kihlasormus vaihtoon?

turhamainen?

Minulla on 4mm paksu sileä kihlasormus ja omasta mielestäni vihkisormuksen tulisi olla samanpaksuinen. Eli koko höskä onkin sitten jo 8mm. Onko kokemusta onko tämä liikaa? Ajattelin kyllä että pitäisikö hankkia ohuempi vihkisormus ja siihen passaava "kihlasormus". Vai meneekö turhamaiseksi? Eli onko muut tehnyt näin. Tiedän kyllä että voisin laittaa kihlasormuksen kaappiinkin, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, että haluaisin pitää kumpaakin sormusta...

8

2995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Björk

      Kun menin naimisiin, ei ollut varaa ostaa kuin sileät sormukset. Myöhemmin teetin kivisormuksen vihkisormuksesta (olivat vaihtaneet myös rungon). No, nuo ovat niin paksut sormukset - yhteensä 8mm, että välillä käytän 2 mm paksua sormusta, jonka tingin mieheltäni myöhemmin lahjaksi. Ei minusta ole turhamaista vaihtaa kihlasormusta, että on mukavampi pitää sormuksia.

      • Björk

        Hankin ehkä sileän 2 mm sormuksen tämän uuden, ohuen kivellisen lisäksi. Sitten on 2 sormusta, kuten haluaisinkin. Käytännöllisempi pitää 2mm 2mm kuin 4mm 4mm. Onnea sormuskauppaan!


    • miilaz

      Itselläni ja kihlatullani on 6mm kihlasormus ja haluan ehdottomasti samanlaisen kun ensi jouluna mennään naimisiin. Sulhaselleni tulee hieman ohuempi.

    • sormus kapeampi

      Mulla on vihkisormus 5 mm ja kihlasormus kapeampi. Kokeilin samanlevyistä ja tuntui tosi muhkeilta sormessa, näyttävä kyllä, mutta ei käytännöllinen pitää. Vaihdoin nykyisen kihlasormukseni äskettäin uuteen 2 mm timanttirivariin, joka on yhtänäisen näköinen vihkisormukseni kanssa, vaikka onkin kapeampi. Sopivat tosi kauniisti yhteen. Sovittele eri malleja ja leveyksiä, kyllä sen silmä näyttää miten ne sopii yhteen ja millanen on leveämpi tai ohuempi pitää.

    • elokuun morsrian

      ite en vaihtaisi kihlasormustani vaikka se olisi millainen, itselläni 4mm tavallinen sileä sormus. sormuksella on tunne arvoa koska miehelläni on samanlainen! vihkisormukseni tulee olemaan 5mm yksinkertainen timantti sormus!

    • elokuun morsian

      itse en vaihtaisi kihlasormustani vaikka se olisi millainen tahansa.. mulla on 4mm leveä tavallinen kultainen sileä sormus. samalainen on miehelläni.
      mielestäni sormuksella on tunnearvoa onhan se merkki rakkaudesta! vihkisormukseni tulee olemaan 5mm leveä yksinkertaisen kaunis timanttisormus. enkä todellakaan halua kolmatta sormusta niiden väliin tai viereen.. ei mielestäni sovi yhtää... onha meillä ihmisillä muitaki sormia pitää sormuksia. mut makuasioista ei voi kiistellä!

    • turhamainen

      Pitää miettia tarkkaan nuo jutut. Onhan se tosissaan mahdollisuus, että ottaakin sitten kihlasormusta kapeamman vihkisormuksen. Makuasioita. Ei auta kun testailla :)

      • Sussu

        Ite oon tässä vaihtamassa vihkisormustani jopa. :) Sillon ku mentiin kihloihin, laitettiin sellaset tavalliset, aika kapeat kultakihlat ja naimisiin mennessä rinnalle tuli samanlevyinen kultasormus kolmella pikku timantilla. Miehelle ostettiin uusi, valkokultainen rinkula sormeen, ja nyt haluan ite vähän samanoloisen, timanteilla vain. Olis yhtenäisempi tyyli, ja toisaalta oon enempi valko- kuin keltakultaihminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe