Tyttöä kaverin pihalla.

jape

Suurin osa tarinasta faktaa, mutta vähän väritettyä.

Heräsin aamulla ja muistin heti että tänään illalla olisi kaverin järjestämät grillibileet. Olin odottanut tätä iltaa todella kauan sillä sinne saapuisi myös eräs Tanja muutaman tyttökaverinsa kanssa.

Tanja on minua vuoden nuorempi, vain 160cm, painoksi veikkaisin n.50kiloa, mutta rinnat hänellä on mahtavat. Todella mukavan näköiset, kuin kaksi todella isoa pyöreää omenaa. Kaiken kruunaa olkapäille ylettyvät tuuheat blondit hiukset.

Olen tuntenut Tanjan peruskoulun ensimmäisestä luokasta asti. Ala-asteella olimme usein samoissa kaveriporukoissa ja tutustuimmekin silloin jo melko nopeasti. Kuitenkin ala-asteen jälkeen tiemme erkanivat kun aloitimme kesäloman jälkeen eri kouluissa. Tanja siirtyi ylä-asteelle siirryttäessä eri kouluun ja minä jäin samaan kouluun. Minua se hieman harmitti koska olin jo ala-asteella ollut hieman ihastununeena Tanjaan.

Ylä-asteella emme juuri pitäneet yhteyksiä, mitä nyt joskus soittelimme ja tapasimme sattumalta muutaman kerran.
Peruskoulun jälkeen ollaankin pidetty yhteyksiä paljon enemmän, jo usean vuoden ajan.
Alettiin pyörimään samoissa porukoissa ja nähtiinkin melkein joka päivä, mutta olimme vain kavereita.

Nyt olisi käytävä suihkussa ja myöhemmin mentävä ostamaan jotain uutta vaatetta mitä laittaa päälle illalla. Pitäähän Tanjan kavereillekin antaa hyvä vaikutus itsestäni.

Ajattelin koko päivän ennen bileitä Tanjaa ja hänen hoikkaa vartaloa, ihanaa peppua ja täyteläisiä rintoja. Ei minun tarvinut mennä edes suihkuun asti kun salkoni oli jo pystyssä ja minulle tuli hirveä halu vetää käteen. Riisuin vaatteeni nopeasti ja menin suihkuun, laitoin lämpimän veden valumaan päälleni ja aloin runkkailla kaluani. Mietin samalla kuinka ihanaa olisi jos käteni tilalla olisi Tanjan käsi vetelemässä esinahkaani yläs ja alas. Ensin hitaasti ja kun olisin laukeamassa hän koventaisi tahtia. Hänen rintansa pomppisivat samassa tahdissa kun hän runkkaisi minua. Kauaa ei tarvinut runkata kun minulta tuli. Otin kädellä tukea suihkun seinästä ja annoin sperman roiskuta pitkin suihkuhuoneen lattiaa. Viikon tauko runkkauksessa oli tehnyt tehtävänsä, orgasmi tuntui mahtavalta. Mielessäni oli vain se että kunpa olisin lauennut Tanjan pyöreille rinnoille ja osa olisi lentänyt hänen huulille ja poskille.

Pesin itseni, kuivattelin ja laitoin puhdasta vaatetta päälleni. Ajattelin lähteä saman tien käymään jossain vaatekaupassa, niin olisi sekin asia jo hoidettu. En tykännyt käydä vaateostoksilla ja pyrin tämänkin kerran tekemään sen nopeasti.

Matkalla kauppaan törmäsin Tanjaan kuin sattumalta. Voi luoja kuinka seksikkään näköinen hän oli. Tiukka punainen toppi paljasti hänen tissivakonsa ja osan litteää vatsaa. Hänellä oli päällään myös vaaleat farkut jotka olivat myös kovin tiukan näköiset hänen ihanien reisien ympärillä. Sanoilla on vaikea kuvata kuinka hyvältä hän todella näytti. Tunsin kuinka housujeni sisällä alkoi tapahtua tiettyjä muutoksia. Näin jo kaukaa kun hän käveli minua kohti. En saanut katsettani irti hänen vartalostaan. Mietin mitä sanoisin hänelle kun kohtaisimme. Onneksi hän aloitti keskustelun.

- Moi, mihinkäs sinä olet matkalla?

- Ajattelin käydä jotain vaatteita ostamassa.

- Aijaa. Minäkin kävin. Olen juuri kotiin menossa sovittamaan näitä.

- Voitko näyttää mitä ostit ;)?

- Eeen. Näet sitten ehkä illalla...

Juttelimme siinä vielä jotain ja jatkoin matkaa, piti vielä kurkata taaksepäin ja katsoa kun Tanja käveli poispäin lantio ja peppu seksikkäästi keinuen ja seisokki oli taas tulossa. Teki jopa vähän kipeää housut jalassa.

Tein tarvittavat ostokset nopeasti ja lähdin kotimatkalle, matkalla muistin että kannattaisikohan vielä pysähtyä tuossa toisessa kaupassa. No kävelin kaupan ovesta sisään ja kävelin suoraan kassalle jonka vieressä oli hylly, otin sieltä paketin kondomeja, maksoin ja jatkoin matkaa. Ajattelin että jospa tänään vaikka kävisi hyvä tuuri, kun porukka olisi hieman juoneena vähän avoimempia, toisaalta halusin taas että se olisi juuri Tanja jonka kanssa jotain tapahtuisi. mitään kaatokännejä ei kuitenkaan ollut tarkoitus vetää.

Oleskelin kotona ja kello alkoi olla kohta kuusi. Päivä oli kyllä kulunut todella hitaasti, kun odotin iltaa niin paljon. Nyt olisi kuitenkin aika suunnata kaverille, soitin vielä ja sanoin olevani juuri lähdössä.

Perille päästyäni kaikki muut olivat jo siellä paitsi tytöt, mutta ei heitäkään kauaa tarvinut odotella. Istuimme ulkona ison grillikatoksen alla jossa oli pöytä, pöydän ympärillä 6 tuolia ja seinän vierustalla oli vielä pehmeä sohva, joka oli roudattu ulos täksi illaksi. Katoksessa oli myös kaikki tarvittava grillausta varten. Sisällä talossa soi musiikki kovalla ja ulos oli tuotu radio josta myös tuli musiikkia. Istuskelimme pöydän ääressä juoden ja tytöt saapuivat. Ilmeisesti he olivat jo juoneet jotakin kikatuksesta päätellen. Nopealla katsauksella totesin kaikki että he kaikki olivat kauniita, mutta kyllä tanjan näkeminen ilahdutti eniten. Oli hän minun mielestäni kauniimpi kuin ne muut, joita en edes tuntenut. Ihastelin varsinkin Tanjan päällä olevaa minihametta joka sai tanjan sääret ja reidet näyttämään todella seksikkäiltä. Toppikin oli paljastava ja tissivako näkyi selvästi.

Tanja tulikin tervehtimään minua heti ensimmäiseksi ja istuimme sohvalle rupattelemaan. Olin todella iloinen että hän tuli minun luokseni.

Siinähän se ilta alkoikin jo lähennellä loppua makkaraa ja pihvejä paistellessa, osa porukasta olikin juonut sen verran että hyvä kun pysyi pystyssä, osa joi vähemmän ja lähtivät jo koteihinsa tai ainakin pois sieltä. Minä ja Tanja emme olleet kovinkaan paljoa juoneet sillä ei kummallekkaan oikein maistunut tuona iltana. Ihan hyvä ettei tulisi tehtyä mitään tyhmää tällä kertaa mikä kaduttaisi aamulla. :)

Myöhemmin paikalla oli vain minä, Tanja ja muutama muu henkilö. Mukaan lukien bileiden isäntä joka oli jo sammunut sisälle näiden muutaman muun henkilön kanssa. Olimme Tanjan kanssa myös sisällä ja katselimme kuinka muut olivat sammuneet joka puolelle kämppää. Emme mekään selvinpäin olleet, mutta pystyimme sentään velä ajattelemaan järkevästi. Tanja kysyi menisimmekö ulos katokseen sohvalle istumaan. Menimme sitten ja istuimme sohvalla jutellen vierekkäin vähän aikaa, sitten tuli lyhyt hiljainen hetki ja hän yht´äkkiä siirtyi istumaan lähemmäs minua ja kävi nojaamaan mun olkapäähän. Hieman hämmästelin ja Tanja kysyi että eikai sua haittaa jos mä nojaan tähän kun mua vähän väsyttää. Ei haittaa ollenkaan, nojaa vaan vastasin ja yhtään miettimättä nostin käteni hänen päänsä yli ja laskin sen hänen olkapäälleen. Siinä me istuskelimme ja kysyin Tanjalta mitä mieltä hän oli minusta.

- Tähän asti olemme olleet vain ystäviä, mutta sun kanssa haluaisin olla hieman enemmän kuin pelkkä ystävä

Olin yllättynyt Tanjan vastauksesta mutta samalla myös erittäin mielissäni. Tunsinhan itsekin samoin häntä kohtaan. Koitin sitten sanoa jotakin saman tapaista hänelle, mutta tarpeeksi kuultuaan hän nousi hitaasti pystynpään istuma asentoon ja kääntyi katsomaan minua kohti. Tanja tuli lähemmäs ja kumarruin eteenpäin suutelemaan häntä. Pitkä ja rauhallinen suudelma tuntui mahtavalta ja en halunnut lopettaa. laitoin käteni Tanjan lantiolle ja jatkoin suutelemista.

Makasin sohvalla selkänojaa vasten ja Tanja nousi istumaan hajareisin päälleni, antoi lyhyen kiihkeän suudelman ja alkoi riisua toppiaan. Katselin Tanjaa käteni edelleen hänen lantiollaan kun tiukka toppi sai lähteä hänen päältään nopeasti ja kirkkaan punaiset pitsiset rintaliivit tulivat esiin. Housuissani alkoi välittömästi tuntui kipinää kun näin Tanjan täydelliset rinnat. Nostin käteni oitis ylöspäin pitkin tanjan ylävartaloa ja hipelöin hänen rintojansa hellästi, ne olivat niin pehmeän tuntuiset mutta myös kovin kiinteät. En malttanut olla laittamatta käsiäni paljaalle rinnalle. Niimpä ujutin toisen käteni rintaliivien sisälle ala kautta ja hyväilin toista Tanjan pehmeää rintaa jonka keskellä oli kiihkosta kovettunut nänni. Tanjalla oli silmät kiinni kokoajan ja hän hymäili epämääräisesti kosketellessani häntä. Nousin ylöspäin ja suutelin tanjaa kiihkeästi. Hän siirsi istumapaikkaansa reisieni päälle ja alkoi avata farkkujeni vyötä ja nappia. Hän avasi ne hitaasti ja laskeutui polvilleen eteeni. Autoin häntä hieman riisumisessa ja työnsin farkkuni polviin asti. Tanja veti ne jaloistani ja heitti lattialle. Kova kaluni pullotti boksereissani ja se sai Tanjan hymyilemään seksikkäästi. Riisuin nopeasti t-paitani ja Tanja nousi seisomaan ja alkoi hitaasti riisua tiukkaa minihamettaan. Tuijotin kokoajan Tanjan vartaloa, ja se sai minut hyväilemään kaluani. Tanja riisui itseään niin seksikkäästi, tuntui kuin hän olisi stripannut minulle. Niin seksikäs hymy ja hyvä vartalo. Minihameen alta alkoi paljastua punaiset pitsiset stringit. Lopulta hame oli kokonaan lattialla ja Tanja seisoi hetken paikallaan seksikäs hymy kasvoillaan ja tarkastelin kalu kädessäni hänen vartaloaan. Sitten Tanja tuli jälleen päälleni istumaan ja suuteli minua hitaasti. Hän laittoi kätensä olkapäälleni ja alkoi laskea sitä alaspäin pitkin vartaloani. Hitaasti hän saavutti oman käteni joka oli vielä boksereideni päällä ja puristi kaluani boksereiden läpi. Hän irrotti käteni kalustani ja laittoi omansa tilalle, hyväili kaluani boksereiden läpi ja alkoi sitten hitasti riisua boksereitani.

Jatkan tästä jos haluatte.? ;)

5

20127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku vaan

      TIETENKIN JATKAT! Aivan mahtavaa!

    • ---

      jatkat

    • Lakritsapallo

      Jatka Jatka, olisit nyt vaan kirjoittanut koko sydeemin loppuun asti kerralla.

      • Fanittaja!

        Lissää!!


    • jätkä

      joo jatka ihmees

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe