Annen grilli aukesi tänään eikä ollut ruuhkaa havaittavissa.

Anonyymi-ap

Pitänee jossain vaiheessa käydä katsomassa millainen ruoka tarjonta nyt uudella yrittäjällä mahtaapi olla kun tänään avajaiset oli mutta ei sinne jonoa näyttänyt olevan.

184

7844

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä kovin kummosta ollut.

    • Anonyymi

      Hyvää oli ja maha täyttyi.

    • Anonyymi

      Rrr

    • Anonyymi

      Ruoka oli aivan paskaa. Odotimme kumppanin kanssa tunnin makkaraperunoita ja sillä välin jo kolme ihmistä kävi valittamassa ruuasta. Melkonen sähellys oli keittiössä ja tuntu että ruokaa ei kenellekkään tullut.

      • Anonyymi

        Oli kyllä koomisen tuntuista sähläämistä.


    • Anonyymi

      Menu oli aika tylsä, Annella oli hyviä komboja mutta nyt pitää itse kasata se burgeri tilatessa..

    • Anonyymi

      Äkkiä Anne konsultoimaan toimintaa, jos meinaa pitempään pysyä auki. Annen aikaan ei tarvinnu aterian jälkeen olla nälissään, mut nyt piti. Kebu annos oli ainakin puolittunut. Eikä mieltä ylentänyt kotipaketin raa'at ranut. Toivotaan että alku kankeutta hommassa että jospa se siitä lähtis

    • Anonyymi

      Eikö se Pirjo osaakaan ruokaa laittaa?

    • Anonyymi

      Pari kertaa kävin eilen, nimittäin ensimmäisen ja viimeisen.

    • Anonyymi

      No mutta siis hyvinhän se käynnistyi hommat grillillä.

    • Anonyymi

      Annella oli esim. Jymy burger, nyt pitää valita pihvi ja mausteet mutta ei ollut kuin kahdenlaista kastiketta (kebab ja joku ihme?) Niin ei oikein nappaa. Menu uusiks!

    • Anonyymi

      Palovaroittimet huusi ja savu/käry oli niin kova, että silmiin sattui. Ruokaa eikä asiakaspalvelua voi verrata Annen tasoon. Nälkä jäi ja vaatteisiin jäi paha haju. En mene toiste. Olisin ennemminkin yllättynyt, jos kaikki olisi mennyt hyvin. Alkoholitarjonta on kyllä hyvä siellä……

    • Anonyymi

      Ruokaa ootellessa meni tasan 30 minuuttia. Tilauksesta ruoka pitäsi olla vajaassa 10 minuutissa asiakkaalla. Ruuhka ei ole syy ruoan viipymiseen vaan henkilökunnan hitaus tai työvoima pula

    • Anonyymi

      Ikävä Kaisan Kurvia. Kakkospesässä oli hampparit myös hyviä.

      • Anonyymi

        Voi kun joku vielä laittasi grillin siihen kakkospesälle!


    • Anonyymi

      Onko Annen grilliä ikävä?

    • Anonyymi

      Toivottavasti Anne pyytää grilliin nimenvaihdon niin ei joudu maine haittaan ja kaikki ymmärtää että on uusi yrittäjä. En voi suositella, enkä käy toiste.

      • Anonyymi

        Oo käymättä ketä se haittaa.Ei monta euroa häviä vaikket käykkään


    • Anonyymi

      Annokset pieniä, palvelu hidasta ja ei kovin ystävällistä. Hampurilaisten itse kasaaminen ideana ehkä ok mutta ei sitten kuitenkaan toimi. Ikävä oikeaa Annen grilliä!

      • Anonyymi

        Tuo hampurilaisen kokoaminen on aika tyhmää, eri kokoisia pihvejä vaan tarjolla ja perustäytteet kuten ketsuppi, sinappi, tomaatti.. ikävä kun Annella oli chilimajoneesi ja esimerkiksi marinoitu punasipuli. Nyt on niin alas mennyt taso ja ei yhtään herkullisia vaihtoehtoja listassa. Onko ruokalista tehty kiireellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo hampurilaisen kokoaminen on aika tyhmää, eri kokoisia pihvejä vaan tarjolla ja perustäytteet kuten ketsuppi, sinappi, tomaatti.. ikävä kun Annella oli chilimajoneesi ja esimerkiksi marinoitu punasipuli. Nyt on niin alas mennyt taso ja ei yhtään herkullisia vaihtoehtoja listassa. Onko ruokalista tehty kiireellä?

        Facessa lukee punasipuli maksaa erikseen, ennen sisältyi Maxi Marilyn hintaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Facessa lukee punasipuli maksaa erikseen, ennen sisältyi Maxi Marilyn hintaan.

        Mitä väliä jos sitä kuitenkin saa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo hampurilaisen kokoaminen on aika tyhmää, eri kokoisia pihvejä vaan tarjolla ja perustäytteet kuten ketsuppi, sinappi, tomaatti.. ikävä kun Annella oli chilimajoneesi ja esimerkiksi marinoitu punasipuli. Nyt on niin alas mennyt taso ja ei yhtään herkullisia vaihtoehtoja listassa. Onko ruokalista tehty kiireellä?

        Siis itsekö kasata annokset? Kyllä lentsut kiittää kun likaiset syöjien kädet puristelee ketsuppi ja sinappi purkkeja. Hyhyhh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä väliä jos sitä kuitenkin saa?

        No ei siellä ole samaa mitä Annen Grillillä alussa oli, esim. vuohenjuusto ja oikealla reseptillä marinoitu punasipuli. Tuo maistui etikalta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei siellä ole samaa mitä Annen Grillillä alussa oli, esim. vuohenjuusto ja oikealla reseptillä marinoitu punasipuli. Tuo maistui etikalta!

        Kenen Oikealla reseptillä??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenen Oikealla reseptillä??

        Älä ole näsäviisas, ANNEN alkuperäinen punasipuli oli ihan eri makuinen hampurilaisessa. Etkö testannut Annen purilaisia? Esim. Maxi Marilyn ja Jymy.


    • Anonyymi

      Kolmevarttia meni tilausta odotellessa. Sisällä kauhea rasvan käry eli vaatteet pesuun käynnin jälkeen. Ranskalaiset raakoja sekä suolattomia. Annokset onnettoman kokoisia hintaan nähden.

    • Anonyymi

      AIkansa pyörii starttirahalla kunnes taas tulee eteen se että uusi ostaja hakusessa noin vajaan 5 vuoden päästä viimeistään tai jopa aikaisemmin..Mutta odotellaan ja seuraillaan tilannetta miten edistyy liikkeen toiminta.

      • Anonyymi

        Kauanko Laavun grilli oli toiminnassa?


    • Anonyymi

      Aterian saa vaihtaa jos se ei ole sellainen kun pitää olla,samaanrahaan.Samallatacalla kuten kahviossa kahvi jos on palanutta

    • Anonyymi

      Kurjaa palvelua ja kallista roskaruokaa

    • Anonyymi

      Onko lounasta tarjolla eli monelta aukea?

    • Anonyymi

      Onko siellä sipsikaljavegaaneille ruokaa

      • Anonyymi

        Tuskin muuta kuin pelkät ranskalaiset. Ei ollut edelliselläkään yrittäjällä vegaaneille kuin kasvishampurilainen 90-luvun juuresmössöpihvillä, vaikka herkullisempiakin kasvispihvejä olisi nykyään olemassa. Tosin asiakaskunta Sotkamossa on varmaan 99,9% lihansyöjiä, niin turhapa niitä on valikoimassa pitääkään. Ehkä joku turisti ostaisi kerran vuodessa.


    • Anonyymi

      Annen Grilli
      1 pv ·
      Avajais viikonloppu oli melkoista hulinaa. Kiitoksia kaikille, jotka kävitte ruokailemassa.
      Valitettavasti kaikki ei mennyt niinkuin piti ja saatiin palautetta mm. raaoista ranskalaisista, rasvankärystä, liian pitkästä odotusajasta sekä listan hankaluudesta. Kyllä nämä kaikki pitää paikkansa ja myönnän virheeni, otan yrittäjänä vastuun kaikesta ja olen todella pahoillani edellä mainituista.
      Olen vuosia työskennellyt ravintola-alalla ja ollut yrittäjänä vuodesta 2011, joten kyllä minun kokemuksen pohjalta pitäisi pystyä toteuttaa grillinavaus mallikkaasti. Näin ei kuitenkaan käynyt.
      Kiireessä työntekijät tekivät sillä hetkellä parhaansa, joten se ei ole heidän vika missään nimessä vaan vika on minussa, kun emme olleet yhdessä valmistunut tarpeeksi siihen että esim. Lauantaina menee 250 annosta.
      Minun olisi pitänyt ohjeistaa etukäteen miten annokset valmistetaan, miten merkitään mausteet, selkeät vuoronumerot joka tilaukselle jne.
      Tikkuperunat, jotka tulivat olivat korvattu toisella tuotteella, jota en valitettavasti testannut kunnolla. Näinollen ne jäivät raa-aksi osaan tilauksiin. Tänään myös tuli ilmi, että tässä erässä oli viallisia tikkuperunoita, jotka vedetään takaisin. Ottavat väriä kyllä mut sisältä raakoja.
      Ruokien odotusaika taas johtui siitä etten ollut valmistaunut siihen, että asiakkaita tulee niin sankoin joukoin yhtenä päivänä.
      Rasvankäry liiketiloissa myös minun moka, kun en ollut kysynyt vuokranantajalta miten oikein poistopuhaltimet toimii. Oli ne päällä, mutta minimi asennossa 🙄
      Nyt asioihin on tehty muutoksia rankalla kädellä ja uskon, että grillin taso paranee huomisesta alkaen.
      Valmiit burgeri kombot myös palaa osittain. Toki voi myös rakentaa omanlaisensa burgerin halutessaan.

      • Anonyymi

        👍 hienoa, näin toimii yrittäjä joka haluaa kehittää toimintaa ja kantaa vastuun, turhat selitykset ei yritystä kehitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        👍 hienoa, näin toimii yrittäjä joka haluaa kehittää toimintaa ja kantaa vastuun, turhat selitykset ei yritystä kehitä

        Toivotaan menestystä, vaikka alkuperäinen Annen Grilli oli hyvä (majoneesia oli välillä liikaa ja ranskikset ois saanut olla sileitä ja rapeempia, jos jotain kehitettävää vanhasta).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivotaan menestystä, vaikka alkuperäinen Annen Grilli oli hyvä (majoneesia oli välillä liikaa ja ranskikset ois saanut olla sileitä ja rapeempia, jos jotain kehitettävää vanhasta).

        Varmaan annoit palautetta suoraan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivotaan menestystä, vaikka alkuperäinen Annen Grilli oli hyvä (majoneesia oli välillä liikaa ja ranskikset ois saanut olla sileitä ja rapeempia, jos jotain kehitettävää vanhasta).

        Toivotaan. Saako Kantiksesta yöllä ruokaa vai mistä grilliltä?


    • Anonyymi

      Hienoa että homma halutaan kehittää priimaksi ja palautetta otetaan vastaan.

    • Anonyymi

      Säälittää tuo yrittäjä, kun ottaa kaiken vastuun, vaikka työntekijä/työntekijät sählää.. Kyllähän työntekijöilläkin on vastuu työstään.

      • Anonyymi

        Kyllä se oli itse yrittäjäkin mukana söhläämässä ja jos ottaa tuollaisen kokemattoman nuoren tytön tuohon tilausten vastaanottoon, niin peiliin katsomisen paikka todellakin.


      • Anonyymi

        Yrittäjällä vastuu siihen, että työntekijät tietää millaisia lopputuotteita myydään. Se kannattaisi heti alussa perehdytyksessä opastaa.


    • Anonyymi

      Hyvinhän tuo on kun 250 annosta ekana viikonloppuna touhittu.

    • Anonyymi

      Mikäs se tämmöinen grilli on mistä ei saa grillimakkaraa?

    • Anonyymi

      Onko ollut hyvä eväs?

    • Anonyymi

      Kyllä oli surkeat sapuskat entisiin verrattuna. Hampurilaisessa ei ollut salaattia juuri lainkaan ja kastikkeet ei olleet hyviä. Maha ei tullut täyteen. Hinnat ovat kuitenkin melko korkeat ruuan laatuun nähden. Ruuan odotusaika liian pitkä ja lisäksi epäsiistit työntekijät. Toista kertaa en mene tänne, ennemmin ajelen naapurikaupunkiin grillille tai teen hampurilaiseni itse

      • Anonyymi

        Hamppareissa tosiaan oli halvanoloiset kastikkeet. Ei voi verrata Annen alkuperäisiin. Sama punasipulissa, resepti muuttunut?


    • Anonyymi

      Hyvveä oli ja maha tuli täyteen. Kiitos tytöt.

    • Anonyymi

      Annen grilli on tiistaisin suljettu! JA aukee vasta kello 12 muina päivinä!!!!

      • Anonyymi

        Siitä se lähtee alasajo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä se lähtee alasajo.

        Alas ajo lähtenyt käyntiin. 3.12 saakkka nyt suljettuna


    • Anonyymi

      Onko ruoan laatu ja palvelu parantunut avajaisista?

      • Anonyymi

        En tiijä, kävin avajaisissa kaks kertaa. Nimittäin ensimmäisen ja viimeisen kerran.


    • Anonyymi

      Ikävä Annen alkuperäistä Maxi Marilynn purilaista. Miksi siellä käytetään pöytäsuolaa? Eikö ole opittu että merisuola on maukkaampi ja terveellisempi?

    • Anonyymi

      Työntekijä pöllii kassan ja painelee kotikylälleen ryyppäämään. Kaksi viikkoa jo ryypänny. Arvasinkin jo heti että tunnollista työntekijää ei tuosta ihmisestä tule!!

      • Anonyymi

        Tarkoitatko Paltamon vahvistusta 😁😁 No se ei kauaa kestänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitatko Paltamon vahvistusta 😁😁 No se ei kauaa kestänyt.

        Jep kyllä juuri häntä tarkoitin. Ei kauaa kestänyt 😂 ensin käyttäytyi kuin olisi omistanu grillin. Hetken töissä, kassa tyhjäksi ja kotikonnuille ryyppäämään muutama viikko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep kyllä juuri häntä tarkoitin. Ei kauaa kestänyt 😂 ensin käyttäytyi kuin olisi omistanu grillin. Hetken töissä, kassa tyhjäksi ja kotikonnuille ryyppäämään muutama viikko.

        Ja kohta somessa esitellään taas joku uusi työpaikka tai luottamustehtävä 😂😂 Jokohan se sh-koulutus on käyty vai jäikö sekin kesken.


      • Anonyymi

        Ja sinä tiedät tämän mistä? Vissiin ei käynyt mielessä tässä tapahtuvan rikoksen kun tälläistä kirjoittelet tunnistettavasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep kyllä juuri häntä tarkoitin. Ei kauaa kestänyt 😂 ensin käyttäytyi kuin olisi omistanu grillin. Hetken töissä, kassa tyhjäksi ja kotikonnuille ryyppäämään muutama viikko.

        Siis oikeesti pöllikö rahaa????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep kyllä juuri häntä tarkoitin. Ei kauaa kestänyt 😂 ensin käyttäytyi kuin olisi omistanu grillin. Hetken töissä, kassa tyhjäksi ja kotikonnuille ryyppäämään muutama viikko.

        Ootte te sotkamolaiset julmia ihmisiä meneekö teillä siellä liian hyvin vaikea teille on varmasti mieliksi olla se kuoleman toivominen kuuluu siihen pesäpalloon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis oikeesti pöllikö rahaa????

        Jep. Pölli kassan ja häipy kotikonnuille paltamoon ryyppäämään.


    • Anonyymi

      Miks Annen Grilli ei ole vaikka Sotkamon Grilli?

    • Anonyymi

      Ei halavattu soikoon mitä touhua! Grilli kiinni vaikka piti olla auki. Ennen puoltapäivää menossa syömään grillille isommalla porukalla tilaisuuden jälkeen ja grilli kiinni. Kyllä hävetti vieraiden kanssa seisoa tumput ojossa tuulessa oven takana.

    • Anonyymi

      Rillillä saapi syyä ja se on terveeellistä ruokaa kun on rasvaa ja mäskiä niin suonet kiittää kun vetää rillipaskaa päivät pitkät naamaansa.,

    • Anonyymi

      Kuka tässä joka päivä siellä syömisestä puhuu? Lähinnä uuden omistajan toiminta ihmetyttää.

    • Anonyymi

      Tuo suola on tosi pahaa uudessa grillissä, Annen aikaan oli paremmat raaka-aineet.

    • Anonyymi

      Huonoista raaka-aineista ei voi tehdä hyvää ruokaa.

    • Anonyymi

      Kyllä säälittää Annen Grillin kohtalo. Nyt pidettävä peukkuja että osaava uusi omistaja löytyy äkkiä

      • Anonyymi

        Niin onkos se jossain myynnissä sitten? en ainakaan löydä mistään ilmoitusta.


    • Anonyymi

      Ei voi kehua grillin ruokia… mutta yllätyin miten hyvää ruokaa saa Hiukatista. Ja tarjolla on monenlaista annosta, pizzoista hampurilaisiin ja kebabeihin. Kannattaa käydä testaamassa, hinnatkin olivat mielestäni kohdallaan ja asiakaspalvelu huippuluokkaa.

    • Anonyymi

      Jospa Jouluna grilli porskuttaa täydellä teholla kunhan saavat kinkkua myyntiin.!
      Yksi oleellinen syy tuon paikan heikkoon menestykseen on myös se että ei ole auto grilli eikä autopaikkoja oikein ole myöskään tarjolla vaan pitää kävellä torilta sinne tai sitten ajaa entisen piipposen tontille autolla jos nyt talvella voi siihenkään ajaa..
      Valttikorttina olisi vaikkapa 4€ hampurilais ateria tai vastaava.

      • Anonyymi

        4€ ateria? Varma valttikortti konkurssiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        4€ ateria? Varma valttikortti konkurssiin.

        Kyllä se konkurssi on jo valmiiksi pedattuna tämän uuden yrittäjän toimesta.
        Tänään suljettuna. Taitaapi auraushommilla paremmin tienata kotipitäjässään ettei kannata lähteä grilliä sotkamoon aukaisemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se konkurssi on jo valmiiksi pedattuna tämän uuden yrittäjän toimesta.
        Tänään suljettuna. Taitaapi auraushommilla paremmin tienata kotipitäjässään ettei kannata lähteä grilliä sotkamoon aukaisemaan.

        Annen grillin menuehdotuksia:

        Annen erikoinen: iso 180g rotukarjan pihvi, cheddar, marinoitu punasipuli ja tulinen majo

        Kebablautanen: ranskalaisia, kebabia, salaattia, tomaattia, kurkkua ja aitoa kebabkastiketta

        Sotkamolaisen Unelma: Pitaleipä, pulled porkkia, valkosipulikastike, salaattia, tomaattia ja jalapenoa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Annen grillin menuehdotuksia:

        Annen erikoinen: iso 180g rotukarjan pihvi, cheddar, marinoitu punasipuli ja tulinen majo

        Kebablautanen: ranskalaisia, kebabia, salaattia, tomaattia, kurkkua ja aitoa kebabkastiketta

        Sotkamolaisen Unelma: Pitaleipä, pulled porkkia, valkosipulikastike, salaattia, tomaattia ja jalapenoa

        SPK:ssa on samat asiat.


    • Anonyymi

      Annen grilli on Sotkamon paras ravintola.

      • Anonyymi

        🤡🤡🤡


    • Anonyymi

      Purolan grillille mennään jatkossa. Röyh ja ei jää nälkä

      • Anonyymi

        Mene, äläkä tule takaisin.


    • Anonyymi

      Jaha, kioski viikon kiinni.👍

      • Anonyymi

        Voi siisus sentää,,, Konkurssi


    • Anonyymi

      MIKSI grilli on kiinni?? Nyt on paras sesonki, kun black friday ja pikkujouluja, kuun vaihe ja ennen itsenäisyyspäivää jne.. hoh hoh!

      • Anonyymi

        Työpaikka auki. Tervetuloa siis uppoavaan laivaan


    • Anonyymi

      Höpö, höpö. Rajoittaa vain runsasta rahan tuloa, välillä ovet säppiin.

    • Anonyymi

      Mites sitä auki pystytään pitämään, kun koko ajan haukutte..

      • Anonyymi

        Itkuko tuli nyt?Älä hätäile ota kylmä karhu


    • Anonyymi

      Joko Annen grilli is bäk!

    • Anonyymi

      Kinkkubingo Annen grillille!

      • Anonyymi

        Annen erikoinen listalla?


    • Anonyymi

      Tuleeko nyt Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta.

    • Anonyymi

      Taas on kioski kiinni, nyt tammikuulle.👍 Paljonko tuota starttirahaa oikein saa kun on vara pitää kioskia vähänväliä kiinni?

      • Anonyymi

        Ei starttiraha iso ole, mut voihan olla et saa muita kehitystukia. Ja jos ei vaikka vuokraa tarvi maksaa kiinnioloaikana niin on iso apu.


    • Anonyymi

      Käykää jommassa Kummassa huoltoasemalla tankkaamassa.Shellillä Nesteellä ja Ärrältä pientä purtavaa..

      • Anonyymi

        Hiukatissa hyvät eväät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiukatissa hyvät eväät.

        Missä on hiukatti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä on hiukatti?

        Entinen neste


    • Anonyymi

      Ny loppuu tämä yrittäjä haukkuminen.Yrittäjä tekee enempi ku päivä työn tekiä

      • Anonyymi

        Joo tosi harmi vastoinkäymisiä hänellä, mutta eikö voi grillillä tehdä yhtään päivää itse?


      • Anonyymi

        No eihän se taida paljon mitään tehdä kun paikat on kiinni.


      • Anonyymi

        Vasebuukin puolustelija taisi löytää näille sivuille kirjoitusasusta päätellen.
        Tulikko puolustelemaan ja eikä yhtään ole oma lehmä ojassa?


    • Anonyymi

      Firma etsii työntekijöitä mutta samalla on kiinni pulju?
      Erikoinen yrittäjä taitaapi olla kun ei rahat kelpaa ihmisiltä..
      Mutta eipä sitä myyntiä muutenkaan joulun aikana taida olla niin ei isoja vahinkoja taida tulla nolla päivistä sitten.

      • Anonyymi

        Kyllä se vaan niin on että ei tuommoinen kioski pikkukylässä tule pyörimään pitkään, jos ei ite yrittäjä seiso tiskin takana, vaan maksaa 14 euron tuntipalkkaa ulkopuolisille lihapiirakan paistamisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se vaan niin on että ei tuommoinen kioski pikkukylässä tule pyörimään pitkään, jos ei ite yrittäjä seiso tiskin takana, vaan maksaa 14 euron tuntipalkkaa ulkopuolisille lihapiirakan paistamisesta.

        Tekispä Kakkospesä ja Kaisankurvi paluun.


    • Anonyymi

      Rax konserni tulossa Annen grillin kiinteistöön.

      • Anonyymi

        Kas kun ei Pizza Hut.


    • Anonyymi

      Eikö se paltamon nainen saa mitään aikaseksi,muokkaa vaan kuviaan facebookissa erinäköiseksi ja kehuu ihteään

    • Anonyymi

      Tuleeko rax oikeasti vai onko palturia

    • Anonyymi

      Näin puhuvat että olisi tulossa. 😋

      • Anonyymi

        Syrjäkorvallla kuuntelin kun parlamentti puhui, että Burger King olisi kiinnostunut jatkamaan toimintaa.


    • Anonyymi

      Keskusliikkeen väki ainakin nauraa kun tyhjästä tilasta napsahtaa liki 1000€/kk kokoajan tilille eikä grilli pyöri päivääkään toiminnassa..No mutta ei hätää starttirahoista se vuokra pyörii ainakin jonkin kuukauden päivät.

    • Anonyymi

      Vain Sotkamolaiset haukkuu tuoreen yrityksen, eikä anna yhtään armoa. Täällä on haukuttu yrittäjä, työntekijät, ruuat, sisustus ja aukioloajat. Se pitää perustaa oma firma ja tehdä just semmosta evästä kuin haluaa, että on tyytyväinen. Kukaan ei pakota käymään Annen grillillä.

      Turha siinä vaiheessa valittaa jos menee konkurssiin ja toiminta päättyy. Tämän lokakampanjan jälkeen tuskin kukaan haluaa perustaa uutta grilliä Sotkamon alueelle.

      • Anonyymi

        Ikävä annen alkuperäistä grilliä. Maxi Marilynn ja Jymy oli herkkupurilaisia. Laadukkaat raaka-aineet. Aikoinaan kakkospesäl oli myös hyviä hampurilaisia.


      • Anonyymi

        Joo paha tuolla on käydä kun ovet on kiinni, vaikka joku pakottaisikin.


      • Anonyymi

        Syyskuun lopulla avattu ja marraskuun lopulla ilmoitetaan tilapäinen sulku niin konkka ei todellakaan ole käymättömistä asiakkaista kiinni.

        Tässä 2kk aukiolon aikana oli myös sulkupäiviä. Jos avaa suurella melulla aiemmin varsin tykätyn paikan, luulisi huolehtivan myös sen, että laatu ja osaaminen on kohdallaan. Kunnon valmistelulla, osaamisella ja ihan puhtaasti laskemalla pitäisi yrittäjän toimia, mutta ei. Uhriudutaan ja asiakkaiden syytä ja työntekijöiden syytä jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyskuun lopulla avattu ja marraskuun lopulla ilmoitetaan tilapäinen sulku niin konkka ei todellakaan ole käymättömistä asiakkaista kiinni.

        Tässä 2kk aukiolon aikana oli myös sulkupäiviä. Jos avaa suurella melulla aiemmin varsin tykätyn paikan, luulisi huolehtivan myös sen, että laatu ja osaaminen on kohdallaan. Kunnon valmistelulla, osaamisella ja ihan puhtaasti laskemalla pitäisi yrittäjän toimia, mutta ei. Uhriudutaan ja asiakkaiden syytä ja työntekijöiden syytä jne.

        Muistatteko Cafe Burgeria Jöllissä? Siellä oli hyvät hampparit myös. Entisen Demirin tilaan piti ennen muinoin avautua Mamas Hampurilaisbaari, mutta se ei sitten koskaan auennut. Ovessa oli vaan lappu.


      • Anonyymi

        Lokakamppanja? Anteeksi vain täällä puhuvat ihmiset jotka ovat pettyneitä nykyiseen yrittäjään. Ei tämä ole lokaa vaan pettyneiden kirjoitusta.
        Tämä nykyisen yrittäjän hommahan on saanut ihan sirkusmaiset piirteet
        . Kyllähän nyt jokainen grilli yrittäjä tietää miten hyvät, isot ja maistuvat annokset tehdään. Täytyy myös olla jotain omaa ja se on tämmöisissä paikoissa yleensä majoneesit/kastikkeet mitä muilta ei saa. Joka grillillä on omat kastikkeensa ja jokin erikoisuus listalla.
        Annen aikaan totuttiin laatuun, makuun ja määrään. Kertaakaan ei tullut pettymystä.
        Kyllä siinä passaa yrittää oikealla asenteella ja puhtaasti tahdolla tehdä asiakkaalle laadukasta ja hyvää grilliruokaa. Vain raha jos on mielessä ilman omaa panostusta voi jäädä vain nuolemaan näppejänsä. Tänne ei ole ennenkään tultu yrittämään niin etteikö perus asiat ole hallinnassa esim. annoskoot. Harhaan johtamalla ei kukaan menesty.
        Sirkuksella tarkoitan tätä kun lappu luukulla vähän väliä mitä kummallisempien selitysten kanssa, nyt tämä maistelutilaisuus vielä tähän päälle… Kyllä olisi pitänyt vähän aikaisemmin kouluttaa itsensä grilliruokien saloihin eikä tässä vaiheessa. Toivotonta.
        On jo niin hyvin upottanut asiakkaiden luottamuksen suohon että sieltä ei vaan enään nousta pelkillä tikkailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikävä annen alkuperäistä grilliä. Maxi Marilynn ja Jymy oli herkkupurilaisia. Laadukkaat raaka-aineet. Aikoinaan kakkospesäl oli myös hyviä hampurilaisia.

        Miksiköhän ne lopetti


    • Anonyymi

      Joko liikettä havaittavissa grillin sisällä.

      • Anonyymi

        Uusavuton kuolee nälkään. Ei osaa keittää edes vettä 🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Hetken oli toinen työntekijä ja sekin lähti osastolle lataamaan itseään, kun päässä vippaa niin sitten suljettiin koko grilli ensivuoden puolelle saakka. 😂

      • Anonyymi

        Sotkamolaisille olisi paras krilli sellainen minne saisi itse tuoda kaikki tarvikkeet joista voisi 10e maksua vastaan krillata itse itselleen mieluisen aterian miksi sitä yrittäjää ei löydy sotkamosta ootteko haukkunu jo kaikki osaamattomiksi eikös edellinenkin yrittäjä lähtenyt opiskelemaan uutta alaa tulkaa tänne etelän kurjuuteen täällä roskaruokaa saa niin monesta paikkaa että jostain on pakko saada syötävää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sotkamolaisille olisi paras krilli sellainen minne saisi itse tuoda kaikki tarvikkeet joista voisi 10e maksua vastaan krillata itse itselleen mieluisen aterian miksi sitä yrittäjää ei löydy sotkamosta ootteko haukkunu jo kaikki osaamattomiksi eikös edellinenkin yrittäjä lähtenyt opiskelemaan uutta alaa tulkaa tänne etelän kurjuuteen täällä roskaruokaa saa niin monesta paikkaa että jostain on pakko saada syötävää

        Joo ei edellinen jaksanu ja nykyinen vielä vähemmän.


    • Anonyymi

      Onko siellä jouluista vai

      • Anonyymi

        tosi kiva talvi täällä on saanu ton 300m pitkän tien aurattua mönkijällä edellisenä talvena joutui naapuria pyytämään kahdesti raktorilla aukaisee ei tuu ylimääräisiä kuluja lumitöistä ku lumet sulaa ittekseen mökillä porvoossa ei oo tarvinnu aurata tietä kertaakaan tänä talvena


    • Anonyymi

      Eipä hätää enään. Uusi burgeri paikka avaa ovensa vuokattiin superparkkiin.

      • Anonyymi

        Taitaa hiki nousta grillin nykyisellä omistajalla kun katselee noin ison valikoiman paikkan tulemista superparkkiin. Missä maistelutilaisuus?


      • Anonyymi

        Eikait näitä nyt voi verrata?
        Toinen ala carte ravintola ja toinen grilli?
        Jos vetää hyvin jengiä ni ehkäpä Amarillossa, Messissä tai Olearys'issa ovi käy harvemmin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikait näitä nyt voi verrata?
        Toinen ala carte ravintola ja toinen grilli?
        Jos vetää hyvin jengiä ni ehkäpä Amarillossa, Messissä tai Olearys'issa ovi käy harvemmin..

        Kyllä siinä mielessä voi verrata että kummastako haet hampurilaiset?
        Ensimmäisessä huutaa palovarottimet ja rasvankäry täyttää koko liikehuoneiston. Lopputulemaksi saat kylmän, pienen, mauttoman, kypsymättömän tuotteen? Asiakaspalvelia vetelee tasoja sanitoolilla.
        Ja toisessa saat makujen kanssa sitä mitä toivot kera hyvän ja siistin asiakaspalvelun kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä siinä mielessä voi verrata että kummastako haet hampurilaiset?
        Ensimmäisessä huutaa palovarottimet ja rasvankäry täyttää koko liikehuoneiston. Lopputulemaksi saat kylmän, pienen, mauttoman, kypsymättömän tuotteen? Asiakaspalvelia vetelee tasoja sanitoolilla.
        Ja toisessa saat makujen kanssa sitä mitä toivot kera hyvän ja siistin asiakaspalvelun kanssa.

        Smokehousen omistaja heiluu siellä sanytol pullon kanssa jo. Eipä se uus lafka kauan superparkissa pyöri kun ruokia saa odottaa aivan liian pitkään jo nyt ennen lomakautta.


    • Anonyymi

      Scan Burger, Hese ja Pizzakebabin hampparit riittävät.

    • Anonyymi

      Missä Anne on töissä nykyisin?

      • Anonyymi

        Kaisan Kurvilla joku tuntui puhuvan.


      • Anonyymi

        Lehdessä oli että lähti opiskelemaan. Kaikkea hyvää hänelle.


      • Anonyymi

        Tuskin ainakaan näin vaativille asiakkaille enää ruokaa laittaa oikeita yrittämisen asiantuntijoita luulisi noin pätevästä porukasta työntekijöitä löytyvän pitäisi vain Osta laittaa jokaiselle juuri sopivan kokoinen ja makuinen 4e annos 10e tarvikkeista


    • Anonyymi

      Joo ei voi ruokaa verratakkaan Annen aikoihin eli ihan täyttä pa....skaa.. joutasi mennä koko grilli kiinni tai Anne takasin puikkoihin 💪

    • Anonyymi

      Harvinaisen huono hampurilainen, niin huono että suurin osa meni roskiin. En ole eläessäni maistanut noin pahaa grilliruokaa..

    • Anonyymi

      Ihanat hampparit ja ystävällinen palvelu! En ymmärrä tuota kitinää!

    • Anonyymi

      Oli kyllä aneemiset ruuat. Ei jatkoon

    • Anonyymi

      Bastard Burgers tulossa paikalle.

    • Anonyymi

      Onko tämä nyt auki vai kiinni??

      • Anonyymi

        Ohi ajoin tuossa puoli yks ja näytti kyllä että oli pimeänä koko paikka.


    • Anonyymi

      Kaikenlaisia yrittäjiä sitä näkee. Laatu alas ja hinnat ylös, eikä minkäänlaista kunnioitusta anneta entisen yrittäjän näkemälle työlle, jonka nimeä grilli kantaa. Taisi olla melkonen kanan lento tämä uusi "Annen grilli" ei siinä kyllä vuosien kokemus ravintola-alalla näkynyt missään.

    • Anonyymi

      Ikävä Annen Maxi Marilynn purilaista. Raaka-aineet oli huippuja ja se kastike oli itse tehtyä.. nyt jotain purkkikamaa.

    • Anonyymi

      Meni vissiin konkkaan, kun oli auki olo lappukin otettu pois ovesta. Eipä kun ei saa kunnon työntekijöitä kun yksi pöllii kassan ja lähtee koti konnuille ryyppäämään ja toinen kävi joitakin vuoroja tekemässä ja pälli levisi ja piti osastolle mennä 😂 tuollaisen tason annokset niin eihän tuollainen kauaa pystyssä pysy.

      • Anonyymi

        Facebook sivukin häipynyt. Toivottavasti teki pitkän vuorasopimuksen tiloista😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Facebook sivukin häipynyt. Toivottavasti teki pitkän vuorasopimuksen tiloista😄

        Oliko tämä grillin loppu siis


    • Anonyymi

      Annen Grilli, Ärrä, Saastamoinen ja Ravintola Naapurintali takas!

      • Anonyymi

        Naapurintali? Mikä siihen tuli ku eikait tuo kahta vuotta kauempaa ollu pystyssä?


    • Anonyymi

      Onpa sääli yrittäjälle, että epäonnistuneen rekryn takia alku meni perseelleen ja siitä ei sitten enää noustu.

      • Anonyymi

        Ei se kyllä työntekijöiden vika ole jos yrittäjän rahkeet ei riitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se kyllä työntekijöiden vika ole jos yrittäjän rahkeet ei riitä.

        Kyllä se myös työntekijöiden osasyy on. Ilmeisesti yrittäjä ei selvittänyt tee työntekijöiden taustoja ja se on tietty omaa syytänsä. Aina kannattaisi soitella entisille työnantajille ja kysellä, millainen tyyppi on. Kyllähän ne aina lupaa olevansa luotettavia ja hyviä työntekijöitä, mutta todellisuus on sitten ihan toinen. Mutta yrittäjän olisi pitänyt tehdä perehdytys kunnolla, ennen kuin avasi. Huonot kokemukset leimasi grillin heti alkuunsa ja ihmeellinen venkslaus aukiolojen kanssa viimeisteli koko homman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se myös työntekijöiden osasyy on. Ilmeisesti yrittäjä ei selvittänyt tee työntekijöiden taustoja ja se on tietty omaa syytänsä. Aina kannattaisi soitella entisille työnantajille ja kysellä, millainen tyyppi on. Kyllähän ne aina lupaa olevansa luotettavia ja hyviä työntekijöitä, mutta todellisuus on sitten ihan toinen. Mutta yrittäjän olisi pitänyt tehdä perehdytys kunnolla, ennen kuin avasi. Huonot kokemukset leimasi grillin heti alkuunsa ja ihmeellinen venkslaus aukiolojen kanssa viimeisteli koko homman.

        Eiköhän tuo sen ensimmäisen työntekijän tuntenu ihan henkilökohtaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se myös työntekijöiden osasyy on. Ilmeisesti yrittäjä ei selvittänyt tee työntekijöiden taustoja ja se on tietty omaa syytänsä. Aina kannattaisi soitella entisille työnantajille ja kysellä, millainen tyyppi on. Kyllähän ne aina lupaa olevansa luotettavia ja hyviä työntekijöitä, mutta todellisuus on sitten ihan toinen. Mutta yrittäjän olisi pitänyt tehdä perehdytys kunnolla, ennen kuin avasi. Huonot kokemukset leimasi grillin heti alkuunsa ja ihmeellinen venkslaus aukiolojen kanssa viimeisteli koko homman.

        Tuommoisen kioskin pyörittäminen ulkopuolisilla työntekijöillä on sula mahdottomuus. Kyllä ne on iät ajat omistajat olleet tuommoisissa grilleissä ite työt tekemässä. Ei noissa paikoissa liiku niin paljon rahaa että pystyisi makseleen palkkaa muille kuin nippanappa itselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se myös työntekijöiden osasyy on. Ilmeisesti yrittäjä ei selvittänyt tee työntekijöiden taustoja ja se on tietty omaa syytänsä. Aina kannattaisi soitella entisille työnantajille ja kysellä, millainen tyyppi on. Kyllähän ne aina lupaa olevansa luotettavia ja hyviä työntekijöitä, mutta todellisuus on sitten ihan toinen. Mutta yrittäjän olisi pitänyt tehdä perehdytys kunnolla, ennen kuin avasi. Huonot kokemukset leimasi grillin heti alkuunsa ja ihmeellinen venkslaus aukiolojen kanssa viimeisteli koko homman.

        Jos ei perehdyttänyt työntekijöitä niin työntekijöitä on turha syyttää edes kiertoteitse. On hyvä joskus katsoa peiliin ja todeta, että siellä se vika on.


    • Anonyymi

      Miksi tästä ei tiedoteta mitään, onko grilli aukeamassa vielä vai ei!

      • Anonyymi

        Joillain on tapana vain häipyä vähin äänin.


    • Anonyymi

      Pieretti erittäin rankasti nuo syömiset. Vaikka harvoin pieretys on harmiksi ollut, niin nyt meinas jo vituttaa jatkuva plörinä.

      • Anonyymi

        Annen Grillin nimi pitää vaihtaa!!


    • Anonyymi

      Konkkaan meni. Aukiolo aika lappu lähteny ovesta ja grillin face sivuilla ei ole enään kuin alkuperäisen grillin pitäjän laittamia juttuja. Tämän pitäjä poistanu kaikki face sivuiltakin.

      • Anonyymi

        Eihän se vielä tarkoita et konkkaan meni jos suljettu.
        Saattoihan tuo vaan lopettaa grillin pitämisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän se vielä tarkoita et konkkaan meni jos suljettu.
        Saattoihan tuo vaan lopettaa grillin pitämisen.

        Älysköhän tehdä pitkän vuokrasopimuksen liiketilasta?


    • Anonyymi

      Kaksi todella säälittävää työntekijää. Keski ikäiset akat ja elämä tuolla jamalla että kassa pitää pölliä ja lähtee juomaan ja toisella alko vippaamaan päästä ja lähti kajaaniin osastolle lataamaan itseään. Ite se on omilla toimillaan elämänsä saanu noin huonoon jamaan että päässä vippaa.

      • Anonyymi

        Ei taida liittyä yrittäjän epäonnistuneeseen bisnekseen mitenkään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KAiken kruunaa tuo facebookin annengrilli sivu joka annen entinen sivusto minkä hän teki sinne alkujaan niin tämä uusi sankari sitä omanaan käyttää kun se on parempi imagollinen sisällöltään..EI hyvää päivää tätä rimpuilua taas kertaalleen.huh huh..

    • Anonyymi

      Täällä on totuttu oikean Annen grillin aikaan niin hyvälle grilliruualle, että noilla uuden yrittäjän tarjoamilla eväillä ei kyllä pärjää. Ruoka on ollut todella ala-arvoista huonoista raaka-aineista tehtyä, lähes syömäkelvotonta.
      Kiinnihän tuo näkyy olevan, mahtaako enää auetakaan…

    • Anonyymi

      Talvilomalla suunnittelee kevätkauden burger uutus maku komboja.

      • Anonyymi

        Tuote-ehdotus: Annen Erikoinen, sis. briossisämpylän, tuplapihvi, cheddar, paprikamajoneesi, salaattia, tomaattia ja suolakurkkua. Majo pitää olla itse tehty ja suolakurkku ohut, ei vetinen. Salaatti samaa kuin Hesen kerroksessa / megassa.


      • Anonyymi

        Siis ei kait tuo uusi yrittäjä enää tuosta suosta ees yritä nousta ja palata takaisin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuote-ehdotus: Annen Erikoinen, sis. briossisämpylän, tuplapihvi, cheddar, paprikamajoneesi, salaattia, tomaattia ja suolakurkkua. Majo pitää olla itse tehty ja suolakurkku ohut, ei vetinen. Salaatti samaa kuin Hesen kerroksessa / megassa.

        Hinta neljä euroa 🤭


    • Anonyymi

      Annen Erikoinen :D

    • Anonyymi

      Grill Room tulossa.

    • Anonyymi

      Melkoinen yrittäjä no sanansa mukaisesti näköjään menee grillin pitäminen..
      Mitenkähän mahtanee ne muut yrittämis hommat toimia jos ei tämä meinaa toimia sitten millään muotoa?

      • Anonyymi

        "Näyttää" siltä et on/oli laskenut työntekijöiden varaan liikaa. Eikä itse pysty paikkaamaan grillin pyörittämisessä kun tekijät lähtivät. Siihen olisi pitänyt varautua.


      • Anonyymi

        Netti kertoo, että Paljakasta ja Haapavedestä on ollut kova puhe. Toinen ei toteutunut ja toisen jätti kesken. Sellanen bisnishöperö. Keskustan listoillakin näköjään ehdolla taasen.


    • Anonyymi
      UUSI

      Herra taitaa olla aika joka paikan höylä, liikaa työtä joka paikassa joten mihinkään ei pysty keskittymään täysillä ja että innostuu vähän joka hommasta mutta sitten ei tieto tai taito riitä hommien hoitamiseen.

    • Anonyymi
      UUSI

      Missä se 50€ lahjakortin arvonta Annen Grilliin

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sairaammaksi menee: Musk alkaa sensuroida Zelenskyin viestintää X:ssä

      IL: Musk puuttuu Zelenskyin viestintään – X:ään tulossa muutoksia "Elon Musk sanoo korjaavansa X:n, jotta käyttäjät voi
      Maailman menoa
      318
      2923
    2. Mihin sinussa haluan koskea

      Tilanne, että pääsisin tutustumaan eri kohtiin sinussa, mitä haluaisin kokeilla. Käsiin haluaisin tutustua, hieroa niitä
      Ikävä
      56
      2655
    3. Kerro nyt jotain

      Itsestäsi minkä haluaisit kaivattusi tietävän?
      Ikävä
      120
      1712
    4. On tämä meidän ikäero jo turhan suuri

      Kannattaisi tutustua samanikäisiin.
      Ikävä
      118
      1440
    5. Toisen ihmisen sydämellä

      leikkiminen on äärettömän moraalitonta. Antaa turhiaa toiveita ja sitten olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kuinka vo
      Ikävä
      146
      1390
    6. Oho! Toivo Sukari paljastaa erikoisista iltatoimista Nadja-vaimon kanssa: "Hän aina putsaa mun..."

      Oho! Onpa iltatoimet tällä pariskunnalla. Toivo Sukari ja Nadja Sukari menivät naimisiin v. 2019. Lue lisää: https://
      Suomalaiset julkkikset
      30
      1293
    7. PAM:in mainos, älä mene tänään ruokakauppaan

      kannatan kovasti kaupan työntekijöille lisää liksa. MUTTA lakossa on huonoa, nyt kauppiaat näkevät kuinka vähällä henki
      Ammattiliitot
      149
      1238
    8. Mitä ajattelet kun

      Katsot kaivattuasi silmiin? Mitä näet silmissä?
      Ikävä
      69
      1090
    9. Millaisena luonteena

      Pidät kaivattuasi??
      Ikävä
      74
      1089
    10. Olen otettu, mutta turhaan kulta testailet

      Sinua minä vaan ❤️
      Ikävä
      70
      1030
    Aihe