Miksi tämä rafla on Riihimäellä niin hehkutettu? Kävin äsken noutamassa sieltä kebabin ranskalaisilla ja muutaman haarukallisen jälkeen lensi koko ateria roskiin. En ole eläissäni saanut yhtä luokatonta ateriaa keburaflasta. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun takeaway-ateria piti laittaa roskiin. Joku Coopin pakastettu eineskebabkin on parempaa kuin tuolla tarjottu kebabina maistotettu kuivatettu lehmänpaska.
Siellä ravintolassa on se pyörivä kebabvarras, mutta takeaway-laatikon avattuani liha paljastuu sellaisten perinteisten leikattujen suikaleiden sijasta kuin pakastimen pohjalta kaavituiksi pieniksi palasiksi ja kokkareiksi. Liha itsessään on äärimmäisen kuivaa, mautonta ja luokatonta, joka syödessä muistuttaa rakenteeltaan jotain kuivaa ja jauhoista ruisleipää. Ihan kuin jotain viisi päivää kuivatettua pirkan eineshampurilaspihviä söisi.
Ranskalaisia oli hyvin vähän ja ne oli kaikki laitettu sen luokattoman kebabin alle. Kun levitin koko aterian lautaselle tutkiakseni asiaa tarkemmin, kaikki ranskalaiset olivat ylivetistä mössöä ja muutaman maistettuani totesin ne täysin mauttomiksi.
Arviolta noin 65% koko aterian painosta oli salaattia ja sekin "salaatti" oli pelkkää raakaa raastettua kaalia muutamalla suolakurkkuviipaleella ja yhdellä jalapenolla. Joku raastettu raaka kaali ei edes ole ihmisille sopivaa ravintoa.
Kastikkeet olivat ala-arvoisia. Jotain vetistä valkoista ja punaista litkua hiukan kebabin päällä, jotka ovat mauttomia ja eivät tuo syömiskokemukseen yhtään mitään. Varmaan jotain 10 vuotta sitten pakastettuja paskalitkuja.
Ravintolassa odottaessani tilausta huomasin sivusilmällä, että ravintolan pyörittäjä mikrotti niitä aterioita. Siis ensin ranskalaisia siihen, sitten sitä paskakebabia jostain siihen päälle, sitten mikroon, kastikkeet päälle ja uudestaan mikroon, sitten laatikko täytettiin suurimmaksi osaksi sillä raastetulla raa'alla kaalilla ja hyvää ruokahalua. WTF???? Missä muussa keburaflassa muka mikrotetaan ruokia?
Sitten vielä kaiken kruunaa hinta. Tuo ateria maksoi 14€. Kalliimpaa kebabia ranskalaisilla saa Suomesta hakea.
Bodrum Kebab Riihimäki
3
103
Vastaukset
- Anonyymi
Melkein sama juttu on myös vieressä olevassa Riihimäen Alanya Kebabissa. Siellä kebabliha ei ole samalla tavalla kuivatettua lehmänpaskaa kuin Bodrumissa, mutta mautonta, ällöttävää ja ala-arvoista kyllä. Epätavallisen vaalean väristä kebablihaa. Väljähtäneen makuista kebabia ja päällä yhtä väljähtänyttä kastiketta.
Riihimäellä ei kannata syödä missään kebumestassa. - Anonyymi
Ihan parhaita. Älä mee naama norsunv… heille, kyllä minäkin happamalle hapanta tarjoan.
- Anonyymi
Sellaiset victim blamingit sieltä.
En ollut pahalla tuulella muuta kuin vasta sen jälkeen, kun saan 14 eurolla kuivatettua lehmänpaskaa ja perunamössöä sekä paskakastiketta, vaikka piti saada kebab ranskalaisilla.
Minua ennen joku nainen tilasi iskander-kebabin ja se valmistettiin ihan samalla tavalla, eli pari kertaa mikroon, täyteen raakaa kaalia se ateria ja paskasoosit päälle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kylläpä on nautinnollista taas tämä palstan vassari valitus!
Lähes jokainen avaus on vassareiden kitinää ja valitusta. Eikö se tarkoitakin, että silloin asiat menee maassamme parem322628- 111332
Helvetistä ei ole paluuta
Kun ihminen laskeutuu kuolleiden maailmaan, kauhujen valtakuntaan ja tuonelan ovet sulkeutuu kiinni, se on karu tunne ku3371048- 45942
- 45894
Järjetön Topi-ilta
Lisää tappiota konkurssipesälle. Miten voi olla mahdollidta , että annetaan järjestää tämä. Sorsakoski pyörii haudassaan20849Miksi nainen nukut huonosti
Onko sulla jotakin huolia, vai jotakin miestäkö mietit? Vai tunnemaailmassako velloo? Ajatteletko koskaan minua? Paljo61764- 44750
- 44746
- 46676