Elikkäs miten tuo personal message toimii. Ketkä sen näkevät? Vain ne ketkä ovat kanssani samaan aikaan online vaiko aivan kaikki? Jos minulla on joku henkilö blockattuna, pystyykö hän näkemään personal messageni??
Tärkeää, koska viestini on tosiaan "personal"... ;)
Tärkeää, koska viestini on tosiaan "personal"... ;)
Vastaukset 3
Vanhimmat
Joo sen näkee kaikki... Vaa jos oot blockannu jonku ni se näkee sen mikä sulla oli sillo ku se viel näki sut onlinessa.. Ja jos vaihat ni se ei nää ennenku sallit sen uuellee..
jos mulla on nyt viestinä "moi" ja sit blockaan kaikki muut paitsi yhden ja vaihdan sen viestiin "hei" niin pelkästään tämä yksi näkee viestin "hei"?
anteeksi, mutta pakko varmistaa..
Juuri näin, hyvä kun ymmärsit :)