Kolmistaan

Siiri

Poikaystäväni Veeti oli töissä ja minulla oli kämppä tyhjänä. En halunnut olla yksin sinä yönä, jotenka selasin kännykkäni numeroita ketä kutsuisi. Silmään pisti Roope. Hän oli työkaverini jota olin koko ikäni halunnut. Jatkoin kuitenkin selausta ja nimi osui Kaapoon, hän oli entinen poikaystäväni. Mietin hetken jos kutsuisin hänet, sillä vanha suola janotti. Mutta pudistin päätäni, sillä Rakastinhan Veetiä.

Kömmin yksin peittoni alle ja aloin koskettelemaan itseäni. Kiihotuin ja en voinut vastustaa kiusausta, jotenka soitin molemmille pojille. Selitin heille tilanteen, että haluaisin toteuttaa fantasiani. Ja he saapuivat alta aikayksikön ovelleni.

Olimme kolmistaan alasti vanhempieni huoneessa ja aloitin suutelemalla Roopea, sillä olinhan häntä jo pitkään halunnut. Hän suuteli minua todella kiihkeästi ja tunsin kuinka hänen kalunsa jäykistyi mahaani vasten. Kaapo hyväile minua takaapäin ja painautui minua vastan, jolloin tunsin hänenkin kalunsa pakaroitani vasten, voi luoja olin kaivannut sitä vehjettä.. Pojat nuolivat molemmat kaulaani, ja minä koskettelin heidän peniksiään. Olin niin kiihottunut että oli pakko päästää voihkaisuja. Kaapo työnsi sormensa minun sisään, samalla kiihottaen klitorista. Roope taas keskittyi kiinteiden rintojeni hyväilyyn.

Hetken päästä olimme sängyllä. Makasin poikien välissä, huomasin että kaikkia jännitti, joten päätin ottaa ohjat käsiini. Istuin Kaapon kasvojen päälle ja pyysin nuolemaan, sillä olihan hän sen ennenkin tehnyt. Roopea taas pyysin polvilleen eteeni. Tunsin Kaapon ihanan lämpimän kielen kiusottelemassa klitoristani ja samalla Roopen paksun peniksen suussani. Se oli uskomattoman kiihottavaa. Nuolin Roopen peniksen joka puolelta, kiusottelin kielelläni terskaa ja imin kovemmin kuin koskaan, samalla keinuen Kaapon päällä. Roope laukesi suuhuni, ja minäkin tunsin tulevani ihan kohta. Pojat päättivät vaihtaa osia, jolloin Roope yllätti minut täysin nuolemis tekniikalla, hän nuoli niin intohimoisesti ja nopeasti, samalla kiusotellen klitorista ja sormettaen minua että laukesin saman tien. Kaapon kyrvän taas otin suuhun ja jatkoin sen imemistä samalla täristen Roopen päällä. Kaapokin laukesi melkein heti, sillä olihan tilanne niin kiihottava.

En kestänyt, enään halusin poikia niin paljon että teki mieli huutaa. Istahdin Roopen kovan kullin päälle ja aloin ratsastaa, Kaapo tuli taakseni ja hyväili käsillään rintojani ja suuteli korviani, sillä hän tiesi mikä saa minut huohottamaan. Ratsastin vielä tovin, ja sitten kaaduin siitä eteenpäin polvilleni, jolloin Roope sai kiusotella nännejäni ja Kaapo pääsisi työntymään sisääni. Hän alkoi ottaa minua rajusti koira-asennossa samalla kun hiplasi klitoristani. Minun oli pakko huutaa, se tuntui uskomattoman hyvältä. Mutta huusin vahingossa Veetin nimeä, menin aivan noloksi, mutta poikia se ei näyttänyt haittaavan.

Jatkoimme samassa asennossa, kunnes pojat supisivat jotain keskenään ja Kaapo otti kuuman kullinsa pois ja työnsi sen varovasti takaapäin peppuuni, jolloin Roope veti minut istumaan päälleen. Jatkoimme tässä asennossa pitkään, sillä kaikki olimme taivaissa. Aloin vapista kun pojat kiihdyttivät tahtia, olin tulossa. Orgasmi oli suurempi kuin koskaan. Voihkin nautinnosta ja tärisin. Silmissäni sumeni, kun tuntui niin uskomattoman hyvältä. Hetken päästä pojatkin tulivat, ja jäimme kaikki makaamaan siihen sängylle hengästyneinä, mutta tyydytettyinä. Kukaan ei pystynyt sanomaan mitään. Paitsi minä kun puhelin soi, makasin kahden miehen välissä juuri saaneena, ja se oli Veeti joka soitti. Vastasin suht normaalisti ja odotin hänen toivottavan hyvää yötä rakkaalleen, mutta hän sanoikin pääsevänsä tulemaan meille ja olisi kymmenen minuutin sisään. Hätäännyin ja kiitin poikia ja heitin heidät pihalle, ja kiltisti ja nopeasti he lähtivätkin. Roopea suutelin ovella, ja Kaapo läimäytti pyllylle ja vinkkasi silmää.

Menin siistiytymään ja hetken päästä ovi kello soikin jo. Se oli Veeti, Rakas poikaystäväni. Riensin suutelemaan häntä ja rakastelimme koko yön ja aamulla tunsin hirveätä syyllisyyttä. Mutta se oli sen arvoista. En ikinä aijo tunnustaa, se vain särkisi kultani sydämen.

0

14241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        56
        1866
      2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        48
        1638
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        52
        1564
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        5
        1517
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        6
        1495
      6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        6
        1405
      7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        8
        1306
      8. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        12
        1281
      9. Revi siitä ja revi siitä

        Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
        Varkaus
        4
        1163
      10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

        Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
        Hämeenlinna
        4
        1138
      Aihe