Ostin käytetyn ps4 ja siinä oli aloitusnäytössä joku Käyttäjä1 sisäänkirjautunut. Valitsin sen ja tein uuden oman käyttäjätilin tuon päälle jotenkin. Että nyt tuota Käyttäjä1 ei enää näy ollenkaan vaan tilalla on minun luoma tili.
Mietityttää, että miten tuon uuden tilin pystyi siihen entisen "päälle" luoda ja jäikö se tili nyt kuitenkin jotenkin aktiiviseksi tuohon laitteeseeni, vaikka sitä ei siinä enää näykään?
Mietityttää, että miten tuon uuden tilin pystyi siihen entisen "päälle" luoda ja jäikö se tili nyt kuitenkin jotenkin aktiiviseksi tuohon laitteeseeni, vaikka sitä ei siinä enää näykään?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.