tuleva käly?

lilian

On tapahtunut jotain aivan kauheaa. Minun veljeni meni kosimaan pikäaikaista tyttöystäväänsä tietämättä millainen kaksinaamainen olento se nainen on. Oikeasti! Toisella veljelläni on ihana pieni 4-vuotias poika jota kaikki rakastavat. No, tämä tuleva "morsian" leikkii ja halii ja sössöttää pikkuiselle aina veljeni ja muiden sukulaisten läsnäollessa. Mutta kun veli ja vanhempani lähtevät ja jäljelle jäämme vain minä, nuorempi siskoni, lapsi ja tämä kauhea nainen, hän äyskätää lapselle tyyliin:" Painu vittuun siitä. Sä rypistät mun housut!" kun aiemmin on lässyttänyt:"oi pientä kultaa! Kuinka söpö sinä oletkaan!"

Hän on jopa sanonut että menee veljeni kanssa naimisiin vain:"koska hän sopii hyvin muottiin ja tykkää matkustella" ja jos veli ei kuulemma olisi vielä kosinut niin hän olisi jättänyt kun on kerta muitakin ottajia. Hah!

ja on hän muutenkin ärsyttävä. Hän nyrpistää nenäänsä kaikelle ja kaikille. Puhuu mahtavista sukulaisistaan ja upeasta koulutuksestaan kun hänet kuulemma kasvatettiin ulkomailla ja hän on käynyt huippukouluja... niin itserakas. Enkä minä vain ole kateellinen veljelleni kun hän pääsee naimisiin ennen minua tai mitään muutakaan.

Jokatapauksessa: minua on nyt pyydetty kaasoksi (en tiedä miksi, sillä onhan naisella ne "uskomattomat" ystävät) Enkä todllakaan halua. Pitäisikö vain sanoa suorat sanat? Tiedän ettei tämä varmaankaan kuulu tänne mutta..

14

5556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesämorsmaikku

      minunkin kälyni haukkuu minua perusteetta. Epäilen hänen olevan mustasukkainen veljestään. Noh, menen hänen veljensä kanssa naimisiin, en hänen.

    • mari

      ja et siksi ehdi paneutua kaason hommiin kunnolla. Ei kiitos. Kieltäytyminen asioista, jotka eivät miellytä on osa elämää. Ja kaikki eivät opi sitä koskaan.

      • Eijamari

        Kieltäydy asiallisesti, koska tästä naisesta tulee kuitenkin veljesi vaimo ja mahdollisesti pitkäaikainen suvun jäsen. Aina ei läheisten valinnat miellytä, mutta niihin on vain totuttava.


    • EN ole kateellinen

      MINÄ en ole haukkunut kälyäni. HÄN haukkuu MINUA ja koko SUKUA.

      • olla

        veljesi menee naimisiin et sinä. siedä se. muista diplomaativälit.


    • mutta vain jos heidän antaa...

      itselläni käly on naljaillut ja kommentoinut jos vaikka ja mitä mm minun ja mieheni suhteesta, meidän lapsettomuudesta yms. Antaa hänen kommentoida ja osoittaa niillä kommenteilla oma lapsellisuutensa. Onneksi käly laukoo kommentteja suoraan päin naamaa seurasta välittämättä, useampikin ihminen saanut todistaa kälyni vähäisiä järjenlahjoja useastikin. Kälyä vain ei voi valitettavasti itse valita ja jos hän on onnellisesti naimisissa puolisonsa kanssa (joka ko kommentoinnit yms kestää yllättävän hyvin) niin valitettavasti ei pääse aivan heti eroonkaan. Olen tyytynyt vain huokaamaan ja katsomaan mieheeni paljonpuhuvasti, en jaksa kommentoida.

      Kaasoksi hänelle en alkanut, sanoin että minulla on tarpeeksi jo muutenkin hommaa kun saman kesän aikana olin kahden bestikseni kaasona. Käly nykäisi siitä herneen nenään, mutta en enää kolmansiin askartelutalkoisin yms jaksanut alkaa. Raja se on minunkin vapailla jonka toisten ihmisten häihin haluan käyttää!

      • nipsu

        mulla on avokin suvussa sellanen käly, että kun kuuli meidän hääaikeista intoutui tarjoamaan apuaan valmisteluihin. kylmät väreet menivät heti selkäpiissä ....hrrr.... ei tee miele tehdä mitään ihmisen kanssa, joka aina on tehnyt jutut paremmin, nopeammin, järkevämmin ja muutenkin vaan oikein.

        kukapa sitä kälyä nai, oman miehensä/vaimokkeensa kylläkin. samahan se on kammokki anoppien ja appienkin kanssa. diplomaattisuhteen pitäis saada säilymään joka tapauksessa.


    • Bambiino

      Taidat olla kateellinen... Oma kälyni ainakin on selvästi kateellinen ja mustasukkainen minulle omasta veljestään.. Siitä se huono käyttäytyminen veljen vaimoa kohtaan aina johtuu, kuten sinullakin. Mene itseesi ja anna veljesi elää omaa elämääsi. Itse olen aikoinani tapellut kälyni kanssa rehellisyydestä toisia ihmisiä kohtaan ja hän pilasikin välimme totaalisesti olemalla epärehellinen ja asioistamme juoruamalla. Sitä suhde ei koskaan korjaannu, koska toiseen on hankala luottaa. Ei kyllä harmita,jos totta puhutaan. Nykyisin tulemme toimeen, KULISSEISSA. Ei viitsi tapella ja sättiä toisia, enkä viitsi kaivella vanhoja.

      Voithan siis kohteliaasti kieltäytyä.. tuskin siitä suurta vahinkoa tulee. Mutta tee kaikki asiallisesti ja niele oma katkeruutesi! Veljesi kuitenkin menee naimisiin rakastamansa naisen kanssa, joten kai sen hyvä täytyy olla. Tyydy hiljenemään ja nielemään mielipiteesi.

      • hmmn

        Siis häh???? Jos sinun miehesi sisar on mielestäsi tyhmä, ja itse kärsit vaimona, MIKSI IHMEESSÄ TILANTEEN PITÄSI OLLA SAMANLAINEN KAIKISSA SUHTEISSA???????? Osoitatko yleistämiselläsi omaa pikkumaisuuttasi ja epävarmuuttasi vai uskotko tosiaan, että vaimot ovat aina niitä hyviksiä?

        Käsittämätöntä tekstiä, oli aivan pakko puuttua. Aloittajalle: tietenkin kieltäydyt, mutta ota suhde tulevaan kälyysi rennosti. Hän on sellainen kuin on, tiedät, ettei häneen voi luottaa mutta ole silti ystävällinen. Läheisyyteen ei kannata lähteä. Eikä tietenkään kaasoksi. Jos joku ei kaasokieltäytymistä käsitä on hirviömorsian. Eikä mikään ystävä.


    • professori X

      Eli tämänkin keskustelun perusteella voi päätellä, mistä sana "kälynen" on tullut.

      • me mennään naimisiin...

        mitä se kälynen tarkoittaa?


    • huh huh

      Teepä niin, että osta jostain pieni sanelukone ja laita se päälle kun kälysi ja sinä ja lapsi olette tilanteessa, jossa hänen käyttäytymisensä muuttuu. Kuunteluta veljellesi tai vanhemmillesi tai veljesi ystäville tai ihan kenelle tahansa. Jos tuleva kälysi on tuollainen niin hän tulee manipuloimaan veljeäsi, joka raataa itsensä loppuun "petollisen" naisen takia - turhaan.

      Kannattaa nyt ottaa härkää sarvista. Siellä vihkitilaisuudessa kyllä kysytään, että onko jollain tätä liittoa vastaa jotain... sanokoon nyt tai vaietkoon iäksi... Ei kannata odottaa siihen asti.

      • Julia

        Ne on noi jenkkileffat yms, joissa kysellään "onko jollain jotain tätä liittoa vastaan" ja sitten hetken piinaava hiljaisuus :) Ei suomalaiseen vihkikaavaan moinen kuulu.


      • jos pari haluaa
        Julia kirjoitti:

        Ne on noi jenkkileffat yms, joissa kysellään "onko jollain jotain tätä liittoa vastaan" ja sitten hetken piinaava hiljaisuus :) Ei suomalaiseen vihkikaavaan moinen kuulu.

        mä muistan lapsuudesta monetkin häät, missä kysyttiin. ihmettelin pienenä sitä kovasti..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe