Piinallinen tutkimus

Late

Naiset tuntuvat aina valittavan gynekologilla käynnin kauheutta, mutta omien kokemusteni perusteella voin väittää, ettei se miehillä ole välttämättä yhtään sen miellyttävämpää.

Jouduin kevättalvella käymään useita kertoja paikallisessa lääkärikeskuksessa erilaisten virtsaamisvaivojen johdosta, joiden todettiin johtuvan eturauhasen liikakasvusta, joka ei kuulemma ole tavatonta alle 40 vuotiaillekkaan. Usean lääkekuurin jälkeen ei ongelmaan tullut merkittävää parannusta ja urologi määräsi minut eturauhasen ultraäänitutkimukseen ja virtsarakon tähystykseen.

Sovittuna päivänä ilmoittauduin aamulla lääkärikeskuksessa uropolin hoitajalle. Hoitaja katsoi papereitani ja totesi vähän töksähtäen, että aikamoinen aamu sulla onkin tulossa. Odottelin aulassa kunnes toimenpidehuoneen avautui ja hoitaja kutsui sisään. Hoitaja totesi, että minut valmistellaan toimenpiteisiin ja urologi tulee hetken päästä. Hoitaja pyysi minut riisuutumaan alasti ja vetämään päälleni vihreän sairaalapaidan. Käännyin häveliäästi selin hoitajaan, riisuiduin ja vedin paidan päälle. Hoitaja pyysi minua tämän jälkeen nousemaan tutkimuspöydälle ja asettumaan kyljelleni vetäen jalat koukkuun selin hoitajaan. Hoitaja ilmoitti ensin pesevänsä desinfoivalla pesuaineella peräaukon seudun ja ruiskutti Betadinea ko. alueelle levittäen sitä joka paikkaan ja myös kiveksiin. Tämän jälkeen hoitaja kertoi että peräsuoleen ruiskutetaan puuduttavaa geeliä tutkimusalueelle. Tunsin kuinka hoitaja kumihanskan verhoamalla sormella ensin voiteli vaseliinilla peräaukkoa ja työnsi sen jälkeen sisään ohuen suuttimen ja painoi isosta tuubista puudutusainetta peräsuoleen. Tämän jälkeen hoitaja totesi, että puudutusaineen annetaan vaikuttaa hetken. Kymmenen minuutin kuluttua lääkäri koputti oveen ja astui sisään tutkimushuoneeseen. Valitettavasti lääkäri ei ollut oma miesurologini vaan n. 45 vuotias nainen. Vaikka tilanteessa ei ollut mitään eroottista olisin kuitenkin toivonut oman lääkärini tekevän tutkimuksen ja tilanne vähän nolotti.

Lääkäri työnsi ultraäänilaitteiston tutkimuspöydän viereen ja näytti pienen hieromasauvan näköistä anturia, jonka hän voiteli vaseliinilla huolellisesti. Lääkäri pyysi hoitajaa raottamaan peräaukkoa ja työnsi anturin varovasti sisään. Anturi ei ollut niin paksu että se olisi erityisemin sattunut. Pikemminkin huomasin, että reisieni väliin jäänyt penikseni alkoi jäykistymään mitä sen enempää lääkäri kuin hoitajakaan ei voinut onneksi nähdä. Tutkimus päättyi hetken päästä ja lääkäri poistui tutkimushuoneesta todeten hoitajan valmistelevan minut erikseen virtsarakon tähystykseen. Jäin makaamaan kyljelleni toivoen erektion nopeasti asettuvan. Hoitaja kuitenkin pyysi minut kääntymään selälleni ja asettamaan jalkani samanlaisiin telineisiin kuin naiset ilmeiesesti asettavat jalkansa gynekologilla. Hoitaja kertoi taas pesevänsä alapään ja ruiskuttavansa virtsaputkeen samaa puuduttavaa geelia. Hoitaja alkoi levittämään ruskeaa Betadinea koko alapään alueelle vetäen myös esinahan kokonaan alas. En voinut asialle mitään mutta erektioni voimistui uudelleen ja käytännössä penikseni seisoi täysillä. Vaikka hoitaja yritti heittää asian leikiksi todeten reaktion olevan normaalin helottivat hänen poskensa kirkkaan punaisena. Pesun jälkeen hoitaja tarttui edelleen seisovaan vehkeeseeni ja raotti peukalollaan ja etusormellaan virtsaputken päätä ja työnsi sisään pienen putkilon mistä painoi puudutusgeeliä virtasaputkeen. Tämän jälkeen hoitaja asetti peniksen päähän eräänlaisen puristimen todeten sen estävän geeliä valumasta ulos. Lopuksi hoitaja asetti päälleni vihreän leikkaussalikankaan ja veti penikseni läpi siinä olevasta reiästä. Tunsin oloni todella typeäksi, jalat levällään ja pystyssä ja penis sojotti keskellä vihreää kangasta.

Hetken päästä lääkäri palasi ja huomasi tietysti edelleen seisovan kaluni todeten, että erektiossa olevaan penikseen on tähystimen asettaminen kivuliasta. Lääkäri tarttui kuitenkin penikseen ja taivutti/venytti sen kädellään mahdollisimman suoraksi ja työnsi tähystimen varovasti virtsaputkeen. Tähystin oli onneksi uutta taipuisaa ja ohuempaa mallia. Tästä huolimatta kipu oli aika kova ja tunne erittäin epämiellyttävä. Tähystin meni lopulta läpi virtsarakon sulkijalihaksen ja lääkäri näki monitorin kautta virtsarakon sisälle. Tämän jälkeen virtsarakkoon valutettiin tähystimessä olevan onton putken kautta virtsarakko täyteen vettä mikä aiheutti valtavan paineen ja tunteen siitä, että virtsaamista ei voi enää pidättää. Tutkimus kesti 5-10 min ja lääkäri veti tähystimen ulos ja poistui pyytäen hoitajaa huolehtimaan virtsarakon tyhjentämisestä. Käytännössä tämä tarkoitti sitä että hoitaja pyysi tyhjentämään rakon tutkimuspöydän alta vetämäänsä metalliastiaan. Virtsa tuli kovalla paineella ulos ja roiskui myös hoitajan päälle jolla oli onneksi muovinen esiliina. Tämän jälkeen hoitaja totesi että hän vielä pesee ja puhdistaa alapääni Betadinesta ja geelistä. Hoitaja veti käteensä pesulapun ja kaikesta kaluni kiusaamisesta huolimatta minulla alkoi taas seisomaan. Pestäkseen terskan alueen hoitaja tarttui kaluuni vetäen taas esinahan alas ja en tiedä mikä minuun meni mutta tartuin hoitajan käteen ja liikutin sitä ylös alas ja laukesin ruiskuttamalla spermat kohti kattoa. Hoitaja vaikutti siltä ettei tiennyt huutaako apua vai ei, mutta totesi onneksi kuitenkin, että on parempi että pukeudun ja poistun tutkimushuoneesta. Naama punaisena lähdin ulos ja ilmeisesti sain rangaistuksen sillä virtsaaminen oli seuraavat kolme päivää todella kivuliasta ja virtsan joukossa oli myös verta. Kävin aikanaan kuulemassa tutkimustulokset omalta lääkäriltäni ja onneksi oikea hoitomuoto löytyi ja tarvetta ei uropolilla käyntiin ei enää ole ollut. En tiedä olisinko sinne edes kehdannut enää mennä.

4

26184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taina

      Olipas mukava lukea välillä tuollaista...muuta kuin perus terveystarkastusjuttua. Olen ihan märkänä nyt ;) (toivon salaa että olisin ollut näkemässä)

    • pelottaa..

      oliko ihan tositarina ja itsellesi tapahtunut? Oli mielenkiintoista lukea koska olen itsemenossa kans virtsarakontähystykseen ja alko kauhustuttaan tuo peräsuoli juttu :/ Olen nuori neitonen 18 kyllä jutullasi sait minut täysin märäksi ;) vaikka samalla kauhuksuin sitä että joudun tuohon samaan tilanteeseen ;( mutta kiitoksia ;) hyvin kerroit toimenpiteestä

    • Dr. Bakerwill

      Normaalioloissa peräaukkoon ei työnnetä mitään suutinta, josta sinne ruiskutettaisiin puudutusainetta. Hoitaja/lääkäri voi levittää sinne sormella vaseliinia, geeliä ym. liukasteeksi. Mitään puudutusainetta ei sinne roiskita.

    • Tottitohtori

      "raotti peukalollaan ja etusormellaan virtsaputken päätä ja työnsi sisään pienen putkilon"

      Mitähän tämäkin tarkoittaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe