Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olen transvestiitti

Nelkyt ja risat

Saan mielihyvää pukeutumalla naisten vaatteisiin. Kaikki lähtee alusvaatteista. Ensin nylon-sukat ja sukkanauhaliivit päälle. Sitten siihen 60-luvun lailakinnusmainen mekko. Jälkaan stretch-saappaat, joissa varsi saa olla yli polvien. Olo on turvallinen ja hyvä. Hiuksiin koristelaite ja se on siinä-Tuula tyttönen.

Ensimmäiset muistot naisten vaatteista ovat 3-5 vuotiaana, jolloin kokeilin usein naisten kenkiä. Myös silloin muodissa olleita nylon-sukkia. Fantastinen tunne. Tuo sama tunne on säilynyt tähän asti. Minulla on naisten alushousut ja monesti myös sukkahousut miesten vaateiden alla. En ole homo vaan naista rakastava mies. Silti joskus olisi kiva kokeilla toisen samanlaisen kanssa miltä se tuntuisi. Varsinkin jos toinen olisi hoikka ja alistuva.

Olisiko kellään kuvia miehistä naisten alusvaatteissa tai naisena?
She-male on ok, mutta ihan muitakin.

12

4926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nelkyt ja risat

      60-luvun kuvia tai linkkejä naisista kaipaan myös.

      • Toinen transvestiitti

        Hyvät sivut. Laita lisää jos vain tiedät.


    • karita.

      moi. olen samanlainen pidän naisten vaatteista mutta haluaisin samaa kuin sinäkin olen 168.72.50 nuorekas kaveri olen harrastanut tyttöilyä murros iästä asti mutta nyt se on ollut aktivisempaa.
      haluaisin tuntea toisen kosketuksen.
      kirjoitteleterveisin Karita.

    • Anonyymi

      Minulla on ihan sama tilanne, että saan mielihyvää pukeutumalla naisten vaatteisiin. On todella ihanaa pukeutua ihan rauhassa alusvaatteisiin. Ensin pikkuhousut ja tiukka korsetti tai korseletti, jossa on sukkanauhat, joihin kiinnitän nylon-sukat. Pienet silikonirinnat rintaliiveihin ovat mukavat ja aidon tuntuiset. Kun sitten pukee tiukan ja lyhyen kotelomekon tai lyhyen hameen paitapuseron kanssa, tuntuu ihanan naismaiselta. Kun vielä jalkaan laittaa korkkarit tai polveen asti ulottuvat korkeakorkoiset saapikkaat, niin sitä on ihan kuin eri ihminen tai oikeastaan sitä onkin. Niin minä ainakin haluaisin olevani, eli nainen, ainakin hetkellisesti. Tuosta naiseksi laittautumisesta jäi tietysti vielä pois peruukin pukeminen ja meikkaus, mikä ei ole minun vahvimpia puoliani, mutta edistyn siinäkin pikkuhiljaa.
      Kun olen kunnolla laittautunut, menen peilin eteen, josta minua katsoo sellainen pitkä vaalea nainen. Olen monesti lopputuloksesta niin tyytyväinen tai oikeastaan ylpeä, että mieleni tekisi huutaa kaikille ihmisille, tulkaa nyt katsomaan minua. Hassua ajatella näin, koska olen vain kotona turvallisesti neljän seinän sisällä.
      Minun ensimmäiset muistot naisten vaatteista ja niiden pukemisesta ovat jostain murrosiästä, jolloin kokeilin usein äidin vaatteita ja naisten kenkiä. Minäkin tykkäsin nylon-sukista, jotka oli ihana vetää jalkaan, se oli fantastinen tunne. Se muisto on jäänyt näihin päiviin saakka.
      Minäkään en ole homo eikä minulla ei ole mitään intiimejä kokemuksia miesten kanssa. Ainoat seksikokemukseni ovat naisten kanssa, mutta naiseksi pukeutuneena tulee aina kieltämättä mieleeni, millaista olisi olla jonkun samanlaisen ihmisen kanssa, kokeilla millaisia seksin muotoja sitä voisi yhdessä harrastaa. Tietysti ymmärtäväinen ihan miehinen mieskin voisi tulla kysymykseen, mutta mistä sellaisen tämmöinen ikäneito enää löytäisi.
      Mutta haluan kuitenkin kannustaa kaikkia meitä transvestiitteja jatkamaan tätä harrastusta, koska emme pääse siitä ikinä eroon, vaan se vietti on meidän sisimmässämme lopun ikää. Nautitaan tästä naisellisuudestamme salaisesti tai julkisesti. tv. Päivi

    • Anonyymi

      Sama minulla. On ihanaa pukeutua naiten vaateisiin. Rakastan sukkahousuja ja lyhyitä hameita. Aikaisemmin oli vaikeaa hyväksyä asia ja tunsin häpeää taipumuksestani. Vanhemmalla iällä olen oppinut hyväksymään itseni ja nautin pukeutumisesta. Elämäni paras päätös oli, kun ensimmäisem kerran kokeilin naisten sukkahousuja.
      Tämä kestää läpi elämän.

      Timo

    • Anonyymi

      Kyllä ihanaa on pukea sukkahousut , lyhyt hame ja korkkarit ! Muodin huipulle ohjelmassa on sami syköllä hame ja sukkahousut . Olisipa itsekkin noin rohkea !

    • Anonyymi

      Aika moni transvestiitti haluaa pukeutua samalla tyylillä kuin äitinsä nuorena.

    • Anonyymi

      Kyllä niin samaa mieltä - jaan ajatukset. Sukkahousut ovat aivan ihanat ja toimii täydellisesti hameen / mekon kanssa. Korkkarit jalkaa (tuomaan myös ryhtiä), meikkiä kasvoihin, kynsiin lakkaa, muutamat korut ja peruukki sekä vähän rintavarustusta. Näin toinen minäni on kuoritunut esiin.

      En muista tarkkaan milloin ensimmäisen kerran sukkiksia kokeilin (varmaan jo ennen teiniaikaa), mutta hyvältä ja omalta ovat aina tyttöjen / naisten vaatteet ja jutut tuntuneet.

      Pikku hiljaa on välineistö lisääntynyt ja taitokin meikkaamisen suhteen... On aina yhtä ihanaa laittautua.

    • Anonyymi

      Onhan se ihanaa pukeutua sieviin naisten vaatteisiin. Itse olen jo 50v mies, mutta urheilen paljon, joten kroppa ja erityisesti reidet ja sääret timmissä kunnossa. Ihaninta on pukeutuneena lähteä myös ulkoilemaan, joten ei muuta kuin lähikaupunkiin autolla ja rohkeasti esille.

      • Anonyymi

        Rohkeaa taitaisi olla omalla paikkakunnalla kävely, ei omalla autolla ajaminen toiselle paikkakunnalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rohkeaa taitaisi olla omalla paikkakunnalla kävely, ei omalla autolla ajaminen toiselle paikkakunnalle.

        No, kyllä minä siellä toisella paikkakunnalla sitten ulkoilen. Käyn kahviloissa, marketeissa yms kaupoissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe