tietoa satanismistä

696969

internetistä löytynyt satanismin sakramentti:

9

883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Adramelech

      Satanisti rakastaa todellista IHMISYYTTÄ. Lue rivien välistä, mikäli ymmärrät.

    • Morkooli

      >Kristillinen kysyy:

      Äijä esittää uskovaista että saisi säälipisteitä.

      >JOO,mites se ilmenee toi rakkaus kun hakataan,

      On tullut ero ja mies on käyttäytynyt uhkaavasti exäänsä kohtaan, jolloin on tullut turpaan.

      >varastetaan mun lapsi,

      Nainen on lähtenyt pariskunnan lapsen kanssa evakkoon.

      >uhataan poliisilla, seurataan joka paikkaan, ilmoitellaan pomolle niin et menetin hommani,

      Nainen ei ole päättänyt jäädä tällä kertaa uhriksi vaan laittaa kovan kovaa vastaan.

      >lapsiseksi on niiden harrastus, rakastetulle naiselleni en saa puhua....tai poliisiin asti on uhattu ottaa yhteys jos sanankin sanon...

      Miestä on syytä epäillä lapsen hyväksikäytöstä tai nainen vihjailee siihen suuntaan päästääkseen rasittavasta retkusta eroon.

      >katsos kun en ole satanisti

      Mies olettaa että vetoamalla johonkin joukkoon johon hän ei kuulu hän saa irtopojoja.

      >ja kun ne jengin kanssa valehtelee ja todistaa , niin onkin hienot mahdollisuudet minulla.

      Mustamaalaa vaimoaan ja mahdollisesti niitä tyyppejä jotka vaimo järjesti hakkaamaan ko. kusipään.

    • tyttö

      Satanismi on yhdysvaltalaisen Anton Szandor LaVeyn 1960-luvulla kehittämä elämänkäsitys, filosofia ja uskonto, joka painottaa ihmisen eläimellistä ja ruumiillista puolta. Sen mukaan ainoastaan itsenäiset, individualistiset ja egoistiset moraalikäsitykset ovat hyväksyttäviä. Satanismin perusteoksia ovat LaVeyn kirjoittamat "The Satanic Bible" ja "The Satanic Rituals".

      Satanismi eroaa voimakkaasti saatananpalvonnasta, jossa palvotaan kristillisestä demonologiasta periytyvää persoonallista epäjumalaa. Toisin kuin saatananpalvoja, satanisti on yleensä joko ateisti tai agnostikko.

      Satanismi syntyi 1960-luvulla amerikkalaisen Anton LaVeyn visiona. Hän näki omien sanojensa mukaan tarpeen elämänkäsitykselle, joka hyväksyisi ihmisen sellaisena kuin hän todella on. Hän halusi luoda uskonnon, jossa yksilö voisi olla luonnollinen itsensä, joka ei vaadi uskomaan tuonpuoleiseen, jossa ei tarvitse mukautua toisten toivomuksiin, ja jossa ei tarvitse sovittaa itseään muiden määräämiin muotteihin.

      Laveylainen satanismi arvostaa ihmisen lihallisuutta ja näkee elämän tässä ja nyt, ainoana merkityksellisenä todellisuutena. Tuonpuoleinen jää korkeintaan epämääräiseksi arvailuksi, tai se kiistetään kokonaan. Tässä satanismi on läheistä sukua buddhalaisuudelle.

      LaVeyn eri kulttuurien mytologioista ja arkipäivästä yhdistämä filosofia on lähellä biologista ja materialistista todellisuuskäsitystä: ihminen nähdään eläimenä muiden eläinten joukossa. Niinpä satanismi ei sisällä uskoon pohjautuvaa näkemystä elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen, vaan keskittyy arkipäiväisen elämän yksityiskohtiin.

      Satanismi on pohjimmiltaan ei-hengellinen uskonto. Se kannattaa laajamittaista vapautta ja individualismia. Sen mukaan ihmisten tulee ottaa itse täysi vastuu omista teoistaan, eikä heidän tule piiloutua uskonnollisten tai kulttuurillisten auktoriteettien taakse. Sellaiset estäisivät ja hämärtäisivät yksilön todellisia haluja ja vastuita, kun satanismi tunnustaa ne täysin.

      Satanistille jumala kuvastaa lähinnä vallitsevan uskonnollisen järjettömyyden huonoja puolia, samalla kun Saatana on hänelle vapauden, aistillisuuden, älykkyyden ja kehityksen mallikuva. Satanisti haluaisi, että kaikkia näitä asioita arvostettaisiin. Niinpä hyvä osa satanisteista on myös libertiinejä, anarkisteja tai liberaaleja.

      Satanistisen moraalin voi myös katsoa olevan sopusoinnussa Nietzschen herramoraalin kanssa. Tällöin satanismi voi johtaa myös fasistiseen maailmankatsomukseen, sen alkuperäisessä, todellisuuden ylittävässä muodossa.

      Saatana ei satanismissa ole pahuuden ruumiillistuma tai palvonnan kohde, vaan paremminkin symbolinen nimitys luonnonvoimille ja ihmisen perimmäiselle olemukselle. Satanisti ei palvo persoonallista tai todellista Saatanaa, vaan näkee, että ihminen on itse keksinyt kaikki jumalat ja uskonnot. Satanistille yksilö on lopulta tärkein asia. Hän on itse sekä Jumala että Saatana, symbolisesti. Varsinaisten jumaluuksien olemassaolo on epäselvää ja epäolennaista.

      Satanismin filosofia sisältää kyynistä romantiikkaa, film noir-elokuvista tuttua estetiikkaa sekä mustaan huumoriin verhottua elämäniloa. Satanismin "magia" ja "satanistiset rituaalit" ovat psykodraamaa, vain itsen ja ympäristön säätelyä. Sen avulla ihminen voi symbolisten tekojen välityksellä toteuttaa itseään. Niiden avulla yksilö voi purkaa aggressioitaan tai nostaa esiin myönteisiä ominaisuuksiaan, joita hän voi sitten hyödyntää arkielämässä.

      Tässä satanismi on osittain päällekkäinen gootti-ilmiön kanssa, koska molempien estetiikka on tummasävyistä ja marginalisoitua.

      Saatanan Kirkon perustaja LaVey kuoli 29. lokakuuta 1997, mutta hänen perustamansa organisaatio toimii aktiivisesti ja sillä on jäseniä ympäri maailmaa.

      Alkuperäisestä Saatanan kirkosta hallinnollisten ja filosofisten näkemyserojen takia erkaantunut suuntaus on Michael Aquinon vuonna 1975 perustama Setin temppeli, joka kuuluu nykyään Yhdysvalloissa virallisesti tunnustettuihin uskontokuntiin. Setiläiset suosivat kristillisvaikutteisen sijaan enemmän mm. muinaisegyptiläistä symboliikkaa eivätkä mielellään lukeudu satanisteiksi.

      • 696969

    • Tiuski86

      "innokkaat satanistipalvojat"

      Siis niin kuin anteeksi että mitkä?
      Nyt voisin jopa jo sanoa, että voi LOL :D

      • 696969

        ite...

        mitkä noi tollaset nyt vois olla??


      • Tiuski86
        696969 kirjoitti:

        ite...

        mitkä noi tollaset nyt vois olla??

        olemassakaan, kuin satanistipalvoja.


    • "JOO,mites se ilmenee toi rakkaus kun hakataan, varastetaan mun lapsi, uhataan poliisilla, seurataan joka paikkaan, ilmoitellaan pomolle niin et menetin hommani, lapsiseksi on niiden harrastus, rakastetulle naiselleni en saa puhua..."
      Ihmettelen todella. Mitkähän ovat todisteet että tuo oli satanisti. Kuulostaa lisäksi, että valehtelisit/vääristelisit. Todella paljon.

      No, jos satanisti hän olisikin, hän tekonsa ovat hänen omiaan. Vai otatko kristillisenä vastuun:
      noitavainosita, ristiretkistä, nälänhädähstä monissa kristillisissä maissa, inkvisiittorien teosta, lapsiraiskauksista...
      Kaikki nuo sanovat/sanoivat olevansa kristittyjä.
      Se, että löydät jonkun idiootin, joka hän todella on, jos et jotain tietoa pimittänyt(jolta tekstisi kyllä kuulosti), ei tarkoita sitä, että jokainen satanisti toimisi noin.

      Satanisti rakastaa ihmistä ihmisenä. Jos itse esim. pahoinpitelit lasta ja poliisi ottaa hänet sinulta pois, niin mielestäni täysin oikein tehty.

      Satanisti suojelee lapsia ja lasten oikeuksia.

      "KUULOSTAAKO TOI RAKKAUDELTA SINUSTA?"
      Kuulostaako ihmisten kiduttaminen ja polttaminen rakkaudelta? Kaikki jotka sanovat itseään satanisteiksi, eivät sitä ole.

    • Heenokki

      Sinä joka tunnet vetoa lapsiin, lue Eenokin salaisuuksien kirjan (2. Eenokin kirjan) 10. luku. Löytyy mm. www.apokryfikirjat.com. Kyseessä on erittäin raskas rikos ihmisiä ja Jumalaa vastaan. Olet ehkä itse lapsena samoilla alueilla haavoitettu, mutta SILTI, tee ehdoton ja pysyvä parannus ominaisuudestasi, tavalla tai toisella!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe