Italia, Rimini

matkakuume

Ollaan lähdössä Riminille ja kaikki kokemukset ovat tervetulleita!

5

4220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jep-p

      Läheisessä San Marinossa kannattaa käydä retkellä!
      2 kertaa matkaillut Riminin suunnalla. Hyvät ja siistit rannat.

    • matkailija 77

      Ihan kiva paikka. Kun kävin siellä, oli kyllä hiljainen aika, saattaa pahimpana turistikautena olla kyllä aika ahdistava paikka..

      Mutta, upea vanha kaupunki, siellä kannattaa käydä vaikkapa torilla ostoksilla. kivoja puistoja, pieniä kujia ja vanhoja rakennuksia. Jopa riemukaari löytyy, eli idylli on täydellinen.
      Rannoista jos tykkäät, ei Rimini jätä silloinkaan kylmäksi. Rantaviivaa riittää silmänkantamattomiin, jokaisella hotellilla on rannalta varattuna oma kaistale. ..ja silloin tietysti naapurihotellin ranta-alue vaikuttaa miellyttävämmältä baareineen ynnä muineen! :)

      Ruokapaikka kannattaa valita huolella. Sieltä löytyy todella kalliita ravintoloita ja vastaavasti taas laadultaan paljon parempia ja edullisempia rantaravintoloita. Hintatasosta huolimatta, jokaisessa paikassa kyllä kiinnitetään paljon huomiota ruoan laatuun - se on kunnia-asia. Eräs sellainen rantarafla jäi "rantakadulta" mieleen, nimeä nyt en muista millään. Mutta kun näet siellä biitsin varrella kävellessäsi oranssin logon, jossa kummallinen sininen kuvio keskellä, istuhan pöytään!! :D

      Itse piipahdin myös Modenassa junalla, aikaa meni ehkä pari-kolme tuntia ja reissu oli upea. Siinä kaupungissa on tunnelma on todellakin eri vuosisadalta. Siellä ajattelin vierailla toistekin.

      Venetsiaan tehdään turistibussimatkoja, kestää koko päivän ja helteellä en lähtisi matkaan. Venetsia on kyllä hieno kokemus, mutta pulunpaska kaikkialla ja 20 euron arvoiset cafe lattet idioottimaisten sakemannien kanssa kyllä latistaa kummasti tunnelmaa..

      San Marino - en käynyt, vaikka bussilla tai junalla sinne olisi päässyt puolessa tunnissa. Järkevä jos olisin ollut, olisin vuokrannut vespan ja käynyt sillä San Marinon rinteillä huristelemassa. Hotelli, jossa asuin, lainasi hyväkuntoisia fillareita ilmaiseksi. Se oli toimiva ratkaisu jota kannattaa kysäistä respasta. Julkinen liikenne ei mielestäni ollut kovin hyvin järjestetty, kaikkialle piti kulkea omin jaloin tai taksilla.

      Baareista/klubeista en lähde kertomaan mitään, koska monet olivat suljettuja turistien vähyyden takia, ja koska viini virtasi niin, etten muista niistä missä kävinkään juuri mitään..:)

      Mutta, hyvää matkaa! Olisi mukava kuulla reissusi jälkeen mitä pidit paikasta.

      • paljon matkustellut

        Rimini ihana ja turvallinen paikka.Olin 9V tyttöni kanssa.
        San Marino ehdoton samoin Venetsia.
        Cattolica ihan pieni,mutta vilkas kylä.

        Hintataso Riminillä aika kallis,markkinat kiva kokemus,mutta esim.Cattolicassa samat tuotteet
        huomattavasti edullisempia.
        Ceccaren kavelykatu oikea muotimekka.
        Hauskaa lomaa!!!!!!!!!!


    • Käyty2017

      Oltiin tossa kesäkuun ekalla viikolla Riminissä ja oli kyl kiva paikka! Tosi huonosti osaa siellä enkkua mutta hyvin siellä silti pärjää. Tosi puhtaat ja kivat rannat, kun käytiiin yks päivä Riminin sijasta Riccionessa uimassa nii oli kyl tosi likasta vettä ja sikaisot aallot. Joten jos mietit niiden välillä nii kyl Rimini vie. San Marinossa käytiin ja joo oli ihan jees paikka, kyl siel pari tuntia viettää kierrellessä. Hyviä ruokia ja kivoja kauppoja.

    • tylsääoli

      Riminin koko alue sopii erinomaisesti lapsiperheille koska melkein kaikki on suunnattu lapsille: on leluja, rantaleluja, eläin uimapatjoja, rannalla liukumäkiä/kiipeilytelineitä, maksullisia ajoratoja, lasten show rannalla hotelleissa, karuselleja ja leikkipaikkoja, rantapuljuja ja kojuja joissa myydään leluja aurinkorasvoja, eli kaikkea tylsää mutta lapsiperheille kyllä sopii. Rantatuolit maksavat ja samoin myös rannan uima-altaat/jacuzzi, ellei majoitu hotelliin johon kuuluu myös altaiden käyttö. Aikuisille on yöbaareja kahviloita joissa juodaan, syödään ja musiikki soi yöstä aamuun ihmisten jutellessa omissa porukoissaan. Kuin yhdistelmä Kanariaa, Bulgariaa, mutta italialaisilla varustettuina ja ilman sisäänheittäjiä, vaikka jotkut myyjät ovat lähes yhtä innokkaita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe