Mika Kallio

Liian pehmeä

Assenissa näimme jälleen kerran sen valitettavan tosiasian, että Mika Kallion on liian arka ja pehmeä kuski voittaakseen maailmanmestaruuden.
Mikä vaikuttaa olevan nopein kuski, mutta se ei ikävä kyllä riitä.
Ohessa Mikan kommentti....tulee vain mieleeni, että olisiko Valentino Rossi "väistänyt" tuossa tilanteessa?

"Olin kolmannella sijalla ja käänsin sisään nopeaan vasuriin, kun huomasin sivusilmällä toisen pyörän. Jouduin nostamaan pyörän hetkeksi pystyyn, kun Lüthi tunki röyhkeästi sisälinjalle. Olisimme osuneet yhteen, jos en olisi väistänyt"

17

4072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mazzacane

      Tuskin olisi väistänyt, kuten ei väistänyt Thomas Lüthikään. Mika väisti turhaan ja kaatui itse. Jos ei olisi väistänyt, olisivat molemmat kaatuneet, mutta Marco Simoncelli ei olisi välttämättä kaatunut jos tuo sveitsiläinen pommi olisi saatu pois kisasta.

    • 1000hv

      Kyllä siinä kovakin jätkä pehmenee jos tarpeeksi kovan tällin radalla saa.Ei niinkovaa jätkää olekkaa et vauhti ei hetkellisesti hidastu kovan kolarin jälkeen kun ei muista omaa nimeään tai tunne kaveria. Kyllä se jättää selkäytimeen aina jotain muistomerkkejä. Aina joskus näitä hurjia sit viedään jalat edellä ja vilkut sammuksissa ...

    • voivoi

      asia on juuri noin, mikäli haluaa voittaa mestaruuden niin silloin ei saa väistää ketään ei koskaan.
      Mikan olisi pitänyt pitää oma ajolinja ja sitten kaatua yhdessä Luthin kanssa tai ainakin katsoa kaikki kortit ennen kuin antaa tilaa.
      Katsokaa Rossin ja Seten kamppailua....Sete on aivan lyöty mies kun Rossi aina tunkee edelle eikä koskaan anna tilaa...ja miksi antaisi?

      MIKA OTA OPIKSESI....ÄLÄ IKINÄ ANNA TILAA MUILLE!!!!

      • jee,jee

        Ei tilaa ikinä pidäkkään antaa,mutta mielestäni Mika teki ihan oikean ratkaisun väistäessään Luthia...kuka nyt ehdontahdon toisen perään ajaa..Mika yritti parhaansa mukaan väistää ja siten jatkaa,mutta sekään ei aina riitä..Sitäpaitsi Luthi tunaroi pitkin kisaa..kun ajoi Simoncellinkin takarenkaaseen...olis saanu sekin tunari kaatua...Kyllä mikalta voitontahtoa varmasti löytyy ja onhan tässä vielä aikaa noita pikku virheitä paikkailla -JOTEN- älkää moittiko Mikaa tästä... VAHINKOJA SATTUU...


      • mutta totta
        jee,jee kirjoitti:

        Ei tilaa ikinä pidäkkään antaa,mutta mielestäni Mika teki ihan oikean ratkaisun väistäessään Luthia...kuka nyt ehdontahdon toisen perään ajaa..Mika yritti parhaansa mukaan väistää ja siten jatkaa,mutta sekään ei aina riitä..Sitäpaitsi Luthi tunaroi pitkin kisaa..kun ajoi Simoncellinkin takarenkaaseen...olis saanu sekin tunari kaatua...Kyllä mikalta voitontahtoa varmasti löytyy ja onhan tässä vielä aikaa noita pikku virheitä paikkailla -JOTEN- älkää moittiko Mikaa tästä... VAHINKOJA SATTUU...

        Mika nyt vain on liian arka maailmanmestariski se on fakta. Hän on nopein kuski mutta se ei riitä kun muut roikkuvat imussa koko kisan ajan ja sitten kun ajetaan kylki kyljessä niin Mika antaa periksi. Hyvä esimerkki Mikan arkuudesta saatiin kauden alussa kun oli sadekisa ja Mika oli muistaakseni kolmastoista.


    • ...

      Se on täys surkee velliperse koko jätkä.Painuis kotiin itkemään.

      • juissi

        et poika taida tietää edes miten polkupyörällä ajetaan.MIKA ON ASIALLINEN JA TAITAVA KUSKI.


    • RR on miesten laji

      Pehmot ovat hyviä ísiä...
      Mutta rr:ään ei sovi...
      YnnäMuita-sijoja ei Mikakaan tarvitse.
      Kovuutta lisää vaan...
      Pitäis vissiin hakata pari kertaa jotta lähtee sujumaan...
      Hamarapuolella...

      • Lauri

        5 vuotta ja 3 päivää sitten menehtyi Tallinnassa Piritan katuradallä eräs kaikkien aikojen suurimmista RR ajajista, Joey Dunlop. Hän oli todellinen TT-perinteen kantaja,jolla oli voittoja Man saaren legendaarisesta ajosta paljon, vielä vuonna 2000 hän voitti siellä piikit, puolikkaat ja F1 luokat Hän oli erkaantunut RR:n nykyisestä radoille siirtyneestä mallista ja hän rakasti katuratoja. Siksi hän oli usein nähtyt vieras 90-luvulla Piritan ajoissa, joissa hän ajoi hiuksia nostattavia kisoja mm. toisen katurataspesialistin keravalaisen Raimo Kesselin kanssa.
        Dunlop on palkittu kahdella englantilaisella (M.B.E. ja O.B.E.) arvonimellä. Toinen tuli hänen saavutuksistaan kilpa-ajajana ja toinen hänen tekemästään humanitaarisesta työstä Balkanin sotalapsiaen hyväksi.
        Mainittakoon vielä, että Joeylla oli 5 lasta itsellään, joten kyllä hyvä isä voi olla voitontahtoinen ja menestyväkin RR ajaja. Kuolinpäivänään Dunlop oli jo voittanut Piritalla 2 lähtöä. Vesisateen yltyessä ajettu piikkilähtö muodostui häen kohtalokseen. Radan rannasta ylöspäin tulevalla osalla,pikku ässä mutkassa, juuri ennen lähtösuoran aukeamista hän mentti pyöränsä hallinnan ja syöksyi radalta.
        Tällä kohtaa on radan oikealla puolella Joey Dunlopin muistomerkki. Siellä on, etupäässä englantilaisten motoristien, tervehdyksiä ja keltaisia kukkia jatkuvasti.
        Toivoisin, että kaikki suomalaiset RR:n ystävät keskittyisivät tukemaan ja kannustamaan Mikaa. Kisoja on vielä runsaasti jäjellä ja kaikki on vielä mahdollista. Mika on hyvä, nopea ja harkitseva ajaja, jolla on kaikki mahdollisuudet ottaa tänä vuonna MM titteli!


    • Turo-Inkeri

      Kallio ei varmasti ehtinyt tekemään yhtikäs mitään kun Luthi torppasi härskiä linjaa ja ajatti Mikan ulos radalta. Hiukan sama tilanne kuin Rossi vs. Sete Jerezissä mutta selvästi kehnommin seurauksin. Älkääkä verratko Mikan tilannetta siihen, mitä Rossi ehkä olisi tehnyt, nimittäin Mikan tilanne oli siinä kohti kuin Setellä, siis ulkopuolella eikä ollut kuin yksi suunta minne mennä.

      Luthi ajoi todella törkeästi, pisteenä iin päälle oli Simoncellin ja itsensä kolaaminen hietikolle.

      Rossille olisi käynyt aivan samoin kuin Kalliolle, jos hän olisi ollut siinä kohti. Ei tuommoisessa tilanteessa ehdi mitään "väistänkö / enkö"-miettimisiä, liikkeet tulevat selkärangasta.

      Toivottavasti Luthi vetäisee ensi kisassa oikein mojovat high-sidet törttöilyidensä palkkioksi.

      ps. Kallio voittaa mestaruuden tänä tai ensi vuonna.

      • Rock Stone

        >ps. Kallio voittaa mestaruuden tänä tai ensi vuonna. <

        Niin, tai sitä seuraavana, tai sitten joskus...


      • Turo-Inkeri
        Rock Stone kirjoitti:

        >ps. Kallio voittaa mestaruuden tänä tai ensi vuonna. <

        Niin, tai sitä seuraavana, tai sitten joskus...

        toivottavasti jo tänä vuonna niin saatte te epäilijät syödä lippalakillisen paskaa..


      • jee,jee
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        toivottavasti jo tänä vuonna niin saatte te epäilijät syödä lippalakillisen paskaa..

        yhdyn tohon.. kyllä mika voittaa mestaruuden!!!
        -NOI JOTKA PUHUU PASKAA SAA SITTEN SYÖDÄ SANANSA-


    • rane

      Kun joku (mika siis) alkaa menestyä, mannerten välinen kateus iskee ja omat joukot koittavat kaikin keinoin torpata kaverin työn tekemisen mahdollisuudet.... Tosin uskon, että MK ei näistä paljoa kostu, mutta tällainen kertoo liikaa meistä.
      Kyllä KM voittaa sen mestaruuden, Sit on kiva nähdä takinkääntäjä väyrysiä, jotka silmät kirkkaina siipeilee tähden perässä. Tuki tarvitaan silloin kun on vaikeinta...

      • mite

        käy tossa MM-taistossa, mutta perusvirhe oli siinä, että Mika jätti oven auki Lüthille ja tämä käytti sen välittömästi hyväkseen. Lüthi kuten Mikakin ovat molemmat raudankovia ammattilaisia. Mikalla tahtoo vain olla toi tahtopuoli luokkaa heikompi kuin Lüthillä. Silloin kun ajetaan tolla tasolla ei voi odottaa varmoja pisteitä, kuten Kallio teki Kiinassa. Silloin muut ajavat ohi ja tekevät tulosta. Pitää huolehtia siitä, etti tee virheitä kutan Mika taki ja päästi Lüthin sisälle. Oma vika joista opitaan tulevaisuuteen.


    • calveero

      miten tuollaisella pennulla onnistuis.

    • rock.

      näköjään on !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      637
      4708
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3221
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2479
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 252
      1877
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      97
      1354
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe