Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

pakokauhua ja paniikkia

joy

Olen opiskellut intensiivisesti iok:ta n. 10 kuukautta ja se aika on ollut kaikkea muuta kuin helppoa. Tunteet on vaihdellut syvästä rauhantilasta puhtaaseen kauhuun. Kaikki tuntemukseni on mainittu kirjassa. Se kertoo kaiken omasta ajattelustani, se kertoo kaikki virheet, joita tulen sen suhteen tekemään, se on kirjoitettu juuri minulle, kertoen todella yksityiskohtaisesti elämäntilanteestani. Se on kaikista kauhuista huolimatta ollut ihmeellinen opas vaikeassa elämäntilanteessa. Ilman tätä opasta olisin jatkanut elämääni kuten ennenkin, kaikki se törky sisälläni. Ennen ainut keino päästä tuskaa eroon oli paeta tai peittää se jollain turhanpäiväisellä. Nyt huomasin olevani tilanteessa, jossa mikään vanha konsti ei enää auttanut. Olen lukenut nyt tätä palstaa hiukan, enkä ole oikeastaan törmännyt tälläisiin henkilökohtaisiin voimakkaisiin tunteisiin, vaikka tiedänkin, etten ole ainoa, jolle on näin käynyt, olisi mielenkiintoista keskustella tästä.

1

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • acim l ai ne n

      Millaisia tunteita Jumalalta lähtöisin oleva viesti saa aikaiseksi ja mitä Jumala sanoo? Tässä eräs kirjoitus pohdittavaksi. Se on pitkä mutta sisältää asiaa aiheesta.

      """Vuonna 1993
      Kirjoittanut: Teuvo Suni 20.12.2005 klo 22.24


      oli kirjoitettava 24 kirjettä: piispoille, papeille, maallikoille ja lehdistölle, joka maan tavan mukaan ei niistä yhtään julkaistu. Ei edes tätä, jonka kirjoitin 16.8.93.

      VENÄLÄISET MIEHITTÄVÄT MAAN.

      Heinäkuun 27. päivänä 1993 toi eräs ystävä minulle tällaisen monisteen:

      "Olin kolmen päivän rukousmatkalla Suomen itärajalla 6-8.s.93, vaimoni Marja-Leenan ja ystävämme Sinikka Lehtosen kanssa.

      1. Perjantaina 7.5.1993 noin kello 6.00 aamulla,kun olimme Lappeenrannassa Kyösti Malmin kodissa, olin rukouksessa ja sain Herralta tiedon sanat Pyhässä Hengessä:
      10 kuukauden kuluttua on Suomi miehitetty kokonaan länsirajaan saakka. (7.3 on 10 kuukautta kulunut).

      2. Pari päivää myöhemmin olimme sunnuntaina 9.5.1993 yöpymässä Tuupovaarassa Sirkka Junnosen kodissa. Olin rukouksessa, ja aamulla noin kello 7.00 sain Herralta tiedon sanat Pyhässä Hengessä:
      100 päivää tästä eteenpäin Suomessa kaikki muuttuu. Kun myöhemmin kirjoitetaan lähihistoriaa, sanotaan: tuon päivän jälkeen on kaikki ollut toisin. (16.8.1993 on 100 päivää kulunut).

      3. Kotonamme Kemiössä olimme vaimoni kanssa rukouksessa 18.5.93 ja koimme kielillä puhumisen ja kielten selityksen kautta Pyhässä Hengessä:
      Kansan johtajien synnit nousevat Jumalan maljoihin, ellei kansa ja johtajat rukoile ja tee parannusta synneistä todella, Jumala tulee rankaisemaan hyvin syvän talouslaman kautta, ja ellei senkään jälkeen löydy parannus- ja rukousnöyrtymistä, tulevat Venäjän sotilaat ja toteuttavat Jumalan rangaistuksen koko maalle ja kansalle.

      Muurlan kirkkoherranvirastossa toukokuun 18. 1993
      Muurlan seurakunta (leima) Oiva Salli kirkkoherra."

      Tämän kirkkoherran nimen jälkeen oli sen jatkoksi monistettu jossakin toisessa Saatanan synagogan virastossa tai laitoksessa seuraava teksti. Eivätkä sen kirjoittaneet uskaltaneet edes laittaa nimeänsä alle. Saatanan henki kun on myös pelkuruuden henki:

      "Koska uskovaisten piirissä eri puolilla Suomea on toisistaan tietämättä tullut useita samansuuntaisia profetioita, jotka koskettavat maamme kohtaloa lähitulevaisuudessa, katsomme velvollisuudeksemme ilmoittaa maamme johtomiehille. Olemme vakuuttuneet siitä, että Jumala on puhunut ja haluamme varoittaa kansaamme.

      Yhteistä näille profetioille on se, että ne ennustavat maamme tulevan kokonaan miehitetyksi itänaapurin taholta, joten olemme hyvin vaikean ajan edessä:
      "Itämyrsky tulee ja pyyhkäisee yli maan: verta vuodatetaan, sekä vanhurskasten että väärää. Minä varjelen omiani, mutta jotkut teistä pääsevät pois. Teitä kidutetaan, silvotaan ja tapetaan. Ei ole muuta turvaa kuin Jumalassa. Jäljelle jääviä minä vahvistan, niin että jaksatte tulevan vaivan aikana.
      Tutkikaa minun sanaani, olkaa vahvat uskossa, niin kuin ennenkin olen sanonut. Viekää minun sanaani, niin kauan kuin aikaa on. Minulla on paljon tässä kansassa niitä, jotka tahdon pelastaa. Älkää antako Perkeleelle valtaa.
      Me emme tiedä, onko miehityksen estämiseksi mitään tehtävissä, mutta haluamme kehottaa maamme johtomiehiä parannukseen ja rukoukseen Jumalan edessä."

      Tämän paperin luettuani ymmärsin heti, että Saatana siinä on pistänyt omansa asialle. Vahva todiste siinäkin mielessä, kun itsensä tosiuskoviksi uskovat ihmiset ovat näin täydellisesti Saatanan hengen vietävinä minne tahansa. Heille kun kaikki Saatanan huuhaa-henget ovat Pyhästä Hengestä lähteneitä.

      Saatana todella pystyy teettämään palvelijoillaan mitä tahansa. Niin kuin nytkin, se pisti kirkkoherran konttaamaan ja rukoilemaan pitkin itärajaa, jotta venäläisten miehitykseltä vältyttäisiin.
      Kun hän sitten tuolta matkalta kotiin palaa, niin Saatana sanoo, etteivät sinun rukoukset auttaneetkaan, vaan maa tullaan miehittämään. Eikä siinä muu auta kuin olla tälle hengelle uskollinen, ja laatia viesti Suomen kansalle, jotta se tietäisi, mitkä ajat sitä odottavat.
      Totuuden Hengen saaneena en voinut jättää tätäkään kirkkoheraa tällaisen valheen valtaan vaan kirjoitin hänelle:

      KIRKKOHERRA OIVA SALLI

      Heinäkuun 27.päivänä eräs ystävä toi minulle Muurlan kirkkoherranvirastossa, 18.5.93, päivätyn profetian.
      Se oli jo kolmas saman sisältöinen. Kaksi aikaisempaa olen kuullut kasetilta. Ensimmäisen sain Oili Mäki-Tirkkoselta ja toinen oli Jukka T. Niemisen puhetta. Nämä kolme samanlaista profetiaa paljastavat yhdessä yhden väärän profetian merkin: "He ottavat valheen sanan toinen toisiltaa!"

      Kun tätä kirjoitan, on tuo profetiassasi mainittu eräänlainen kauhun päivä jo illassa. Kaikki, jotka ovat profetiasi lukeneet, ovat huomanneet, mikä romahdus tätä kansaa kohtasi: konkursseja, työttömiä ja velkaa vähän enemmäm kuin eilen, tuskin muuta. Niin moni saattoi huokaista helpotuksesta: "Rauha, rauha, ei mitään hätää!"

      Näin toteutui tuo toinen väärän profetian merkki. Näihin viesteihin on, venäläisten tulon rinnalla, liitetty myöskin vahva EY:n vastustus. Ovatpa monet itsensä uskoviksi luulleet tulleet suorastaan hysteerisiksi. Tällä kaikella Saatana tahtoo saada ihmisten huomion pois oman sydämen tutkimisesta.
      Tässäkin profetiassa kyllä puhutaan parannuksesta, mutta kuinka se voidaan tehdä, kun Saatana on onnistunut hävittämään synnintunnon sydämistämme.
      Itselleni nämä kolme profetiaa ovat aiheuttaneet ahdistusta, sillä näin on Pyhä Henki sanonut: "Minun sanani, vaikka ne ovat koviakin, eivät koskaan saa sinua ahdistuneeksi, vaan koet niiden ääressä syvää rauhaa!"
      Näistä päivämääriin sidotuista profetioista on Herran Henki myös sanonut:" Älä koskaan anna minkäälaisten päivämäärien eksyttää itseäsi, sillä Saatana tahtoo niillä saada sinut naurunalaiseksi!"

      Mitä tämän maan miehitykseen tulee, niin se on totta jo ilman venäläisiäkin. Sen on Saatana jo tehnyt. Meillä on kyllä kirkkokuntia, monenlaisia herätysliikkeitä ja vapaita suuntia. Jokaisella oma totuus, oma laki ja oma miellyttämisen evankeliumi. Jos ei näin olisi, niin he yhtä olisivat. Viimeisenä nostaa päätään Paavalin synodi, sekin täynnä sokeita taluttajia. Ensin naiset, nyt homot, seuraavaksi - kenties pitkätukkaiset miehet ja avopäin rukoilevat naiset. Kyllä näitä Paavalin kirjeistä löytää.

      Tämä on hyvä esimerkki eksytyksestä, johon on menty, kun kaikki hengen ilmoitukset koetaan tulevan Jumalasta, ja niitä lähdetään sitten lihan ja sielun voimin toteuttamaan. Suotta ei Jeesus sanonut: "Te sokeat oppaat! Hyttysen te siivilöitte, mutta nielaisette kamelin!"
      On syytä lukea kokonaan tuo Matteuksen luku 23. Tämä herätysliikkeiden monenkirjavainen joukko on tänä päivänä tälle kansalle kirous eikä siunaus, niin kuin monet kuvittelevat. Pyhä Henki on sanonut tämänkin: "Tänä päivänä tässä maassa tehdään Jeesuksen nimessä enemmän pimeyden kuin valkeuden töitä."

      "Minä teen tyhjäksi ennustajapappien merkit ja todistan taikurit pettureiksi, minä kukistan maan viisaat ja osoitan heidän tietonsa typeryydeksi."

      Tähän päättyi kirje tälle kirkkoherralle. Lähetin sen myös kaikille piispoille ja kymmenille lehdille kautta maan. Vaikka Jumala ilmoituksensa mukaan teki tyhjäksi ennustajapapin merkit, ei häntä silti potkittu pellolle virasta, vaikka Saatanan kätyriksi osoittautuikin. Ei Saatana toiselle Saatanalle voi mitään tehdä, vaan aina se on omiaan puolustamassa. Virka jatkuu ja eläkepäivät koittavat, koska Saatana pystyy lupauksensa palvelijoilleen pitämään.

      Noihin aikoihin olin pitkään jatkuneessa kirjesodassa haminalaisen Voitto Ramun, Exodus Haminan yhdistys ry-nimisen lahkon perustajan kanssa. Hänkin asettui tätä Saatanan palvelijaa puolustamaan painattamassaan vihkosessa: "Älkää jokaista henkeä uskoko":

      "Olemme panneet merkille, että hyvin usein profetiat eivät pidä paikkaansa. 'Monta profetiaa tuli, että elämä jatkuisi, mutta viime sunnuntaina oli hautajaiset', aprikoi eräskin kirkkoherra tilaisuudessa, jossa olin läsnä. Arvostan suuresti tätä nöyrää palvelijaa."

      Näin toimii itseään uskovina pitävissä ihmisissä heille yhteinen valheen henki: 'Arvostan suuresti tätä nöyrää palvelijaa.' Ja tottahan toki Saatana toista Saatanaa arvostaa. Jos näin ei olisi, niin ihmiskunnan historia päättyisi toisin kuin mmitä ilmoitettu on.

      Lähitunnit ja päivät paljastavat, kuinka pitkään tämäkin totuus saa täällä olla.
      Kuukausi sitten sain taas puhelun, jossa ilmoitettiin, että nyt pitäisi rukoilla, koska venäläiset aikovat pian miehittää tämän maan. En rukoillut."""

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe