Pääsiäisruokaa yhdelle

Anonyymi-ap

Varattu 1 kg naudan sisäpaistia ja 650 g porsaan sisäpaistia miten ettei onnistu pilaamaan, on monta tapaa valmistaa sitä tässä aprikoin.

30

239

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uuniin vaan suolaa ensin!

      • Anonyymi

        Kova työ sulatella tuota annosta.


    • Anonyymi

      Paisti on peestä. Parasta possua on kassler. Siitä tulee aina mureaa.
      Paistit on sitkeää purukumia.

      • Anonyymi

        Valmiiksi mureat hunajabroilerinpalat maistuu.


      • Anonyymi

        Sianliha on aina mureaa. Asian tietää vähän tyhmempikin.


      • Anonyymi

        Sulla ei taida olla varaa naudanpaisteihin?


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla ei taida olla varaa naudanpaisteihin?

        On varaa, mut ei ole terveellistä syödä punaista lihaa usein.


    • Anonyymi

      Mulla ei ole kuin tavallista ruokaa.

      • Anonyymi
        UUSI

        Tavallistahan se on kaikilla.


    • Anonyymi

      Pieni.

      Uuniin ehkä turhan snadi lihanpala. Onnistuu toki varmasti sielläkin, mutta aika hyvä mahdollisuus paistaa se liika kuivaksi.

      Tee pihvejä ja paista pannulla. Mausteet ja kunnon paisto.

      Vois muuten tehdä loistavan karjalanpaistin. Rasvaa ei häävisi ole, laita voita. Mutta sen kans voi tehdä uunissa ja varmasti toimii.

      Jos teet lihat uunissa, mieti foliota, ettei ois kuivaa..

      =DW=

    • Anonyymi

      Ostin jo ennen pääsiäistä tarjouksesta pakastetun parin kilon lammaspaistin. Rokotusneulalla ruuttaan suolavettä pari ampullia lihaan, se on vähän ja vähänlaisesti kokonaisista pippureista (puna, viher, musta ja maustepippurit) myllyllä raastettua tuoretta seosta, koska tykkään eniten juuri lihan mausta. Sipuli nyt unohtui kokonaan, muuten syön runsaasti. Paistoin pari tuntia. Äsken ruisleivän päälle leikkasin kaksi mojovaa viipaletta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        En käytä, tomaatipyreetä (lisäaineita) ja lihalientä (mihin sitä tarvitaan, syö lihaa niin että maistuu lihalta). Juurekset kaikki ok., syön raasteena.
        Mutta jos joku toinen värkkää tuollaisen paistoksen niin tietenkin syön, varmaan hyvän makuinen. Kun itse laitan, yksinkertaistan. Paistista osa on jääkapissa seuraavia päiviä varten, osan leikkelin viipaleiksi ja pakastin, sieltä sitten kerta-annoksina pari siivua kerralla niin kauan kuin kestää ja eikun uusia tarjouksia taas myöhemmin hyödyntämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En käytä, tomaatipyreetä (lisäaineita) ja lihalientä (mihin sitä tarvitaan, syö lihaa niin että maistuu lihalta). Juurekset kaikki ok., syön raasteena.
        Mutta jos joku toinen värkkää tuollaisen paistoksen niin tietenkin syön, varmaan hyvän makuinen. Kun itse laitan, yksinkertaistan. Paistista osa on jääkapissa seuraavia päiviä varten, osan leikkelin viipaleiksi ja pakastin, sieltä sitten kerta-annoksina pari siivua kerralla niin kauan kuin kestää ja eikun uusia tarjouksia taas myöhemmin hyödyntämään.

        Suola?

        Tomaattipyreessä nimenomaan ei ole lisäaineita. Suola ja joissain jotain säilöntäainetta. Käytännössä tiivistettyä tömaattia.

        Lihaliemistä sen verran. Valmisliemet paljon käyevämpiä, verraten siihen, että alkaisi keittelemään tuntitolkulla ite lihaa. Lihaliemissä on kyllä useesti lisäaineita. Lisäaineet muuten ihan normaaleja ruoka-aineita, ne vaan ilmoitettu koodeina. Lihaliemien yleisin lisäaine on suola

        =DW=


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Suola?

        Tomaattipyreessä nimenomaan ei ole lisäaineita. Suola ja joissain jotain säilöntäainetta. Käytännössä tiivistettyä tömaattia.

        Lihaliemistä sen verran. Valmisliemet paljon käyevämpiä, verraten siihen, että alkaisi keittelemään tuntitolkulla ite lihaa. Lihaliemissä on kyllä useesti lisäaineita. Lisäaineet muuten ihan normaaleja ruoka-aineita, ne vaan ilmoitettu koodeina. Lihaliemien yleisin lisäaine on suola

        =DW=

        Olet asiantuntija, osaava.


    • Anonyymi

      "Yhdelle" ! Tuosta lihakilomäärästä riittäisi aika monelle syöjälle. Noin 200 g / hnkl aterialle lasketaan määräksi. Mutta nykyäänhän ei kuitenkaan syödä lihaa samoissa määrin kuin ennen vanhaan.

      • Anonyymi

        Ehkä se ei syökään kerralla kaikkea, vaan jakaa 4:lle pääsiäispvälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä se ei syökään kerralla kaikkea, vaan jakaa 4:lle pääsiäispvälle.

        Kahden kilon tuoreesta lihapalasta tulee 1,5 kg paistettua lihaa. 0,5 lihanesteestä teen yhden keiton, muuten en keittoja syö. Lihaa tulee n. 10:lle aterialle. mikä tarkoittaa että keitän tai raastan erilaisia kasviksia läjän, mätkäsen pakkasesta pakkamani kerta-annoksen n. 150 gr sekaan keitettyihin ja saman sulatettuna raasteen kylkeen ja popsin pois. Maku ei ole kovin tärkeä, hyvät aineet ja nälän lähtö ovat. Enpä juuri ruoan kanssa hifistele, on niin paljon mielenkiintoisempia asioita kuin syöminen.
        Mutta jos joku toinen rustaa (miesystävä tai vävy) gurmee-aterian, popsin ilolla ja kiitän enkä lisäaineita mieti. Sama harvoin ravintolassa. Olen ihan kaikkiruokainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahden kilon tuoreesta lihapalasta tulee 1,5 kg paistettua lihaa. 0,5 lihanesteestä teen yhden keiton, muuten en keittoja syö. Lihaa tulee n. 10:lle aterialle. mikä tarkoittaa että keitän tai raastan erilaisia kasviksia läjän, mätkäsen pakkasesta pakkamani kerta-annoksen n. 150 gr sekaan keitettyihin ja saman sulatettuna raasteen kylkeen ja popsin pois. Maku ei ole kovin tärkeä, hyvät aineet ja nälän lähtö ovat. Enpä juuri ruoan kanssa hifistele, on niin paljon mielenkiintoisempia asioita kuin syöminen.
        Mutta jos joku toinen rustaa (miesystävä tai vävy) gurmee-aterian, popsin ilolla ja kiitän enkä lisäaineita mieti. Sama harvoin ravintolassa. Olen ihan kaikkiruokainen.

        Hifistelen mikrossa aika usein syömiset, ja uunissa wingsejä tänään laitan, 25min. 220 asteessa, alkupaloiksi tietty vihanneksia. Kyllä hyvältä maistuva ruoka on nautinto, ei joka päivä voi syödä lihaperunasoselaatikkoa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahden kilon tuoreesta lihapalasta tulee 1,5 kg paistettua lihaa. 0,5 lihanesteestä teen yhden keiton, muuten en keittoja syö. Lihaa tulee n. 10:lle aterialle. mikä tarkoittaa että keitän tai raastan erilaisia kasviksia läjän, mätkäsen pakkasesta pakkamani kerta-annoksen n. 150 gr sekaan keitettyihin ja saman sulatettuna raasteen kylkeen ja popsin pois. Maku ei ole kovin tärkeä, hyvät aineet ja nälän lähtö ovat. Enpä juuri ruoan kanssa hifistele, on niin paljon mielenkiintoisempia asioita kuin syöminen.
        Mutta jos joku toinen rustaa (miesystävä tai vävy) gurmee-aterian, popsin ilolla ja kiitän enkä lisäaineita mieti. Sama harvoin ravintolassa. Olen ihan kaikkiruokainen.

        "Mielenkiintoisempia" aiheita kuin syöminen on varmastikin olemassa, muttei kovin paljon nautinnollisempia montakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mielenkiintoisempia" aiheita kuin syöminen on varmastikin olemassa, muttei kovin paljon nautinnollisempia montakaan.

        Näin on!


    • Anonyymi

      Särkiä oli kaupassa 4 euroa kilo. Aasialaiset ostivat keittoonsa.

      • Anonyymi

        Särki on aliarvostettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Särki on aliarvostettu.

        Vaikka särki on hyvänmakuinen. Miesystävä laittoi pienisilmäisen verkon puoleksi tunniksi kun tarvitsi ravunsyöttejä. Sain aimo kasan särkiä. Jauhoin lihamyllyllä, pihvit olivat herkullisia ja ah - niin terveellisiä ruotoineen päivineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka särki on hyvänmakuinen. Miesystävä laittoi pienisilmäisen verkon puoleksi tunniksi kun tarvitsi ravunsyöttejä. Sain aimo kasan särkiä. Jauhoin lihamyllyllä, pihvit olivat herkullisia ja ah - niin terveellisiä ruotoineen päivineen.

        Jauhamalla saakin mainiota syötävää, ruodot on syy miksi niin moni ei viitsi kalaa popsia.


    • Tuosta lihamäärästä jakaisin kahteen osaan toisesta puolesta vaikka karjalanpaisti ja toisesta puolesta lihakeitto. Naudan ja porsaan sisäfileet parasta mitä tarjolla, hyvät juurekset ja maustamisessa tarkkana ettei pilaa tekelettä.

      • Anonyymi

        Ja perunoiden, maksa-, tai lanttulaatikon kanssa monen päivän ruuat saa.


    • Anonyymi

      Lihamyllyyn kaikki lävitse ja hampurilaispihvejä tekemään ja oopperaleipiä.

      • Anonyymi

        Lihamyllyä ei sen takia kannata ostaa.


    • Anonyymi
      UUSI

      Myllyni olen hankkinut 22 vuotiaana nuorena rouvana. Jo silloin nuori isä kalasti ja toi kotiin myös ahvenet, jotka nyljin, jauhoin ja paistoin pihveiksi. Myös lahnoja joskus jauhoin, niitä tuli merestä läjäpäin joskus elokuun tienoilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ruumis ojassa

      Kukahan lie ollu, mistä lie löydetty. No ikävä tataus.
      Oulainen
      21
      3728
    2. Mitä piirteitä rakastat

      Eniten kaivatussasi?
      Ikävä
      89
      1834
    3. Piilorikollisuutta Puolangan päätöksentekoelimissä? Kyllä! Julkisesti todistettu!

      Kyösti (kesk) rehenteli julkisissa tiedotusvälineissä tehneen jo ennen vaaleja sopimuksen kokoomuksen ehdokkaiden kanssa
      Puolanka
      88
      1275
    4. Miten suomalaiset miehet

      On usein niin aikaansaamattomia? Odottavat prinsessapalvelua. Odottavat, että nainen tekee aloitteen, että nainen pyytää
      Ikävä
      167
      1230
    5. Anna mulle vielä tilaisuus

      näyttää kuinka susta tykkään.
      Ikävä
      56
      1109
    6. Eräs läheinen sanoi

      Että mies kyllä ottaa aina itse yhteyttä, jos on kiinnostunut. Oli tilanne mikä hyvänsä. Kuulemma kuvittelin koko jutun.
      Ikävä
      52
      987
    7. Eduskunnassa valmistaudutaan jo persujen täydelliseen romahdukseen - Koko paska kaatuu hetkessä

      – On mahdollista, että käy kuin Assadin Syyrialle tai Ceaușescun Romanialle: koko paska kaatuu aivan hetkessä, kun tarpe
      Perussuomalaiset
      185
      964
    8. Mitkä asiat tekevät

      kaivatustasi vetovoimaisen?
      Ikävä
      61
      922
    9. Muistatko vielä

      Missä nähtiin ensimmäisen kerran? Miehelle.
      Ikävä
      42
      886
    10. Iloista ja aurinkoista pääsiäistä kaikki palstan kivat sinkut :)

      Täällä on näköjään vähän huono meininki tarttunut kuin tuolta muualta mutta pidetään edelleen tämä puoli suht positiivis
      Sinkut
      142
      829
    Aihe