Supeja loukulla?

Eli ajattelin ruveta pyytämään supeja loukulla.
Ja ajattelin kysellä sopivaa loukun tyhjentämis väliä? Ja siis että kuinka monta supia sinne loukkuun menee esimerkiksi viikossa?
Ilmianna
Jaa

4 Vastaustaei välttämättä yhtään..
Ilmianna
Jaa
tere!!
Laitan tässä sulle muutaman vinkin tohon supi hommaan.HUOM.Metsästäjänä sun pitää, tietää että elävänä pyytävät ansat pitää tarkistaa kerran päivässä vähintään.Sitä loukkua ei muuten kannata laittaa ihan summanmutikassa, vaan tutkimalla alueet missä tiedetään supien liikuvan löydät loukuille oikeat paikat ja saalista rupeaa kertymään.Yleisesti vesistöt ja tunkiot ja kaatopaikkojen läheisyydet ovat hyviä paikkoja loukuttaa.Syöttinä suosittelen kalaa ja nyt kun kyykyjahti alkaa, niin kyyhkyn raato ja sisälmykset ovat kovaa valuuttaa loukussa.Normaalisti alussa loukkuihin menevät nuoret yksilöt, jotka ovat vielä kokemattomia eivätkä osaa pelätä loukkua.Myöhemmin syksyllä myös vanhemmat yksilöt menevät loukkuun.Tulet myös paikasta riipuen saamaan loukkuun kissoja,mäyriä,minkkejä ja ehkä jonkun kapisen ketun joka ei löydä enää saalista muualta.Kapiset eläimet kannattaa hävittää polttamalla, näin kapi ei pääse leviämään terveisiin eläimiin.
Itse olen vaihtanut loukun paikkaa, jos ei viikossa olen liikettä loukulla näkynyt.
Kannataa myös peitellä loukku vaikka kuusenoksilla tai muulla tavaralla, sillä se lisää saaliin määrää.Myös loukun ympäristö kannattaa hajustaa, sillä se houkuttelee ympäristössä olevat eläimet lähemmäs.
Menestystä loukkujahtiin!!!!!
Ilmianna
Jaa
Supin pyynti on yksi tehokkaimmista keinoista hoitaa esim kanalintukantoja, harmi kun on vaan niin harvassa supinpyytäjät. Tervetuloa vaan kaikki uudet yrittäjät!

Loukku pitää käydä tarkistamassa joka päivä. MOT

Ja siitä supien saantimäärästä viikossa...
Kun laitat loukun todennäköisesti menee viikkoja, jossei kuukausia ennenkuin saat ensimmäisenkään supin. Seuraavan saantia saattaa joutua taas odottelemaan viikkoja/kuukausia. Keväällä ja syksyllä kun supit ovat aktiivisia saattaa loukkuun mennä viikottain eläin, mutta esim nyt kesällä saavat loukut olla aika rauhassa.
Uskoa asiaan!
Ilmianna
Jaa
Vaan jos oikeesti pyytämään alat niin edellä kertoivatti monet tärkeimmät,, minä olen syöttinä pitäny kalansoskia ja niitä vähän rukkaskäjessä sotkenu loukun päällekki että lähtis ihmisen hajut noppeemmin poijes ja sitte tehny vähän satunnaista jattoa louku ulkopuolleki,,

siittä ompi hyvä seurata, kuinka mehtsian tahi supikoira rohkeus kasvaapi nälkää myöte.

No kun ensimmätisen sitten satut saamaan, niin kun olet sen ampunu ja kun otat sitä rukkaskäjessä poijes niin purista sen kusta vähän siihen loukun päälle, niin johan on pyytävämpi loukku ja jos paikan oot löytäny niin seuraavia voittiin ootella joutusammin.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Supeja loukulla?

Eli ajattelin ruveta pyytämään supeja loukulla.
Ja ajattelin kysellä sopivaa loukun tyhjentämis väliä? Ja siis että kuinka monta supia sinne loukkuun menee esimerkiksi viikossa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta