viestejä michael jacksonilta???

yx setä vaan

Olettekos lukeneet näitä amerikkalaisia laatuteoksia: Viestejä Michaelilta? Varsin hauskaa luettavaa muuten ja panee ajattelemaan, että jos sittenkin...

Itse pidän jälleensyntymää varsin todennäköisenä. Se mm. antaa vastauksen siihen miksi jokin henkilö kärsii koko elämänsä ajan, kun toinen taas tuntuu saavan osakseen kaikkea hyvää. Selitys on yksinkertainen. Lukuisien elämien joukossa kärsimyksen täyteinen elämä on vain yksi helmi elämien nauhassa. Jokainen sielu joutuu kokemaan koko elämän kirjon, niin hyvässä kuin pahassakin.

Tämä on vain yksi mutta melko tärkeä pointti jälleensyntymisen järkevyydestä. Jokaisella on oma tie kuljettavanaan. Jeesus opetti olevansa tie. Mielestäni olemme kaikki teitä. Maailma on täynnä uskontoja, jotka koettavat kertoa totuuden. Jokainen uskonto toimii saman universaalin mielen ilmaisuna mutta ovat vain kuin utuisia peilejä, joista kuva heijastuu enemmän tai vähemmän vääristyneenä. Kaikella on aikansa ja paikkansa. En näe uskontoja ja uskovaisia ihmisiä kuitenkaan harhautuneina, vaikka usein heidän järjettömiältä tuntuvat perustelunsa tuovat mieleen sanoja toistavan papukaijan. Jos ihminen koettaa elää parhaansa mukaan kunnioittaen elämää ja itseään sekä lähimmäisiään ei ole merkitystä sillä uskooko Jeesukseen tai budhaan, kuuluuko helluntailaisiin vai hare krishnoihin.

Jos olemme kehittyviä, kasvavia ja oppivia sieluja , niin mikä siinä on niin pahaa, että emme halua uskoa sitä? Luonto ja maailmankaikkeus ovat täynnä syntymää ja kuolemaa mutta silti jatkuvaa uusiutumista ja henkiin heräämistä. Joskus tuntuu siltä , että suuret totuudet ovat niin yksinkertaisia että viisaimmatkaan eivät niitä tajua mutta pienelle lapselle koko juttu on aivan selvä! On tietysti totta, että ajatus varmasti herättää joissakin ihmisissä vastenmielisyyttä(enkö olekkaan se ihmeellinen persoona, joka nyt olen ja muutunko joksikin toiseksi, ei ehkä niin erinomaiseksi henkilöksi tulevassa elämässä?). Lisäksi tuskin kukaan haluaisi kuulla olleensa edellisessä elämässään eräs A. Hitler. Jälleensyntymäopissa on siis omat vaaransa miksi moista oppia ei ole ehkä haluttukaan viljellä oli se sitten totuus tai ei. Ehkäpä rikkoisimme luonnollisen karman lain etsimällä sieluja, jotka olivat suuria "antikristuksia" jossain elämässään. Itsestäni tuntuu kuitenkin, että aika alkaa olla kypsä, ihmiskunta valmis jällensyntymäuskon uuteen tulemiseen, vanhojen uskontojen kuolemaan; tosin uskonnot ovat aina olleet enemmän tai vähemmän kuolleita oppirakennelmia alunalkaenkin ;-)

Jälleensyntymäoppi pakottaa johtajatkin ajattelemaan tekojaan, koska tuleva, maailman raiskaamisesta kärsivä sukupolvi olemmekin me itse! Karman laki on ÄÄRIMMÄISEN OIKEUDENMUKAINEN!
Karman laki ei ole kuitenkaan mikään kostonlaki. Universaalisuunnitelma on aukoton. Ylivertainen äly jota voidaan kutsua kömpelösti Jumalaksi on hulluudessaankin ihmistä viisaampi.

Jälleensyntymäoppi sisältää toisaalta myös erittäin lohdullisia ja suorastaan ihmeellisen kauniita asioita. Ajatus sieluperheistä ja sielukumppanuudesta on kiehtova. Meillä on koko jälleensyntymien kierron ajan siis tosi rakkaat lähellä, vaikka emme sitä täysin tunnistakkaan. Emme olekkaan niin yksin kuin oletamme olevamme.

Olen tässä nyt hiukan raottanut tätä kiisteltyä oppia, en väitä olevani oikeassa, koska en todellakaan tiedä 100%. Nöyryys tässäkin asiassa ennen kaikkea. Siitä vaan sitten kritiikkiä tulemaan, haastan miellellään kaikki kumoamaan esittämäni ajatukset, sillä se piristää ;-)

2

477

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Qadesha

   Elikä täysi tukeni tässä asiassa, kun kuulun näihin reinkarnaatio-opin kannattajiin itsekin.

   Mielestäni on tavallaan armoista suurin päästä "kärsimään" niistä teoista joita on itse tehnyt. Mikään ei ole niin karmea tunne kuin syyllisyydentunne, ja en yhtään ihmettelisi jos sieluilla olisi suoranainen vimma tasoittaa vaakakupit.

   Toisaalta kun ajattelee neutraalisti hyvän ja pahan tason yläpuolelle mennen, on se kenties vain sielujen opiskelua ja suurta tutkimusta että koetaan jonkin tietyn tilanteen molemmat puolet. Miltä se tuntuu kun huitaisen nyt kirveellä tuolta pään? Miltä se tuntuu kun se huitaisee minulta?

   Lopulta kun kaikki on jo koettu ja nähty, alkaa tietysti tulla vähän sellainen väsähtänyt olo että ei tätä pölhöilyä täällä enää jaksaisi. Ei viitsisi ottaa niin tosissaan näitä ihmisten välisiä "suuria draamoja", kun yhtä suurta projektia, näytelmää, show'ta, simulointia se vain on. Vaikka kuinka pahaa tekisimme, tuskin pystymme rääkkäämään itseään kuolematonta Itseämme, saati Jumalaa, mikä se taho sitten taas lieneekään (itse uskon että Jumala on ainoa mitä on olemassa, ts. olen panteisti).

   Kaikkensa antaneena, kaiken kokeneena voi sitten elämIstä kyllänsä saaneena kenties joskus päätyä sinne jollekin next levelille missä ihmisenä oleminen on jäänyt taakse. Mutta se on tietysti juttu mistä minun on turha heittää edes spekulaatiota että mitäpä sitten...

   Ikuiseen lepoon ja rauhaan en usko (joskin lepokausia voi olla, kenties pisimmillään yhtä pitkä kuin yhden maailmankaikkeuden elämä). Ehkäpä ajatus jatkuvasta muutoksesta, kehityksestä ja opiskelusta on pelottava ajatus niille jotka teilaavat reinkarnaation mahdollisuudenkin?

  • levius

   veit ajatukseni. näin se on. uskon, että tärkein sana ja etenkin teko on rakkaus.myös jeesuksen sanoin. katolinen kirkko on harhauttanut ihmisiä 330v kirkolliskokouksen jälkeen ja mitäänhän he eivät tee oikaistakseen asiaa...myös raamatussa on jälleensyntymään viittaavia kohtia(en jaksa muistaa missä) ja osa poistettiin ko. kokouksessa.
   olen lukenut paljon aiheesta ja edelleen se kiinnostaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   7
   3033
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   166
   2809
  3. Isosisko ajoi 1 vuotiaan kuoliaaksi Tyrnävällä, olivatko Lestoja ?

   Eikö tämä laiton lahko voitaisi jo julistaa täysin rikolliseksi ja kieltää laissa, kuten kaikki muukin vahingollinen lopetetaan ? Tämä lapsia tuhoava
   Maailman menoa
   89
   2157
  4. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1662
  5. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   171
   1002
  6. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   970
  7. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   241
   809
  8. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   795
  9. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   781
  10. Mies, kudoin sulle villahaalarin

   Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
   Ikävä
   110
   737
  Aihe