Tänään täällä thaimaassa vol. 11

Aikaa on kulunut, mikään ei ole näemmä muuttunut. Herra Huhtasaari viettää
laadukasta elämäänsä täällä täällä kaatopaikalla päivästä ja vuorokaudesta toiseen. Tosin suomesta käsin nykyään, jos kommenteista osasin pikaisesti oikein tulkita. Viikon puheenaihe näyttää olevan eväät, oma kokemukseni on yhdeksät F1 kisat, Sepang, Hockenheim ja Monza. Koskaan ei ole kisa-alueelle saanut viedä omia eväitä, ruuat, juomat ja jopa sateenvarjot kerättiin porteilla pois. Tokihan tyhmemmät saavat sinne tyhjän kylmälaukun raahata halutessaan. Oikein mukavaa loppusyksyä näille kaatopaikkamatkaajille.

80

762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko eväiden tekotaito hanskassa, miten kylmälaukun kanssa.

    • Anonyymi

      Savon Pattayalle kuuluuhyvää. Syksy on tulossa kovaa vauhtia.

      • Anonyymi

        Tarkennatko; että Simonkylän senssulleko kuuluu hyvää?


      • Anonyymi

        Savon Pattaya ei ole paikka vaan mielentila, Syksy on erisnimi tai masentava mielentila, ei muuta kuin hiihtämään, kyllä kunnon psykiatri yhden mielentilan kuntoon hoitaa.


    • Anonyymi
      • Rauhallinen sukhumvit tänään iltapäivästä

        https://aijaa.com/zhzRDU


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Rauhallinen sukhumvit tänään iltapäivästä

        https://aijaa.com/zhzRDU

        Aasiantravelille terveiset, jostain syystä poistivat eilisen viestin. Hieno, laadukas kuva. On taas ollut mukava seurata sun reissujuttuja tuolla toisella palstalla, jatka samaan malliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aasiantravelille terveiset, jostain syystä poistivat eilisen viestin. Hieno, laadukas kuva. On taas ollut mukava seurata sun reissujuttuja tuolla toisella palstalla, jatka samaan malliin.

        Jaahan, etkö enää nimittele aasiksi ja muutenkin solvaa sekä loukkaa?

        "jostain syystä poistivat eilisen viestin"

        Lyödäänkö vetoa, että sinä sen poistit ihan itse, viestit, eikä ketkään muut?


    • Anonyymi

      Kiitos kuulumisista Asiantravel.

    • Anonyymi

      Suottaapi olla niinkin, että tän palstan ... sanonko kuka pallomahainen 0:llaMode ... ja "terävin kynäilijä", on kehitellyt ohjelmia, joilla itselleen ikäviä viestejä poistelee.

    • Anonyymi

      "Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä."

      Hupsista.

      Hauskaa kuinka tämän Hua Hinin Hanun omatkin viestit alkavat poistua palstalta.

      Joku ylempänsä oivaltanut, että siinä missä Sensei Numballille tuomio tärähtää, tulee julkisuuteen myös heidän tietonsa.

      • Anonyymi

        Siis yksikkökaksikon esihenkilöiden tiedot.


      • Anonyymi

        Miten on ketsubin laita, eikö spakettiin kuulu se oletuksena, hyvä ruoka, olen syönyt satoja kertoja, paras on rekkamiesten ruokalassa, ostan aina merenherkuilla, ei pelkästään katkiksilla... By NumBall Vantaa 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten on ketsubin laita, eikö spakettiin kuulu se oletuksena, hyvä ruoka, olen syönyt satoja kertoja, paras on rekkamiesten ruokalassa, ostan aina merenherkuilla, ei pelkästään katkiksilla... By NumBall Vantaa 63v.

        Simonkylässäkö merenherkkuja, höpsistä. Viimiset merenherkut ammuttiin alas Linnanmäellä, kun naisasialiike nosti päätään.


      • Anonyymi

        Aika heikosti saa Aasi huomiota osakseen.

        Repsolmotoristikin yrittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten on ketsubin laita, eikö spakettiin kuulu se oletuksena, hyvä ruoka, olen syönyt satoja kertoja, paras on rekkamiesten ruokalassa, ostan aina merenherkuilla, ei pelkästään katkiksilla... By NumBall Vantaa 63v.

        Asiantravel en ole, mutta vastailen sinulle, rakkaalle pikku mussukkani, koska olet parantanut käytöstäsi, jatka samaan malliin, niin saatat saada muitakin, kuin vain, mielikuvitusystäviä.

        Ketsuppi ei yleensä kuulu spagettiin oletuksena, vaan se on enemmänkin makuasia. Perinteisesti spagetti tarjoillaan tomaattipohjaisen kastikkeen, kuten marinara- tai bolognesekastikkeen, kanssa. Ketsuppia voidaan kuitenkin käyttää, jos halutaan makeampi ja yksinkertaisempi tomaattikastike.

        Saatat pikku pallomaha kuvitella, että satoja kertoja rekkamiesten ruokalassa, aina vain merenherkuilla syöneenä, paras on tämä, mitä et missään muualla ole syönytkään.

        Joopa joo ja juupa juu ja pusi pusi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiantravel en ole, mutta vastailen sinulle, rakkaalle pikku mussukkani, koska olet parantanut käytöstäsi, jatka samaan malliin, niin saatat saada muitakin, kuin vain, mielikuvitusystäviä.

        Ketsuppi ei yleensä kuulu spagettiin oletuksena, vaan se on enemmänkin makuasia. Perinteisesti spagetti tarjoillaan tomaattipohjaisen kastikkeen, kuten marinara- tai bolognesekastikkeen, kanssa. Ketsuppia voidaan kuitenkin käyttää, jos halutaan makeampi ja yksinkertaisempi tomaattikastike.

        Saatat pikku pallomaha kuvitella, että satoja kertoja rekkamiesten ruokalassa, aina vain merenherkuilla syöneenä, paras on tämä, mitä et missään muualla ole syönytkään.

        Joopa joo ja juupa juu ja pusi pusi.

        Voi rakas kiitos kommentista, taas opin jotain, voi voi, parempi syödä rekkamiesten ruokalassa sata kertaa kun ei koskaan, tarkalleen ottaen kyse ei spaketista lainkaan vaan riisi nuudelista tuo ruoka on yksi parhaita thairuokia, sen nimi on vapaasti käännetty humalaisen merenelävä tai katkarapumättö, mitäs luulet yli 10 vuotta thaimaassa, vähintään kaksi kertaa viikossa söimme vaimoni kanssa Khuntoy ravintolassa, viikossa on vielä viisi päivää, miten luulet missä ne söimme, laiffila olet palstan heikoin lenkki, todistit sen taas, kun sinun taas päteä tietämättä asiasta mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas kiitos kommentista, taas opin jotain, voi voi, parempi syödä rekkamiesten ruokalassa sata kertaa kun ei koskaan, tarkalleen ottaen kyse ei spaketista lainkaan vaan riisi nuudelista tuo ruoka on yksi parhaita thairuokia, sen nimi on vapaasti käännetty humalaisen merenelävä tai katkarapumättö, mitäs luulet yli 10 vuotta thaimaassa, vähintään kaksi kertaa viikossa söimme vaimoni kanssa Khuntoy ravintolassa, viikossa on vielä viisi päivää, miten luulet missä ne söimme, laiffila olet palstan heikoin lenkki, todistit sen taas, kun sinun taas päteä tietämättä asiasta mitään.

        ja voit laiffila olla erittäin varma että en tule koskaan kohtelemaan sinua ihmisenä, olet täysin sinun oma syysi, joten katso reppana peiliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja voit laiffila olla erittäin varma että en tule koskaan kohtelemaan sinua ihmisenä, olet täysin sinun oma syysi, joten katso reppana peiliin.

        Näet laiffiloita joka paikassa. En ole kirjoittanut sanaakaan 10 päivään, sillä käytin kertyneet vapaat ja vietin ne laatuaikana ilman näitä idioottimaisuuksiasi. Sinun Arvo Maksa-arvon kommentit ovat yhtä tyhjän kanssa, aina totuuden vastaisuuksia ja käänteisajattelua.

        laiffila


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näet laiffiloita joka paikassa. En ole kirjoittanut sanaakaan 10 päivään, sillä käytin kertyneet vapaat ja vietin ne laatuaikana ilman näitä idioottimaisuuksiasi. Sinun Arvo Maksa-arvon kommentit ovat yhtä tyhjän kanssa, aina totuuden vastaisuuksia ja käänteisajattelua.

        laiffila

        Voisitko Hukkapala harkita sellaista, että jatkat laatuaikaasi ilman sanaakaan tälle palstalle idioottimaisuuksiasi julkaisematta tänään, huomenna ja loppuelämäsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näet laiffiloita joka paikassa. En ole kirjoittanut sanaakaan 10 päivään, sillä käytin kertyneet vapaat ja vietin ne laatuaikana ilman näitä idioottimaisuuksiasi. Sinun Arvo Maksa-arvon kommentit ovat yhtä tyhjän kanssa, aina totuuden vastaisuuksia ja käänteisajattelua.

        laiffila

        En näe näen kaltaisiasi voi siellä missä niitä on, oletko huolissani maksa-arvoistani ihan turhaan otatin ne thaimaassa kolmenkuukauden välein suomessa hieman harvemmin, mitä jos yrittäisit hoitaa itseäsi vähän paremmin, jäisi kattilat sinne minne kuuluvat, olet joka tapauksessa palstan heikoin lenkki, olisin mielelläni tavannut sinut ja nähnyt millainen ölliäinen siellä puskissa lymyään, herjojaan huudelleen, etkö uskaltanut tavata, pelkäät ilmeisesti... kaltaistani vanhusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas kiitos kommentista, taas opin jotain, voi voi, parempi syödä rekkamiesten ruokalassa sata kertaa kun ei koskaan, tarkalleen ottaen kyse ei spaketista lainkaan vaan riisi nuudelista tuo ruoka on yksi parhaita thairuokia, sen nimi on vapaasti käännetty humalaisen merenelävä tai katkarapumättö, mitäs luulet yli 10 vuotta thaimaassa, vähintään kaksi kertaa viikossa söimme vaimoni kanssa Khuntoy ravintolassa, viikossa on vielä viisi päivää, miten luulet missä ne söimme, laiffila olet palstan heikoin lenkki, todistit sen taas, kun sinun taas päteä tietämättä asiasta mitään.

        Muistaakseni kerroit aikanaan, että tilaat parin viikon valmissapuskat kerralla pakastimeen. Eli nyt kertomasi parin Khuntoy -herkun lisäksi söit siinä sotkuisen luukkusi pöydällä pakasteherkkua varpaankynsien ja roskapussien keskellä viidesti viikossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistaakseni kerroit aikanaan, että tilaat parin viikon valmissapuskat kerralla pakastimeen. Eli nyt kertomasi parin Khuntoy -herkun lisäksi söit siinä sotkuisen luukkusi pöydällä pakasteherkkua varpaankynsien ja roskapussien keskellä viidesti viikossa.

        Lopetitko nyt elämäsi laatuajan vieton ja palasit normaaliin ...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistaakseni kerroit aikanaan, että tilaat parin viikon valmissapuskat kerralla pakastimeen. Eli nyt kertomasi parin Khuntoy -herkun lisäksi söit siinä sotkuisen luukkusi pöydällä pakasteherkkua varpaankynsien ja roskapussien keskellä viidesti viikossa.

        Voi rakas kyllä tilasin pahimpaan korona aikaan, ruuat kotona ja kerralla viikon ruuat, itselleni ja vaimolle kaksi ateriaa päivässä... muuhun ei ole syytä vastata, koska ne ovat huuhaata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas kyllä tilasin pahimpaan korona aikaan, ruuat kotona ja kerralla viikon ruuat, itselleni ja vaimolle kaksi ateriaa päivässä... muuhun ei ole syytä vastata, koska ne ovat huuhaata.

        Voi rakas plösö, korona oli jo aikoja sitten mennyt, kun kerroit noista pakasteannostilauksistasi. Eikä taida elämäsi Simonkylässä olla sen kummempaa, kerran viikossa rekkamiesbuffetissa, ja loput Saarioisten tekemää valmismössöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas plösö, korona oli jo aikoja sitten mennyt, kun kerroit noista pakasteannostilauksistasi. Eikä taida elämäsi Simonkylässä olla sen kummempaa, kerran viikossa rekkamiesbuffetissa, ja loput Saarioisten tekemää valmismössöä.

        Pitkä on todellakin aika siitä kun Laiffin perhe on Pattayalla käynyt, sehän oli ennen korona-aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas kiitos kommentista, taas opin jotain, voi voi, parempi syödä rekkamiesten ruokalassa sata kertaa kun ei koskaan, tarkalleen ottaen kyse ei spaketista lainkaan vaan riisi nuudelista tuo ruoka on yksi parhaita thairuokia, sen nimi on vapaasti käännetty humalaisen merenelävä tai katkarapumättö, mitäs luulet yli 10 vuotta thaimaassa, vähintään kaksi kertaa viikossa söimme vaimoni kanssa Khuntoy ravintolassa, viikossa on vielä viisi päivää, miten luulet missä ne söimme, laiffila olet palstan heikoin lenkki, todistit sen taas, kun sinun taas päteä tietämättä asiasta mitään.

        Insinörttimajuri Possonderi päästelee jälleen sitä itteään, eli kurapasasta.

        Taaskaan ei tiedä itse asiasta mitään.

        Asiantravelin tässä https://aijaa.com/YHsDab kuvassa on, kuten kuvatekstissäkin lukee, SPAGHETTIA, eikä riisinuudeleita ( ก๋วยเตี๋ยว ) kuten uskomaton idiootti Posso Pasanen väittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas plösö, korona oli jo aikoja sitten mennyt, kun kerroit noista pakasteannostilauksistasi. Eikä taida elämäsi Simonkylässä olla sen kummempaa, kerran viikossa rekkamiesbuffetissa, ja loput Saarioisten tekemää valmismössöä.

        Teemme kerran viikossa ruuat kotona, muut syömme raflassa, pizza raksiin en ole vaivautunut vaimoni viedä, mutta Star Lunch vantaalla on syöty useampikin kerta kuukaudessa, siellä on herkullinen ja kattava lounas, eikä ylettömän kallis, mitä tulee tähän spakettiannokseen joka on kuvassa, ei ole ihan viimeisen päälle, rekkamiesten ruokalassa tulee vielä yrttejä ja paljon tuoretta pippuria terttuna mukaan, laitan kuvan hyvin tehdystä annoksesta jos sellaisen koneeltani löydän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teemme kerran viikossa ruuat kotona, muut syömme raflassa, pizza raksiin en ole vaivautunut vaimoni viedä, mutta Star Lunch vantaalla on syöty useampikin kerta kuukaudessa, siellä on herkullinen ja kattava lounas, eikä ylettömän kallis, mitä tulee tähän spakettiannokseen joka on kuvassa, ei ole ihan viimeisen päälle, rekkamiesten ruokalassa tulee vielä yrttejä ja paljon tuoretta pippuria terttuna mukaan, laitan kuvan hyvin tehdystä annoksesta jos sellaisen koneeltani löydän.

        Ei, kyllä se on riisi nuudelia, spakettia ei thaimaaassa juurikaan käytetä, tuossa on samasta ruuasta kolme eri versiosta, yksi pattayalla, toinen hua hinin market villagesta ja kolmas rekkamiesten ruokalasta, kaikki kuvat on omia, ja itse ottamia.
        https://ibb.co/GHFw3jj
        https://ibb.co/fddLdRQ
        https://ibb.co/K56HxKh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teemme kerran viikossa ruuat kotona, muut syömme raflassa, pizza raksiin en ole vaivautunut vaimoni viedä, mutta Star Lunch vantaalla on syöty useampikin kerta kuukaudessa, siellä on herkullinen ja kattava lounas, eikä ylettömän kallis, mitä tulee tähän spakettiannokseen joka on kuvassa, ei ole ihan viimeisen päälle, rekkamiesten ruokalassa tulee vielä yrttejä ja paljon tuoretta pippuria terttuna mukaan, laitan kuvan hyvin tehdystä annoksesta jos sellaisen koneeltani löydän.

        Mistä tuo spaketti on valmistettu?
        Saako myös oivallista nuutelia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teemme kerran viikossa ruuat kotona, muut syömme raflassa, pizza raksiin en ole vaivautunut vaimoni viedä, mutta Star Lunch vantaalla on syöty useampikin kerta kuukaudessa, siellä on herkullinen ja kattava lounas, eikä ylettömän kallis, mitä tulee tähän spakettiannokseen joka on kuvassa, ei ole ihan viimeisen päälle, rekkamiesten ruokalassa tulee vielä yrttejä ja paljon tuoretta pippuria terttuna mukaan, laitan kuvan hyvin tehdystä annoksesta jos sellaisen koneeltani löydän.

        Voi rakas plösö, sinä tuskin teet keittiössä mitään, kun et erota kattilaa potasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teemme kerran viikossa ruuat kotona, muut syömme raflassa, pizza raksiin en ole vaivautunut vaimoni viedä, mutta Star Lunch vantaalla on syöty useampikin kerta kuukaudessa, siellä on herkullinen ja kattava lounas, eikä ylettömän kallis, mitä tulee tähän spakettiannokseen joka on kuvassa, ei ole ihan viimeisen päälle, rekkamiesten ruokalassa tulee vielä yrttejä ja paljon tuoretta pippuria terttuna mukaan, laitan kuvan hyvin tehdystä annoksesta jos sellaisen koneeltani löydän.

        Erotatko keittiössä muka kattilan päähineestä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, kyllä se on riisi nuudelia, spakettia ei thaimaaassa juurikaan käytetä, tuossa on samasta ruuasta kolme eri versiosta, yksi pattayalla, toinen hua hinin market villagesta ja kolmas rekkamiesten ruokalasta, kaikki kuvat on omia, ja itse ottamia.
        https://ibb.co/GHFw3jj
        https://ibb.co/fddLdRQ
        https://ibb.co/K56HxKh

        paras noista on se missä näkyy hanskani, se on rekkamiesten ruokalasta, se missä on punainen väri se on ketsubista on market villagesta kolmas on pattayalta, sáilor nimisestä ravintolasta ... eli laatu on rekkamiesten, market village ja pattaya. huomaa että rekkamiesten ruokalassa on mukana tuoretta viherpippuria, kokonainen oksa, tai yleensä niistä on kolmesta viiteen terttua. Kaikki on riisinuudelia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        paras noista on se missä näkyy hanskani, se on rekkamiesten ruokalasta, se missä on punainen väri se on ketsubista on market villagesta kolmas on pattayalta, sáilor nimisestä ravintolasta ... eli laatu on rekkamiesten, market village ja pattaya. huomaa että rekkamiesten ruokalassa on mukana tuoretta viherpippuria, kokonainen oksa, tai yleensä niistä on kolmesta viiteen terttua. Kaikki on riisinuudelia.

        Thaimaassa ei ole montaa huippuruokaa. ateriat koostuvat pääosin riisistä kanasta ja possusta. erinomaista on tämä keemau seafood, tom yam kung, sekä maassaman kana. siinä
        ainakin kolme parasta, mutta perusthaikuille nämä on liian kallista ruokaa, maksavat helposti 200 bahtia annos, kun riisimössö kanalla tai ilmakuivatulla possulla maksaa 35-55 bahtia, muuten se ei voi olla spakettia, sitä on vaikea valmistaa vokkaamalla, siksi niissä käytetään riisiänuudelia, nuudeleita on kymmeniä erilaisia, leveintä mitä olen syönyt on 15-20 cm leveää, muutaman millin paksua, sitä käytetään ainakin tietynlaisessa kanakeitossa, varmaan muussakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, kyllä se on riisi nuudelia, spakettia ei thaimaaassa juurikaan käytetä, tuossa on samasta ruuasta kolme eri versiosta, yksi pattayalla, toinen hua hinin market villagesta ja kolmas rekkamiesten ruokalasta, kaikki kuvat on omia, ja itse ottamia.
        https://ibb.co/GHFw3jj
        https://ibb.co/fddLdRQ
        https://ibb.co/K56HxKh

        Kiitos kuvista, mutta...

        Kylläpäs, kyllä spagettia käytetään Thaimaassa, mutta rypistele sinä junttitollukka tapojesi mukaan vaan, vaikka sulla on taas kerran jo pasaset housuissa.

        Thaimaassa spagetti on saanut oman paikkansa paikallisessa keittiössä, ja sitä käytetään usein fuusioruoissa, joissa yhdistyy thaimaalaisia ja länsimaisia makuja. Tässä muutamia esimerkkejä:

        Spaghetti Pad Kee Mao: Tunnetaan myös nimellä “drunken spaghetti”.
        Tässä erinomainen opetusvideo miten voidaan tehdä:
        https://www.youtube.com/watch?v=-QnY1YVFGW4

        Tom Yum Spaghetti: Tämä ruokalaji yhdistää perinteisen thaimaalaisen tom yum -keiton mausteet, kuten sitruunaruohon, limetinlehdet ja chilit, spagettiin. Tuloksena on mausteinen ja aromaattinen pasta-annos.

        Pad Macaroni: Tämä on lapsiystävällinen versio, jossa käytetään makaronia tai spagettia yhdessä tomaattikastikkeen ja vihannesten kanssa. Se on suosittu erityisesti perheiden keskuudessa.

        Nämä ruokalajit ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten spagetti on mukautettu thaimaalaiseen makumaailmaan ja kulttuuriin. Onko sinulla läskisilmällä vielä muuta vängättävää?

        Muistutuksena vielä: Massaman curry on thaimaalainen ruoka, intialaista massaman currya ei ole olemassa. Hua Hinistä saa aamulla Thaimaan perinteisimpiin aamiaisannoksiin kuuluva jok puuroa. Tilapia ei ole puna-ahven.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kuvista, mutta...

        Kylläpäs, kyllä spagettia käytetään Thaimaassa, mutta rypistele sinä junttitollukka tapojesi mukaan vaan, vaikka sulla on taas kerran jo pasaset housuissa.

        Thaimaassa spagetti on saanut oman paikkansa paikallisessa keittiössä, ja sitä käytetään usein fuusioruoissa, joissa yhdistyy thaimaalaisia ja länsimaisia makuja. Tässä muutamia esimerkkejä:

        Spaghetti Pad Kee Mao: Tunnetaan myös nimellä “drunken spaghetti”.
        Tässä erinomainen opetusvideo miten voidaan tehdä:
        https://www.youtube.com/watch?v=-QnY1YVFGW4

        Tom Yum Spaghetti: Tämä ruokalaji yhdistää perinteisen thaimaalaisen tom yum -keiton mausteet, kuten sitruunaruohon, limetinlehdet ja chilit, spagettiin. Tuloksena on mausteinen ja aromaattinen pasta-annos.

        Pad Macaroni: Tämä on lapsiystävällinen versio, jossa käytetään makaronia tai spagettia yhdessä tomaattikastikkeen ja vihannesten kanssa. Se on suosittu erityisesti perheiden keskuudessa.

        Nämä ruokalajit ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten spagetti on mukautettu thaimaalaiseen makumaailmaan ja kulttuuriin. Onko sinulla läskisilmällä vielä muuta vängättävää?

        Muistutuksena vielä: Massaman curry on thaimaalainen ruoka, intialaista massaman currya ei ole olemassa. Hua Hinistä saa aamulla Thaimaan perinteisimpiin aamiaisannoksiin kuuluva jok puuroa. Tilapia ei ole puna-ahven.

        Näin itse käsitin aikaisemmin, mutta spakettia ei voi vokata, ja nämä ruuat tehdään pääosin vokkaamalla, jos ruoka vokataan siinä käytetään aina nuudelia... tuossa videolla on varmasti nauhan nuudelia, olen syönyt tuota varsin monta kertaa... vehnäjauhopohjaiset makaronit eivät kestä vokkauksen lämpötilaa...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näin itse käsitin aikaisemmin, mutta spakettia ei voi vokata, ja nämä ruuat tehdään pääosin vokkaamalla, jos ruoka vokataan siinä käytetään aina nuudelia... tuossa videolla on varmasti nauhan nuudelia, olen syönyt tuota varsin monta kertaa... vehnäjauhopohjaiset makaronit eivät kestä vokkauksen lämpötilaa...

        Herra Huhtasaari loruilee taas kun ei olisi alaleukaa lainkaan. Jos viettää 10 vuotta suomi24 palstalla niin ei siinä näemmä ainakaan thaimaalaisen ruuan asiantuntijaksi tulla. Korkeintaan pakaste/ mikroruuan asiantuntijaksi.
        Mennäänpä ensin tuohon minun annokseen. Se on ihan oikeaa spaghettia, siitä lisää myöhemmin.
        Yleensä syön annoksen katkaravuilla tai kanalla koska en ole kavereita mustekalan enkä simpukoiden kanssa.
        Mitä tulee yrtteihin, tilaan aina annokseni ilman yrttejä, eli "no herbs"...
        Tämän jo tietävätkin paikassa jossa yleensä tuon syön, ei tarvitse asiasta mainita.
        Tuossa annoksessa on kyllä vihreää pippuria ainakin se viisi terttua chiliä niin että tuntuu, ovat vaan kasan alimmaisena suurimmaksi osaksi. Papua ja jotain muuta vihannesta löytyy myös.
        Mutta siihen spaghettiin, annoshan valmistetaan niin että spaghetti keitetään ihan valmiiksi. Vokissa kypsennetään kaikki muut tarpeet mitä tuohon annokseen tulee, ihan kypsäksi ja sen jälkeen tuo valmiiksi keitetty spaghetti vain käytetään vokissa muiden kanssa yhdessä että saa sieltä makua. Spaghettia ei siis varsinaisesti vokata.
        Näin se tehdään ainakin tuossa paikassa missä sen yleensä syön.
        Mistäkö tiedän tämän...?
        Tiedän koska tämä ravintolanpitäjä/ kokki on tuttu yli 10 vuoden takaa, ja olin viime talvena tekemässä annoksen itselleni. Spaghettia siinä laatikossa luki mitä keitin.
        Herra huhtasaari varmasti muistaa kun jokunen aika sitten vakuutti että kaikki thaimaan nuudeli on makaroonia... Menikö nyt joku pieleen...? Taas.
        Ketsuppi muuten kuuluu lasten makaroonilaatikkoon tai sitten roskiin.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Herra Huhtasaari loruilee taas kun ei olisi alaleukaa lainkaan. Jos viettää 10 vuotta suomi24 palstalla niin ei siinä näemmä ainakaan thaimaalaisen ruuan asiantuntijaksi tulla. Korkeintaan pakaste/ mikroruuan asiantuntijaksi.
        Mennäänpä ensin tuohon minun annokseen. Se on ihan oikeaa spaghettia, siitä lisää myöhemmin.
        Yleensä syön annoksen katkaravuilla tai kanalla koska en ole kavereita mustekalan enkä simpukoiden kanssa.
        Mitä tulee yrtteihin, tilaan aina annokseni ilman yrttejä, eli "no herbs"...
        Tämän jo tietävätkin paikassa jossa yleensä tuon syön, ei tarvitse asiasta mainita.
        Tuossa annoksessa on kyllä vihreää pippuria ainakin se viisi terttua chiliä niin että tuntuu, ovat vaan kasan alimmaisena suurimmaksi osaksi. Papua ja jotain muuta vihannesta löytyy myös.
        Mutta siihen spaghettiin, annoshan valmistetaan niin että spaghetti keitetään ihan valmiiksi. Vokissa kypsennetään kaikki muut tarpeet mitä tuohon annokseen tulee, ihan kypsäksi ja sen jälkeen tuo valmiiksi keitetty spaghetti vain käytetään vokissa muiden kanssa yhdessä että saa sieltä makua. Spaghettia ei siis varsinaisesti vokata.
        Näin se tehdään ainakin tuossa paikassa missä sen yleensä syön.
        Mistäkö tiedän tämän...?
        Tiedän koska tämä ravintolanpitäjä/ kokki on tuttu yli 10 vuoden takaa, ja olin viime talvena tekemässä annoksen itselleni. Spaghettia siinä laatikossa luki mitä keitin.
        Herra huhtasaari varmasti muistaa kun jokunen aika sitten vakuutti että kaikki thaimaan nuudeli on makaroonia... Menikö nyt joku pieleen...? Taas.
        Ketsuppi muuten kuuluu lasten makaroonilaatikkoon tai sitten roskiin.

        Pasasen lyhytaikainen muisti tekee taas tepposia, sillä aiemmin hän kertoi spagetin kuuluvan thaikeittiöön oleellisena osana ja oli useissa kuvissaan ihan spagettina ja nyt sitä ei sitten ole vaan se on muuttunut nuudeliksi. Niinkin tutussa annoksessa esimerkkinä kuin carbonarassa melkein valmiiksi keitetty pasta/spagetti pyöräytetään wokissa taikka kuumalla pannulla muiden ainesten kanssa jotta siihen saadaan makua.
        Pasanen oli ilmeisimmin tunkemassa sitä raakoina tankoina wokkiin, tollo kun on.

        Pasasta muistutan että olet itse sanonut ettet kokkaa koskaan etkä ole opetellut kokkaamaan, joten kannattaa jättää keskustelut ruoanvalmistamisesta muille.
        "Maassaman kanaa" ei ole olemassakaan, vaan se on Massaman curry kanalla.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Herra Huhtasaari loruilee taas kun ei olisi alaleukaa lainkaan. Jos viettää 10 vuotta suomi24 palstalla niin ei siinä näemmä ainakaan thaimaalaisen ruuan asiantuntijaksi tulla. Korkeintaan pakaste/ mikroruuan asiantuntijaksi.
        Mennäänpä ensin tuohon minun annokseen. Se on ihan oikeaa spaghettia, siitä lisää myöhemmin.
        Yleensä syön annoksen katkaravuilla tai kanalla koska en ole kavereita mustekalan enkä simpukoiden kanssa.
        Mitä tulee yrtteihin, tilaan aina annokseni ilman yrttejä, eli "no herbs"...
        Tämän jo tietävätkin paikassa jossa yleensä tuon syön, ei tarvitse asiasta mainita.
        Tuossa annoksessa on kyllä vihreää pippuria ainakin se viisi terttua chiliä niin että tuntuu, ovat vaan kasan alimmaisena suurimmaksi osaksi. Papua ja jotain muuta vihannesta löytyy myös.
        Mutta siihen spaghettiin, annoshan valmistetaan niin että spaghetti keitetään ihan valmiiksi. Vokissa kypsennetään kaikki muut tarpeet mitä tuohon annokseen tulee, ihan kypsäksi ja sen jälkeen tuo valmiiksi keitetty spaghetti vain käytetään vokissa muiden kanssa yhdessä että saa sieltä makua. Spaghettia ei siis varsinaisesti vokata.
        Näin se tehdään ainakin tuossa paikassa missä sen yleensä syön.
        Mistäkö tiedän tämän...?
        Tiedän koska tämä ravintolanpitäjä/ kokki on tuttu yli 10 vuoden takaa, ja olin viime talvena tekemässä annoksen itselleni. Spaghettia siinä laatikossa luki mitä keitin.
        Herra huhtasaari varmasti muistaa kun jokunen aika sitten vakuutti että kaikki thaimaan nuudeli on makaroonia... Menikö nyt joku pieleen...? Taas.
        Ketsuppi muuten kuuluu lasten makaroonilaatikkoon tai sitten roskiin.

        Kyllä se on minullekin myyty pääosin spagettina mutta se on itseasiassa riisistä tehtyä nuudelia, annoksen nimi on kee mao spagetti seafood, en käytä kuin kaksi chilipalkoa ruuissani, se pippuri on paljon maukkaampaa varsinkin kun noukitaan annokseen tuoreena puskasta, minä pidän spakettina ainoastaan vehnäjauho pohjaista, riisipohjaista nuudelina, lisäksi vehnäjauhopohjaista ei voi vokata, en ole kokeillut mutta rekkamiesten ruokalan kokki sanoi että ne on riisinuudelia, sorry vaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on minullekin myyty pääosin spagettina mutta se on itseasiassa riisistä tehtyä nuudelia, annoksen nimi on kee mao spagetti seafood, en käytä kuin kaksi chilipalkoa ruuissani, se pippuri on paljon maukkaampaa varsinkin kun noukitaan annokseen tuoreena puskasta, minä pidän spakettina ainoastaan vehnäjauho pohjaista, riisipohjaista nuudelina, lisäksi vehnäjauhopohjaista ei voi vokata, en ole kokeillut mutta rekkamiesten ruokalan kokki sanoi että ne on riisinuudelia, sorry vaan...

        Kuka on sanonut että spakettia wokataan?? Itse olet niin isossa vesipäässäsi päättänyt. Juurihan Aasiantravel kertoi kuinka tuo ruoka tehdään. Sinun kuponkiruokaloissa sinulle voidaan syötää ihan mitä skeidaa vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on minullekin myyty pääosin spagettina mutta se on itseasiassa riisistä tehtyä nuudelia, annoksen nimi on kee mao spagetti seafood, en käytä kuin kaksi chilipalkoa ruuissani, se pippuri on paljon maukkaampaa varsinkin kun noukitaan annokseen tuoreena puskasta, minä pidän spakettina ainoastaan vehnäjauho pohjaista, riisipohjaista nuudelina, lisäksi vehnäjauhopohjaista ei voi vokata, en ole kokeillut mutta rekkamiesten ruokalan kokki sanoi että ne on riisinuudelia, sorry vaan...

        Olen nähnyt annoksen valmistuksen, nuudelit pidetään kylmässä vedessä muutaman minuutti, sitten ne heitetään wokkipannulle, sitten lisätään muut siinä järjestyksessä kun ne valmistuu, ruoka tehdään noin viidessä minuutissa, kaasua käyttää kaikki ravintolat, se on hyvin tehokasta, annokseeni on käytetty erilaisia nuudeleita hauskimman näköinen oli ns. lasinuudeli, se on sellaista läpinäkyvää lasin näköistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen nähnyt annoksen valmistuksen, nuudelit pidetään kylmässä vedessä muutaman minuutti, sitten ne heitetään wokkipannulle, sitten lisätään muut siinä järjestyksessä kun ne valmistuu, ruoka tehdään noin viidessä minuutissa, kaasua käyttää kaikki ravintolat, se on hyvin tehokasta, annokseeni on käytetty erilaisia nuudeleita hauskimman näköinen oli ns. lasinuudeli, se on sellaista läpinäkyvää lasin näköistä.

        Jos sinun roskaruokalassa myydään nuudelia spakettina niin ei se tarkoita että niin tehdään oikeissa ravintoloissa ympäri thaimaata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin itse käsitin aikaisemmin, mutta spakettia ei voi vokata, ja nämä ruuat tehdään pääosin vokkaamalla, jos ruoka vokataan siinä käytetään aina nuudelia... tuossa videolla on varmasti nauhan nuudelia, olen syönyt tuota varsin monta kertaa... vehnäjauhopohjaiset makaronit eivät kestä vokkauksen lämpötilaa...

        Jaahas...

        " tuossa videolla on varmasti nauhan nuudelia"

        Tarkoittanet tätä videota: https://www.youtube.com/watch?v=-QnY1YVFGW4

        Hienoa että katsoit videon, mutta ikävää ettet kuunnellut mitä kokki kertoo heti videon alussa englanniksi. Ehkä et myöskään huomannut, että videossa on myös tekstitys englanniksi... toisaalta, olen kyllä huomannut jo aiemminkin, että sinulla on ollut haasteita ymmärtää englantia. Harmittaa tämä haasteellisuutesi, koska valitsin tuon videon sinulle syystä siitä, että et osaa thaita.

        Tässä sinulle kuitenkin vielä toinen video: https://www.youtube.com/watch?v=3KFFwwceXBQ

        Huomaatko ja ymmärrätkö mitä on heti videon alussa kohdassa 0:40 ?
        Kysy vaimoltasi onko paketissa... mitä?

        Tässä vielä yksi video: https://www.youtube.com/watch?v=kBBnBF3sOws
        Miten tehdä "vähän parempi" Pad Thai ruoka.

        Ole hyvä, kiitos.


    • Anonyymi

      Hieman ontuu nämä makaronikeskustelut.

      Aasi elää perhe-elämää, mutta kirjoittaa .... Tiedän koska tämä ravintolanpitäjä/ kokki on tuttu yli 10 vuoden takaa, ja olin viime talvena tekemässä annoksen itselleni. Spaghettia siinä laatikossa luki mitä keitin.

      Laiffi elää internetelämää ja kommentoi sen mukaan.

      Pääartistin vaimo on ravintolapäällikkö ja isukki itse Eedenin keittiön päällikkö, mutta ei osallistu kihlattuaan tukemaan.

      • Anonyymi

        On tämä hauskaa, kun nuudelit valmistetaan riisijauhoista ja makaronit joihin spagetti kuuluu vehnäjauhoista, ero ei ole suuren suuri valmistustapa on samanlainen,

        kaikista viesteistä idioottimaisin oli tämä "Jos sinun roskaruokalassa myydään nuudelia spakettina niin ei se tarkoita että niin tehdään oikeissa ravintoloissa ympäri thaimaata."

        kun todennäköisesti kaikki thaimaan ns. spaketit tehdään riisistä, tuo lause todistaa että ollaan niin kaukana asian ymmärtämisestä kun vain voi olla... missä vaiheessa spaketti muuttuu nuudeliksi en tiedä mutta luulen kuitenkin että nämä kuvissa olevat spaketit on todellisuudessa riisi nuudeleita...

        Siis että vielä tyhminkin rakas asian ymmärtää nuuderilla ja spaketilla ei ole mitään muuta eroa kuin spaketti on peräisin italiasta vehnästä, ja nuudeli eri muodoissaan aasiasta. riisistä.

        Jätän asian päättämisen neuvostolle, jonka tehtäväksi jää selvittää tehdäänko aasiassa myös spaketit riisistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tämä hauskaa, kun nuudelit valmistetaan riisijauhoista ja makaronit joihin spagetti kuuluu vehnäjauhoista, ero ei ole suuren suuri valmistustapa on samanlainen,

        kaikista viesteistä idioottimaisin oli tämä "Jos sinun roskaruokalassa myydään nuudelia spakettina niin ei se tarkoita että niin tehdään oikeissa ravintoloissa ympäri thaimaata."

        kun todennäköisesti kaikki thaimaan ns. spaketit tehdään riisistä, tuo lause todistaa että ollaan niin kaukana asian ymmärtämisestä kun vain voi olla... missä vaiheessa spaketti muuttuu nuudeliksi en tiedä mutta luulen kuitenkin että nämä kuvissa olevat spaketit on todellisuudessa riisi nuudeleita...

        Siis että vielä tyhminkin rakas asian ymmärtää nuuderilla ja spaketilla ei ole mitään muuta eroa kuin spaketti on peräisin italiasta vehnästä, ja nuudeli eri muodoissaan aasiasta. riisistä.

        Jätän asian päättämisen neuvostolle, jonka tehtäväksi jää selvittää tehdäänko aasiassa myös spaketit riisistä.

        Neuvosto voi samalla tutkia mitä on pasta, voiko riisipastasta käyttää samaa nuudeli vai spaketti, vaiko molempia, mitkä edut on riisi ja viljapohjaisessa, paistelen tänään lihamakrulaatikkoa, se on varmasti viljapohjaista, tummaa makaronia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tämä hauskaa, kun nuudelit valmistetaan riisijauhoista ja makaronit joihin spagetti kuuluu vehnäjauhoista, ero ei ole suuren suuri valmistustapa on samanlainen,

        kaikista viesteistä idioottimaisin oli tämä "Jos sinun roskaruokalassa myydään nuudelia spakettina niin ei se tarkoita että niin tehdään oikeissa ravintoloissa ympäri thaimaata."

        kun todennäköisesti kaikki thaimaan ns. spaketit tehdään riisistä, tuo lause todistaa että ollaan niin kaukana asian ymmärtämisestä kun vain voi olla... missä vaiheessa spaketti muuttuu nuudeliksi en tiedä mutta luulen kuitenkin että nämä kuvissa olevat spaketit on todellisuudessa riisi nuudeleita...

        Siis että vielä tyhminkin rakas asian ymmärtää nuuderilla ja spaketilla ei ole mitään muuta eroa kuin spaketti on peräisin italiasta vehnästä, ja nuudeli eri muodoissaan aasiasta. riisistä.

        Jätän asian päättämisen neuvostolle, jonka tehtäväksi jää selvittää tehdäänko aasiassa myös spaketit riisistä.

        Kun Possonderi opastaa kokkaamista, se on kuin jokisika opettaisi tankotanssia.

        Ensinnäkin se on spagetti. Toiseksi myös nuudeleissa on lähes aina vehnäjauhoa muiden ainesten ja mausteiden lisäksi. Nuudelit on voimakkaasti prosessoitu ruoka ja ei todellakaan terveellistä.

        Tutkimuksen mukaan pikanuudelien syöminen lisää metabolisen oireyhtymän riskiä varsinkin naisilla. Metabolinen oireyhtymä altistaa korkealle verenpaineelle ja verensokerille. Se lisää muun muassa sydän- ja verisuonisairauksien sekä diabeteksen riskiä.

        Valkoisessa riisissä on enemmän kaloreita kuin pastassa ja liiallinen riisin popsiminen on diabeteksen suurin syyllinen Thaimaassa.

        Mutta kohtuullisesti nautittuna riittävän proteiinin ja kasvisten kera molempia voi syödä ja kumpaakin voi pyöräyttää kuumalla pannulla tai wokissa mausteliemessä esivalmistelujen jälkeen.

        Italiassa näin kerran kun rekkamiesruokalassa mamma kaatoi pannulle mausteliemen, heti perään pekonilastut, pyöräytti pannua viisi sekuntia, lisäsi kananmunan ja sekoitti sen liemeen puulastalla, kaatoi keitetyt spagetit päälle, kieritti niitä möykkynä muutaman sekunnin, kippasi lautaselle ja ripotteli päälle parmesania.

        Koko prosessi kesti alle puoli minuuttia. Pitää olla vaan oikeat öljyt, mausteet, lämpötila ja tatsi ja tietenkin keitetty spagetti valmiina.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tämä hauskaa, kun nuudelit valmistetaan riisijauhoista ja makaronit joihin spagetti kuuluu vehnäjauhoista, ero ei ole suuren suuri valmistustapa on samanlainen,

        kaikista viesteistä idioottimaisin oli tämä "Jos sinun roskaruokalassa myydään nuudelia spakettina niin ei se tarkoita että niin tehdään oikeissa ravintoloissa ympäri thaimaata."

        kun todennäköisesti kaikki thaimaan ns. spaketit tehdään riisistä, tuo lause todistaa että ollaan niin kaukana asian ymmärtämisestä kun vain voi olla... missä vaiheessa spaketti muuttuu nuudeliksi en tiedä mutta luulen kuitenkin että nämä kuvissa olevat spaketit on todellisuudessa riisi nuudeleita...

        Siis että vielä tyhminkin rakas asian ymmärtää nuuderilla ja spaketilla ei ole mitään muuta eroa kuin spaketti on peräisin italiasta vehnästä, ja nuudeli eri muodoissaan aasiasta. riisistä.

        Jätän asian päättämisen neuvostolle, jonka tehtäväksi jää selvittää tehdäänko aasiassa myös spaketit riisistä.

        Possonderi jatkaa, jatkaa ja jatkaa rypistelyään... mutta mikäs siinä - ja eikun lisää pasasta housuihin, hupiukko.

        Tosiasiat - kuten tämä, että tässä kuvassa: https://aijaa.com/YHsDab on vehnästä tehtyä spagettia eikä riisinuudeleita - eivät miksikään muutu, piste.

        Oletko muuten Possonderi koskaan tehnyt itse pastaa tai nuudeleita?

        Mitäpä luulosairas luuseri luulet, ovatko tämän kuvan:
        https://assets.meillakotona.fi/w7lrg8grgqb7/342soncTxVVH0RvqfAP6i9/9328b398e2127031cede1ba77fe5e5a5/Vehn_nuudelit_9bwkK.jpg?w=1200&q=75
        nuudelit tehty riisistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Possonderi jatkaa, jatkaa ja jatkaa rypistelyään... mutta mikäs siinä - ja eikun lisää pasasta housuihin, hupiukko.

        Tosiasiat - kuten tämä, että tässä kuvassa: https://aijaa.com/YHsDab on vehnästä tehtyä spagettia eikä riisinuudeleita - eivät miksikään muutu, piste.

        Oletko muuten Possonderi koskaan tehnyt itse pastaa tai nuudeleita?

        Mitäpä luulosairas luuseri luulet, ovatko tämän kuvan:
        https://assets.meillakotona.fi/w7lrg8grgqb7/342soncTxVVH0RvqfAP6i9/9328b398e2127031cede1ba77fe5e5a5/Vehn_nuudelit_9bwkK.jpg?w=1200&q=75
        nuudelit tehty riisistä?

        Harhahuhta on nyt vaan päättänyt ettei spakettiruokaa voi tehdä spaketista vaan se tehdäänkin nuudelista. Kaikkialla thaimaassa koska köyhien rekkaruokalassakin tehdään niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Possonderi opastaa kokkaamista, se on kuin jokisika opettaisi tankotanssia.

        Ensinnäkin se on spagetti. Toiseksi myös nuudeleissa on lähes aina vehnäjauhoa muiden ainesten ja mausteiden lisäksi. Nuudelit on voimakkaasti prosessoitu ruoka ja ei todellakaan terveellistä.

        Tutkimuksen mukaan pikanuudelien syöminen lisää metabolisen oireyhtymän riskiä varsinkin naisilla. Metabolinen oireyhtymä altistaa korkealle verenpaineelle ja verensokerille. Se lisää muun muassa sydän- ja verisuonisairauksien sekä diabeteksen riskiä.

        Valkoisessa riisissä on enemmän kaloreita kuin pastassa ja liiallinen riisin popsiminen on diabeteksen suurin syyllinen Thaimaassa.

        Mutta kohtuullisesti nautittuna riittävän proteiinin ja kasvisten kera molempia voi syödä ja kumpaakin voi pyöräyttää kuumalla pannulla tai wokissa mausteliemessä esivalmistelujen jälkeen.

        Italiassa näin kerran kun rekkamiesruokalassa mamma kaatoi pannulle mausteliemen, heti perään pekonilastut, pyöräytti pannua viisi sekuntia, lisäsi kananmunan ja sekoitti sen liemeen puulastalla, kaatoi keitetyt spagetit päälle, kieritti niitä möykkynä muutaman sekunnin, kippasi lautaselle ja ripotteli päälle parmesania.

        Koko prosessi kesti alle puoli minuuttia. Pitää olla vaan oikeat öljyt, mausteet, lämpötila ja tatsi ja tietenkin keitetty spagetti valmiina.

        2010

        No onpas lahkolainen taas tutkinut asiaa, tosin luin riisi vs vehnäpastat, jossa kerrottiin kummankin hyvät ja huonot puolet, olen itse nähnyt kun annos tehdään, riisinuudeli heitetään wokkipannulle, se on ensin liotettu muutama minuutti kylmässä vedessä, sitten lisätään muut raaka-aineet siinä järjestyksessä kun kypsyvät, market villagessa ruoka valmistetaan kokoajan avokeittiössä, ja pöydästä oli esteetön näköala sinne, joten ei auta.

        Se oli noista kolmesta se joka oli väriltään punaisempi, kaasuliesi on erittäin hyvä ja tehokas... paljon tehokkaampi kuin nykyinen induktiolietemme, uuni on kiertoilma, mikro samassa aika näppärä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No onpas lahkolainen taas tutkinut asiaa, tosin luin riisi vs vehnäpastat, jossa kerrottiin kummankin hyvät ja huonot puolet, olen itse nähnyt kun annos tehdään, riisinuudeli heitetään wokkipannulle, se on ensin liotettu muutama minuutti kylmässä vedessä, sitten lisätään muut raaka-aineet siinä järjestyksessä kun kypsyvät, market villagessa ruoka valmistetaan kokoajan avokeittiössä, ja pöydästä oli esteetön näköala sinne, joten ei auta.

        Se oli noista kolmesta se joka oli väriltään punaisempi, kaasuliesi on erittäin hyvä ja tehokas... paljon tehokkaampi kuin nykyinen induktiolietemme, uuni on kiertoilma, mikro samassa aika näppärä.

        Onhan toi mikro näppärä, sillä saat ne Saarioisten pakasteet syötäväksi, ihan jokainen päivä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Possonderi jatkaa, jatkaa ja jatkaa rypistelyään... mutta mikäs siinä - ja eikun lisää pasasta housuihin, hupiukko.

        Tosiasiat - kuten tämä, että tässä kuvassa: https://aijaa.com/YHsDab on vehnästä tehtyä spagettia eikä riisinuudeleita - eivät miksikään muutu, piste.

        Oletko muuten Possonderi koskaan tehnyt itse pastaa tai nuudeleita?

        Mitäpä luulosairas luuseri luulet, ovatko tämän kuvan:
        https://assets.meillakotona.fi/w7lrg8grgqb7/342soncTxVVH0RvqfAP6i9/9328b398e2127031cede1ba77fe5e5a5/Vehn_nuudelit_9bwkK.jpg?w=1200&q=75
        nuudelit tehty riisistä?

        "Oletko muuten Possonderi koskaan tehnyt itse pastaa tai nuudeleita?"

        Heh heh heh... osaavatko vesipuhvelit lentää.

        Lentokapteeni majuri Saarioistenmikromakrulaatikko on oikein "itse nähnyt kun annos tehdään", mutta voihan vittunen sentään, ei 10 vuotta Hua Hinttillässä asuneena ymmärrä eikä tiedä thai ruuasta pavonheskaa. Tämähän on tullut nähtyä jo aiemmin, ja nyt sitten tässä ketjussa jälleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oletko muuten Possonderi koskaan tehnyt itse pastaa tai nuudeleita?"

        Heh heh heh... osaavatko vesipuhvelit lentää.

        Lentokapteeni majuri Saarioistenmikromakrulaatikko on oikein "itse nähnyt kun annos tehdään", mutta voihan vittunen sentään, ei 10 vuotta Hua Hinttillässä asuneena ymmärrä eikä tiedä thai ruuasta pavonheskaa. Tämähän on tullut nähtyä jo aiemmin, ja nyt sitten tässä ketjussa jälleen.

        Vain tuhkalla kuorrutetun grillatun kalan valmistus on jäänyt näkemättä, kokematta ja maistamatta, myös relevantisti kylmät pihvit ei kuulu kokemuksiin, tuskin seiskan ribsitkään, eikä sushit vihreäksi muuttuneella riisillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain tuhkalla kuorrutetun grillatun kalan valmistus on jäänyt näkemättä, kokematta ja maistamatta, myös relevantisti kylmät pihvit ei kuulu kokemuksiin, tuskin seiskan ribsitkään, eikä sushit vihreäksi muuttuneella riisillä.

        Muutama asia pistää silmään Majuri Possonderin kummallisissa seikkailuissa ihmeellisessä elämässä salaisella maapallolla.

        Sinulla ei ole induktioliettä etkä edes tiedä mikä se on. Ne kokit ja kotikokit jotka ovat siihen tutustuneet, ovat vaihtaneet kaasun siihen. Se on salamannopea, turvallinen ja kypsentää ruoan pohjasta pintaan ja reunoja myöten polttamatta sitä pohjaan.

        Induktioliesi on kokin valinta.

        Kiertoilmauunin ja mikron yhdistelmä on kätevä vain jos on keittiö jossa on 1 x 2 metriä tilaa, muutoin se on melkoisen turha kapistus. 60 senttistä tai yli mikroaaltouunia ei ole olemassa ja perhekäyttöön 60 senttinen on minimivaatimus.

        Sinun "makrulaatikkosi" (köyhien ruokalajeja yksinkertaisessa muodossa) tummista makaroneista on myöskin tehty vehnäjauhosta, eikä mistään muista viljalajeista.

        Nuudelissa on myöskin vehnäjauhoa muun lisäksi. Spagettia tehdään kaikkialla maailmassa, Suomessakin, eikä vain Italiassa. Thairuokaan ei kuulu ketsuppi ja mereneläviin sen ruiskuttaminen on rikos ihmiskuntaa- ja muuta eläinkuntaa vastaan.

        Sanot:
        "10 vuotta thaimaassa, vähintään kaksi kertaa viikossa söimme vaimoni kanssa Khuntoy ravintolassa"

        ...Mutta Thaimaassa ollessasi sanoit ettette koskaan kokkaa kotona, koska ravintolassa syöminen on halvempaa ettekä ole opetellut kokkaamaan, koska ei ole ollut tarvetta. Nyt sitten paistat vanhaa makaronilaatikkoa liedellä. Nami nami...

        Pihveistä tiedät saman verran kuin kolibakteeri joogasta. Pihvit tarjoillaan vetäytymisen jälkeen tuoreina, eikä niitä enää jälkilämmitetä millään "kokkitoholla" eikä mikrolla, kuten ehdotit.

        Seiskan sushit on ihan vastaavaa laatua kuin torisushit, paitsi turvallisempia, koska voit luottaa ettei kylmäketju ole kalassa katkennut ja ja näet viimeisen myyntipäivän pakkauksesta.

        Parhaat sushit saat tuoreena hyvästä sushiravintolasta, jollaisessa et ole koskaan käynyt.

        2010

        PS: Laitapas kuva jossa passisi on valurautapannussasi induktioliedellä, niin laitan täältä tulemaan vastaavan kuvan, en nimittäin usko että vuokra-asuntoon olisi laitettu induktioliettä. Syynä on että kaltaisesi uusavuttomat eivät osaa käyttää sitä ja tulee vain harmia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutama asia pistää silmään Majuri Possonderin kummallisissa seikkailuissa ihmeellisessä elämässä salaisella maapallolla.

        Sinulla ei ole induktioliettä etkä edes tiedä mikä se on. Ne kokit ja kotikokit jotka ovat siihen tutustuneet, ovat vaihtaneet kaasun siihen. Se on salamannopea, turvallinen ja kypsentää ruoan pohjasta pintaan ja reunoja myöten polttamatta sitä pohjaan.

        Induktioliesi on kokin valinta.

        Kiertoilmauunin ja mikron yhdistelmä on kätevä vain jos on keittiö jossa on 1 x 2 metriä tilaa, muutoin se on melkoisen turha kapistus. 60 senttistä tai yli mikroaaltouunia ei ole olemassa ja perhekäyttöön 60 senttinen on minimivaatimus.

        Sinun "makrulaatikkosi" (köyhien ruokalajeja yksinkertaisessa muodossa) tummista makaroneista on myöskin tehty vehnäjauhosta, eikä mistään muista viljalajeista.

        Nuudelissa on myöskin vehnäjauhoa muun lisäksi. Spagettia tehdään kaikkialla maailmassa, Suomessakin, eikä vain Italiassa. Thairuokaan ei kuulu ketsuppi ja mereneläviin sen ruiskuttaminen on rikos ihmiskuntaa- ja muuta eläinkuntaa vastaan.

        Sanot:
        "10 vuotta thaimaassa, vähintään kaksi kertaa viikossa söimme vaimoni kanssa Khuntoy ravintolassa"

        ...Mutta Thaimaassa ollessasi sanoit ettette koskaan kokkaa kotona, koska ravintolassa syöminen on halvempaa ettekä ole opetellut kokkaamaan, koska ei ole ollut tarvetta. Nyt sitten paistat vanhaa makaronilaatikkoa liedellä. Nami nami...

        Pihveistä tiedät saman verran kuin kolibakteeri joogasta. Pihvit tarjoillaan vetäytymisen jälkeen tuoreina, eikä niitä enää jälkilämmitetä millään "kokkitoholla" eikä mikrolla, kuten ehdotit.

        Seiskan sushit on ihan vastaavaa laatua kuin torisushit, paitsi turvallisempia, koska voit luottaa ettei kylmäketju ole kalassa katkennut ja ja näet viimeisen myyntipäivän pakkauksesta.

        Parhaat sushit saat tuoreena hyvästä sushiravintolasta, jollaisessa et ole koskaan käynyt.

        2010

        PS: Laitapas kuva jossa passisi on valurautapannussasi induktioliedellä, niin laitan täältä tulemaan vastaavan kuvan, en nimittäin usko että vuokra-asuntoon olisi laitettu induktioliettä. Syynä on että kaltaisesi uusavuttomat eivät osaa käyttää sitä ja tulee vain harmia.

        PPS: Hauskin kommenttisi koskien pihvejä oli se että sitkeää pihviä tulee paistaa lisää. 8)

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutama asia pistää silmään Majuri Possonderin kummallisissa seikkailuissa ihmeellisessä elämässä salaisella maapallolla.

        Sinulla ei ole induktioliettä etkä edes tiedä mikä se on. Ne kokit ja kotikokit jotka ovat siihen tutustuneet, ovat vaihtaneet kaasun siihen. Se on salamannopea, turvallinen ja kypsentää ruoan pohjasta pintaan ja reunoja myöten polttamatta sitä pohjaan.

        Induktioliesi on kokin valinta.

        Kiertoilmauunin ja mikron yhdistelmä on kätevä vain jos on keittiö jossa on 1 x 2 metriä tilaa, muutoin se on melkoisen turha kapistus. 60 senttistä tai yli mikroaaltouunia ei ole olemassa ja perhekäyttöön 60 senttinen on minimivaatimus.

        Sinun "makrulaatikkosi" (köyhien ruokalajeja yksinkertaisessa muodossa) tummista makaroneista on myöskin tehty vehnäjauhosta, eikä mistään muista viljalajeista.

        Nuudelissa on myöskin vehnäjauhoa muun lisäksi. Spagettia tehdään kaikkialla maailmassa, Suomessakin, eikä vain Italiassa. Thairuokaan ei kuulu ketsuppi ja mereneläviin sen ruiskuttaminen on rikos ihmiskuntaa- ja muuta eläinkuntaa vastaan.

        Sanot:
        "10 vuotta thaimaassa, vähintään kaksi kertaa viikossa söimme vaimoni kanssa Khuntoy ravintolassa"

        ...Mutta Thaimaassa ollessasi sanoit ettette koskaan kokkaa kotona, koska ravintolassa syöminen on halvempaa ettekä ole opetellut kokkaamaan, koska ei ole ollut tarvetta. Nyt sitten paistat vanhaa makaronilaatikkoa liedellä. Nami nami...

        Pihveistä tiedät saman verran kuin kolibakteeri joogasta. Pihvit tarjoillaan vetäytymisen jälkeen tuoreina, eikä niitä enää jälkilämmitetä millään "kokkitoholla" eikä mikrolla, kuten ehdotit.

        Seiskan sushit on ihan vastaavaa laatua kuin torisushit, paitsi turvallisempia, koska voit luottaa ettei kylmäketju ole kalassa katkennut ja ja näet viimeisen myyntipäivän pakkauksesta.

        Parhaat sushit saat tuoreena hyvästä sushiravintolasta, jollaisessa et ole koskaan käynyt.

        2010

        PS: Laitapas kuva jossa passisi on valurautapannussasi induktioliedellä, niin laitan täältä tulemaan vastaavan kuvan, en nimittäin usko että vuokra-asuntoon olisi laitettu induktioliettä. Syynä on että kaltaisesi uusavuttomat eivät osaa käyttää sitä ja tulee vain harmia.

        Olet kyllä väärässä tuon induktion erinomaisuuden kanssa. Kyllä wokkaava kokki käyttää mieluummin kaasua kuin sähköä. Mulla kotona induktio, mökillä kaasu ja induktiokeittolevy, kaasu on grillikatoksessa vähän heikkotehoinen, mutta vielä heikompi on toi parin kilowatin induktio. Ensi kesäksi tarkoituksena hankkia tällainen; https://kaasuvalo.fi/verkkokauppa/fornellone-kaasupoltin-wok.html Ei lopu 9kW teho kesken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kyllä väärässä tuon induktion erinomaisuuden kanssa. Kyllä wokkaava kokki käyttää mieluummin kaasua kuin sähköä. Mulla kotona induktio, mökillä kaasu ja induktiokeittolevy, kaasu on grillikatoksessa vähän heikkotehoinen, mutta vielä heikompi on toi parin kilowatin induktio. Ensi kesäksi tarkoituksena hankkia tällainen; https://kaasuvalo.fi/verkkokauppa/fornellone-kaasupoltin-wok.html Ei lopu 9kW teho kesken.

        Toinen vaihtoehto tietty induktiowokki: https://www.metos.fi/fi/p/induktiowokki-metos-eco-kitchen-ind-13w-3500-p_mg4000045 mutta miksi maksaa tonnitolkulla laitteesta, jolla perinteisesti kiinalaiset eivät ruokaansa tee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kyllä väärässä tuon induktion erinomaisuuden kanssa. Kyllä wokkaava kokki käyttää mieluummin kaasua kuin sähköä. Mulla kotona induktio, mökillä kaasu ja induktiokeittolevy, kaasu on grillikatoksessa vähän heikkotehoinen, mutta vielä heikompi on toi parin kilowatin induktio. Ensi kesäksi tarkoituksena hankkia tällainen; https://kaasuvalo.fi/verkkokauppa/fornellone-kaasupoltin-wok.html Ei lopu 9kW teho kesken.

        Kyllä kaasu on erinomainen tapa valmistaa ruokaa, induktio on selvästi heikompi, vaikka liesi on uusi se vaihdettiin poikani toimesta uuteen ennenkuin muutin tänne, eikä ollut edes kallis, taso neljällä "levyllä" maksoi 480 euroa, asennuksineen, gigantin pojat asensivat uuden lieden, uunin, sekä astianpesukoneen, kaikki alle 2000 euroa yhteensä paikalle asennettuna, vanhat vietiin vex.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kaasu on erinomainen tapa valmistaa ruokaa, induktio on selvästi heikompi, vaikka liesi on uusi se vaihdettiin poikani toimesta uuteen ennenkuin muutin tänne, eikä ollut edes kallis, taso neljällä "levyllä" maksoi 480 euroa, asennuksineen, gigantin pojat asensivat uuden lieden, uunin, sekä astianpesukoneen, kaikki alle 2000 euroa yhteensä paikalle asennettuna, vanhat vietiin vex.

        Saksakin luotti kaasuun. Valmistui helposti ja nopeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saksakin luotti kaasuun. Valmistui helposti ja nopeasti.

        Vaan ei tullut valmista, kun toi gruppenfuhrer Netanjahu jäi henkiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain tuhkalla kuorrutetun grillatun kalan valmistus on jäänyt näkemättä, kokematta ja maistamatta, myös relevantisti kylmät pihvit ei kuulu kokemuksiin, tuskin seiskan ribsitkään, eikä sushit vihreäksi muuttuneella riisillä.

        Miksi et vastaa tähän "Oletko muuten Possonderi koskaan tehnyt itse pastaa tai nuudeleita?" kysymykseen?

        Oletko vai vai et?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain tuhkalla kuorrutetun grillatun kalan valmistus on jäänyt näkemättä, kokematta ja maistamatta, myös relevantisti kylmät pihvit ei kuulu kokemuksiin, tuskin seiskan ribsitkään, eikä sushit vihreäksi muuttuneella riisillä.

        "Vain tuhkalla kuorrutetun grillatun kalan valmistus on jäänyt näkemättä, kokematta ja maistamatta,"

        Muistelisin... että tämä tuhkalla kuorrutettu kalajuttu juontaa Kympin mainiosta kuvasta.

        Kuvassa oli erittäin yksinkertainen, mutta tavallaan tyypillinen thaimaalainen "peltogrilli". Eli nuotio jonka ympärillä muutama muuraamaton tiiliskivi ja näiden päällä metalliverkko.
        Verkon päällä sitten -- Pla Nin – ปลานิล -- kala heikohkossa suolakuoressa.

        Tuolla tapaa valmistettu kala saa helposti myös tuhkakuorrutuksen. Pieni tuulenpuuska tai nuotion hiilien läyhyttely vaikkapa banaanipuun lehdellä, niin... siinähän sitä sitten on.

        Muistelisin... että sinä olet täällä typerästi länkyttänyt jostakin aidosta Thaimaasta, ja nyt sitten...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vain tuhkalla kuorrutetun grillatun kalan valmistus on jäänyt näkemättä, kokematta ja maistamatta,"

        Muistelisin... että tämä tuhkalla kuorrutettu kalajuttu juontaa Kympin mainiosta kuvasta.

        Kuvassa oli erittäin yksinkertainen, mutta tavallaan tyypillinen thaimaalainen "peltogrilli". Eli nuotio jonka ympärillä muutama muuraamaton tiiliskivi ja näiden päällä metalliverkko.
        Verkon päällä sitten -- Pla Nin – ปลานิล -- kala heikohkossa suolakuoressa.

        Tuolla tapaa valmistettu kala saa helposti myös tuhkakuorrutuksen. Pieni tuulenpuuska tai nuotion hiilien läyhyttely vaikkapa banaanipuun lehdellä, niin... siinähän sitä sitten on.

        Muistelisin... että sinä olet täällä typerästi länkyttänyt jostakin aidosta Thaimaasta, ja nyt sitten...

        Joo niin saa tuhkakuorrutuksen kyllä, kyllä pienellä tuulenpuuskalla, eikä ole relevanttia että pihvit on lämpimiä, ja aito Thaimaa on erittäin kaukana sinun vaikutusalueeltasi.


    • Laitetaanpa kuva kotiaamiaisesta, vähän sisältöä herra Syylän elämään. (On muuten hauska lempinimi ja varmasti kuvaa ko henkilöä) Saa taas vähän pähkäillä muiden elämää, oman puuttuessa.
      https://aijaa.com/uJAWrc
      Paholaisenmunia, tonnikalasalaattia ja broilerinuijia. Tahmariisillä tietysti.

      • Iltasellakin piti evästää, ei vaan kotona vaan biitsillä..
        https://aijaa.com/mt4a3Q
        Kanaa pippurisoosissa, lisää nuijia ja tulinen papusalaatti.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Iltasellakin piti evästää, ei vaan kotona vaan biitsillä..
        https://aijaa.com/mt4a3Q
        Kanaa pippurisoosissa, lisää nuijia ja tulinen papusalaatti.

        onpas kaunis pöytäliina, ihanko itse aasia valitsit, tulisit kaapista rohkeasti ulos.


      • Anonyymi

        "Tahmariisillä tietysti."

        KHIAI!!!

        Voihanvittunen sentään...

        > Pasasen thaimaassa pienellä T:llä, tahmariisi tarjoillaan aina muovipussissa <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onpas kaunis pöytäliina, ihanko itse aasia valitsit, tulisit kaapista rohkeasti ulos.

        Kerro sinä impotentti invahåmo lisää suhteestasi Puppe Pippeliseen!
        Tuo pippelinen helposti viittaa pappa ikäisen sedän ja nuoren pojun suhteeseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro sinä impotentti invahåmo lisää suhteestasi Puppe Pippeliseen!
        Tuo pippelinen helposti viittaa pappa ikäisen sedän ja nuoren pojun suhteeseen?

        Tyttö2010Neitinen99,9%Kotikokki vs. ammattikokki Harri Syrjänen.

        Tyttö:
        Pihvit tarjoillaan vetäytymisen jälkeen tuoreina, eikä ole relevanttia että pihvit on lämpimiä.

        Syrjänen:
        Lihan vetäyttäminen perustuu kemiaan. Lihan sisällä on nestettä, joka kypsennyksen aikana laajentuu lihan solukoissa.
        Jos leikkaamme lihan heti uunista pois ottamisen jälkeen, lihan sisällä oleva paine saa nesteet purkautumaan lihasta ulos.
        Lihan pitää antaa vetäytyä jotta lihan sisällä oleva paine ehtii tasaantua.
        Kun vetäytynyt liha leikataan, neste pysyy lihan sisällä eikä valu ulos.
        Hyvä vetäytymisaika on vähintään viisi minuuttia, mielellään kuitenkin vartin. Vetäytymisaika riippuu pitkälti myös siitä missä lämpötilassa liha on paistettu. Jos tavoittelet täydellistä mediumia, ota uunin lämpötila huomioon. Matalassa lämpötilassa kypsennettäessä liha ei kypsy uunista ottamisen jälkeen enää kovinkaan paljon.
        Jos puolestaan liha kypsennetään erittäin kuumassa uunissa, kypsyminen jatkuu vielä uunista pois ottamisen jälkeenkin.
        Moni käärii lihan vetäytymään tiukkaan folioon, mutta itse asiassa tämä työvaihe voi heikentää lihan makuelämystä.
        Folion sisälle muodostuva vesihöyry pehmentää vaivalla lihan pintaan saatua rapeutta huomattavasti.
        Juuri rapean pinnan vuoksi lihaa ei koskaan tulisikaan kääriä tiukkaan folioon, vaan asettaa folion pala löyhästi lihan päälle.
        Jos epäilet lihan jäähtyvän liikaa, voi päälle nostaa lisäksi myös keittiöpyyhkeen. Lihan vetäyttäminen onnistuu myös hieman erikoisemman apuvälineen, nimittäin styroksilaatikon avulla.
        Tällä vinkillä lihan maku paranee entisestään.
        Vuoraa kylmälaukun pohja foliolla ja nosta liha suoraan uunista kylmälaukkuun. Laita kansi kiinni ja anna vetäytyä puolen tunnin ajan.
        Styroksilaukussa liha pysyy lämpimänä ja maku paranee entisestään.

        LIHA PYSYY LÄMPIMÄNÄ JA MAKU PARANEE.


    • Kevyt aamupala tänään täällä thaimaassa KOTONA. Piti olla kaurapuuroa, jäikin löysäksi mutta hyvää pikkubanaanilla höystettynä. Jogurtti kaverina.
      https://aijaa.com/HmyKxb
      Eipä ole muuten näkynyt herra Syylän ruokakaapin runsaista antimista valmistettua kotiateriaa thaimaan maisemissa. Yllätyskö..?

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Aasiantravel vie taas kyrvånsyylåå 100-0


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aasiantravel vie taas kyrvånsyylåå 100-0

        Aika heikosti saa Aasi huomiota osakseen.
        Repsolmotoristikin yrittää.
        > By Kyrvånsyylå, kohta 64v. <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika heikosti saa Aasi huomiota osakseen.
        Repsolmotoristikin yrittää.
        > By Kyrvånsyylå, kohta 64v. <

        55555


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      "Aika heikosti saa Aasi huomiota osakseen.

      Repsolmotoristikin yrittää."

      By Kyrvånsyylä, kohta 64v.

      ====================

      73 // 641

      • Anonyymi

        670 lukukertaa Aasiantravellin ketjussa. Kyrvånsyylåkö satuilee täällä saadakseen huomiota?? Oletko jäänyt lapsena huomiotta ja nyt vielä lapsen asteelle henkisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        670 lukukertaa Aasiantravellin ketjussa. Kyrvånsyylåkö satuilee täällä saadakseen huomiota?? Oletko jäänyt lapsena huomiotta ja nyt vielä lapsen asteelle henkisesti.

        Pattayan rakkaita jotka syövät aamuvelliä, on paljon.

        Aasin vaimo syö puuroa ja Aasi itse velliä.

        Aasilla kuitenkaan ei ole vaimoa, eikä ole muuten induktioliettäkään, puhumattakaan grillistä.

        Aasi syö nuudelia ja magaroonia ravintoloissa.

        670 kertaa luettu, vaan vellikuvaa katseltu vain 12 kertaa.

        Henkisesti on hyvä nauttia Aasin vellikuvista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pattayan rakkaita jotka syövät aamuvelliä, on paljon.

        Aasin vaimo syö puuroa ja Aasi itse velliä.

        Aasilla kuitenkaan ei ole vaimoa, eikä ole muuten induktioliettäkään, puhumattakaan grillistä.

        Aasi syö nuudelia ja magaroonia ravintoloissa.

        670 kertaa luettu, vaan vellikuvaa katseltu vain 12 kertaa.

        Henkisesti on hyvä nauttia Aasin vellikuvista.

        Kyllä taas kyrvånsyylåå kiukuttaa. Räntäsateessa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehille kysymys

      Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse
      Tunteet
      131
      3700
    2. Miksi kaivattusi on

      erityinen? ❤️‍🔥
      Ikävä
      85
      1875
    3. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      15
      1671
    4. Haluaisin jo

      Myöntää nämä tunteet sinulle face to face. En uskalla vain nolata itseäni enää. Enkä pysty elämäänkin näiden kanssa jos
      Ikävä
      54
      1382
    5. Ylen uutiset Haapaveden yt:stä.

      Olipas kamalaa luettavaa kaupungin irtisanomisista. Työttömiä lisää 10 tai enempikin( Mieluskylän opettajat). Muuttavat
      Haapavesi
      116
      1230
    6. VENÄJÄ muuttanut tänään ydinasetroktiinia

      Venäjän presidentti Vladimir Putin hyväksyi tiistaina päivitetyn ydinasedoktriinin, kertoo uutistoimisto Reuters. Sen mu
      Maailman menoa
      92
      1218
    7. Nainen olet valoni pimeässä

      valaiset tietäni tietämättäsi ❤️
      Ikävä
      68
      1099
    8. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      31
      1087
    9. Mitä toivot

      Tulevilta päiviltä?
      Ikävä
      67
      985
    10. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      101
      965
    Aihe