Vaarallinen maa

Anonyymi-ap

Nuori kaunis 23 vuotias brittityttö Hannah, kohtasi kovan kohtalon Thaimaan Koh Tao paratiisisaarella. Hänet löydettiin alastomana, kuolleena ja raiskattuna rantahietikolta heinäkuussa 2024. Uhreja oli kaksi. Lehtiuutinen kertoo lopun olleen järkyttävä.
Samoin heinäkuussa 2024 löydettiin Bangkokin luksushotellista samaan aikaan 6 turistia kuolleina huoneistaan. Heidät oli myrkytetty. Myrkky oli laitettu hotellihuoneiden vesipulloihin. Nämäkin tapaukset ovat vapaasti löydettävissä ja luettavissa internetin sivuilta.
Thaimaassa turistikuolemien määrä on noussut, huolestuttavaa on rikoksen uhreina kuolleiden määrän kasvu. Liikennekuolemissa myös kasvua. Thaimaassa kuolee liikenteessä vuosittain 20 000 - 25 000 ihmistä, mikä on hirveä määrä.
Epämiellyttävää on myös juuri löytämäni tieto, että Thaimaassa 10% ihmisistä omistaa aseen. Kun sen suhteuttaa väkilukuun joka on 75 miljoonaa asukasta, päästään melko dramaattisiin lukemiin.
Turistikuolemat Thaimaassa lisääntyivät räjähdysmäisesti vuonna 2015, jopa 54% enemmän kuin edellisenä vuonna 2014. Kehitys on ollut surullista luettavaa. Kaikkialla maailmassa on nyt levotonta, joten osoittaa tervettä järkeä miettiä hetki sopivaa lomakohdetta myös oman turvallisuuden kannalta.

4

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noh, onneksi Simonkylässä aseita on vain manneilla, eikä ne osu muihin kuin sivullisiin!

    • Laitatko vielä linkin tähän Hannahin 23v. tapaukseen VUODELTA 2024 Koh Taolla, kun mistään medista en tälläistä onnistu noilla hakusanoilla löytää, mutta britti Hannah Witheridgen 23v. sekä hänen ystävänsä murhasta Koh Taolla on kyllä ollut paljon juttuja. Hannah tosiaan löytyi rannalta murhattuna ja raiskattuna.
      MUTTA vuosi oli 2014 eikä 2024... 8eli kymmenen vuotta sitten).
      Varmasti laitat linkit jos kyse ei ollutkaan tuosta kymmenen vuoden takaisesta vaan uudesta jutusta...
      https://en.wikipedia.org/wiki/Koh_Tao_murders

    • Voisiko siitä että vastausta ei tullut, päätellä että tälläistä Hannahin kuolemaa Koh Taolla ei ole kuitenakaan ollut tänä vuonna?

    • Anonyymi
      UUSI

      Poistui viesti, jossa käsiteltiin kyseisen saaren tunnettavuutta.
      Internetissä on luettavissa näin, viimeisen kolmen vuoden aikana seitsemän mystistä kuolemantapausta kyseisellä saarella. Se on paljon.
      Ja kyllä, näkyi olevan yksi päivämäärä katsottu väärin, mutta uhriluku sama, vain ajankohta eri kuin mainittiin. Se ei tyttöjä enää lohduta.
      Paljon sattuu ja tapahtuu. Itse en ole väkivaltaisten kuolemien ihannoitsija, joten Thaimaa ei kuulu enää suosikkikohteisiini.
      En jaksa ymmärtää, miksi lomalle saapuneita turisteja pitää surmata? En voi uskoa, että kukaan matkustaisi Thaimaahan pahat mielessä. Jos turisteja ei haluta, sen voisi ilmaista vähän inhimillisemmällä tavalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      33
      2929
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      92
      1978
    3. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      9
      1399
    4. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      101
      1324
    5. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1229
    6. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      77
      1177
    7. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      65
      1017
    8. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      12
      979
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      31
      877
    10. Kaikkea hyvää sulle

      Elämään. Toivottavasti löydät vierellesi ihanan naisen, jonka kanssa olet onnellinen. Se en ollut minä. Viimeiset heipa
      Ikävä
      36
      824
    Aihe