Kaurahiutaleet on testattu. Mikä on sinun lempikaurahiutaleesi ?
Testin tulos kertoo, että jos kaipaa kunnon rouheaa ja maultaan kauraisinta puuroa, on Myllyn Parasta täysjyvä kaurahiutale hyvä valinta. Sen sijaan pehmeän ja sileän puuron ystäville Nalle pikakaurahiutale voi olla mieluisa vaihtoehto. Elovena taas tarjoaa hieman näitä molempia. Monta muutakin merkkiä on. Itse syön "Kotimaista" pikakaurahiutalepuuroa, koska en ole tullut ajatelleeksi, että niissä voisi olla eroja. Olen valinnut varmasti kotimaisen enemmän asiaa miettimättä.
Taidan kokeilla seuraavaksi Myllyn Parasta.
Kattilassa ja mikrossa valmistettuna puurojen koostumukset muistuttivat hyvin paljon toisiaan.
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000011534272.html
Onko palstalla kaurapuuron ystäviä ?
71
563
Vastaukset
- Anonyymi
Syön kaurapuuroa sekä aamulla että illalla. Sekaan laitan proteiinijauhetta,
koska ruuasta on vaikea saada tarpeeksi proteiinia, kun on ongelmia
mitä vatsa kestää syödä. Suosikkimerkkiä ei ole. En ole kokeillut
Myllyn Parasta. Ehkä kokeilen. - Anonyymi
Myllyn paras ja Nalle toinen, täysjyväpikakaurahiutaleita, 1 min keitän joka aamu.
Myllyn paras Luomu kuituinen kaura.
- Anonyymi
Aikoinaan en välittänyt kaurapuurosta, terveydellisistä syistä sittemmin totuttelin tykästymään siihen. Pelkkä kaurapuuro on onnettoman makuista, kourallinen pakaste mustikoita, vähärasvaista raejuustoa ja tilkka maitoa nykyään. Eri versioita voi kehitellä voita silmään sano hullu kun puuroa mätti suuhun.
- Anonyymi
Pitäisiköhän hankkia ihan vain puuroa varten voita. Voi antaa erilaisen maun
kuin kasvismargikset.
- Anonyymi
Olen kaurapuuron ystävä ja olen syönyt Elovena kaurapuuroa. Ajattelin itsekin, että pitäisi kokeilla Myllyn Paras kaurahiutaleita.
- Anonyymi
Pidän kaurapuurosta, mutta aika harvoin tulee tehtyä.
Elovenaa yleensä.
Päälle sokeria ja voinokareet.- Anonyymi
Meni pilalle noilla kahdella, hei.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Meni pilalle noilla kahdella, hei.
Ei varmaankaan mene pilalle. Makuja on monenlaisia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei varmaankaan mene pilalle. Makuja on monenlaisia.
Sokeri on epäterveellistä, vaikka maistuukin hyvälle. Eikä voikaan mitään superterveellistä ole.
- Anonyymi
Myllyn paras on ruotsalaisen Lantmännenin omistama. En osta.
- Anonyymi
Ei minua haittaa. Ei leipien ruiskaan enää ole kotimaista. Se on yleensä Puolasta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei minua haittaa. Ei leipien ruiskaan enää ole kotimaista. Se on yleensä Puolasta.
Nykyään leipien ruis on kai taas enimmäkseen kotimaista.
Ruista on tuotu Venäjältä, Saksasta ja Puolasta.
- Anonyymi
Itse vaihtelen merkkejä.laitan joukkoon leseitä että on terveellistä. Olen ostanut hiutaleita lidlstä, s marketista ja milloin mistäkin
- Anonyymi
Kuidun saamiseksi minäkin ole joskus lisännyt kauraleseitä tai ruisleseitä, ruisleseet
antavat hyvää lisämakua.
- Anonyymi
Ruoka kaupasta minäkin ostan Elovehnähiutaleita.
- Anonyymi
Isoja kokojyväkaurahiutaleita ostan, en muista kuka valmistaa, ovat pussissa. Joskus myös viljelijältä suoraan, ne ovat vähän kalliimpia. Mutta myös Kotimaista ja Myllyn parasta. En koskaan pikahiutaleita, kun mietin onko niistä prosessoitu jotain tärkeää ainetta pois.
Joskus teen namia, sulatan voita ja öljyä pannussa, laitan siihen kaurahiutaleita ja fariinisokeria ja vähän paistan. Tykkään mahdottomasti.
Aika paljon niitä kuluu kun lähes joka päivä käyttää.- Anonyymi
Ei pikakaurahiutaleissa oli mitään prosessoitu pois. Ne on ikäänkuin esikypsytetty.
- Anonyymi
Mielstäni hyvä valinta on Kotimainen kaurahiutale+kuitu.
Kaurahiutaleita+suolaa+ hiukan kanelia+ kiehuvaa vettä ja anna sen vetäytä hieman ja sitten LY karamaitoa ( veden määrä ) ja kuumenna mikrossa ja maistuu.. Keitän kaurapuuroa pari kertaa viikossa, käytän ruotsalaisia kaurahiutaleita ja keitän puuron aina kiehuvaan vetee, muutaman minutin keittoaika, niin että se jää melko karkeaksi. Tavalliset Axa-kaurahiutaleet ihan parhaat, olen verrannut Elovenaan, jota olen ostanut aina Suomesta kesäisin muutaman paketin mukaan, mutta me nyt ollaan kyllä totuttu tähän ruotsalaiseen, vähän suurempaan hiutalekokoon.
Minulle ihan sama onko suomalainen vai ruotsalainen, maku ja koostumus ratkaisee, hinta ei yleensä päätä huimaa.
Joskus laitan omenaa renkaina tai kuutioina mukaan jo keittäessä ja kanelitangon. Suolaa hyppysillinen ja nautitaan omenavoin, maidon, kurpitsansiemenien, pähkinöiden tai muslin kera- Anonyymi
Sinun kaurapuurosi on vähän erilainen ja kuulostaa maukkaalta.
Kaurapuuroakin voi "tuunata", ei ole tullut mieleeni, kiitos vinkeistä !
Meillä syödään useimpina arkiaamuina jotain puuroa. Elovena täysjyväkaurahiutaleet valitsen useimmiten ja keitän välillä maitoon, tulee lempeä maku ja koostumus. Elovenassa on nostalgiaa, minulla on myös ihana juhlavuoden peltinen säilytyspurkki, kansallispukuinen neito elopellolla kauralyhde kainalossa. Raisio- konserniin kuuluu myös Nalle-sarja , joista suosikki on kaura-ruis, siitä saa mukavan hienojakoista puuroa nopeasti. Neljän viljan puurosta tulee rouheampaa.
Puuron päälle laitetaan yleensä marjoja , jotkut hedelmälohkotkin sopivat, voisilmäkin joskus. Maitoa lasiin. Riisipuurosta tulee varmaan oma aloituksensa , kohtahan sen sesonki alkaa.- Anonyymi
Nalle-puurot on myös hyviä, varsinkin Neljän viljan puuro.
- Anonyymi
Käytännön syistä aamutoimia helpottaakseni laitan meille kahdelle annospikapuuroa, se on valmis annos pussissa, kuumaa vettä päälle, ja valmista tulee. Kallista on, muihin verrattuna, mutta jaksan maksaa. Ja, jos haluaa matkustellessaan syödä aamupuuroa, niin pusseja mahtuu laukkuun aika paljon.
- Anonyymi
Minun annokseni on 1 dl kaurahiutaleita ilman valmispussia.
Syön muutakin aamulla.
- Anonyymi
En ole kaurapuuron ystävä, mutta hyvän päivän tuttu kyllä. Eli en syö päivittäin, en yleensä aamuisin vaan silloin tällöin iltaisin. Tällä hetkellä näyttää olevan Kotimaista.
Ihan vaan Keijusilmä puuron päällä.- Anonyymi
En minäkään ole suuremmin ollut puurojen ystävä. Työaikana söin joskus Neljän
viljan puuroa. Jostain syystä eläkkeelle jäätyäni puuro jäi ensin pois, mutta viime vuosina
olen alkanut syömään sitä taas joka aamu. En osaa enää olla ilman. Syön puuroni
kauramaidon ja Becel-nokareen kanssa.
- Anonyymi
Pikakaurahiutaleissa ei ole muuta eroa tavallisiin kuin, että ne on
esikypsytetty ja ne ovat hiukan pienempiä kooltaan. Sen ansiosta ne kypsyvät
puuroksi nopeammin kuin tavalliset hiutaleet. Mikrossa lautasella ne
kypsyvät ohjeen mukaan noin 1-1,5 minuutissa. Minä annan kypsyä pari
minuuttia. Laitan hiutaleet veteen turpoamaan joskus jo edellisenä iltana niin turvonneet hiutaleet eivät "lentele" mikrokupuun.
Syön puuron kauramaidon kanssa. Käytän "Kotimaista" kauramaitoa.
Kauramaito säilyy avaamattomana (huoneenlämmössäkin) kuukausia,
Siinä on kalsiumia ja hitusen joitain vitamiineja ja se maistuu raikkaalta.
En juo maitoa. Kahvin kanssa käytän joskus kahvikauramaitoa.
Sekin on yllättävän hyvää. Jos sitä jää käytän sen puuroon.
Myös kalakeittoon laitan kauramaitoa, mutta vasta lautasella.
Joskus teen kirkasliemistä kalakeittoa.
Kauramaito sopii kaikkeen mihin maitokin ja sen etu on pitkä säilyvyys. Ei aamulla kun silmät saa auki maistu karjalanpaisti peruna, siksi kaurapuuro mustikoitten tai puolukoitten kanssa, päälle juhlamokka kahvit
- Anonyymi
Karjalanpaisti ja hyvä peruna ! Se sai veden kielelle.
- Anonyymi
Halpoja pikakaurahiutaleita.
Nyt kai s:n kotimaista. Ihan toimivia. Mitta visibliniä, teelusikka sokeria, snadisti suolaa, kraanasta vettä ja mikroon.
Melkein aina kyytipojaksi panaani. Nyt lisäks pari mandariinia. Joskus marjoja puuron sekaan, mutta nyt ei, koska on noita hedelmiä.
Olin unohtanut kaurapuuron, yleensäkin puurot. Jouduin muutama vuosi sitten sairaalaan ja siellä tykästyin kaurikseen. Nykyisin syön joka aamu. Lisäks kaurapuuroon helppo sotkee visiblin, vatsantoimintakin pysyy ok.
Pitäis kokeilla muitakin puuroja, voi olla kaura alkaa jossain vaiheessa kyllässtyttään. Maustetta kun vaihtelee ainakin toistaiseksi huilannut hyvin.
Eri brändien välillä ei erikoisempia eroja ole huomannut, kaikki kaurasta ja kauran makuisia.
=DW= - Anonyymi
Onko kukaan kokeillut ? Kuulemma veteen valmistettu puuro saa ihanan samettisuuden, kun joukkoon lisätään kananmuna.
Muna ja vaikkapa siemenet tuovat puurolle proteiinia, jolla saa päivän
hyvin käyntiin.
Itse laitan puuron sekaan proteiinijauhetta. (Prisma-ruokakaupasta ostan) - Anonyymi
Elovena Iso-kaurahiutaleilla tulee ehdottomasti paras ja maistuvin kaurapuuro. Sitä pitää keittää sen 17-20 min, ja antaa vielä levätä 5 min, mutta vaiva kannattaa.
Voisilmän kanssa syntisen hyvää puuroa.
Kotimaista tai Elovena-hiutaleita käytän myös niitä joita keitetään se 5 min tai 8 min. Koskaan en käytä pikahiutaleita, niistä tulee vetinen räkäpuuro.- Anonyymi
Tuo viimeinen lause on vetinen vale, just söin täysjyvistä keittämäni pikakaurapuuron, ja erinomaista oli taas. 1 min keitän aina, ja n.20 min annan muhia, eikä tartte voisilmiä tai muitakaan lisukkeita, on sen verran hyvää....!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo viimeinen lause on vetinen vale, just söin täysjyvistä keittämäni pikakaurapuuron, ja erinomaista oli taas. 1 min keitän aina, ja n.20 min annan muhia, eikä tartte voisilmiä tai muitakaan lisukkeita, on sen verran hyvää....!
Ei ole vale! Se on makuasia. Yksi tykkää vellistä, toinen puurosta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ole vale! Se on makuasia. Yksi tykkää vellistä, toinen puurosta.
Puuro kun ei kelpaa ilman voita tai sokeria, on huonoa puuroa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo viimeinen lause on vetinen vale, just söin täysjyvistä keittämäni pikakaurapuuron, ja erinomaista oli taas. 1 min keitän aina, ja n.20 min annan muhia, eikä tartte voisilmiä tai muitakaan lisukkeita, on sen verran hyvää....!
Ei ne takuulla täysjyviä olleet vaam hiutaleita.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Puuro kun ei kelpaa ilman voita tai sokeria, on huonoa puuroa.
Eikö sitä ihmiset mielestäsi saa edes viimeisinä elinvuosinaan syödä puuroaan miten haluavat? Vaikka sitten voilla, sokerilla, hillolla, tai vaikkapa savukinkulla?
Miksi iänkaiken pitäisi myötäillä muita, jopa ventovieraita?
Sitäpaitsi mm. A, D, ja E-vitamiinit ovat rasvaliukoisia vitamiineja, eli tarvitsevat rasvaa imeytyäkseen elimistöön.
Voisilmä puuroon, ja ruoan jälkeen vitamiinit, niin saa hyvän päivän aloituksen! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eikö sitä ihmiset mielestäsi saa edes viimeisinä elinvuosinaan syödä puuroaan miten haluavat? Vaikka sitten voilla, sokerilla, hillolla, tai vaikkapa savukinkulla?
Miksi iänkaiken pitäisi myötäillä muita, jopa ventovieraita?
Sitäpaitsi mm. A, D, ja E-vitamiinit ovat rasvaliukoisia vitamiineja, eli tarvitsevat rasvaa imeytyäkseen elimistöön.
Voisilmä puuroon, ja ruoan jälkeen vitamiinit, niin saa hyvän päivän aloituksen!Kasvirasvakin on rasvaa. Ei voita välttämättä tarvita.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ne takuulla täysjyviä olleet vaam hiutaleita.
Takuulla paketissa lukee et ovat täysjyvähiutaleita. Huijaako ne kuluttajia? Kerro ihmeessä jos tiedät asiasta jotain!
Keitän ohrapuuron ja neljän viljan puuron kerran viikossa, grahampuuroa samoin. Neljän viljanpuuron syön puolukkasurvoksen ja maidon kanssa, grahampuuroon teen marjakiisselin tai marjakompotin ja kaadan maitoa viimeisenä lautaselle. Ohrapuuron syön voisilmän ja maidon kanssa. Noin kerran kuukaudessa keitän ihanan vispipuuron puolukasta tai karpaloista ja mannaryyneistä.
- Anonyymi
Rouheisista kauraryyneistä tehty puuro pitää nälän poissa n. 4 tuntia.
Lisään jo valmistusvaiheessa nokareen voita. Päälle laitan puolukkahilloa
ja syön maidon kera. Pitää diabeteksenkin kurissa ja paino on alkanut
laskea. - Anonyymi
Silloinkun vielä söin kaupan puuroja, oli se aina myllyn paras. Se tuntui makoisammalta. Sitemmin hurahdin puuroihin lisää ja hankin oman myllyn.
Nykyään ostan suoraan tuottajalta. Koska siten saa tuoreempaa kauraa, kun kauan hyllyillä asustelleet.
Luin kauan sitten kirjan jossa kerrottiin sotien ja pula-aikojen jälkeen sairaalaan viedystä tuoreesta viljasta seurasi ihmeparantumisia.
No lapsukainen muistaa ahdistavana ainaisen kaura puuron syönnin. Mutta ohrapuuro on kuulemma todella hyvää. No resepti siihen tuli isomummolta.
Voita en ole kokeillut puuron päälle, mutta mustikkakeitto, pelkkä maito ja islannin jugurtin kanssa jotain hyvää. Nyt se on ollut tylsästi edelliskesänä tehtyä omenahilloa.
Mutta siis metsästän aina mahdollisimman tuoretta viljaa. Puurokulttuuri on rikas, niin on sanastokin. Yleensä keitämme puurot hiutaleista, jotka voivat olla litistettyjä tai höyrytettyjä, esikypsytettyjä pikaisia, kooltaan pieniä tai suuria. Ohrapuuron keitämme suurimoista eli arkikielellä ryyneistä, kuten riisipuuronkin. Suurimot voivat olla kokonaisia tai rikottuja, jyvistä on aina ensin uloimmat kerrokset poistettu. Uunipuuro molemmista on herkkua ja valmistuu vaivattomasti. En ole vuosikausiin tehnyt, sillä kahden hengen annos on niin pieni, että tahtoo kuivahtaa astian reunoihin.
Mannasuurimot valmistetaan erottamalla vehnänjauhatuksen yhteydessä karkeat ydinrakeet mannasuurimoiksi. Vispipuuro puolukoista, karpaloista, karviaisista, punaherukoista ja raparperistä on suurta herkkua, ja lapsuudessa toivoimme äidin tekevän suklaapuuroa kaakaojauheen avulla.
Laitan mieluiten mustikoita puurojen päälle, myös mustaherukat sopivat aromikkaana vastapainona puuron lempeälle maulle, Savossa on puhuttu hutusta , varsinkin jauhopuurosta. Muistatte varmaan myös lastenlorun: Harakka huttua keittää, hännällänsä hämmentää, käyttää sulkakämmentään, suolat sekaan heittää. Antaa tuolle pojalle, tuolle pojalle ....Sormileikki jatkuu veden hakuun, on kiviä, kantoja ja lopulta kaivo kainalossa.
Keittääkö joku tattaripuuroa? Sitä en ole maistanutkaan.Tattaripuuroa, (bovete?) olen keittänyt toin Suomesta puuroryynut. Blinejä olen tehnyt tattarijauhoista. Mutta tattaripuuro ei päässyt oikein suosioon meidän aamiaispöydässämme. En muista oikein miksi.
Talkkunaa meillä kotona syötiin, en muista enää minkä puuron päällä vai sinänsä maidon kanssa. Eikö se ole jotain hernejauhoa?- Anonyymi
Rikoituista Tattariryyneistä teen joskus tuorepuuroa. Illalla purkkiin Tattariryynejä, vettä, suolaa,ja jääkaappiin yöksi.
Aamulla kaadan kuppiin, silppuan mukaan puolikkaan banaanin, ja surrutan sauvasekoittimella tasaiseksi muussiksi. Päälle mansikoita, ja nauttimaan. On hyvää ja terveellistä, sekä gluteenitonta.
Keittämällä en ole Tattaripuuroa tehnyt. - Anonyymi
Paloma.se01 kirjoitti:
Tattaripuuroa, (bovete?) olen keittänyt toin Suomesta puuroryynut. Blinejä olen tehnyt tattarijauhoista. Mutta tattaripuuro ei päässyt oikein suosioon meidän aamiaispöydässämme. En muista oikein miksi.
Talkkunaa meillä kotona syötiin, en muista enää minkä puuron päällä vai sinänsä maidon kanssa. Eikö se ole jotain hernejauhoa?Talkkunassa on kauraa, hernettä, ja ohraa ainakin. Viilin päälle laitetaan.
Pohjoisessa on ollut, ja voi olla vieläkin, talkkunaa jota keitetään puuroksi, mutta sen ainesosia en tiedä. Olen vain naapuriltani kuullut tuosta. Anonyymi kirjoitti:
Talkkunassa on kauraa, hernettä, ja ohraa ainakin. Viilin päälle laitetaan.
Pohjoisessa on ollut, ja voi olla vieläkin, talkkunaa jota keitetään puuroksi, mutta sen ainesosia en tiedä. Olen vain naapuriltani kuullut tuosta.Pietolan puurotalkkuna sisältää ohraa.
Ohranjyvät keitetään muuripadassa ja sen jälkeen paahdetaan uunissa, osa kuoresta irrotetaan kuorimakoneella ja sen jälkeen ohranjyvät jauhetaan.
Hyvää puuroa. Tällä hetkellä kun minulla talkkunapuurojauhoa kaapissa.
- Anonyymi
Axe Grynblandning :)
Gubbe 76 - Anonyymi
Riisiomenapuuro on herkkuani, mutta en jaksa riisipuuroa keitellä
- Anonyymi
Olen nyt kokeeksi ostanut erimerkkisiä pikakaurapuuroja enkä ole huomannut
niissä mitään eroja. Päinvastoin tuntuu, että jokaisessa pakkauksessa on samaa,
mutta sitä vain myydään eri nimellä.- Anonyymi
Olen myös eri valmikstajien tekemiä syönyt, erot on aika pieniä, se on totta.
- Anonyymi
Miten ne voisivatkaan olla niin erilaisia ? Kaura on kauraa, ei muuksi muutu.
- Anonyymi
Kaiiki rakastavat puuroa.
Huomenta. Kaurapuuro lautasella. Oivariinisilimä ja raejuustoa. Lasissa sokeritonta vadelmakeittoa ja kaksi mukia juhlamokka . Näillä se päivä alkaa. Tietenki ensin laitettu kuppiin ruoka The koiralle. Joku tärkeysjärjestys olla pitää.
Ja ei ku hynttyyt niskaan ja ulos tepastelemaan.- Anonyymi
Toivottavasti suomalaisia vattuja, ne on maailman parhaita, viime kesän sato oli aika huono, ei puskissa montaa ollut.
- Anonyymi
Onko millä aineella makeutettu se vadelmakeitto jos ei ole sokeria?
Mietin, että josko uskaltaisi joskus ostaa vaan en voi käyttää eräitä makeutusaineita. Anonyymi kirjoitti:
Onko millä aineella makeutettu se vadelmakeitto jos ei ole sokeria?
Mietin, että josko uskaltaisi joskus ostaa vaan en voi käyttää eräitä makeutusaineita.Näyttäisi tuoteselosteen mukaan olevan
makeutusaineet aspartaami*, asesulfaami K.- Anonyymi
Siili25 kirjoitti:
Näyttäisi tuoteselosteen mukaan olevan
makeutusaineet aspartaami*, asesulfaami K.Ok, kiitos. Eipä sovi sitten minulle, saan hurjan migreenikohtasuksen tuosta Aspartaamista. Oksentelen ja näkö lähtee. Pitänee ostaa sokeroitua tai keitellä itse.
Anonyymi kirjoitti:
Ok, kiitos. Eipä sovi sitten minulle, saan hurjan migreenikohtasuksen tuosta Aspartaamista. Oksentelen ja näkö lähtee. Pitänee ostaa sokeroitua tai keitellä itse.
No eipä se kannata sitten syödä jos seurauksena on epämiellyttävät oireet
- Anonyymi
on kupissa edessäni voisilmällä ja täysmaitolasi vieressä, syömään.
- Anonyymi
Pirkka kaurahiutaleet. Joka aamun aloitan veteen tehdyllä kaurapuurolla johon laitan chiaa sekä kauralesettä ja kypsennän mikrossa. Valmiiseen puuroon herajauhetta ja puolukoita, aroniaa sekä hunajaa. Vielä en ole tähän kyllästynyt.
t. hiukan nuorempi palstavierailija - Anonyymi
Aamupuurossani on suola, kaurahiutaleet, vehnänleseitä / ruisrouhetta, chiaa, kuorimatonta seesamia ja kypsään puuroon sekoitan kaksi ruokalusikallista paahdettua pellavansiementä.
Voisilmällä, ja maitoa.
Ei mitään mikä makeuttaa nautintoni.
Joskus lisään keitettäessä kokonaisia auringonkukan ja pellavan siemeniä,
nyt ei ollut kaapissa kuin tuota pellavasiemen paahdettua rouhetta - Anonyymi
niissä kaurahiutale pakkausissa on hiiren paskoja,
tympii kun niitä pitää ensin nokkia puuosta pois ennkuin saattaa panna suuhunsa,
miksi kauahiutale tehtilla ei valvota hiiein määrää varastoissa,- Anonyymi
Sehän on hyvää lannoitetta hiuksille!
- Anonyymi
Vanhaksi on pitänyt ehtiä elää, ennenkuin hokasin kuinka saan vatsan
toimimaan säännöllisesti kuin kellon! Kuitukaurapuuro, puolukkahilloa
päälle, pieni lasi maitoa kyytipojaksi. Sitten mustaa kahvia heräämisen
tehokkeeksi.
Paino on laskenut, pallea litistynyt olemattomiin kun suolisto toimii
säännölisesti. Paras ja halvin aamiainen on ehdottomasti puuroamiainen.- Anonyymi
Minä taas saan vatsani toimimaan kuin käkikello, syömällä herskryynipuuroa koskenkorvasilmällä tehostettuna.
T. Arska Mansesta.
- Anonyymi
Joka aamu armo uus
ja kaurapuuron keittoon kello kuus, viimeistään,
usein aamukahvikin olen juonut ennen kuutta
ja puuroa ennen sitä.
Tänäänkin! - Anonyymi
On meitä, pilvin pimein.
- Anonyymi
Söin juuri puolikkaan kipollisen riisipuuroa: sokerilla, kanelilla ja voisilmällä. Maitoa lasissa.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tulipalossa henkilövahinkoja, itsenäisyyspäivä alkoi huonosti, poliisi tiedottaa lisää
Savonlinna https://www.como.fi/uutiset/savonlinna-henkilovahinkoja-tulipalossa-poliisi-tiedottaa-lisaa/11310543Ennen ei ollut persuja ja työttömyyttä, lääkäriinkin pääsi
Ennen oli kaikilla töitä Kauppiaille kelpasi kun saivat voittoa Yritystukia ei ollut Lääkäriin pääsi kaikki haluklaat Nu1304261- 1164007
Somali ei kätellyt Stubbia Linnan juhlissa
Miksei somali osaa noudattaa hyviä käytöstapoja. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/563a3dea-fa3f-41f3-b64f-406d24433869- 613546
Antifasismi - mitä se on?
Se on äärivasemmistolaista anarkistista toimintaa joka käyttää fasisminvastaisuutta keppihevosena oikeuttaakseen toimint532801Kuka on menehtynyt?
https://yle.fi/a/74-20198293 Kuulemani mukaan ryyppyporukka ollut hapualla ja kuolemanenkeli (F.G) eli mies jonka seuras192326- 572009
Kauhea ikävä iski
Mietin vain, mitä olet juuri nyt tekemässä. Mietin myös, välittyykö se sinulle, kun olet koko ajan mielessäni, tunnetko191592Kemijärven kapungin teknisen osaston johtajat
KossuPekka ja KankaarannanMarkku olivat hyviä näissä tehtävissään. Tulevan vuodenvaihteen jälkeen tulee Kemijärvelle uu81429