Italia, Rimini

matkakuume

Ollaan lähdössä Riminille ja kaikki kokemukset ovat tervetulleita!

5

4185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jep-p

      Läheisessä San Marinossa kannattaa käydä retkellä!
      2 kertaa matkaillut Riminin suunnalla. Hyvät ja siistit rannat.

    • matkailija 77

      Ihan kiva paikka. Kun kävin siellä, oli kyllä hiljainen aika, saattaa pahimpana turistikautena olla kyllä aika ahdistava paikka..

      Mutta, upea vanha kaupunki, siellä kannattaa käydä vaikkapa torilla ostoksilla. kivoja puistoja, pieniä kujia ja vanhoja rakennuksia. Jopa riemukaari löytyy, eli idylli on täydellinen.
      Rannoista jos tykkäät, ei Rimini jätä silloinkaan kylmäksi. Rantaviivaa riittää silmänkantamattomiin, jokaisella hotellilla on rannalta varattuna oma kaistale. ..ja silloin tietysti naapurihotellin ranta-alue vaikuttaa miellyttävämmältä baareineen ynnä muineen! :)

      Ruokapaikka kannattaa valita huolella. Sieltä löytyy todella kalliita ravintoloita ja vastaavasti taas laadultaan paljon parempia ja edullisempia rantaravintoloita. Hintatasosta huolimatta, jokaisessa paikassa kyllä kiinnitetään paljon huomiota ruoan laatuun - se on kunnia-asia. Eräs sellainen rantarafla jäi "rantakadulta" mieleen, nimeä nyt en muista millään. Mutta kun näet siellä biitsin varrella kävellessäsi oranssin logon, jossa kummallinen sininen kuvio keskellä, istuhan pöytään!! :D

      Itse piipahdin myös Modenassa junalla, aikaa meni ehkä pari-kolme tuntia ja reissu oli upea. Siinä kaupungissa on tunnelma on todellakin eri vuosisadalta. Siellä ajattelin vierailla toistekin.

      Venetsiaan tehdään turistibussimatkoja, kestää koko päivän ja helteellä en lähtisi matkaan. Venetsia on kyllä hieno kokemus, mutta pulunpaska kaikkialla ja 20 euron arvoiset cafe lattet idioottimaisten sakemannien kanssa kyllä latistaa kummasti tunnelmaa..

      San Marino - en käynyt, vaikka bussilla tai junalla sinne olisi päässyt puolessa tunnissa. Järkevä jos olisin ollut, olisin vuokrannut vespan ja käynyt sillä San Marinon rinteillä huristelemassa. Hotelli, jossa asuin, lainasi hyväkuntoisia fillareita ilmaiseksi. Se oli toimiva ratkaisu jota kannattaa kysäistä respasta. Julkinen liikenne ei mielestäni ollut kovin hyvin järjestetty, kaikkialle piti kulkea omin jaloin tai taksilla.

      Baareista/klubeista en lähde kertomaan mitään, koska monet olivat suljettuja turistien vähyyden takia, ja koska viini virtasi niin, etten muista niistä missä kävinkään juuri mitään..:)

      Mutta, hyvää matkaa! Olisi mukava kuulla reissusi jälkeen mitä pidit paikasta.

      • paljon matkustellut

        Rimini ihana ja turvallinen paikka.Olin 9V tyttöni kanssa.
        San Marino ehdoton samoin Venetsia.
        Cattolica ihan pieni,mutta vilkas kylä.

        Hintataso Riminillä aika kallis,markkinat kiva kokemus,mutta esim.Cattolicassa samat tuotteet
        huomattavasti edullisempia.
        Ceccaren kavelykatu oikea muotimekka.
        Hauskaa lomaa!!!!!!!!!!


    • Käyty2017

      Oltiin tossa kesäkuun ekalla viikolla Riminissä ja oli kyl kiva paikka! Tosi huonosti osaa siellä enkkua mutta hyvin siellä silti pärjää. Tosi puhtaat ja kivat rannat, kun käytiiin yks päivä Riminin sijasta Riccionessa uimassa nii oli kyl tosi likasta vettä ja sikaisot aallot. Joten jos mietit niiden välillä nii kyl Rimini vie. San Marinossa käytiin ja joo oli ihan jees paikka, kyl siel pari tuntia viettää kierrellessä. Hyviä ruokia ja kivoja kauppoja.

    • tylsääoli

      Riminin koko alue sopii erinomaisesti lapsiperheille koska melkein kaikki on suunnattu lapsille: on leluja, rantaleluja, eläin uimapatjoja, rannalla liukumäkiä/kiipeilytelineitä, maksullisia ajoratoja, lasten show rannalla hotelleissa, karuselleja ja leikkipaikkoja, rantapuljuja ja kojuja joissa myydään leluja aurinkorasvoja, eli kaikkea tylsää mutta lapsiperheille kyllä sopii. Rantatuolit maksavat ja samoin myös rannan uima-altaat/jacuzzi, ellei majoitu hotelliin johon kuuluu myös altaiden käyttö. Aikuisille on yöbaareja kahviloita joissa juodaan, syödään ja musiikki soi yöstä aamuun ihmisten jutellessa omissa porukoissaan. Kuin yhdistelmä Kanariaa, Bulgariaa, mutta italialaisilla varustettuina ja ilman sisäänheittäjiä, vaikka jotkut myyjät ovat lähes yhtä innokkaita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2752
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      248
      2713
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2376
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      203
      1861
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1338
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1275
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1244
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1142
    Aihe