Aihe

jätkä laukeaa nopeasti.

sohvatyyny

Oon ollu varmaan jonkun kakskymmentä kertaa poikaystäväni kanssa sängyssä ja aina se laukee tosi nopeesti. Siis siinä ei tosiaankaan mene kauan. Suurinpiirtein pari työntöä ehtii ja sit jo tulee. Se menee aina ihan noloks, vaikka oon yrittäny sanoa, että ei se mitään. Ja vaikka yritettäs hetken päästä uudestaan, se tulee lähes samalla vauhdilla. Onko toi normaalia? Se on 17-vuotias.

26

4970

  Vastaukset

  • Olet ilmeisen seksikäs ilmestys jos kaveri laukeaa parin työnnön jälkeen. Kyllä se siitä tasaantuu kun hän tottuu sinuun, joten seksiä harrastamaan useammin vain.

   • Kyllä me ollaan tunnettu jo monta vuotta. Välillä vaan tuntuu, että tekisi mitä tahansa se aina laukeaa nopeasti. Sillä alkaa seisomaankin todella herkästi. Voisko se vaan olla jotenkin yli-halukas?


   • sohvatyyny kirjoitti:

    Kyllä me ollaan tunnettu jo monta vuotta. Välillä vaan tuntuu, että tekisi mitä tahansa se aina laukeaa nopeasti. Sillä alkaa seisomaankin todella herkästi. Voisko se vaan olla jotenkin yli-halukas?

    Se on kyllä ihan normaalia tuon ikäisillä. Vanhetessaan yleensä kestokyky pidentyy. Toki sitäkin voi harjoitella, ja joillakin se on hyvä ihan luonnostaankin.


   • kaikki kestää pidempään. ;)


  • Ikävän puoleinen ongelma... Itse olen huomannut, että miehet laukeavat hieman hitaammin, jos juovat esim. muutaman oluen. Ehdota sitä poikaystävällesi? Se saattaisi auttaa ongelmaan ;)

   • Olutta ollaan koitettu, ja kyllä se vähän pidempään kesti, mutta vaan jotain 1,5 minuuttia. Olihan sekin paremmin.  • Kun vuosia runkkaa päivittäin niin se opettaa laukeamaan nopeasti.

  • Tai sit sä oot niin helvetin kuuma mimmi et vähemmästäki mällit lentelee pitkin seiniä ;))

   • toivottavasti se ois vaan silleen. Ei kyllä järin hyödyllistä, kun mä en ehdi seksistä koskaan nauttimaan.


   • Huonommassa tapauksessa se on toisinpäin. Eli jätkä ei edes halua pitempään olla sun kanssa yhdynnässä ja haluaa vaan itte laueta. :(


  • Kestävyyttä voi harjoittaa. Esimerkiksi seuraavanlaisesti:

   Kun jätkäs masturboi, sen pitäis juuri ennen laukeamista lopettaa (juuri terskan alapuolelta painaminen auttaa orkun viivästyttämiseen), odottaa hetkinen - kunnes "orgasmivaara" on vähäisempi - ja aloittaa sitten uudestaan. Hänen tulisi toistaa tätä koko ajan, ehkä viisi kertaa peräkkäin ja sitten antaa orkun tulla (tuntuu muuten paremmalta silloin, mulla ainakin).

   Idishän tossa oli juuri se orkun pidättäminen; Joka "pidätyskerran" jälkeen pidättäminen on hiukan helpompaa -> kestävyys nousee.

   Menetelmää voi soveltaa myös teihin kahteen; Kun rakastelette, poitsus voi juuri ennen laukeamistaan "irtautua" sinusta ja "pidättää orgasmin" esimerkiksi siitä terskan alapuolelta painaen. Näin saatte siihenkin touhuun koko ajan enemmän kestävyyttä = Ongelman ratkaisu :) Ole hyvä, kaikkea hyvää teille ja teidän yhteiselle elämällenne :)

   m17, Helsinki

   • Toi kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta. kiitos.


   • sohvatyyny kirjoitti:

    Toi kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta. kiitos.

    Laita tietoa auttoiko toi. Monella muulla on sama ongelma.
    -
    Kannattaa kokeilla myös asentoa kuus-ysi. Silloin ei haittaa vaikka kaverilta tulisi. Kunhan se ei sit muuten lopeta kesken.


  • jätkä ei tule liian nopeasti vaan sä liian hitaasti

  • Auttaisko tämä?

   Poikaystäväsi tulee hetkeksi pois sisältäsi tai oisitta niin monta kertaa että penis ei olis enää niin herkkä?

   T17v,Petolintu

  • ei sillä kestolla ole väliä vaan kuinka sitä käytetään

  • Tossa joku jo kirjoittikin tuosta kestävyyden harjoittelusta ja kannattaa tosiaan pitää taukoa heti kun jätkästä alkaa tuntua että kohta tulee... Ja jos jätkä on todella kiihottunut, niin kannattaa ehkä "rauhoittua" hetkinen ennen sisääntyöntymistä.

   En tiedä mitä ehkäisyä käytätte, mutta kortsu vähentää tuntoa, joten sitä kannattaa käyttää. Lisäks voi käyttää vaikka kahta kortsua päällekkäin, jolloin tunto vähenee vielä enemmän.

   Samoin asennon vaihtamisesta voi olla hyötyä, mun mielestä esim. jos muija on päällä/ratsastaa, niin liikkeet eivät ole niin "tuntuvia" kuin esim. perinteisellä jätkä päällä, muija alla -tavalla.

  • joku kondomi joka on tosi paksu ja jossa on todella huono tuntuma. tuo toimii tosi hyvin

  • Anna asian olla

  • Kokeile kahta kondoomia päälekkäin

  • Tää on aika vanha juttu 12 vuoden takaa, mutta jätkäs vois alkaa pitää terskaa paljaana niin saa kestävyyttä. Ja vois käyttää sellasia kondomia joissa se kumi on paksua, niin ei tunnu liian hyvältä. Kolmanneksi: hommaa ympärileikattu jätkä tai vanhempi jätkä, niin kestää sängyssä pidempään.

  • Toi ennenaikainen siemensyöksy on monella ongelma, koska nainen ei pääse koskaan mukaan nauttimaan yhdynnästä.
   Valitettavasti tähän ongelmaan ei ole mitään todellista lääkettä olemassa. Poikaystäväsi on koko elämänsä ns. minuutimuna, eikä siitä muutu millään konstilla tai lääkkeellä.
   Harmi sinun kannaltasi, mutta ainoa lääke tähän on vaihtaa miestä, jonka tuhannet naiset ovat tehneetkin.
   Tuntuu sinusta varmaan kovalta lääkkeeltä, mutta se on ainoa tapa parantaa tilannettasi.

  • Sit ku alkaa tarvita kohotusaineita voi käydä just toisinpäin ei laukee vaikka koko yön paukuttais naista. Siihenki auttaa muuten pikku tauon pitämminen.

  • mä en ymmärrä kun monesti näissä foorumien jutuissa muijat valittaa että jätkä laukee liian nopee..... ite laukeen 15 minsan päästä ja heti minuutin päästä olisin jo valmis sekstailee uudelleen....miksi se pitäisi lopettaa aina siihen laukeamiseen ?
   jos sattuu olee minuuttimuna, niin miksi ei voisi harrastaa sitä vaikka 30 minsaa....en usko että se jätkä on 10 minuutin jälkeen edelleen se joka laukee liian nopee, siis jatkakaan vaan vaikka läpi yön.

  • On se normaalia. Ikävä kyllä. Toiset on herkempiä. Hienoa että jaksat yrittää.
   Mutta joskus sun pitää tehdä päätös.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   25536
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16387
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15138
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   12790
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   42
   2084