Musta mekko?

MCK

Paljon olen näitä viestejä lukenut, edelleen mieltä vaivaa, että voinko pukeutua kaverin häihin mustaan spagettiolkaimiseen, selästä avoimeen mekkoon, jos lisään harteille vaaleansinisen huivin? Vai onko etikettivirhe pukea musta mekko päälle?

15

16305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veitikka

      vaikka yhä useammin häissä näkeekin mustaan pukeutuneita viraita.

    • aviomies

      Viime kesänä menin itse naimisiin ja vaimoni yhdellä kaverilla oli häissämme juuri tuollainen musta mekko päällä. Hän sulautui hyvin joukkoon,koska näytti juhlavan naiselliselta..sen lisäksi että on hyvännäköinen muutenkin

      • Mima

        Kyllä musta coctail-mekko on naiselle täysin sopiva,jopa tyylikkäimpiä vaihtoehtoja häihin.Pukeutumisella on tarkoitus kunnioittaa hääparia eikä lyödä hörhöillä ja pörhöillä morsuspari laudalta!
        Miehellä ei kuitenkaan saa olla mustaa solmiota,se kuuluu vain surujuhlaan...


    • tapauksessa

      Mustahan on virallinen juhlaväri, vaikka se useimmiten mielletään hautajais väriksi ja siksi ehkä pidetään epäsopivana. Mustaan asuun voi aina lisätä väriä koruilla ja asusteilla, kuten huivilla aikomuksesi mukaan. Ilman muuta voit mennä niillä häihin.

    • Mustan puolesta

      ... juhliin, sillä minusta se on tyylikäs väri, vaikkakin hieman synkähkö. Synkkyyttä saa "laimennettua" jollakin pirteällä tai erikoisella lisäkkeellä (kuten sinun tapauksessasi huivilla). Tunnen monia ihmisiä, joille ei sovi muut kuin synkät värit ja kuulun itsekin tähän joukkoon. Ainoa toinen väri on punainen, josta en itse oikein pidä, ja kärsin lisäksi migreenistä, jonka laukaisee monet värit, jolloin tyydynkin siihen tuttuun ja rakkaaseen mustaani.

      Etiketti virhe on pikemminkin pirteän värinen kukkakuvioinen mekko, jollaisia olen nähnyt LIIAN MONISSA hautajaisissa. En voi ymmärtää, miksi mustan "loukkaisi" hääparia tai ketään muutakaan.

      Rohkeasti vain mustaa päälle!

    • puukko

      Tottakai sinä pukeudut siihen, olkoon kuinka virhe tahansa mutta usko pois; ai että kun virkistää kun joku erottuu siitä harmaasta häävierasmassata

      • peppi

        Etiketin mukaan musta mekko on täysin sallittu häissä, jos sitä piristää jollakin muulla värillä. Ja koska sinulla on vaaleansininen huivi, niin voit aivan hyvin laittaa tyylikkään mekkosi :)


    • Juhlia inhoava

      Minä menin mustassa "kotelomekossa" naimisiin. Tosin kyseessä oli siviilivihkiminen vain kahden todistajan läsnäollessa.

      (Tämä nyt ei tosin vastaa lainkaan kysymykseen, tuli vain mieleen kun luin otsikon että joskohan joku pohtii mustan häämekon sopivuutta.)

    • vierailija

      Mustasta en ole varma mutta kokovalkoinen vaatetus on kuulemma häissä varattu vain ja ainoastaan morsiamelle. Valkoisella leningillä siis ainakin takuuvarmasti loukkaisit morsianta.

    • pianna87

      Etiketistä en tiedä, mutta itse olen päättänyt omissa häissäni pukeutua kauniiseen mustaan perinteisen hääpuvun malliseen pukuun. En usko että väri on niin tärkeä asia tuollaisenä päivänä.

      Itselläni ei vielä ole häitä tiedossa, mutta kihlat kyllä, kai ne häätkin sieltä tulee.

    • Omat häät

      Omissa häissäni oli yksi parhaista kavereistani, lapsuudenystävä, mustassa kaksiosaisessa puvussa. Minua se ei ainakaan haitannut. Minusta tunnelma on tärkein.

      • morsian2010

        itse menen mustassa mekossa naimisiin, en voi kuvitellakkaan vaalea vaateta ylleni. Tiedän monta ystävääni jotka ovat käyneet häissä mustissa mekoissa, heillä on ollut värikästä huivia tai neuletta tms. tuomassa ilmettä ja väriä asuun.


      • ball erinat
        morsian2010 kirjoitti:

        itse menen mustassa mekossa naimisiin, en voi kuvitellakkaan vaalea vaateta ylleni. Tiedän monta ystävääni jotka ovat käyneet häissä mustissa mekoissa, heillä on ollut värikästä huivia tai neuletta tms. tuomassa ilmettä ja väriä asuun.

        Oon kans pukeutumassa mustaan, tosin vain häävieraana:) Olisin kysynyt seuraavaa...: Mulle tulee musta puolensäären-mittainen kellomekko, alle punanen tylli ja punanen levee vyö & punane huivi olkapäille ainakin kirkon ajaks. Ostin ihanat 50-luvun musta korkokengät...mutta... Oon kenkien kanssa 186 senttinen, ukon pitäis löytää jotkut piilokorko-pekkariset et oltais ees samankokosia :D Mietinkin, että 50-luvun henkisesti voisin laittaa nahkaset ballerinat.. mutta minun mielestäni juhlapukeutumiseen kuuluu AINA korkokengät.!!!! Olisko matalat ballerinat mimmoinen tyylimoka?? Eritoten tahtosin mielipiteitä jotka tietävät kys. ajankohdan juhlapukeutumisesta, häihin on pari vkoa, toivotaan et joku ehtii vastaamaan, kiitos!


    • kyllä käy

      Mun mielestä matalakantaiset kengät sopii hyvin juhlaan jos vaan muuten ovat juhlavat malliltaan, materiaaliltaan ym. Ei se korko siihen tuo mitään lisäarvoa, paitsi ehkä tiettyä ryhdikkyyttä ilmeeseen :)

      • kyllä käy

        Hupsista, luulin vastanneeni ajoissa ed. kysymykseen mutta sepäs olikin kahden vuoden takaa :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe