä oli surkeat sapuskat entisiin verrattuna. Hampurilaisessa ei ollut salaattia juuri lainkaan ja kastikkeet ei olleet hyviä. Maha ei tullut täyteen. Hinnat ovat kuitenkin melko korkeat ruuan laatuun nähden. Ruuan odotusaika liian pitkä ja lisäksi epäsiistit työntekijät. Toista kertaa en mene tänne, ennemmin ajelen naapurikaupunkiin grillille tai teen hampurilaiseni itse
- Anonyymi
Hamppareissa tosiaan oli halvanoloiset kastikkeet. Ei voi verrata Annen alkuperäisiin. Sama punasipulissa, resepti muuttunut?
- Anonyymi
Hyvveä oli ja maha tuli täyteen. Kiitos tytöt.
- Anonyymi
Annen grilli on tiistaisin suljettu! JA aukee vasta kello 12 muina päivinä!!!!
- Anonyymi
Siitä se lähtee alasajo.
- Anonyymi
Onko ruoan laatu ja palvelu parantunut avajaisista?
- Anonyymi
En tiijä, kävin avajaisissa kaks kertaa. Nimittäin ensimmäisen ja viimeisen kerran.
- Anonyymi
Ikävä Annen alkuperäistä Maxi Marilynn purilaista. Miksi siellä käytetään pöytäsuolaa? Eikö ole opittu että merisuola on maukkaampi ja terveellisempi?
- AnonyymiUUSI
Työntekijä pöllii kassan ja painelee kotikylälleen ryyppäämään. Kaksi viikkoa jo ryypänny. Arvasinkin jo heti että tunnollista työntekijää ei tuosta ihmisestä tule!!
- AnonyymiUUSI
Tarkoitatko Paltamon vahvistusta 😁😁 No se ei kauaa kestänyt.
- AnonyymiUUSI
Miks Annen Grilli ei ole vaikka Sotkamon Grilli?
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miehille kysymys
Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse1293617- 851865
Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap151651Haluaisin jo
Myöntää nämä tunteet sinulle face to face. En uskalla vain nolata itseäni enää. Enkä pysty elämäänkin näiden kanssa jos541372Ylen uutiset Haapaveden yt:stä.
Olipas kamalaa luettavaa kaupungin irtisanomisista. Työttömiä lisää 10 tai enempikin( Mieluskylän opettajat). Muuttavat1151206VENÄJÄ muuttanut tänään ydinasetroktiinia
Venäjän presidentti Vladimir Putin hyväksyi tiistaina päivitetyn ydinasedoktriinin, kertoo uutistoimisto Reuters. Sen mu911202- 681089
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi28982- 65964
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k99953