Leffalippuja häälahjaksi?

*hukassa*

Onko leffalippupaketti (n.45e) mauton tai liian arkinen/persoonaton/halpa lahja häälahjaksi puolitutulle pariskunnalle, josta sulhasta en ole edes vielä tavannut? Haluaisin viedä jotain, mistä olisi iloa molemmille. Yhteinen talous heillä on ollut jo pidempään, joten taloustavaralle, astiastoille yms. ei liene tarvetta. Kyseessä nuori pariskunta, molemmat ovat hieman päältä parikymppisiä. Mitä mieltä?

11

3342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Leffaliput voivat olla vähän arkinen lahja, mutta mitäpä jos ostaisit pariskunnalle liput tai lahjakortin vaikkapa teatteriin tai oopperaan? Se olisi mielestäni oikein kiva ja persoonallinen lahja. :)

      • Jasso

        Riippuu pariskunnasta. Minä ja puolisoni esim. emme pidä lainkaan oopperasta. emmekä kyllä oikein teatteristakaan... Ja tiedän kyllä muitakin jotka ei pidä. Moni kyllä tietysti pitää. Ja jos tuntee hääparin sen verran hyvin, että tietää heidän mieltymyksensä niin se helpottaa asiaa.


      • *hukassa*
        Jasso kirjoitti:

        Riippuu pariskunnasta. Minä ja puolisoni esim. emme pidä lainkaan oopperasta. emmekä kyllä oikein teatteristakaan... Ja tiedän kyllä muitakin jotka ei pidä. Moni kyllä tietysti pitää. Ja jos tuntee hääparin sen verran hyvin, että tietää heidän mieltymyksensä niin se helpottaa asiaa.

        Kauhean hyvin en heidän makuaan tunne, mutta mielestäni kyseinen pari ei ole oikein teatterissakävijätyyppiä, ooppera ehkä olisi vieläkin kaukaisempi vaihtoehto. Toki sitäkin tyylikkäämpi. Mielelläni tarjoaisin heille romanttisen illan, jonka ajankohdan ja sisällön saisivat itse päättää. Oletteko muuten törmänneet Helsingin seudulla mihinkään elokuvateatteriin, joka tarjoaisi esim. jotain pientä syötävää & juotavaa (siis muuta kuin popcornia ja kokista)elokuvanautinnon lomassa? Ikäänkuin leffafriikin deluxe-pakettia?


    • ...

      ..mutta ei mahdoton idea!:) Saisivatpa ainakin aikaa toisilleen myös häiden jälkeen ja pääsisivät myös hieman tuulettuun.. jos meinaan kovin perinteiset häät, niin tuskin parilla ihan älyttömyyksiä on rahaa heti häiden jälkeen, kun on juuri mennyt paljon rahaa isoihin juhliin ja ehkäpä vielä häämatkaankin! Tietysti, jos haluat jotain vähän 'hienompaa' antaa niin miten olisi teatteriliput? Maksavat nekin aikas reippaasti ja nuoren parin tulee ehkä harvemmin testterissa käytyä.. Tietysti kannattaa miettiä minkä tyylisistä ihmisistä on kyse..!:)

    • mari

      että erinomainen ja persoonallinen lahja. Ei varmasti ole toista samanlaista. On olemassa myös elokuvafriikkejä;) T. Sodankylän kävijä

    • Hannele

      Varsinkin jos tiedät, että nauttivat elokuvista ja elokuvissa käymisestä. Helpompi on osua vikaan, jos ostaa ooppera- tai konserttiliput. Leffaliput on populaaripi valinta ja elokuvat ovat "helpommin" lähestyttävää kulttuuria.

      Ei häälahjojen tarvitse olla juhlavaa ja ylellisyyttä, kuten lasia, hopeaa ja korkeakulttuuria. Elämyksiä voi saada ihan tavallisesta elokuvateatteri-illasta.

    • meille sopisi

      Meille sopisi kuin nenä päähän, eikä tule mieleen ketään, jolta jäisi käyttämättä. Hyvä idea! Parempi kuin esimerkiksi oranssit keittiöpyyhkeet.

      • käyttämättä

        tai ainakin sinne leffaan pitäisi erikseen raahautua. Riippuu siis parista, kannattaa miettiä kenelle antaisi. Me kyllä tykätään elokuvista, mutta mieluummin katsellaan mieluummin DVD:ltä kotiteatterissa vaikka sitten kavereiden kanssa, jos pitää seuraa saada enemmän.


    • Idea

      Vau! Aivan ihana lahja. Laita kuoreen lahjakortti ravintolaan ja elokuvateatteriliput, siinähän on heille sitten mukava kokoillan hemmottelu paketti!

      • perhonen

        Niin kuin moni muukin on sanonut: riippuu hääparista. Meille tuollainen olisi ollut hyvin tervetullut:) Sen sijaan saimme ystäviltämme ravintolalahjakortin ja se olikin yksi parhaista lahjoista. Me kun harvemmin pääsemme kahdestaan minnekään (lapsia on), niin tuosta lahjakortista saimme innostuksen moneen muuhunkin juttuun. Oli oikein lysti viikonloppu ihan kahdestaan :)


    • Jenna136

      Minusta tuo on kyllä aika arkinen, mutta jos kyseessä on puolituttu pariskunta niin sitten ihan kiva lahja. Olis kyl viel kivempi jos siihen viel jotain pientä lisäis... ...Ja kukkia plus kortti nii iha kiva lahja=)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2742
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      89
      2045
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1002
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      973
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      873
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      734
    Aihe