Miten on mahdollista että tämä kyseinen paikan pito muka kannattaa kun suurimman osan ajasta on ihan tyhjillään ja suurin asiakas kunta taitaa vaan käydä ennen keksipäivää syömässä kun käyvät..
Miksi ei tätä paikkaa kehitetä ja esim aikoja rukattaisi esim että olisi auki vaikka klo 02.00 saakka ja olisi nouto ruokaa tarjolla esim pitsaa,hamppareita yms nopeaa juttua..Jos päivällä käy noin 30 syöjää ja ruuan hinta joku 10€ keskihinta niin se tekisi sen 300€ laaki ja siitä sitten verot ja työntekijä vähennykset päälle ja sitten joku muu lisä vähittäis myynti saman verran 300€ päivän aikana niin erikoista tämä että voi vaan pyöriä muka voitollisesti...VUokrakin taitaa siinä rapia 1000€/kk hipoa koko paikalla..
Mietitäänpä Messiä ja sen kannattavuutta ja aukiolo aikoja..
13
599
Vastaukset
- Anonyymi
🤣🤣
Mietitään? Miksi toisten asioita pitäisi täällä miettiä?
Ja oletko sinä vuokranantaja? Saattaa se olla omakin paikka yrittäjällä.- Anonyymi
Ei muuten ole oma paikka kyseessä vaan ihan renki paikka niinkuin kantis myöskin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei muuten ole oma paikka kyseessä vaan ihan renki paikka niinkuin kantis myöskin.
Kantis on kyllä ihan yrittäjän oma. Ja mikä on renki paikka?
- Anonyymi
Jos ravintolabisneksen ymmärrys on tuota tasoa, kannattaa oikeasti olla ihan hiljaa.
- Anonyymi
Samaa mieltä. Kaikki lounas ja muutkin ruokapaikat vaan 02 yöllä auki kun joku tollero laskee et se kyl kannattaa!🤣🤣
- Anonyymi
Näkyyhän tuo kannattavan kun tilinpäätöstietoja katsoo. Siitä vaan omaa perustamaan ja mieluisilla aukioloajoilla.
- Anonyymi
Näinpä! Tämän palstan yritysasiantuntijat vaan Annen Grilliä jatkamaan tai muuta ravintolabisnestä aloittelemaan!
- Anonyymi
Samaa mieltä. Ennen muinoin kun pizzeria aloitti noissa tiloissa oli kunnon meininki. Aina oli porukkaa ja aukioloajat asiakasystävälliset. Ruokaa sai silloin kun oli nälkä eikä kello aikojen mukaan. Palvelu oli ensiluokkaista.
Ei aika mennyt koskaan palaa, oi niitä aikoja- Anonyymi
Se on kyllä ihan joka puolella suomea sama. Ravintolat vähenee. Reilu 20 vuotta sitten oli montakin kylällä ja kaikkiin riitti asiakkaita. Suomi on verotettu pilalle.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Se on kyllä ihan joka puolella suomea sama. Ravintolat vähenee. Reilu 20 vuotta sitten oli montakin kylällä ja kaikkiin riitti asiakkaita. Suomi on verotettu pilalle.
Olisko myös asujaimiston keski-ikä kohonnut, ja into rellestämiseen yötä myöten menettänyt hohtonsa.
- Anonyymi
Yhteiskunta muuttuu. Parisuhdetta haetaan muualta kuin baareista. Ihan normaalikuvio Sotkamossakin. Tämä näkyy kuppiloiden aukioloajoissa, tili tehdään parina iltana viikossa muutaman tunnin sisällä. Säästyy työvoimakustannuksissa. Sivusta on helppo arvostella, mutta yrittäjä tietää itse parhaiten milloin homma kannattavinta. Aina se ei osu yksiin asiakkaiden toiveiden kanssa, mutta tämä on vapaa maa laittaa parempi ravintola pystyyn. Voi tulla sitten yllätyksenä, ettei entisenlaista menoa enää olekaan.
- Anonyymi
02.00 auki? Ootko käyny kattomassa kylillä, miten hiljaista siellä on esim klo 22.00?
Ei ristin sielua missään.. Tosi kannattavaa pitää paikkoja auki.. - Anonyymi
Jep. Paljon muutakin ois kiva saada Sotkamoon. Mäkkäri, Normal, IKEA ja mitä vielä? Joku kiva sushi-ravintola, jossa ois ilmainen lounasbuffa perjantaisin. Aukioloajat? 24/7 tietysti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1482483
- 1761704
- 921588
- 691543
- 80924
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6915- 68861
- 59835
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes160773