P10, valo-ongelmia

muuten P10 toimii toistaise...

Mitä kannattaa tehdä seuraaville valovioille Primerassa P10, v. 1994 lopusta (Fantasy 1.6L)?

1) Kun valokatkaisin viiksessä on asennossa OFF, oikea ajovalo on pimeänä mutta vasen toimii. Kun kytkin on asennossa ON, molemmat valot toimivat ok.
( Nissanin Merkkihuollon arvio tapausta tutkimatta korjauskustannuksista oli auton arvoon nähden huomattavan suuri. Sanoivat, että vaatisi kai vaihdettavaksi kalliin releen. Saakohan moista nippeliä mistään järkevään hintaan? Katsastukseen kyllä kelpaisi se, että molemmat valot käytäytyisivät kytkimen OFF-asennossa samalla tavalla keskenään.)

2) Ovien aukiolon varoitusvalon kytkin kuljettajan ovessa tuntuu toimivan väärin päin. Kun kyseinen ovi on auki ja muut ovet kiinni, niin varoitusvalo ei pala. Kun kuljettajan oven laittaa kiinni, varoitusvalo syttyy.

4

702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Puhdistas vilkkuviiksen kontakti pinnat. Vois auttaa, ainakin itsellä auttoi.

    • kytkytkyt

      Wanhaa wanhaa mutta alko omassa p11:ssäkin ovi auki-valo palaan mittaristossa kun yksi päivä lämäsin oven kiinni. Oven kytkin kuitenkin tuntui toimivan mutta valo vaan hetken kävi pimeenä kun oven laittoi kiinni ja syttyi taas. Huomasin senkin että jos kytkimen pollukkaa veti ulospäin niin valo sammui, outoa.

      Mutta sitten älysin katsoa toisen puolen kytkintä ja katsos, siinähän on joku kumitötsä päällä suojana jota ei kuskin puolella ollut. Joten olisko pirulainen tarttunut oveen kiinni ja sitten revennyt ja tipahtanu sinne johonkin missä vika nyt saikaan alkunsa. Äkkiäkös tuohon nyt jonkun välipalan liimaa johonkin niin että valo sammuu, mutta aloin miettimään että kosteushan sinne nyt pääsee kun ei ole "kortsua" päällä, haitanneeko tuo? Kytkinhän on kuitenkin oven tiivisteen sisäpuolella.

    • Näinköhän on

      Päivävaio rele on kuskinpuolen sivuseinässä lattianrajassa.Ota se iso harmaa laatikko irti,avaa se ja juota irroonnut tinaus uudelleen.

    • Mummon potkukelkka

      Päivävalo boxi tuntuu olevan todellinen ongelma. Koko haitta johtuu piirilevyn huonoista juotoksista. Austraaliasta :9 sain ohjeen miten sen voi ohittaa ja valot toimii manuaalisesti. Toimii ainakin X-trail T-30 ver 2. Miten sitten valokytkin kestää jatkuvaa remppaamista ?
      Juotokset on helppo korjata jos vertaa boxin hintaan. Oman avasin vaikka ei oireillutkaan. Juotokset oli kun juhannusaattoiltana tehtyjä !!!

      kytkytkyt:imen ovikytkin ongelma ei ole varsinainen vika vaan haitta. Jos siintä vielä puuttuu se talitiaisen kortonki niin vaihtoon. Tarvikeliikkeistä löytyy eikä maksa paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe