Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

portugalinvesikoira+allergia

peikko

Olen kuullut, että monissa allergisissa perheissä on frise, cottoni tai espanjanvesikoira, mutta onko portugalinvasikoira myös allergia perheeseen sopiva?

6

2467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi ei

      Jos perheessä on koira-allergiaa, niin MIKÄÄN koirarotu ei sovi!! Tosi vastuutonta edes harkita koiran ottamista, jos tiedetään, että perheessä on allergiaa. Kannattaa hankkia lelukoira, se ei välitä vaikka siitä joutuisi luopumaan.

      • Minä vaan

        Mikään koira ei sovi allergiselle perheelle, se on totta, vaikka monet sitä mieltä ovatkin että esim villakoiran voisi ottaa vaikka olisi allerginen. Onkin sitten vähän huonompi homma kun on jo koiran hankkinut ja huomaa että: hups, kyllä mä siitä sainkin allergian...


    • Allergisesta perheestä

      Olen samaa mieltä alla olevien vastaajien kanssa siitä, ettei mainitsemasi rotu sovi allergikolle. En ole ainakaan kuullut, että tätä rotua olisi "mainostettu" HIEMAN paremmin allergikoille soveltuvaksi. MUTTA en tuomitse allergisen ihmisen koiran hankintaa, sillä tiedän, miten kamalaa on rakastaa koiria ja samalla potea allergiaa. Jotkut ovat valmiita riskeeraamaan oman terveytensä koiran vuoksi, ja mielestäni se on jokaisen oma päätös. Aina ei voi ajatella vain omaa fysiikkaansa, vaan myös henkinen hyvinvointi on tärkeä. En yllytä sinua hankkimaan koiraa, mutta jos koiran hankit, suunnittele asia huolella etukäteen. Keskustele kasvattajien kanssa ja mieti varatoimenpiteitä, mikäli ongelmia ilmenee. Totuus on kuitenkin se, että kaikkeen liittyy riskinsä.

      • Saas

        Itse olen allerginen ja meillä on kaksi koiraa enkä niiden seurassa saa oireita. Minun mielestä allergiaperheeseen voi hankkia allergiavapaan koiran


    • Anonyymi

      Yksiselitteinen vastaus on ei. Koiraa ei voi ottaa jos on allerginen koirille. Muutenkaan ei suositella kerrostaloon koirien ottamista.

      • Anonyymi

        Kyllä voi vesikoiran ottaa vaikka mikä ödeema olisi. Vesikoirien iho on vedenkestävää eikä siis hilseile kuten normaalien "rakkien". Vesikoirat viihtyvät vedessä jossa hilse huuhtoutuu pois eikä vaivaa ihmisiä. Vaikeuksia voi tuottaa löytää terve vesikoira, se rotu on hyvin herkkä ja sairastuu helposti. Tervettä vesikoiraa voi olla hyvin vaikea löytää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe