Ex-sulhanen

Haluan hänet takaisin

Olen kolmen viikon päästä bestmanina häissä, joissa entinen tyttöystäväni saa omakseen hyvän kaverini. Joku varmaan ihmettelee tätä asetelmaa, mutta meillä se kävi ihan luonnostaan.

Seurustelin tämän morsiamen kanssa aikoinaan kolme vuotta ja olimme kihloissakin. Ero tuli kuitenkin noin viisi vuotta sitten, kun nainen lähti opiskelemaan eri paikkakunnalle. Pysyimme kuitenkin ystävinä ja pidimme yhteyttä melko säännöllisesti.

Kerran tapasimme baarissa täällä kotikaupungissa. Nainen oli liikenteessä siskonsa kanssa, minä hyvän ystäväni (sulhanen). Exäni ja ystäväni siinä sitten tutustuivat ja päätyivät lopulta yhteen. En ollut mustasukkainen tms. koska seurustelin itsekin tuohon aikaan.

Kun exäni 1,5 vuotta sitten muutti opiskelupaikkakunnaltaan takaisin kotikaupunkiin, muuttivat he ystäväni kanssa saman katon alle (3 vuoden seurustelun jälkeen). Kihlautuivat ja häitä alkoivat suunnittelemaan saman tien. Ja nyt ne lähenevät päivä päivältä.

Itse erosin n.vuosi sitten ja sen jälkeen olen viettänyt paljon aikaa ystäväni ja exäni kanssa... Ja kuinkas ollakaan, tunnen olevani taas kiinnostunut exästäni. En tiedä mitä hän minusta ajattelee, osaako hän ajatella minua enää muuna kuin ystävänään. Mutta minä haluaisin hänet takaisin...

Olen useasti vieraillut hääparin luona vain exäni ollessa kotona ja olemme käyneet yhdessä pitkiä ja syvällisiä keskusteluja. Minusta tuntuu, että olemme nyt läheisempiä kuin koskaan seurusteluaikanamme.

En tietenkään halua sotkea hääparin välejä juuri nyt... mutten voi tunteilleni mitään. Jos exäni vain olisi halukas, varmaan päätyisimme vielä vällyjen alle, vaikkei siitä sitten muuta tulisikaan...

Tuntuu pahalta olla bestman, kun minulla on tällasia tunteita morsianta kohtaan.

103

79221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuleva hääpari

      Kannatan sinua pitämään näppisi erossa morsiammesta sillä jos vällyjen väliin päädytte sulhanen saa tietää jolloin morsian katuu(mahdollisesti katuu jo tehdessään virhettä) sitten riitaudut sulhasen kanssakin. Onko se sen arvoista? Haluatko todella hajottaa itsesi ja heidät? Kannattaa ruveta tapailemaan morsianta sulhasen läsnäollessa, ja jos tilanne ei helpota tunnusta tunteesi sulhasen ja morsiammen kuullen yhtäaikaa.

      • Pöljä Hölmölästä

        Maltahan mielesi ja jätä ne vällyhaaveet. Menneet on menneitä ja ystävälläsi on koittanut "uusi elämä" jota sinun ei pidä pilata.


      • Jouko
        Pöljä Hölmölästä kirjoitti:

        Maltahan mielesi ja jätä ne vällyhaaveet. Menneet on menneitä ja ystävälläsi on koittanut "uusi elämä" jota sinun ei pidä pilata.

        Pitää vain vakuuttaa avioituvalle parille kyseisen instituution mielettömyydestä ja heidän sitä pohtiessaan hiivit tissibaariin nauttimaan elämästä.


    • Anna olla

      Älä sekaannu hääparin elämään/suhteeseen. He ovat ilmeisen onnellisia, koska naimisiin ovat menossa, miksi luuletkaan, että morsio haluaisi toista miestä?!

      Nainen voi olla kiinnostunut sinusta ihan vilpittömästi vain ystävänä. Antaisit sille arvoa, etkä loukkasi ystävyyttänne kaikenmaailman kuvitelmillasi.

      Voi olla, että vain hetkellisesti haikailet menneitä ja exääsi. Kannattaako sen takia pilata monen ihmisen elämä?

      Kyllä sinäkin vielä Sen Oikean löydät.

      • en ihan tajua

        En oikein tajua sitä ystäväksi jäämistä kun suhde on mennyt poikki. Monet voi olla ystäviä suhteen jälkeen ja varmaan se on osoitus jostain minulle tuntemattomasta, nk. kypsyydestä.

        Omalla kohdalla olen kuitenkin hyvin iloinen siitä, että mitään entisiä ei roiku missään. Luulenpa, että miehenikin on siitä hyvillään.

        Joillain ihmisillä on tapana polttaa siltä kunnolla, jos sitä ei enää tarvita. Kuulun tuohon kategoriaan. Eipä tarvi alttareille mennä todistamaan entisten kinkkujen naimisiin menoa.

        Tunnustan, että en voisi mitenkään pitää näppejäni tai mitään muutakaan erossa himoamastani/rakastamastani henkilöstä.

        Paljon parempi on kadota toisen elämästä, olla hetki yksin ja miettiä syntyjä syviä. Ja kun alkaa tuntua taas hyvälle, etsii uuden kumppanin. Ystäviäkin löytää aina uusia, joskus parempiakin kuin edelliset, joten

        ....scream to the world to give you one...or two...or...few


    • ystävä

      Tämä voi olla vain hetkellistä huumaa ja pilaa helposti ystävyytesi molempiin vaikkei mitään fyysistä tapahtuisikaan eli vain tunnustaisit tunteesi. Tuskinpa ystäväsi ja ex-tyttöystäväsi olisivat kovinkaan otettuja jos tietävät että haikailet menneen perään kun he ovat rakentaneet yhteisen elämän ja vahvistavat sitä nyt naimisiin menemällä, välit muuttuvat väkisinkin aika väkinäisiksi. Heillä suhde kesti eri paikkakunnilla asumisenkin, joten lienee vakaamalla pohjalla kuin teillä kahdella koskaan oli.

      Pelkän yhden yön seksin takia ei kannata myöskään ruveta sekoilemaan, siitä tulee ainakin morsiamelle morkkis ja luultavasti teidän kaikkien välit menevät poikki. Morsian voi pitää myös outona että sulhasen hyvä ystävä haluaa sänkyyn morsiamen kanssa häiden alla, vaikka entinen pari olettekin... Pidä kiinni ystävyydesta ja suusi kiinni tästä asiasta.

      • avtir

        ole samaa mieltä ,et`TURPA TUKKOON JA HAE UUSI KUMPPANI!!!!


    • jalna2

      Mieti hetki, millainen kaveri rupeaa vonkaamaan entistä rakastasi? Hän on sentään sinun oma, kuten moni morsian toteaisi. Meillä päin on ollut tapana, että toisten vosuja, nykyisiä tai entisiä, ei pokata.

      Että anna mennä vaan!!! Nussi sitä!!! Se tykkää siitä!!!

      Se ex-kaverisi oli jo se paska, joka pilasi teidän kaikkien välit. Sinulla ei ole mitään menetettävää! Pane sitä!

      • jenna

        mun mielestä kaveri ja ex:sä voi alkaa hyvin seurustelemaan minkä ne rakkaudelleen voi ja jos yhtään arvostat/välität exsästäsi niin annat hänen olla onnelinen ystäväsikanssa sinuna unohtaisin x:sän ja alkaisin elää omaa elämää!!!!


    • Serafin

      Ota hieman etäisyyttä exääsi. Käy kylässä vain kun molemmat ovat kotona, äläkä missään nimessä lähde bailaamaan tai iltaa istumaan alkoholin merkeissä(ainakaan exäsi kanssa kahden). Tunteiden hälvettyä hieman osaat kyllä ajatella selkeämmin....

    • Järjen ääni

      Vitun idiootti! Ootko vähän vielä riippuvainen mutsistas ku et pääse hänen korvikkeestaan eroon, vaikka hän on päässyt sinusta eroon. Älä hanki elämääsi naista, ennen kuin olet hankkinut itsellesi elämän. Ei voi löytää elämänkumppania, ennen kuin on löytänyt itsensä.

      • Joku roti

        Tähän kaikkeen mitä muut on tässä jo ladelleet, mieti, mikä luottamuksen osoitus sulhaselta on pyytää just sua bestmaniksi?! EI kovin moni morsiamen exää bestamaniksi pyydä! Et voi pettää ystäväs noinkin suurta luottamusta. Jätkätkö muka rehtejä..?! Huhhuh.
        Ei se kaveri mitään väärää tehny, ex on ex, ja varsinkin kun kerran sanoit, ettei se sillon edes loukkanu sua.


      • sävy

        Jutun sävystä päätellen taitaa mennä itselläsikin huonosti


      • EI KAI SENTÄÄN

        on vähän liian paksua juttua sulla . eihän ihminen tunteilleen voi mitään...


    • täti vaan

      Minä kyllä neuvoisin sinua miettimään tunteesi tarkkaan ja jos TODELLA tunnet syvästi ex:si kohtaan ja tunnet saavasi häneltä jonkinlaista "vastakaikua" sinuna ottaisin asian hänen kanssaan puheeksi -tuleepahan asia selvitetyksi eikä jää ketään vaivaamaan.Avioliitto on kuitenkin iso askel ja se kannattaa ottaa harkiten.
      Olisi "kiva" tietää miten ongelmasi ratkeaa vai ratkeaako se. Tsemppiä - mihin ikinä päädytkin !

      • parisuhdeneuvoja

        aika säälittävää... kato kauniita ja rohkeita,sieltä varmaa saa vinkkejä tilanteesee ku tilanteesee! ;)


    • samoja fiiliksiä kokenut

      miksi just silloin huomaa välittävänsä kun on erottu ja toinen on toisen kanssa..... se on se saavuttamattomuus ja kilpailu.... ja varsinkin kun itse olet yksin. NEUVO: Jatka elämääsi ja etsi itsellesi se oikea...

    • ...näinköhän..

      Jos todella välität, pidät suusi kiinni. Vaikuttaa vain hieman siltä että kiikarissa olisi viimeisen kerran se vällyjen väliin pääseminen. Haluatko todella loukata MOLEMPIA? Yritä päästä yli. It's OVER. Done. Finito.

      • ukko

        anna mennä vaan kerran täällä vaan ollaan joten kaikki tulisi siinä ajassa ottaa irti mikä luotu


    • Kaunis vaalea yh äiti

      on häissä se typerä kaapu päällä joten voisit tumputtaa käteen kaavun alla ja roiskasta tuotokset morsiamen kengille esim.

      • Meni yli

        Kaapu/Alba on papilla tai rippikoululaisella. Ei bestmanilla.


    • myytti3

      Hei! Jos haluat olla fiksu ja niin poispäin niin kieltäydy bestmanin tehtävästä pientä valhetta käyttäen silloin ei tunnu niin pahalta itse tilanteen olen tuntenu kaasona ja oli pakko kieltäytyä. Häissä kyllä olin vieraana mutta kyyneleet silmissä... tiedän mistä puhun...

    • jen.ni

      mä sanon samaa kuin muutkin...älä MISSÄÄN nimessä mee sanoon tollasta morsiammelle, tuskin se kuitenkaan haluaa, jos toisen kanssa naimisiin menee? ala ettii itelles uutta...liian monen elämä menis tossa pilalle. ja sitä paitsi...jos todella rakastat jotakuta, päästät sen vapaaksi, vai mitä?

      • SLR

        Vintiöiden sanoin: Anna mennä!


      • vällykäärme
        SLR kirjoitti:

        Vintiöiden sanoin: Anna mennä!

        Ei muuta kun panet kuin punasilmä kani sitä ex:ääs
        koska mieles tekee kuitenkin.Jos et nyt duunaa sitä niin se vituttaa sua lopun ikääs.Ja vitut siitä sun kaveristas,niinhä sinäkin ajattelet koska mietit tollasta ex:äs naimista!!


      • höpö höpö

        ei täällä kukaan sinun puolesta elä eikä siinä mene kenenkään elämä pilalle jos morsian pitää keskustelu tuokioita sinun kanssa onhan siinä jotaki sähköä ilmassa (rakastaako kettutytöt kettuja kun päästävät ne luontoon kärsimään höpö höpö(vai mitä)jen.ni tämä on tosi sanon minä.


    • ski

      eiköhän kannata itse vain niellä tappion "katkera" kalkki ja unohtaa entiset...
      parempi näyttää että ite on vahvempi eikä yrittää luikerrella takasi... harvemmin siitä mitään hyvää seuraa...
      näin itsekin tein vastaavassa tilanteessa, nykyään onnellisesti naimisissa ja unohtanut entiset... kavereina pysytty kuitenkin...

    • Orvokki

      Tunteet on oikukkaita joskus....
      Ymmärrän sinua sillä tiedän tilanteen... :-/
      Olisi ihanaa voida sanoa että anna mennä nyt ennenkuin papin aamenet on sanottu, mutta...
      Sinulla on nyt kaksi hyvää ystävää, haluatko todella ottaa sen riskin että voit menettää molemmat?!? Toivon että voit olla onnellinen heidän onnestaan ja antaa menneiden mennä..

      Voimia Sinulle, toivon että elämäsi hymyilee pian! :-)

    • ...

      Exäsi takaisin vai parisuhteen? Oletko pohtinut sitä, mistä tässä kaipuussa oikeasti on kysymys. Jospa oletkin vain seuratessasi heidän onneaan alkanut kaivata samaa itsellesikin. Exäsi ei kuitenkaan taida olla se oikea kohde, ainakaan just nyt. Ehdotan pientä piristävää kesäseikkailua, jos se vaikka auttaisi asettamaan asiat perspektiiviin!

    • kokenut

      Miten niin et voi tunteillesi mitään?!! Näinhän meidät on opetettu, mutta tuo ei pidä paikkaansa. Kuka haluaisi olla tunteidensa orja? Kenen onni on IHAN OIKEASTI kiinni jostakin toisesta ihmisestä? Tuntuu pahalta vai? So what! Sellaista se on. Taidat olla aika riipuvainen exästäsi. Kaikesta päätellen hän ei ole sinusta riippuvainen ja taitaa olla muutenkin aika kypsä ihmisenä. Kaksi ihmistä eivät koskaan tunne täsmälleen samalla tavalla toisiaan kohtaan. Sinun tunteesi ovat ihan omiasi eivätkä kenenkään muun. Sinulla ei valitettavasti ole mitään oikeuksia exääsi kohtaan, vaikka tuntisit kuinka voimakkaita tunteita. Tunteet eivät oikeuta mitään. Tehtäväsi on hallita tunteita ja itseäsi.
      Kaiken kaikkiaan tuo teidän asetelmanne on minusta ihan outo. Miksi suostuit?

      Neuvoni on, että häiden jälkeen pysyt kaukana kaverisi vaimosta! Jos sinulla on vaikeuksia tunnetasolla, se on sinun ongelmasi.
      Tietenkin kaverisi vaimo on myös vastuussa itsestään, mutta on itsekästä ja väärin yrittää johdattaa kiusaukseen, koska morkkis naisella on kamala, mikäli sänkyyn päätyisitte. Sen jälkeen teidän ystävyytenne olisi loppu. Jännite teidän kolmen välillä kohoaisi sellaisiin lukemiin, että elämä kävisi aika ikäväksi.

      Sinä olet nyt menossa bestmaniksi omasta tahdostasi. Se ei ole kohtalon kiusa sinulle.

      Älä takerru tunteisiisi äläkä tuohon naiseen. Miksi takertuisit? Elämä on helpompaa ilman tuollaisia kuristavia mielenliikkeitä. Nauti vapaudestasi!!!!!!!! Et tarvitse ketään. Onnesi ei ole kiinni kenekään muun tekemisistä, eikä kukaan ole vastuussa sinun onnelliseksi tekemisestäsi. Sinun itsesi vastuulla on elää fiksusti ja ehjästi. Älä vahingoita itseäsi äläkä muita.

      Kyllä sinä selviät bestmanin tehtävästäsi! Tilaisuuden jälkeen tehtävä on ohi! Sinä olet vapaa.

    • Nimetön

      Hei!
      On varmaan vaikeaa tukahduttaa tunteta ihmista kohtaan, jota kohtaan on syvia tunteita.On varmaan vaikea olla vain ystava, kun haluaisi olla enemman. En tieda tilannetta tarkkaan, mutta jos olisin sina en kertoisi tunteistani hanelle, silla voikin olla, etta han pitaa sinua parhaana ystavana, jonka kanssa kykenee syvallisiin keskusteluihin. Kertomalla tunteistasi voi ollakin,ettei han tunnekaan samoin, vaikka silta vaikuttaisi ja han joutuu hankalaan asemaan eika osaa suhtautua sinuu enaa normaalisti ja voi olla, etta menetatkin hanet kokonaan ja samoin ystavyyden hanen sulhaseen. Haluat varmasti juuri hanet elamaasi, mutta siihen, etta teidan juttunne ei aiemmin toiminu oli varmaankin joku syy. Ei varmasti ole helppo paastaa irti menneesta , mutta enta jos yrittaisit unohtaa hanet ja alkaa alusta( naisrintamalla siis). Itsellani oma poikaystavani kuoli kaksi vuotta sitten enka kahteen vuoteen seurustellut kenenkaan kanssa, mutta joskus on vaan paastettava irti menneesta, vaikka se olisikin vaikeaa ja suunnata kohti uusia tuulia.
      T: Marie

    • Helium2

      Suosittelen sinulle tarkoin miettimistä mitä haluat kyseisessä tilanteessa, mitkä todelliset tunteesi ovat tyttöä kohtaan.
      Olette kuitenkin eronneet entisen tyttöystäväsi kanssa, enkä usko, että hänellä on enää tunteita sinua kohtaan, voi olla, että olette hänen puoleltaan vain muuttuneet hyviksi ystäviksi.
      Ja voisit rajoittaa aikaasi ja olla vähemmän entisen tyttöystäväsi seurassa, kun tämä on ystäväsi kanssa ja nähdä vain ystävääsi.
      Se auttaa pääsemään vanhoista tunteista eroon.
      Ei kannata pilata toisten välejä varsinkin, kun olet vielä hyvä ystävä miehen kanssa.
      Pahimmassa tapauksessa voit vielä menetttää ystäväsi, jännä juttu, että mies pyysi sinua bestamaniksi, vaikka tiesi, että olet ollut hänen tulevan vaimonsa kanssa...
      Olisit myös voinut kieltäytyä kunniasta ja olla suostumatta bestmanina oloon itsesi takia.
      Mutta jos pystyt kestämään tilanteen ja menemään paikalle vanhan ystäväsi takia ja sen, että olet päässyt eroon vanhoista tunteista, niin todella hyvä. Se vain vaatii kypsyyttä ja sitä, että osaa arvostaa ystävää ja toivottavasti hekin arvostavat elettäsi tulla paikalle.
      Ja yleensäkin tälläisissa tilanteissa kannattaa olla hyvin avoin omissa tunteissaan ja puhdistaa ilmaa ja kertoa asia, ennenkuin siitä tulee härkänen.

    • Tiina-Leena

      Suosittelen sinulle tarkoin miettimistä mitä haluat kyseisessä tilanteessa, mitkä todelliset tunteesi ovat tyttöä kohtaan.
      Olette kuitenkin eronneet entisen tyttöystäväsi kanssa, enkä usko, että hänellä on enää tunteita sinua kohtaan, voi olla, että olette hänen puoleltaan vain muuttuneet hyviksi ystäviksi.
      Ja voisit rajoittaa aikaasi ja olla vähemmän entisen tyttöystäväsi seurassa, kun tämä on ystäväsi kanssa ja nähdä vain ystävääsi.
      Se auttaa pääsemään vanhoista tunteista eroon.
      Ei kannata pilata toisten välejä varsinkin, kun olet vielä hyvä ystävä miehen kanssa.
      Pahimmassa tapauksessa voit vielä menetttää ystäväsi, jännä juttu, että mies pyysi sinua bestamaniksi, vaikka tiesi, että olet ollut hänen tulevan vaimonsa kanssa...
      Olisit myös voinut kieltäytyä kunniasta ja olla suostumatta bestmanina oloon itsesi takia.
      Mutta jos pystyt kestämään tilanteen ja menemään paikalle vanhan ystäväsi takia ja sen, että olet päässyt eroon vanhoista tunteista, niin todella hyvä. Se vain vaatii kypsyyttä ja sitä, että osaa arvostaa ystävää ja toivottavasti hekin arvostavat elettäsi tulla paikalle.
      Ja yleensäkin tälläisissa tilanteissa kannattaa olla hyvin avoin omissa tunteissaan ja puhdistaa ilmaa ja kertoa asia, ennenkuin siitä tulee härkänen.

    • nina

      kokeilla kepillä jäätä, se voisi olla kummallekin kivaa, tai sitten ei =)
      Mutta, mitään ei saa jos ei yritä!

    • paljasta !!

      tottakai olette läheisempiä nyt koska olette ystäviä !! älä pilaa ystävyyttä, äläkä tunnusta edes naiselle, sen jälkeen ette voi enää olla ystäviä niin kuin
      nyt

    • Böö...

      Olette eronneet.Kumpikin jatkoi elämää,seurustelitte muiden kanssa,mutta pysyitte ystävinä.Nyt ex:si on löytänyt "elämänsä" miehen ja menossa naimisiin.On sinun päätöksesi kerrotko morsiammelle tunteistasi vai et.Voi olla,että myös hänellä on tunteita sinua kohtaan,muita tunteita kuin ystävän tunteita.Voi olla,että hänellä ei ole sinua kohtaa muita tunteita kuin ystävän tunteita.Jos kerrot voi olla,että ystävyytenne muuttuu,ette olekkaa enää niin läheisiä.Voi olla,että ystävyytenne jatkuu samanlaisena kuin nyt.Toisaalta sinun kannattaa kertoa tunteesi toisaalta taas ei,koska ex:si on löytänyt "elämänsä" miehen. SE ON SINUN PÄÄTÖKSESI! Voimia,mitä nyt päätätkään.

    • sotamies Sveik

      köysi auttaa tuohon,usko vaan.Mieluummin omaan kaulaan,toope.

    • hihhihhih

      Kannattaisiko pitää pöksyt jalassa ja mieli jossain muussa kuin niissä vällyissä. Taitaa olla enempi kiinni siitä, että tyttö valitsi kaverin kaikista "syvällisistä keskusteluista" huolimatta. Vai siksikö keskustelit, jotta pääsisit testaamaan vetovoimaasi?

      Sun aika meni jo, hyväksy se. Anna toisten olla onnellisia äläkä tunge siihen lusikkaasi - tai mitään muutakaan ;o)

    • aol

      Sinulla oli mahdollisuutesi, mutta olet käyttänyt ne jo. Jätä etäisyyttä pariin ja suo exällesi ja kaverillesi onnellinen elämä. Etsi - kyllä se uusi onni sinutkin vieä löytää.

    • reeta

      hei

      jäitä hattuun, älä pilaa kaverisi häitä. etsi itsellesi uusi tyttöystävä ja pane oma elämä kuntoon.

      nauti häistä ja ole onnellinen ex ja kaverin puolesta.

      terkuin reeta

    • Mr_Nikke

      itselläni on hieman sama tilanne.

      Erosin edellis uutena vuonna exässäni kanssa, jota todella rakastin ja arvostan... Tai no, rakastan vieläkin.

      Johtuen elämäntilanteestani exäni ei voinut toteuttaa haaveitaan kanssani siinä aikataulussa, kun toivoi. Hän ei siis tuntenut itseään onnelliseksi suhteessamme eikä nähnyt sillä siksi tulevaisuutta. Tulimme ja tulemme kyllä erinomaisesti juttuun, meillä on samanlainen arvomaailma ja elämänkatsomus yms.

      Koska ihmistä ei kuitenkaan voi omistaa, enkä voinut tehdä exääni onnelliseksi, niin ei auttanut muu kuin päästää suhteestamme irti. Vielä saman kevään aikana, kun erosimme exäni löysi elämänsä miehen ja meni kihloihin. Nyt toukokuussa oli sitten häiden vuoro. Tänään sain ilokseni sähköpostia exältäni ja mukana oli myös heidän hääkuvansa. Olen onnellinen, että voin tällä tavoin olla mukana hänen ja hänen puolisonsa onnessa. Samalla kuitenkin mieli oli jälleen varsin haikea.

      Olen oikeasti hänen puolestaan onnellinen ja toivon, että hänellä menisi elämässään kaikki hyvin... Toivon, että hän olisi onnellinen. Haluankin osaltani tukea hänen ja hänen aviomiehensä liittoa, sillä uskon, että se on hänelle tärkeä. Ehkä näin oli tarkoitettu, että minun sijastani hän menee naimisiin juuri tuon miehen kanssa.

      Omasta puolestani olen luonnollisesti tietyllä tavalla surullinen, enkä (uskokaa tai älkää) vieläkään ole päässyt täysin asian yli... Mm. uusien suhteiden aloittamiskynnys on todella korkealla, koska en halua "huonompaa" kuin exäni ja toisaalta koska pelkään, että suhteeni jälleen epäonnistuu.

      Ymmärrän siis Sinua hyvin. Mielestäni kuitenkin meille rakkaita ihmisiä pitää tukea ja olla rakentamassa heidän elämäänsä... Vaikka itsellä ei aina helppoa olisikaan. Siksi neuvoni olisi, että ole mieluummin tukemassa ko. liittoa kuin hajoittamassa.

      Ehkä mekin löydämme vielä sen oikean, jos niin on tarkoitettu. Jos emme löydä, niin kyllähän sitä ilmankin pärjätään.

      • Mr_Nikke

        itselläni on hieman sama tilanne.

        Erosin edellis uutena vuonna exässäni kanssa, jota todella rakastin ja arvostan... Tai no, rakastan vieläkin.

        Johtuen elämäntilanteestani exäni ei voinut toteuttaa haaveitaan kanssani siinä aikataulussa, kun toivoi. Hän ei siis tuntenut itseään onnelliseksi suhteessamme eikä nähnyt sillä siksi tulevaisuutta. Tulimme ja tulemme kyllä erinomaisesti juttuun, meillä on samanlainen arvomaailma ja elämänkatsomus yms.

        Koska ihmistä ei kuitenkaan voi omistaa, enkä voinut tehdä exääni onnelliseksi, niin ei auttanut muu kuin päästää suhteestamme irti. Vielä saman kevään aikana, kun erosimme exäni löysi elämänsä miehen ja meni kihloihin. Nyt toukokuussa oli sitten häiden vuoro. Tänään sain ilokseni sähköpostia exältäni ja mukana oli myös heidän hääkuvansa. Olen onnellinen, että voin tällä tavoin olla mukana hänen ja hänen puolisonsa onnessa. Samalla kuitenkin mieli oli jälleen varsin haikea.

        Olen oikeasti hänen puolestaan onnellinen ja toivon, että hänellä menisi elämässään kaikki hyvin... Toivon, että hän olisi onnellinen. Haluankin osaltani tukea hänen ja hänen aviomiehensä liittoa, sillä uskon, että se on hänelle tärkeä. Ehkä näin oli tarkoitettu, että minun sijastani hän menee naimisiin juuri tuon miehen kanssa.

        Omasta puolestani olen luonnollisesti tietyllä tavalla surullinen, enkä (uskokaa tai älkää) vieläkään ole päässyt täysin asian yli... Mm. uusien suhteiden aloittamiskynnys on todella korkealla, koska en halua "huonompaa" kuin exäni ja toisaalta koska pelkään, että suhteeni jälleen epäonnistuu.

        Ymmärrän siis Sinua hyvin. Mielestäni kuitenkin meille rakkaita ihmisiä pitää tukea ja olla rakentamassa heidän elämäänsä... Vaikka itsellä ei aina helppoa olisikaan. Siksi neuvoni olisi, että ole mieluummin tukemassa ko. liittoa kuin hajoittamassa.

        Ehkä mekin löydämme vielä sen oikean, jos niin on tarkoitettu. Jos emme löydä, niin kyllähän sitä ilmankin pärjätään. Eikö vain?


      • kristiina
        Mr_Nikke kirjoitti:

        itselläni on hieman sama tilanne.

        Erosin edellis uutena vuonna exässäni kanssa, jota todella rakastin ja arvostan... Tai no, rakastan vieläkin.

        Johtuen elämäntilanteestani exäni ei voinut toteuttaa haaveitaan kanssani siinä aikataulussa, kun toivoi. Hän ei siis tuntenut itseään onnelliseksi suhteessamme eikä nähnyt sillä siksi tulevaisuutta. Tulimme ja tulemme kyllä erinomaisesti juttuun, meillä on samanlainen arvomaailma ja elämänkatsomus yms.

        Koska ihmistä ei kuitenkaan voi omistaa, enkä voinut tehdä exääni onnelliseksi, niin ei auttanut muu kuin päästää suhteestamme irti. Vielä saman kevään aikana, kun erosimme exäni löysi elämänsä miehen ja meni kihloihin. Nyt toukokuussa oli sitten häiden vuoro. Tänään sain ilokseni sähköpostia exältäni ja mukana oli myös heidän hääkuvansa. Olen onnellinen, että voin tällä tavoin olla mukana hänen ja hänen puolisonsa onnessa. Samalla kuitenkin mieli oli jälleen varsin haikea.

        Olen oikeasti hänen puolestaan onnellinen ja toivon, että hänellä menisi elämässään kaikki hyvin... Toivon, että hän olisi onnellinen. Haluankin osaltani tukea hänen ja hänen aviomiehensä liittoa, sillä uskon, että se on hänelle tärkeä. Ehkä näin oli tarkoitettu, että minun sijastani hän menee naimisiin juuri tuon miehen kanssa.

        Omasta puolestani olen luonnollisesti tietyllä tavalla surullinen, enkä (uskokaa tai älkää) vieläkään ole päässyt täysin asian yli... Mm. uusien suhteiden aloittamiskynnys on todella korkealla, koska en halua "huonompaa" kuin exäni ja toisaalta koska pelkään, että suhteeni jälleen epäonnistuu.

        Ymmärrän siis Sinua hyvin. Mielestäni kuitenkin meille rakkaita ihmisiä pitää tukea ja olla rakentamassa heidän elämäänsä... Vaikka itsellä ei aina helppoa olisikaan. Siksi neuvoni olisi, että ole mieluummin tukemassa ko. liittoa kuin hajoittamassa.

        Ehkä mekin löydämme vielä sen oikean, jos niin on tarkoitettu. Jos emme löydä, niin kyllähän sitä ilmankin pärjätään. Eikö vain?

        Osaat todellakin ajatella elämää!
        Hienoa huomata, että FIKSUN olosia miehiäkin on olemassa.
        Ei ainoastaan katkeroituneita mamman poikia.
        Kaikkea HYVÄÄ sulle, löydät vielä sen oikean tuolla asenteella.
        Toivottavasti törmäämme mailmalla!
        Krisse


      • _*ambrosia*_
        Mr_Nikke kirjoitti:

        itselläni on hieman sama tilanne.

        Erosin edellis uutena vuonna exässäni kanssa, jota todella rakastin ja arvostan... Tai no, rakastan vieläkin.

        Johtuen elämäntilanteestani exäni ei voinut toteuttaa haaveitaan kanssani siinä aikataulussa, kun toivoi. Hän ei siis tuntenut itseään onnelliseksi suhteessamme eikä nähnyt sillä siksi tulevaisuutta. Tulimme ja tulemme kyllä erinomaisesti juttuun, meillä on samanlainen arvomaailma ja elämänkatsomus yms.

        Koska ihmistä ei kuitenkaan voi omistaa, enkä voinut tehdä exääni onnelliseksi, niin ei auttanut muu kuin päästää suhteestamme irti. Vielä saman kevään aikana, kun erosimme exäni löysi elämänsä miehen ja meni kihloihin. Nyt toukokuussa oli sitten häiden vuoro. Tänään sain ilokseni sähköpostia exältäni ja mukana oli myös heidän hääkuvansa. Olen onnellinen, että voin tällä tavoin olla mukana hänen ja hänen puolisonsa onnessa. Samalla kuitenkin mieli oli jälleen varsin haikea.

        Olen oikeasti hänen puolestaan onnellinen ja toivon, että hänellä menisi elämässään kaikki hyvin... Toivon, että hän olisi onnellinen. Haluankin osaltani tukea hänen ja hänen aviomiehensä liittoa, sillä uskon, että se on hänelle tärkeä. Ehkä näin oli tarkoitettu, että minun sijastani hän menee naimisiin juuri tuon miehen kanssa.

        Omasta puolestani olen luonnollisesti tietyllä tavalla surullinen, enkä (uskokaa tai älkää) vieläkään ole päässyt täysin asian yli... Mm. uusien suhteiden aloittamiskynnys on todella korkealla, koska en halua "huonompaa" kuin exäni ja toisaalta koska pelkään, että suhteeni jälleen epäonnistuu.

        Ymmärrän siis Sinua hyvin. Mielestäni kuitenkin meille rakkaita ihmisiä pitää tukea ja olla rakentamassa heidän elämäänsä... Vaikka itsellä ei aina helppoa olisikaan. Siksi neuvoni olisi, että ole mieluummin tukemassa ko. liittoa kuin hajoittamassa.

        Ehkä mekin löydämme vielä sen oikean, jos niin on tarkoitettu. Jos emme löydä, niin kyllähän sitä ilmankin pärjätään. Eikö vain?

        Sinulla on kaksi vaihto ehtoa...
        Olin itse samassa tilanteessa n.4 1/2 vuotta sitten mutta exäni ei koskaan minulle sitä sanonut että hänellä oli tunteita minua kohtaan... Hän kävi monesti ajatuksissani.. sydämmessäni ja sinne jäi.. Luulin ettei hän tuntenut enää minua kohtaan kiinnostusta.. häiden lähestyessä meistä tuli hyvinkin läheisiä.. oletin että hän halusi olla tukenani tärkeän päätöksen edessä ystävänä.. Itse en koskaan uskaltanut kysyä häneltä olisiko tällä vielä tunteita.. Niinpä minä lopulta menin naimisiin nykyisen mieheni kanssa.. 1/2 vuotta sitten exäni tunnusti tunteensa... 4 vuotta liian myöhään... MInulla on 2 vuotias tyttö jota rakastan yli kaiken.. Niinpä tyydyn nykyiseen elämän tilanteeseeni vaikka sydän sanoo muuta olen aina rakastanut exääni ja tulen aina rakastamaan.. se minun elämäni "se oikea" mies meni sivu suun.. Olisin toivonut hänen kertoneen asian ennen häitä silloin me olisimme yhdessä..mutta saan syyttää myös omaa typeryyttäni... vaihtoehto 1:Ole hiljaa ja katso sivusta kun hän nai ystäväsi tai 2: Kerro hänelle tunteistasi mutta varaudu ettei hän tunne kuten minä tunsin.. Pahimmassa tapauksessa hän katoaa elämästäsi kokonaan etkä saa jakaa hänen kanssaan edes ystävyyttä.........tai....... saat exäsi mutta menetät ystäväsi...

        Oletko valmis luopumaan heistä jos asiat eivät mene niinkuin haluaisit???

        Toivottavasti sinun käy hyvin...


      • j.i
        Mr_Nikke kirjoitti:

        itselläni on hieman sama tilanne.

        Erosin edellis uutena vuonna exässäni kanssa, jota todella rakastin ja arvostan... Tai no, rakastan vieläkin.

        Johtuen elämäntilanteestani exäni ei voinut toteuttaa haaveitaan kanssani siinä aikataulussa, kun toivoi. Hän ei siis tuntenut itseään onnelliseksi suhteessamme eikä nähnyt sillä siksi tulevaisuutta. Tulimme ja tulemme kyllä erinomaisesti juttuun, meillä on samanlainen arvomaailma ja elämänkatsomus yms.

        Koska ihmistä ei kuitenkaan voi omistaa, enkä voinut tehdä exääni onnelliseksi, niin ei auttanut muu kuin päästää suhteestamme irti. Vielä saman kevään aikana, kun erosimme exäni löysi elämänsä miehen ja meni kihloihin. Nyt toukokuussa oli sitten häiden vuoro. Tänään sain ilokseni sähköpostia exältäni ja mukana oli myös heidän hääkuvansa. Olen onnellinen, että voin tällä tavoin olla mukana hänen ja hänen puolisonsa onnessa. Samalla kuitenkin mieli oli jälleen varsin haikea.

        Olen oikeasti hänen puolestaan onnellinen ja toivon, että hänellä menisi elämässään kaikki hyvin... Toivon, että hän olisi onnellinen. Haluankin osaltani tukea hänen ja hänen aviomiehensä liittoa, sillä uskon, että se on hänelle tärkeä. Ehkä näin oli tarkoitettu, että minun sijastani hän menee naimisiin juuri tuon miehen kanssa.

        Omasta puolestani olen luonnollisesti tietyllä tavalla surullinen, enkä (uskokaa tai älkää) vieläkään ole päässyt täysin asian yli... Mm. uusien suhteiden aloittamiskynnys on todella korkealla, koska en halua "huonompaa" kuin exäni ja toisaalta koska pelkään, että suhteeni jälleen epäonnistuu.

        Ymmärrän siis Sinua hyvin. Mielestäni kuitenkin meille rakkaita ihmisiä pitää tukea ja olla rakentamassa heidän elämäänsä... Vaikka itsellä ei aina helppoa olisikaan. Siksi neuvoni olisi, että ole mieluummin tukemassa ko. liittoa kuin hajoittamassa.

        Ehkä mekin löydämme vielä sen oikean, jos niin on tarkoitettu. Jos emme löydä, niin kyllähän sitä ilmankin pärjätään. Eikö vain?

        that`s the spirit my friend...vaali, älä hajoita


      • Mr_Nikke kirjoitti:

        itselläni on hieman sama tilanne.

        Erosin edellis uutena vuonna exässäni kanssa, jota todella rakastin ja arvostan... Tai no, rakastan vieläkin.

        Johtuen elämäntilanteestani exäni ei voinut toteuttaa haaveitaan kanssani siinä aikataulussa, kun toivoi. Hän ei siis tuntenut itseään onnelliseksi suhteessamme eikä nähnyt sillä siksi tulevaisuutta. Tulimme ja tulemme kyllä erinomaisesti juttuun, meillä on samanlainen arvomaailma ja elämänkatsomus yms.

        Koska ihmistä ei kuitenkaan voi omistaa, enkä voinut tehdä exääni onnelliseksi, niin ei auttanut muu kuin päästää suhteestamme irti. Vielä saman kevään aikana, kun erosimme exäni löysi elämänsä miehen ja meni kihloihin. Nyt toukokuussa oli sitten häiden vuoro. Tänään sain ilokseni sähköpostia exältäni ja mukana oli myös heidän hääkuvansa. Olen onnellinen, että voin tällä tavoin olla mukana hänen ja hänen puolisonsa onnessa. Samalla kuitenkin mieli oli jälleen varsin haikea.

        Olen oikeasti hänen puolestaan onnellinen ja toivon, että hänellä menisi elämässään kaikki hyvin... Toivon, että hän olisi onnellinen. Haluankin osaltani tukea hänen ja hänen aviomiehensä liittoa, sillä uskon, että se on hänelle tärkeä. Ehkä näin oli tarkoitettu, että minun sijastani hän menee naimisiin juuri tuon miehen kanssa.

        Omasta puolestani olen luonnollisesti tietyllä tavalla surullinen, enkä (uskokaa tai älkää) vieläkään ole päässyt täysin asian yli... Mm. uusien suhteiden aloittamiskynnys on todella korkealla, koska en halua "huonompaa" kuin exäni ja toisaalta koska pelkään, että suhteeni jälleen epäonnistuu.

        Ymmärrän siis Sinua hyvin. Mielestäni kuitenkin meille rakkaita ihmisiä pitää tukea ja olla rakentamassa heidän elämäänsä... Vaikka itsellä ei aina helppoa olisikaan. Siksi neuvoni olisi, että ole mieluummin tukemassa ko. liittoa kuin hajoittamassa.

        Ehkä mekin löydämme vielä sen oikean, jos niin on tarkoitettu. Jos emme löydä, niin kyllähän sitä ilmankin pärjätään. Eikö vain?

        Kyllähän se on niin, että jokainen on oman elämänsä ja onnensa seppä. Ja elämä on jatkuvia valintoja..! Joten, pannaan menemään..!!!


    • erika

      Kerro ex- tyttöystävällesi tunteistasi! Miksi et kertoisi? Et voi kuvitella jatkavasi vierailuja kun mies on poissa, ei se ikuisuuksiin kestä, eiköhän sulhanenkin ala epäillä jotakin. Avaa suusi, mitä sinulla on menetettävää? Vai pelkäätkö että ex- tyttöystäväsi panee välit poikki kanssasi saman tien kun kerrot tunteistasi? Jos laittaa, tuskin hän on silloin sinua tosiystävänä tai miehenä koskaan pitänytkään! Henkilökohtaisesti haluaisin ainakin tietää jos ex- poikaystävälläni olisi vielä tunteita minua kohtaan, tiedä vaikka minäkin rakastaisin vielä häntä.

      • Naisten romattista haihattelua, joka perustuu puhtaasti sairaalloiseen narsismiin, ts. naisen tarpeeseen saada kuulla edes joltain kerran päivässä, kuinka ihana ja tärkeä hän on..! Ongelmia isä-suhteessa..?!?


    • heka

      kyse on kuitenkin koko elämästä, ei tarvi sitten loppuikää katua
      kävi kuinka kävi.

      • eli tarua ihmeellisempaa

        luettuani alun itseaan toistavaa keskustelua kauhistelin ihmisten moraalittomuutta.
        ensimmaisten tarinoiden kohdalla en voinut ymmartaa kuinka joku saattaa edes ajatella moisesti.
        fantasioida menneita tuleviksi.

        'kyse on kuitenkin koko elamasta, ei tarvi sitten loppuikaa katua - kavi kuinka kavi.'

        kiitos hekan -ymmarsin.

        sita vartenhan on sanat.
        jottei turhaan tarvi tukehduttaa itseaan.

        ja kuten joku jo kai mainitsikin
        -jos menetat ystavan ja ystavan - voitko sanoa menettaneesi ystavan.
        tosi ystavat on harvassa.
        mutta ne on.
        aina.

        kerro kun viela voit.


    • morsian kerran -eronnut kerran

      Kerro tunteesi Hänelle. Sano miltä oikeasti tuntuu, Hän saattaa ja ehkä ehtiikin vielä tehdä muutoksia tulevaisuuttaan ajatellen, jos Hän on kiinnostunut sinusta samalla tavalla kun sinä Hänestaä. Sinä et menetä enää mitään, joten kerro Hänelle miltä sinusta tuntuu. Jos et sitä tee, kadut myöhemmin, ajattelet itseksesi: mitä jos olisin.....!

    • tuomas

      suhteesi ei tulisi onnistumaan hänen kanssaan uudelleen, mutta sielusi ikävöi silti häntä. Ole mies ja kunnioita ystäviäsi ja vedä käteen, silloin säilytät ystävinä molemmat,, elämä on laittii,,

    • maapette

      kerro hänelle tunteistasi, nyt, ennen hääpäivää, hän saa aikaa miettiä omia tunteitaan ja tehdä päätökset sitten.on vain yksi elämä ja yksi rakkaus

    • tai-tai

      Hei!

      On sinulla vaikea tilanne.. pohtimisen jälkeen luultavasti itse tekisin seuraavasti..

      Kertoisin kyllä morsiammelle, mutta varovasti ja odottaen etteivät tunteet kohtaisi.. Jos ei tule vastakaikua, kerrot olevasi onnellinen heidän puolestaan ja halusit olla rehellinen..
      ei se ota jos ei annakaan.

      Mutta suurin virhe tuollaisen tunnustuksen jälkeen on viettää paljon aikaa pelkästään vain morsiammen kanssa. Jos annat hänelle etäisyyttä, etkä ole koko ajan hänen lähellä, hän ymmärtää että olet tosissasi onnellinen hänen puolestaan..

      Moni mies usein ei tunnustuksen jälkeen anna vain olla..
      Jos siihen pystyt, lyön melkein vetoa, että saat pitää exäsi vielä ystävänä..

      Pitkä prosessi ja pitkään pitää miettiä liikkeitä ja sanoja mutta mielestäni tämä on ihan varteenotettava vaihtoehto..

      Toivon sinulle kaikkea hyvää elämääsi ja toivottavasti saat selvitettyä tilanteen, suuntaan tai toiseen.

    • jarno trolli

      olisi nimittäin hauska tietää miten tilanne "päättyi".

      • juuri niin

        Laskujeni mukaan hääpäivä tän viikon lauantai, muutaman päivän päästä. Kerro nyt ihmeessä kaikille, että miten sitten lopulta kävikään???
        Oletko siis tehnyt jo ratkaisun, vai vieläkö viime hetkillä meinaat polkaista fiilikset exälle??


      • Mr.X
        juuri niin kirjoitti:

        Laskujeni mukaan hääpäivä tän viikon lauantai, muutaman päivän päästä. Kerro nyt ihmeessä kaikille, että miten sitten lopulta kävikään???
        Oletko siis tehnyt jo ratkaisun, vai vieläkö viime hetkillä meinaat polkaista fiilikset exälle??

        Moi....
        Oletan että olet nainen... Se jotenkin paistoi läpi...

        Lähde treffeille mun kanssa... :D
        Ota riski...

        -X


      • näin juuri
        Mr.X kirjoitti:

        Moi....
        Oletan että olet nainen... Se jotenkin paistoi läpi...

        Lähde treffeille mun kanssa... :D
        Ota riski...

        -X

        tottakai lähden, sinä ikioma hanipuppelini... ; )


      • näin juuri kirjoitti:

        tottakai lähden, sinä ikioma hanipuppelini... ; )

        Luulet että lasken leikkiä...
        Muutakun en...

        Oikeasti...
        ONko susta ns. sokkotreffeihin?

        -m


    • Pauliina

      Itse olin ollut kolmatta vuotta ihastunut erääseen minua viisi vuotta vanhempaan mieheen, kun hän ihastui vahvasti erittäin hyvään ystävääni. Me olimme olleet siihen asti vain ystäviä, vaikka hän aavistikin omat tunteeni häntä kohtaan. Silti se teki kipeää, kun huomasin hänen olevan aivan pyörällä päästään vain vilkaistessaankin kaveriani. Mies käyttäytyi myös tökerösti, sillä hän kyseli koko ajan MINULTA neuvoja, miten suhteessa tulisi edetä, vaikka tilanne oli niin korni..!
      No, naispuolinen kaverini oli hieman neuvoton, sillä hän totta kai pelkäsi reaktiotani.. mutta päätti silti aloittaa suhteen miehen kanssa. Pian hän kuitenkin huomasi tehneensä väärän valinnan, jonka jälkeen molemmat itkivät minun olkapäätäni vasten ko.asiaa ja kuulustelivat koko ajan, mitä toinen oli puhunut toisesta. Ei mukava tilanne. Loukkaannuin itse sopassa todella pahoin.
      Ystäväni on pyytänyt anteeksi käyttäytymistään, mutta mies ei. Nykyään olemme tekemisissä hyvin harvoin, ja parempi niin. En halua enää kieriskellä sängyssä unelmoiden turhia ja odottaen anteeksipyyntöä. Vanhan ystäväni kanssa olen edelleen lämpimissä väleissä.

      Mitä siis haluan sanoa? Parempi mielestäni on, jos kykenisit viemään tilanteen loppuun asti, ts. olemaan luotettava bestman häissä ja ottaa sitten vähän etäisyyttä jos tuntuu edelleen pahalta. Tee se yhtä paljon sekä itsesi että ystäviesi takia. Ja jos ystäviesi suhdetta ei ole tarkoitettu onnistuvaksi, niin se kyllä selviää muutenkin, kuin sinun avustuksellasi. Mutta älä vaan jää odottelemaan parin eroa, vaan jatka rohkeasti eteenpäin. Kyllähän maailma on yksinäisiä, upeita persoonia pullollaan :)!

    • J. Korpela

      Ei muuta kun katsot antaako vielä ennen häitä. Pohjanmaalla ollessani häissä 70- luvulla oli tosi kiihottavaa kun sain naida morsianta takaapäin häissä. Oli niin hyvä paikka missä pystyi moiseen suoritukseen.

    • riittää

      jos sul ei naista oo nii miks vitussa meet pilaamaan toisten onnea perkeleen itsekeskeinen kusipää...sama pätee suurimpaan osaa ihmisistä jotka tällä pallolla tallaa...

      • jonttu

        Joo , älä elä menneisyydessä,jos sulla on tollasia aatoksia niin taidat luulla itestäs liikoja.Epäilen että tolla luonteelta sinun ei kannata ajatella ollenkaan naisia,koska vähän ajan päästä sun nuppis on taas eri mieltä.pysy vaan erakkona niin tulee vähemmän harmia muille.


    • Jasmine

      Minusta nyt vähän tuntuu siltä, että sulla on vain tarve saada "joku" naispuolinen lähellesi, kun et nyt itse enää seurustele. Luulet, että tunteesi ovat voimistuneet exääsi kohtaan nyt, kun olette viettäneet paljon aikaa yhdessä ja kunitse olet sinkku. Sanoithan viestissäsikin, ettei sinua haitannu, vaikka exäsi seurusteli kaverisi kanssa, koska seurustelit itsekin samaan aikaan. Elikkä siis, kehottaisin sua nyt ottamaan vähän välimatkaa kyseiseen hääpariin kokonaan ja alkaa viettämään aikaasi muiden kavereidesi seurassa, niin eiköhän ne tunteesi tuosta nyt taas laannu ajan mittaan. Eli, älä nyt lähde tuhoamaan toisten välejä varsinkaan näin kriittisellä hetkel, koska haluaisit kuitenkin vain sänkyseuraa, etkä juuri tätä kyseistä, tulavaa morsianta tositarkoituksella.

    • *naistenmies*

      mä oon sitä mieltä että naiset ei maailmasta lopu. sä voit tavata siellä häissä jonkun hyvän näkösen daamin tai jatkoille baarin. mietinyt itekkin

    • Antaa kohtalon päättää

      Mistäpä sitä tietää vaikka alunperin kaikki olikin tarkoitettu näin että kuljette palan matkaa eri tietä ja jossain vaiheessa sitten teidän tienne yhtyvät jälleen.
      Toimi hyvä mies ennenkuin on myöhäistä!

    • Rohkea rokan syö

      Vedä rohkeesti vaan, mieluiten vielä häissä.

      Sitten siirry uusien haasteiden pariin. Mulle ei ainakaan kelpaa kavereiden jämät.

      • jäitä hattuun

        Ne parit syvälliset keskustelutko ja "ystävyy" (voiko puhua ajatustesi jälkeen enää todellisesta ystävyydestä???) sut on saanut luulemaan itsestäs liikoja niin, että morsian muka peruisi kauan suunnittelemansa häät parin viikon varoitusajalla yhden herra bestmänin takia!! HUH HUH! Oletteko iältänne jotain parikymppisiä vai??? Miehet näemmä on todellakin ikuisia lapsia.


      • Rohkea rokan syö
        jäitä hattuun kirjoitti:

        Ne parit syvälliset keskustelutko ja "ystävyy" (voiko puhua ajatustesi jälkeen enää todellisesta ystävyydestä???) sut on saanut luulemaan itsestäs liikoja niin, että morsian muka peruisi kauan suunnittelemansa häät parin viikon varoitusajalla yhden herra bestmänin takia!! HUH HUH! Oletteko iältänne jotain parikymppisiä vai??? Miehet näemmä on todellakin ikuisia lapsia.

        Kukaan ei ole puhunut häiden perumisesta.

        Tosimies ei kavereiden naisiin haksahdu vakiintuneesti. Se on simppeli kirjoittamaton sääntö.

        Toinen asia vielä. Kerran bänks aina bänks.


    • Miuskiss

      Sinulla on selkeesti luopumisen pelko,tee nämä kysymykset itsellesi..
      - haluanko pitää ystäväni lähellä
      - haluanko rikkoa kauniin ystävyys suhteen
      - mitä iloa saan siitä
      - löydänkö rakkauden muualta
      - jaksanko iloita toisen onnesta

      Kun näihin olet vastannut omassa mielessäsi,niin varmasti pystyt ratkaisemaan ongelmasi.

      ajattele häitä positiivisella mielellä...sieltähän voit löytää uuden rakkauden!

    • vaimo1806

      Kirjoitit että olette läheisempiä nyt kuin koskaan. Oletko tullut ajatelleeksi että se voisi johtua ystävyydestänne? Luultavasti olet hääparin ystävänä heille rakas. Minusta sen pitäisi jäädä siihen. Melkein veikkaisin ettei morsian enää kääntäisi kelkkaa ja satuttaisi sulhastaan. Rakkaus on jännä juttu, mutta siitä selviää kyllä.

      • Kaitsu >se oikea

        Et sinä mikään epänormaali ole,Siitä vaan jyystämään.Olen itse tuon tempun tehnyt ja sillä seurauksella ,että olen nyt oman lapseni kummisetäkin aikaisemman bestmanin viran lisäksi.Tuo jos mikä on nimimerkillä Connecting people enemmän kuin Nokia. Tosin ei ollu mikään exä vaan ihan puhdas kiimainen pano tässä kyseessä.


      • keijo
        Kaitsu >se oikea kirjoitti:

        Et sinä mikään epänormaali ole,Siitä vaan jyystämään.Olen itse tuon tempun tehnyt ja sillä seurauksella ,että olen nyt oman lapseni kummisetäkin aikaisemman bestmanin viran lisäksi.Tuo jos mikä on nimimerkillä Connecting people enemmän kuin Nokia. Tosin ei ollu mikään exä vaan ihan puhdas kiimainen pano tässä kyseessä.

        Ajoa varten ne autotkin on tehty ja tää tiedoksi teille SAATANAN PIHTARIT ja muut RUNKUT!
        Kyrpää sille joka sitä kinuaa perkele kerran täällä vaan ollaan!NII SAATANA!!!


      • Vaimo ja äiti ja ...
        Kaitsu >se oikea kirjoitti:

        Et sinä mikään epänormaali ole,Siitä vaan jyystämään.Olen itse tuon tempun tehnyt ja sillä seurauksella ,että olen nyt oman lapseni kummisetäkin aikaisemman bestmanin viran lisäksi.Tuo jos mikä on nimimerkillä Connecting people enemmän kuin Nokia. Tosin ei ollu mikään exä vaan ihan puhdas kiimainen pano tässä kyseessä.

        Olen ollut naimisissa jo aika kauan (n.10v.)ja olen kahden lapsen äiti...Olen ollut aika hulivili nuoruudessani,mutta äitiys rauhoitti vähäksi aikaa,kunnes... Häissäni minut ryöstettiin eli perinteinen morsiamen ryöstö,joka nyt toteutui "muutaman" vuoden viiveellä uudestaan,tämä sama ryöstäjä(mieheni ystävä) tuli ja vei...mutta vain yhdeksi illaksi.Seurauksena henkinen ja moraalinen krapula,mutta myös ihania,kaiholla muisteltavia hetkiä...This is MY LIFE; so what? Ota ilo irti elämästä,mutta valmistaudu,että pää kestää!


      • summeri
        Kaitsu >se oikea kirjoitti:

        Et sinä mikään epänormaali ole,Siitä vaan jyystämään.Olen itse tuon tempun tehnyt ja sillä seurauksella ,että olen nyt oman lapseni kummisetäkin aikaisemman bestmanin viran lisäksi.Tuo jos mikä on nimimerkillä Connecting people enemmän kuin Nokia. Tosin ei ollu mikään exä vaan ihan puhdas kiimainen pano tässä kyseessä.

        ..kaikkee sitä kuuleekin! Ettäs kehtaatte!


      • sis
        Vaimo ja äiti ja ... kirjoitti:

        Olen ollut naimisissa jo aika kauan (n.10v.)ja olen kahden lapsen äiti...Olen ollut aika hulivili nuoruudessani,mutta äitiys rauhoitti vähäksi aikaa,kunnes... Häissäni minut ryöstettiin eli perinteinen morsiamen ryöstö,joka nyt toteutui "muutaman" vuoden viiveellä uudestaan,tämä sama ryöstäjä(mieheni ystävä) tuli ja vei...mutta vain yhdeksi illaksi.Seurauksena henkinen ja moraalinen krapula,mutta myös ihania,kaiholla muisteltavia hetkiä...This is MY LIFE; so what? Ota ilo irti elämästä,mutta valmistaudu,että pää kestää!

        kunhan vaan oma pää kestää - kerran vaan eletään, se pitäis muistaa...


    • SULHANEN!!

      Ja et voinut minulle kertoa tätä suoraan vaan menit repostelemaan nettipalstalle!!!!

      Ja vielä muka kaveri.

      • sini

        kaverihan se siis ei enää ole, petti sut pahan kerran, meinaatko pitää bestmanina? älä ihmeessä, kaikkihan sulle nauraa - tee nyt miehen työ, vaihda bestis tai jätä koko kemut väliin! MIETI HYVÄ MIES, ENNENKUN ON MYÖHÄSTÄ!


    • käänny hiljaa pois

      Aivan imhimillisiä tuntemuksiahan nuo ovat, mutta voihan tunteitaan jossain määrin pyrkiä ohjaamaankin.Ja pyrkiä tietoiseksi niistä motiiveista jotka ovat päällimmäsenä.
      Maailmassa riittää mielestäni valloitettavaa jokaiselle enemmän kuin tarpeeksi, joten olisiko etäisyyden ottaminen ko. hääpariin suotavaa.Ja suuntautumisesta muihin asioihin ja ihmisiin.Miten alunperinkään jäit katsomaan tuollaista "näytöstä" kun hyvä ystäväsi ja exäsi suuntautuivat toisiinsa?Mielestäni miehiseen maailmaan kuuluvat tietyt säännöt, esim.:toisten exiin ei kosketa.Ainakin omassa kaveri/ystäväpiirissäni näin on.Joten ei liene syytä aiheuttaa "tuplavahinkoa", vaan ennemmin "kävellä pois tilanteesta".Löydät varmasti parempaa seuraa,aika parantaa, lieventää tuntemuksia ja petaa paikkaa jollekin uudelle.Joskus ajan pitää vaan antaa kulua.
      Äläkä missään nimessä tunnusta mitään tunteitasi kummallekaan yhdessä tai erikseen, mielestäni sellainen on aiheuttaa vain närää.Tunnustukset joutavat sinne mistä ovat lähtöisinkin, eli rippituoliin.
      Toivon sinuule mielekästä jatkoa, älä tuhlaa energiaasi tuollaisten asioiden pyörittämiseen.

    • kesä 83

      jos todella rakastat sitä naista - tee jotain! Herää!
      Mä olen ollut liitossa 20 vuotta, mutta ensirakkaus (se joka oli kai sittenkin se tosi..)
      kaivelee yhä!
      Jos tunteenne vielä ovat samanlaiset (kuten kai minun tapauksessakin) niin tee jotain, ennenkuin on myöhästä! Ota se nainen omaksesi!

      Ja tämä on nyt naisnäkökulma!

      • ...

        Jos tällä exällä todella olisi jotain romanttisia tunteita tms, niin ehkäpä hän olisi omaksi parhaakseen viestittänyt niistä..
        Mutta jos täydellä teholla suunnittelee häitä, niin ehkäpä hän ei juurikaan menneitä ajattele.

        Älä hyvä mies ala leikkimään tulella.. Lopulta saattaa käydä niin, että menetät molemmat!

        Tai mikäli päätät avata sanaisen arkkusi, niin toivon, että ex tekee fiksun päätöksen.. Mikä se sitten ikinä onkaan.


    • Haluan hänet takaisin

      Kiitos paljon kaikista vinkeistä, aion soveltaa muutamaa, mutta teille en kerro, mitä niistä.

      Suuret kiitokset kaikille vastaajille!

      • tietää

        loppuratkaisun!!


      • Väliaikatietoja!
        tietää kirjoitti:

        loppuratkaisun!!

        :-)


    • onnellisuus on vale

      kyllä se siitä kun vonkaat tarpeeksi.

    • Woman_86

      Mä en hyväksyisi tollaista ja mä en haluaisi jos mä olsin morsian ja mun ex:sä olisi minun ja minun tulevan aviomiehen kaveri niin ei siinä mitään jos se pysyy kaverina mutta ei sitä kannata mennä ihan vällyjen alle.. Mä toivon että sä ymmärtäisit kun jos sulhanen kuulsi siitä niin se ei hyväksyis enää sinua ja eroaisi sinunsta omasta parhaasta ystävästään.

      • Panis Jos.

        joku antais,pane vaan kaikkia mikä liikkuu!


      • Aikuinen
        Panis Jos. kirjoitti:

        joku antais,pane vaan kaikkia mikä liikkuu!

        ..sulla noin huonosti.


    • Järnsvan

      Tunteet pettäväisiä joskus äläkä alenna itseäs tommoseen tilanteeseen. Lähe kokonaan muualle vaikka mutta älä elä valheessa. Tiedän mistä puhun. ok.

    • OIKEA BESTMAN

      Älykäs ja kunnon mies ei tollasia paskajuttuja päästä päähänsä sinä olet vielä kakara ja henkisesti keskenkasvuinen ! Opettele olemaan ! ja ajattele kuin mies ! Saantanan pelle !

      • Sinkku

        Jämäkkää puhetta! Juuri noin ajattelen minäkin!
        Pellet ei kiinnosta.


    • kesä83

      Miten jutussa nyt sitten kävikään? tällä on varmsti monia, jotka haluaa tietää ratkaisun???

    • summeri

      ei voi olla morsiamellakaan kaikki kupit ihan kaapissa kohallaan, kun antaa tulevan miehensä ottaa bestmaniksi oman exän! Hoh, hoijaa siis. En ite ainakaan noin ois tehny - kuulostaa ihan kaunareiden touhulta...

      • Keijo

        Älkääs nyt kuulkaas tulko virkavaltaa virka-asiooden hoidoos neuvomahan!
        Peli käyntiin ja tulta munille!
        Ja edelleenkin autotkin on ajoa varten tehty!!!


    • höpö höpö

      sano X.lesi heti tehköön se omat ratkaisunsa ennenkuin on myöhäistä.ei sitten kun hääkellot soi sen jälkeen häivyt niiden elämästä jos se kiusaa sinua ja bestmaniksi ei kannata mennä kiusaamaan itseään käyt juttelemassa asiat selväksi.

    • Ilonpilaaja?

      Turhaan taidatte odottaa loppuratkaisua. Ex-sulhasen teksti on selvästi naisen kirjoittama. Muutaman viikon päästä saamme lukea jostain iltapäivä- tai naistenlehdestä "ohjeet" siitä, miten ko. tilanteessa voi toimia. Tai ensi kesänä viimeistään kesähääkauden kynnyksellä. Tästä voisin lyödä melkein vetoa.

      • mieltä!

        Vähäsen haiskahtaa, totta!


    • hpo

      vain tahdoton puupää osallistuu tuossa roolissa.

    • Ridge&Brooke

      Helou!
      Theillähän on taalla Somessa vahan samanlaistha kuin meila Hollywoodissa... You know...

      • summeri

        on varsinainen bullshit kommentti..

        mutta hei EX sulhanen, kerro jo miten on käynyt?? Vai onko sulta katkastu nettiyhteydetkin?


    • Ex-sulhanen

      Kaverini häistä on nyt jo kulunut aikaa kuukauden päivät.

      Häät sujuivat hyvin. Sain hillittyä itseni, enkä kertonut tunteistani tälle morsmaikulle. Heti häiden jälkeen pariskunta lähti häämatkalle ja ovat senkin jälkeen viettäneet aikaaa enimmäkseen kahdestaan, joten monesti en heitä ole häiden jälkeen nähnytkään.

      Omatkin tunteeni ovat vähän selkiintyneet, kun en ole ollut enää niin tiiviisti tekemisissä hääparin/morsiamen kanssa. Ehkä todellakin vain haikailin menneitä aikoja tai kadehdin ystävääni, joka avioitui naisen kanssa, jonka minäkin olisin kenties voinut saada itselleni...

      Itselläni on ollut tässä välissä (ennen ja jälkeen häiden) muutamia ei-niin-vakavia suhteita, mutta Sitä Oikeaa ei tunnu löytyvän.

      Olen ylpeä itsestäni, kun en mennyt oilaamaan tämän hääparin elämää ja onnea. Toivon heille kaikkea hyvää. Toivottavasti onni kohtaisi vielä minuakin...

      • Lö-bo-tomia

        and fast...


    • Nimetön

      elämä heittää volttia. meillä 40 kin. vaikia sanoa jos ihastunut kamun aviopuolisoon.nää o tabuja kyllä mut aina tapahtunut en vain särje kenenkään liittoa .en ikinä meille riittää kun joskus nähdään meni vuosi 2 tai 3 kin,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe