Me neljä ja kesäinen ilta

Elrend

Olin kävelemässä kaverini Pasin luokse saunomaan. Lämmin kesäpäivä kääntyi pikkuhiljaa iltaan kun saavuin Pasin ja tämän vaimon, Siljan omakotitalon pihaan. Olin jo painamassa ovikelloa, kun kuulin talon takaa ääniä ja lähdin kiertämään ulkokautta äänien suuntaan. Siellähän sitä jo istuskeltiin oluiden ääressä. Yllätyin, kun Pasin ja Siljan seurassa oli toinenkin nainen, jota en tuntenut. Esittelyjen jälkeen selvisi, että hänen nimi oli Sari ja hän oli Siljan työkaveri, jonka Silja oli kutsunut kaunista iltaa viettämään. Tähän ei minulla ollut vastaan sanomista, sillä Sari oli suloisimman näköinen nainen, jonka olin aikoihin nähnyt. Lyhyet tummat hiukset, vihreät silmät ja nätti hymy. Sari oli lyhyt ja hänen vartalonsa oli suht hoikka, mutta kurvikas. Päällään hänellä oli kietaisuhame ja kireä t-paita.

Kun naiset lähtivät käymään sisällä laittaakseen musiikkia soimaan, vertailin heitä keskenään. Silja oli miltei vastakohta Sarille, sillä hänellä oli vaalean ruskeat, pitkät hiukset ja hän oli miltei päätä pidempi Saria. Takaapäin katsellessani poispäin käveleviä naisia totesin kuitenkin, että molemmilla oli upea lantio ja pyöreä peppu, joka tuli hyvin esiin Sarin hameessa, kuten myös Siljan farkkushortseissa.

Aikamme saimme jutella Pasin kanssa kahdestaan, kunnes naiset keskeyttivät juttutuokiomme. Molemmat tulivat ulos pyyhkeet ympärillään ilmoittaakseen, että ovat menossa saunaan. Oletimme Pasin kanssa, että naiset käyvät ensin ja me miehet heidän jälkeensä, mutta kun jo kertaalleen sisälle asti kerennyt Silja huikkasi oven raosta, että "tuutteko te?" katsoimme kysyvästi toisiimme ja nousimme sitten melko rivakasti ylös tuoleiltamme.

Menimme saunakamariin, jossa Sarin ja Siljan vaatteet olivat ja mytyssä penkillä. Panin merkille Sarin hameen päällä lepäävät siniset pitsiset rintaliivit ja samaa sarjaa olevat stringit. Mietin siinä riisuessani, että onneksi ei ole alkanut seisomaan, vaikka totta puhuen sekään ei olisi ollut mitenkään iso ihme, sellaisen vaikutuksen ajatus tytöistä saunan lauteilla sai aikaan. Menin ensimmäisenä suihkuun ja kun olin luovuttamassa vuoroa Pasille, soi puhelin johon Pasi kiirehti vastaamaan. Ajattelin että saanpahan hetken vilkuilla Pasin vaimoa saunassa, ilman että Pasi saa tietää.

Avasin oven ja astuin saunaan. Lauteet oli rakennettu niin, että ne olivat ovesta katsoen molemmilla puolilla saunaa ja kiuas oli oven vastapäisellä seinällä. Sari ja Silja istuivat vasemmalla puolella ja niinpä minä nousin oikealle puolelle, heitä vastapäätä.

Kun pääsin istumaan uskalsin ensimmäisen kerran vilkaista naisia... ja näky sai sydämeni ottamaan ylimääräisen hypyn. Kumpikaan ei yrittänytkään peitellä ylävartalojaan, vaan molemmat nojasivat seinään takanaan, kädet sivuillaan. Sarilla oli jalat sentään ristissä, mutta Silja piti jalkojaan vain yhdessä ja huomasin, että hän oli jättänyt pienen viirun kuin oppaaksi jalkojensa väliin.

Juttelimme niitä näitä, mutta aina välillä vilkaisin heidän rintojaan, jotka saivat veren pakkautumaan väärään paikkaan kehossani. Molemmilla oli noin miehen arvion mukaan B-kupin rinnat, Siljalla ehkä hieman isommat, mutta Sarin nöpöttävät nännit saivat kuitenkin isomman huomioni. Hetken päästä Sari nousi ylös lähteäkseen suihkuun ja huomasin hänen ajaneen alapäänsä täysin karvattomaksi. Vilkaisin vielä Sarin paljaita pakaroita, hänen poistuessaan saunasta, kun Silja alkoi ihmetellä mihin Pasi oli jäänyt. Mietimme että olisiko joku soittanut Pasin työpaikalta, mutta koko ajan ajatukseni karkailivat Sarin pakaroihin ja edessä istuvan Siljan rintoihin. Sitten se tapahtui… pikkuhiljaa alkoi jalkovälissäni kovettumaan. Ehkä se viimeinen vilkaisu Siljan kiinteisiin tisseihin oli liikaa. Koitin ristiä jalkojani, mutta ei se mitään pelastanut. Kaluni alkoi kovettumaan juhlakuntoonsa siinä kaverin vaimon silmien alla. ”Ohoh! Mitäs siellä tapahtuu?” Silja sanoi ilkikurisesti huomatessaan tilani. ”Syyttäkää vaan itseänne” totesin naurahtaen viitaten saunakutsuun, jonka naiset olivat antaneet. ”Kyllähän sen ymmärtää” sanoi Silja, joka vilkuili yhä useammin jalkojeni väliin, enkä viitsinyt enää edes peitellä seisokkiani. Hetken päästä Silja lähti myös suihkuun ja jäin yksin istumaan saunaan. Teki mieli ottaa tukeva ote varresta ja vetää muutama veto, mutta ajattelin että parempi antaa veitikan laskeutua.

Tilanne ei helpottunut, sillä miltei heti perään Sari astui sisään. Suihkussa käynnin jälkeen hänen vartalollaan valui vesinoroja, jotka saivat hänet näyttämään valtavan seksikkäältä. Koitin kysyä huolettomasti että kuuluiko Pasista mitään, johon Sari vastasi että Silja lähti tätä juuri etsimään. Onneksi veitikkani oli kerinnyt hieman laskeutumaan, joten sain sen piiloon jalkojeni väliin. Yllätys oli kuitenkin suuri, kun Sari sanoi ”noh, missäs se sun väline on? Mä kun kuulin, että se olisi täällä esittelyssä.” Silja oli siis sanonut Sarille! Koitin alkaa selittämään jotain, kun Sari keskeytti minut ”vai eikö se innostu musta? Siljako vain kelpaa?” Sari sanoi kiusoitellen. ”Sun takiahan se alkoi alunperinkin seisomaan” sanoin ja avasin reiteni, joiden välistä ponnahti esiin puolijäykkä kaluni. Sarin silmät kirkastuivat, samalla kun ne liimautuivat jäykistyvään kaluuni.

Samaan aikaan suihkuhuoneesta kuului Siljan ja Pasin ääniä. He olivat äänistä päätellen suihkussa. Me sen sijaan istuimme saunassa vastakkain ja katselimme toisiamme. Tässä vaiheessa kullini sojotti jo kivikovana ja Sari tuijotti sitä häpeilemättä. ”Runkkaa sitä vähän” Sari sanoi. Otin tukevan otteen varresta ja aloin liikuttelemaan esinahkaa edes takaisin. Sari seurasi huulet raollaan työskentelyäni ja hänen hengityksensä alkoi käymään raskaammaksi. Huomasin, että suihkun puolelta kuului hiljaista huokailua ja ajattelin, että siellä Pasi saa suuhoitoa vaimoltaan. Sekin kiihotti minua, sillä ajattelin että Silja oli kiihottunut minun vuokseni.

Sanoin Sarille, että mitäköhän siellä suihkun puolella puuhaillaan. Sari hymyili ja sanoi että katsotaan. Hän avasi oven ja todellakin: Pasi seisoi kalu tanassa ja Silja oli kyykyssä tämän edessä imien ahnaasti miehensä seivästä. Katsoimme heidän touhujaan hetken, kunnes Silja keskeytti puuhansa ja sanoi Sarille ”noh, annas nyt meidän vieraallekin vähän namia.” Sari loi minuun veikeän katseen ja tuli polvilleen jalkojeni väliin. Hän tarrasi kaluuni ja tarkasteli sitä hetken, kunnes alkoi hellästi nuolemaan terskan kärkeä. Katselin samalla miten Silja kävi suihkuhuoneen puolella nojaamaan käsillään penkkiin ja tarjosi takapuoltaan Pasille, joka alkoi innolla asettelemaan vaimonsa syljestä kiiltelevää melaa jalkojen väliin. Sari alkoi runkata kaluani samalla kun Pasi seivästi edessään ulisevan Siljan yhdellä voimakkaalla työnnöllä. Sitten Sari upotti kullini syvälle suuhunsa ja luulin räjähtäväni siihen paikkaan. Kun hän vielä taitavasti vei toisen etusormensa hivelemään välilihaani jouduin keskeyttämään Sarin puuhat, ennen kuin ampuisin lastini ennen aikojaan. Nousin ja vein Sarin suihkuhuoneen puolelle, missä äänistä päätellen Silja oli saamaisillaan voimakkaan orgasmin. Asetin Sarin selälleen toiselle penkille ja syöksyin kulli ojossa Sarin jalkojen väliin. Pitkä ujellus tahditti ensimmäistä työntöäni. Aloin naida tuota ihanan pehmeää aukkoa rajuilla työnnöillä, samalla kun vieressämme Pasi laukesi mylvien Siljan kasvoille. Miehensä spermalla kuorrutettu Silja tuli viereemme ja hyväili vikisevän Sarin rintoja ja klitorista samalla kun tämä laukesi sykkien kaluni ympärillä. Ollessani viimeinen, joka ei ollut vielä lauennut, vedin kaluni ulos Sarista ja aloin runkkaamaan aikeenani laueta Sarin vatsalle. Silja keskeytti puuhani ja kysyi Pasilta saisiko hän runkata lastini Sarin päälle. Pasi vastasi myöntävästi ja Silja tarrasi kaluuni. Niin parhaan kaverini vaimo päästi paineeni Sarin vatsalle ja rinnoille.

Hetken huilasimme ja totesimme äänin 4-0, että tätä kaikki olivat kaivanneet… ja että joskus uusitaan tämä saunareissu.

2

21337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mani

      Hyvä hyvä, kiitos. :)

      Ihanaa lukea hyvin kirjoitettua tekstiä, jossa kieli- tai kirjoitusvirheet eivät häiritse nautintoa...

    • KPK

      Yhdyn edelliseen puhujaan.

      Todella mukava lukea tekstiä joka näyttää aikuisen kirjoittamalta, eikä vilise kirjoitus virheitä. Vielä kun aihekin oli noin hyvä ja kiihoittava, ei voi kuin kehua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe