Hotellikokemuksia Madeiralta

50 vuotias pariskunta

Onko kokemuksia mm. seuraavista hotelleista:
Raga, Monumental Lido, Jardins D´ajuda ?

Kuinka tärkeätä olisi olla ilmastointi loka-marraskuussa ? ( Esim. Mallorcalla ja Rodoksella olivat must kesällä )

Me:
50 vuotias sadetta pelkäävä :=) pariskunta.
Haussa rentouttava loma uima-altaalla Suomen hyvän kesän lämpötiloissa ( 21...24 , hyvissä ruokapaikoissa lounastelu ja "basaarikaduilla" rauhassa kävely. Joten suotavaa ettei hotelli "korvessa" muttei myöskään keskellä hulinaa.

6

6928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jukka

      Tjäreborgin kautta oltiin Eden Mar-hotellissa.Hinta kohtuullinen, ja hotelli hyvä,aika lähellä keskustaa. Suosittelen.

    • Yks kävijä 40+

      Olimme viime marraskuussa Aurinkomatkojen hotellissa Regency Cliff. Oli oikein siisti ja mukava, tykkäsimme kovasti. Naapuritalosta kuuluva "piikkaus" parina iltana tosin häiritsi, mutta eihän se ollut hotellin vika!
      Aamiainen oli neljään tähteen vähän ... niukahko, mutta silti monipuolinen, ei tarvinnut nälissään olla. Englannilla pärjäsi hyvin. Bussiyhteydet kaupungin kesksutaan olivat erinomaiset.

      Jos onnistuu saamaan huoneen meren puolelta (meillä ei ollut tuuria) niin silloin aurinko paistaa koko päivän ja ilmastointia voisi harkita. Muuten keli oli kyllä koko ajan 21-24 astetta eli suomalaisittain oikein sopivaa. Vettä tuli vasta lähtöpäivänä lentokentällä kun käveltiin koneeseen.... ;) Joten ei se ilmastointi oikestaan ole välttämätön. Jos on Funchalissa niin lisäksi merituulet vilvoittavat.

      Ihana saari kaikin puolin, suosittelen lämpimästi. HIntataso karsii ns. räyhääjäporukan - Madeira ei ole maailman halvin paikka lomailla. Hinnat Suomen tasoa.

    • Olli.

      Ragassa olin viime kesänä heinäkuussa. Ilmastointia ei juuri tarvinnut (eikä ollutkaan). Hotellissa hyvä palvelu, vieressä ostoskeskus, ravintoloita ja nettikioski, jossa voi lukea emailinsa. Kaupoissa osaavat muutaman sanan suomeakin. Lähellä ravintola Little Meermaid, jossa pohjoismaista ruokaan ja palvelua suomeksikin.

      Kioskista kannattaa ostaa bussilippuja, joilla pääsee nopeasti keskustaan.

    • Zara

      Olimme muutama vuosi sitten Jardins D´ajuda -hotellissa koulujen syysloman aikaan eli lokakuun lopussa. Lämmintä riitti ulkona suomalaiselle riittävästi, mutta en muista, että sisällä olisi ollut tukalaa. Siellä on parvekkeet ja taisimme pitää ovea raollaan öisin (verhoja eteen, niin ötökät ei pääse sisään).
      Puutarha ja uima-allas ovat viihtyisiä. Sisälläkin on uima-allas. Aamiainen on ok, vihanneksia vain jäimme kaipaamaan. Omaa tuotantoa olevia minibanaaneja vaan oli joka paikassa niiden sijaan.
      Hotelliin ja takaisin pääsi pikkubussilla ja paikallisbussilla, silloin. Siellä oli vilkasta rakentamista, joten tilanne voi olla nyt erilainen, koska hotelleja yms. on varmaan tullut lisää.
      Meillä alkoi puolenviikon jälkeen tökkiä portugalian cuisine -ruokalistan valikoimat ja menimme intialaiseen ja italialaiseenkin ravintolaan syömään.
      Rannassa on upea kävelyreitti. Saarikierros-retkelle kannattaa lähteä mukaan. Levadoille ei, jos pelkää korkeita paikkoja.
      Kasvitieteellinen puutarha on kuulemma hieno, saari on muutenkin ryöppyävän vihreä.

    • Ralle

      Otse olemme olleet pari kertaa Pestana Palms hotellissa. Voin suositella. Pestanalla on pari muutakin viehättävää hotellia: Pestana Village ja Pestana Miramar. Mielestäni ilmastointia ei välttämättä tarvita Madeiralla, sillä ilmasto vastaa yleensä meidän kesää.
      Savoy-hotellit ovat myös hyvin sijoittuneet.
      Funchalissa kannattaa ehdottomasti tutustua kasvitieteelliseen puutarhaan ja kauppahalliin, jossa aistii aidon toritunnelman kalaosastoineen.

    • Sihteeri

      Kahdesti Madeiralla käyneenä, kolmas matka jo varattu, voin sanoa että erinomainen lomaparatiisi.
      (Varaa heti kun matkat tulevat myyntiin, vain siten voi saada parhaan sijainnin)
      Kahdesti lomaillut BeloSolissa, joka nyt liitetty Monumetal Lidoon, ens kerralla menossa Pestana Palmsiin, erityisesti meren läheisyyden vuoksi. En löydä mitään mistä Madeiraa tai madeiralaisia voisi moittia! Saaren kierroksella ehdottomasti käytävä, sitten vasta Madeira avautuu! Ja onneksi siellä ei ole mitään basaarikatuja, vaan voit istuskella Funchalissa risteilyvieraiden joukossa ilman kiirettä, niin ja teleferico on ihan must!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      93
      6738
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2676
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      80
      1931
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1477
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe