suolihuuhtelu

minä

Kertoisiko joku suolihuuhtelusta muutaman faktan!?

Montako kertaa suolihuuhtelua on järkevää/terveellistä tehdä esim. vuodessa?

Mistä tietää mikä on oikea/tarpeeksi määrä vettä suoliston sisällä. Pussi jonka ostin apteekista on hiukan yli litran?

Kauanko vettä on yritettävä pitää sisällä ennen tyhjennystä?

Mitä kyseinen toimenpide edesauttaa ja onko se vaaratonta tehdä itse kotona?

Muutakin infoa asiata olisi kiva saada kun netistä sitä en oikein löytänyt!

40

39007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiallinen tuntija

      Yleensä suolihuuhtelufilosofiat perustuvat ajatukselle, jonka mukaan hidastunut suolen toiminta myrkyttää elimistöä koska kuona-aineet eivät poistu. Totta on, että sappiväriaineet esimerkiksi ovat tällaisia "kuona-aineita" ja sappitukokset voivat estää niiden pääsyn suoleen ja pois elimistöstä. Sappiasioihin ei kuitenkaan juurikaan voi vaikuttaa suolihuuhteluin, joten etu niistä lienee lähinnä kosmeettinen. Ummetusta kyllä lievittänee mutta varo, ettei suolesi peristaltiikka totu liian tiheisiin huuhteluihin niin ettei koko homma toimikaan enää luonnollista tahtia.

      Rauhallisesti ja varovaisesti kannattaa edetä. Varsinaista haittaa vedellä tehdystä huuhtelusta ei varmaankaan ole, mutta mitään kemiallisia aineita ei missään nimessä kannata käyttää, voivat olla jopa vaarallisia.

    • yoga

      Joogien ohjeet suolihuuhteluille :
      Lämmintä vettä
      1.päivä: 1/2L
      2.päivä: 1L
      3.pv -
      4.pv: 1,1/2L
      5.pv -
      6.pv -
      7.pv: 2L
      Nämä suositellaan tehtäväksi iltaisin ja vatsaa hierotaan ennen ja jälkeen, sekä veden ollessa suolistossa.
      2L saattaa vaikuttaa suurelta määrältä, mutta liikaa se ei ole. Jotkut käyttävät vettä enemmänkin.
      Vettä suositellaan myös sisäisesti juotavaksi joka päivä n. 2 L.

    • marjatta

      Ei tarvitse jännittää.Ihan helppoa.Itselläni katosi pahat ilmavaivat muutamalla kerralla jo ja pysyivät myös possa pari vuotta.Maha pieneni selvästi.Saattoi se olla se pieneneminen tietenkin sitä ilmaakin.Tosin ummetuslääkettä käytän edelleen. Ei se kaikkia ongelmia poista.Kävin 10 kertaa.Positiivinen kokemus mutta kalliksi tuli.

    • minäkin.

      Kannettu vesi ei kaivossa pysy, eli suolihuuhtelua ei kannata edes harkita ilman viisaan ja oikean ruokavalion vakiinnuttamista.
      Toisaalta kaikki on ihmiselle sallittua muttei hyödyksi.

    • namemark

      Keskimäärin 350 g ruokasulaa kulkee vuorokaudessa ohutsuolesta paksusuoleen. Suolen seinämien kautta massasta imeytyy kosteutta verenkiertoon ja verenkierrosta ja lymfateista siirtyy jäteaineita paksusuoleen. Miitä pitempään massa viipyy suolessa, sitä enemmän se kuivuu. Se kerrostuu vähitellen ja muuttuu usein mustaksi ja kumimaiseksi. Kuiduttomien eläinkunnan tuotteiden ja valkoisten jauhojen liiallinen tai yksipuolinen käyttö johtaa limaisen massan muodostumiseen jne. Parhaat edellytykset hyvälle suolen toiminnalle antavat ravinnon elävyys ja kuitupitoisuus. Vitaaliravinto pitää yllä vahvaa hermotoimintaa ja normaalia peristaltiikkaa.
      Tutkimusten mukaan esim. veressä olevien haitallisten fenolin ja kresolin pitoisuudet näyttävät pienenevän selvästi suolihuuhteluiden jälkeen. Suolihuuhtelu on erinomaista ehkäisevää terveydenhoitoa. hoidoksi sitä tarvitsevat ne, joilla on ummetusta, ripulia, ilmavaivoja, turvotusta,divertikkeleitä,peräpukamia, hiivaoireyhtymä, lihas-, nivel-, tai päänsärkyä, kihti, ihottumaa, epäpuhdas iho, säärihaavoja, astma tai muita allergioita, raskasmetallimyrkytys, alkoholi-, tupakka- tai lääkeongelmia, tulehdusalttiutta, unettomuutta jne.
      Iho on kehon suurin puhdistumiskanava. Suolihuuhteluista on todettu olevan apua erilaisiin ihosairauksiin. Mm. A-vitamiinion ihon terveydelle tärkeä. Kun paksusuoli on puhdistettu, A-vitamiinin imeytyminen tehostuu. Myös reumasairauksissa on tärkeää saada kehoa ärsyttävät myrkyt huuhteluilla pois. Lää-ket.tri Donald I. Mantell Yhdysvalloista pitää huuhteluita tarpeellisina niinikään syöpäpotilaille. Valkuaisaineiden pilkkoutuminen ja imeytyminen syöpäsairaaraan elimistössä on häiriintynyt ia hänallä voi olla monien vitamiinien, kivennäisaineiden ja välttämättömien rasvahappoje puute. Suolihuuhtelut edistävät em. ravinteiden imeytymistä, ja samalla elimistö puhdistuu ja energiaa vapautuu kehon paranemiseen.
      Suomen Syöpärekisterin 1995 mukaan vuonna 1993 paksusuolisyöpä on noussut yleisyydeltään toiseksi naisten syöpätapauksista ja miesten kohdalla sijalle 5 mahasyövän jälkeen ja peräsuolisyövän seuratessa heti seuraavana sijaluvulla 6.

      Koneellinen paksusuolen vesipesu eli suolihuuhtelu

      Koneellinen suolihuuhtelu kestää noin 45 minuuttia. Asiakas makaa hoitopöydällä alavartalo peitettynä pyyhkeellä ja jalat koukistettuna. Peräsuoleen laitetaan suulake, johon yhdistetään vedentuloletku sekä kuonanpoistoletku, joka on yhdistetty suoraan viemäriputkistoon. Hoitaja säätää suodattimien läpi verkostosta tulevan veden lämpötilan kehonlämpöiseksi ja määrää vedentulonopeuden painemittarin avulla.
      Ensin vettä virtaa paksusuoleen hitaasti ja kivuttomasti ohutta vedentuloletkua myöten, sitten hoitaja sulkee vedentulon suoleen ja hieroo kevyesti paksusuolen aluetta sekoittaakseen veden ja siellä seisovan massan juoksevampaan muotoon auttaen näin massan kulkemista pois suolesta. Veden sekaan irronnut massa kulkee nyt läpinäkyvää putkea myöten hajuttomasti viemäriin. Massan koostumuksen tarkkailu putken läpi on osa terapiaa. Joskus ensimmäisten huuhteluiden aikana voi tuloksena olla pelkkiä ilmakuplia, mikä osoittaa, että suolessa on paljon vanhaa jätettä, joka käy ja muodostaa kaasuja. Kovettunut massa tarvitsee liotusta ennen kuin se pääsee liikkeelle. Tämä tarkoittaa keskimäärin 5-7 hoitokertaa, vaikeissa tapauksissa 10-15 kertaa. Hoidon aikana hoitaja antaa myös tietoa paksusuolta kuntouttavasta ruokavaliosta ja muista itsehoitomenetelmistä.

    • Nimetön

      hei

      muistelempa, että kunnon sotamies svejk'in
      saadessa määräyksen astua asepalveluseen,
      1.-mailmansodan puhjettua, häneen iski kihti.

      isovarvas oli niin kipeä, että vuokraemännän
      piti työntää pyörätuolilla sveijk palvelukseen.
      hänet toimitettiin tietenkin sotilassairaan,
      missä oli samassa huoneessa mitä erilaisimmista
      vaivoista kärsiviä sotilaita (selkäkipu, päänsärky ,vatsahaava, yskä, noidannuoli, jne...), odottamassa pääsyä rintamapalveluseen.

      sairaaran lääkäri-kapteeni oli kuitenkin
      etevä mies. kaikkiin sairauksiin hänellä
      oli pätevä hoitomenetelmä: aloitetaan paastolla;
      3 kertaa päivässä korppu ja teetä; 2 vrk:n
      jälkeen tähän lisättiin 2 kertaa päivässä
      vatsahuuhtelu ja SUOLIHUUHTELU .

      alle viikossa n. 80 % sairairaista ilmottautui
      tervehtyneiksisi, valmiina ritamapalveluun
      (loput 20 % menehtyi, mutta se oli pientä,
      verrattuna rintamaan; sveijk'in mukaan)

      tästä päätellen, SUOLIHUUHTELULLA on empiirisesti
      tutkittu parantava vaikutus...

      t mikko

      ps

      tämä perustuu tietysti jaroslav hasek'in
      fiktiiviseen romaamiin,
      mutta kerrotaan, että hasek kertoi jotain
      tottakin, koska oli itse ollut mukana...
      niinkuin linnakin ...

      t sama

    • titta890

      kokeilin suolihuuhtelua, ja hämmästyin tulosta. Taivas minkä määrän sotkua sitä suolen seinämistä löytyi - ja miten olo virkistyi huuhtelun jälkeen! Tuntui että aistitkin toimi paremmin. Suosittelen lämpimästi. Aion itse ottaa kuurin: kerta viikossa ehkä kolme kertaa peräkkäin. Suoliston merkitys koko elimistölle on ihan ratkaisevan tärkeä. Nyt aion pitää huolen syömisistäni ja voinnistani muutenkin. Eiköhän tästä ala ihan uusi elämä...

    • Pussin perseeseen. Varmasti alkaa paskattaa.

    • gersonisti

      LUOMUkahvilla tapahtuva suolihuuhtelu on olennainen osa Gersonin terapiaa, joka parantaa syöpää, diabetesta, tuberkuloosia, ja monia muita sairauksia. Noin kolme reilua ruokalusikallista kahvia litraan tislattua vettä, ketetään 3 min, sitten hiljaisella tulella 15min ja annetaan jäähtyä ruumiin lämpötilaan. Pidetään sisällä 12-15 min.

      Katso Googlen videoista ainakin nuo neljä Gersonin luentoa, tässä niistä ensimmäinen. En muista, missä niistä selitettiin kahvihuuhtelu, mutta ne kannattaa kaikki katsoa.

      Olen itse käyttänyt kahvia nyt melkein kaksi kuukautta päivittäin. Juon ainakin litran luomuvihannesmehua päivittäin. Huuhtelu ilman noita lisävitamiineja aiheuttaisi hivenaineiden tasapainon horjumisen suolessa. Kannattaa lukea Max Gersonin kirja. Kahvi aukaisee maksan sappitiehyeitä - se on todettu ihan kameralla - ja auttaa huomattavasti myrkkyjen poistumisessa. Minulta on jo parantunut vuosia jatkunut nuha ja nivelkivut. Pelkällä vedellä tehdyn huuhtelun merkityksestä en tiedä. Kai se auttaa ummetukseen. Kahvihuuhtelun voi tehdä päivittäin ja jatkaa sitä vuosia.

      Kannattaa muistaa desinfioida huuhtelukannu ja putket säännöllisesti, tai voi saada tulehduksen.

      • xkdfbs

      • .humpuukia

        Kappas vaan, että AIDSkin paranee. Kyllä Meksikon viranomaiset saisaivat edes vähän katsoa näiden roistojen perään.


      • kahdessa erässä
        .humpuukia kirjoitti:

        Kappas vaan, että AIDSkin paranee. Kyllä Meksikon viranomaiset saisaivat edes vähän katsoa näiden roistojen perään.

        Pitää tehdä kahdessa erässä.
        Ensin ½ litraa vettä, sitten 1 litra.

        Siihen on syy.
        Olen lukenut selityksen, mutta en muista.


      • gersonisti
        .humpuukia kirjoitti:

        Kappas vaan, että AIDSkin paranee. Kyllä Meksikon viranomaiset saisaivat edes vähän katsoa näiden roistojen perään.

        He ovat parantaneet muutamia aids-tapauksia, mutta Meksiko ei kuulemma halua tulla homojen kokoontumispaikaksi, ja siksi Gersonin klinikan ei anneta mainostaa terapiaansa aidsin parantajana. he ovat parantaneet muutamia, mutta eivät otannan pienuuden vuoksi esitä mitään väittämiä, vain sen, että muutamia on parantunut. Viisas vetäköön omat johtopäätöksensä.

        USA on todella tehnyt 'roistoja' niistä lääkäreistä, jotka parantavat syöpää luomuhoidoin. Heitä sakotetaan, vangitaan ja heidän virkansa viedään. Vaikka parantuneet entiset potilaat puhuisivat heidän puolestaan. Sellaista se on se syöpämafia. Lääketeollisuus on suurempi teollisuudenhaara kuin mikään muu. Olisihan heille kauhistus, jos kaikki alkaisivat parantua ruoan avulla. Mistäpä sitten onkologeille ja myrkkytehtailijoille uudet ammatit?


      • gersonisti
        xkdfbs kirjoitti:

        Luulisi, että päivitäin tehtävällä suolihuuhtelulla jatkuvassa käytössä tappaa varsin tehokkaasti suolen oman peristeltiikan (näinhän käy, jos jakuvasti käyttää laksatiiveja), joten tuloksena on takuuvarma ummetus.

        ja kahvihuuhtelu kuuluu siihen. Syövästä paraneminen versus ummetus? Onpa vaikea valinta. En ole kuullut kenenkään Gersonin terapialla parantuneen valittavan ummetuksesta, joten se tuskin on ongelma, sinun oletuksesi vain.


      • gersonisti
        kahdessa erässä kirjoitti:

        Pitää tehdä kahdessa erässä.
        Ensin ½ litraa vettä, sitten 1 litra.

        Siihen on syy.
        Olen lukenut selityksen, mutta en muista.

        kunhan lopullisessa annoksessa on kolme ruokalusikallista kahvia litrassa vettä. Siihen voi päästä laimentamalla, jos on keittovaiheessa säästänyt sähköä keittämällä vahvempaa liuosta, vähemmässä vedessä. Minä keitän kunkin annoksen erikseen, koska nautin tuoreesta aromista.


      • turhahoito
        gersonisti kirjoitti:

        ja kahvihuuhtelu kuuluu siihen. Syövästä paraneminen versus ummetus? Onpa vaikea valinta. En ole kuullut kenenkään Gersonin terapialla parantuneen valittavan ummetuksesta, joten se tuskin on ongelma, sinun oletuksesi vain.

        En ole toisaalta kuullut kenenkään oikeasti parantuneen syövästä gersonilla, joten sikäli tasan menee.


      • -tijuana
        gersonisti kirjoitti:

        He ovat parantaneet muutamia aids-tapauksia, mutta Meksiko ei kuulemma halua tulla homojen kokoontumispaikaksi, ja siksi Gersonin klinikan ei anneta mainostaa terapiaansa aidsin parantajana. he ovat parantaneet muutamia, mutta eivät otannan pienuuden vuoksi esitä mitään väittämiä, vain sen, että muutamia on parantunut. Viisas vetäköön omat johtopäätöksensä.

        USA on todella tehnyt 'roistoja' niistä lääkäreistä, jotka parantavat syöpää luomuhoidoin. Heitä sakotetaan, vangitaan ja heidän virkansa viedään. Vaikka parantuneet entiset potilaat puhuisivat heidän puolestaan. Sellaista se on se syöpämafia. Lääketeollisuus on suurempi teollisuudenhaara kuin mikään muu. Olisihan heille kauhistus, jos kaikki alkaisivat parantua ruoan avulla. Mistäpä sitten onkologeille ja myrkkytehtailijoille uudet ammatit?

        Nyt on semmoinen homma, että AIDSista ei ole saatu parannettua vielä ketään millään hoidolla. Yksikin parantunut riittäisi malliksi eikä tarvitse kikkailla millään otannan pienuudella.

        Gerson-liiketoiminta jouduttiin aikanaan siirtämään USAsta kehitysmaahan, jotta rikollisuutta voitaisiin jatkaa sumeilemattomasti. Syöpäpotilaita saa huijata Meksikossa ihan vapaasti, mutta AIDS-valehtelu saattaisi jo olla liikaa.


      • Desinfioija
        -tijuana kirjoitti:

        Nyt on semmoinen homma, että AIDSista ei ole saatu parannettua vielä ketään millään hoidolla. Yksikin parantunut riittäisi malliksi eikä tarvitse kikkailla millään otannan pienuudella.

        Gerson-liiketoiminta jouduttiin aikanaan siirtämään USAsta kehitysmaahan, jotta rikollisuutta voitaisiin jatkaa sumeilemattomasti. Syöpäpotilaita saa huijata Meksikossa ihan vapaasti, mutta AIDS-valehtelu saattaisi jo olla liikaa.

        "Kannattaa muistaa desinfioida huuhtelukannu ja putket säännöllisesti, tai voi saada tulehduksen."

        Riittääkö kiehuva vesi?


      • gersonisti
        Desinfioija kirjoitti:

        "Kannattaa muistaa desinfioida huuhtelukannu ja putket säännöllisesti, tai voi saada tulehduksen."

        Riittääkö kiehuva vesi?

        Minä käytän metyylispriitä, ja silloin tällöin kiehutankin. Joku asiaa tuntevampi voisi neuvoa. En ole ehtinyt kaikkea vielä opetella.


      • gersonisti
        -tijuana kirjoitti:

        Nyt on semmoinen homma, että AIDSista ei ole saatu parannettua vielä ketään millään hoidolla. Yksikin parantunut riittäisi malliksi eikä tarvitse kikkailla millään otannan pienuudella.

        Gerson-liiketoiminta jouduttiin aikanaan siirtämään USAsta kehitysmaahan, jotta rikollisuutta voitaisiin jatkaa sumeilemattomasti. Syöpäpotilaita saa huijata Meksikossa ihan vapaasti, mutta AIDS-valehtelu saattaisi jo olla liikaa.

        Yhdessä haastatteluistaan Charlotte Gerson kertoo, että heillä on parantunut muutama aids-potilas. Se on siis mahdollista. He eivät halua tehdä asiasta numeroa, ei siksi, etteivät heidän tuloksensa olisi totta, vaan siksi, kuulemma, että Meksikon hallituksen kanssa voisi tulla ongelmia, jos Gerson alkaisi toimia homojen houkuttimena. Katolisena maana Meksiko ei halua päätyä homopaikaksi. Aidsin parantaminen ei kiinnosta heitä. Gerson joutuu käyttämään kaikki dipolomaattiset voimavaransa ollakseen astumatta hallitusten varpaille. Mikä tekosyy tahansa olisi lääketeollisuudelle riittävä kaataa Gersonin klinikka. Se on jo onnistunut ajamaan sen ulos USA:sta.

        Kuuntele nuo neljä tunnin mittaista seminaaria, lue ne pari kirjaa, ja puhu sitten. ja hanki syöpä, se muuttaa näkökulmaa ihmeesti, muutti ainakin minulla. Meni kyllä muutama vuosi, ennenkuin todella kiinnostuin Gersonista. Se tuntui aluksi liian hankalalta. Elämä vaan on niin kallis, että hankaluudet tuntuvat voitettavilta.


      • kersonmehu
        gersonisti kirjoitti:

        Yhdessä haastatteluistaan Charlotte Gerson kertoo, että heillä on parantunut muutama aids-potilas. Se on siis mahdollista. He eivät halua tehdä asiasta numeroa, ei siksi, etteivät heidän tuloksensa olisi totta, vaan siksi, kuulemma, että Meksikon hallituksen kanssa voisi tulla ongelmia, jos Gerson alkaisi toimia homojen houkuttimena. Katolisena maana Meksiko ei halua päätyä homopaikaksi. Aidsin parantaminen ei kiinnosta heitä. Gerson joutuu käyttämään kaikki dipolomaattiset voimavaransa ollakseen astumatta hallitusten varpaille. Mikä tekosyy tahansa olisi lääketeollisuudelle riittävä kaataa Gersonin klinikka. Se on jo onnistunut ajamaan sen ulos USA:sta.

        Kuuntele nuo neljä tunnin mittaista seminaaria, lue ne pari kirjaa, ja puhu sitten. ja hanki syöpä, se muuttaa näkökulmaa ihmeesti, muutti ainakin minulla. Meni kyllä muutama vuosi, ennenkuin todella kiinnostuin Gersonista. Se tuntui aluksi liian hankalalta. Elämä vaan on niin kallis, että hankaluudet tuntuvat voitettavilta.

        "Charlotte Gerson kertoo, että heillä on parantunut muutama aids-potilas. Se on siis mahdollista."

        Kertominen on mahdollista. Parantumisia ei ole tapahtunut. Siinä on pieni mutta oleellinen ero.

        Samaa pelleilyä käytiin takavuosina, kun gersonhuijarit valehtelivat parantaneensa ihmisiltä syöpää. Muistat varmaan, että sekin paljastui pelkäksi myyntipuheeksi.


      • Nimimerkki_____
        kersonmehu kirjoitti:

        "Charlotte Gerson kertoo, että heillä on parantunut muutama aids-potilas. Se on siis mahdollista."

        Kertominen on mahdollista. Parantumisia ei ole tapahtunut. Siinä on pieni mutta oleellinen ero.

        Samaa pelleilyä käytiin takavuosina, kun gersonhuijarit valehtelivat parantaneensa ihmisiltä syöpää. Muistat varmaan, että sekin paljastui pelkäksi myyntipuheeksi.

        Suolihuuhtelu on oiva menetelmä lakaista suoliston toiminnan kannalta välttämätön bakteerimassa viemäristä alas. Tämä jos jokin altistaa autoimmuunitaudeille.


      • kjhakjsyrfwae
        turhahoito kirjoitti:

        En ole toisaalta kuullut kenenkään oikeasti parantuneen syövästä gersonilla, joten sikäli tasan menee.

        Gersonin klinikan arkistot ovat avoinna kenelle tahansa lääkärille mennä ja tutkia diagnoosit ja tulokset. Ei kuulemma moni ota kutsua vastaan. Syöpäteollisuus on voimakas ja salakavala, ja suurin osa yleisöstäkin on aivopesty.


      • gersonisti
        kersonmehu kirjoitti:

        "Charlotte Gerson kertoo, että heillä on parantunut muutama aids-potilas. Se on siis mahdollista."

        Kertominen on mahdollista. Parantumisia ei ole tapahtunut. Siinä on pieni mutta oleellinen ero.

        Samaa pelleilyä käytiin takavuosina, kun gersonhuijarit valehtelivat parantaneensa ihmisiltä syöpää. Muistat varmaan, että sekin paljastui pelkäksi myyntipuheeksi.

        Hankitko elantosi syöpää sairastavilla? Oletko muuten vain ahdashenkinen?

        Kieltäminen on mahdollista. Kieltämisen perustelut sitten ontuvatkin, kun ei ole otettu asioista selvää. Käypä haastattelemassa parantuneita entisiä potilaita, ja sitten nimitä heitä valehtelijoiksi. Voi pyhä yksinkertaisuus. Gersonin klinikka ei diagnosoi potilaita. Kaikki potilaat tulevat mukanaan paperit standardisairaaloista, ja heidän paranemisensa on samalla tavalla testattu muissa sairaaloissa. Tämä tehdään juuri sen takia, koska syöpäteollisuus yrittää mitätöidä toimivia luontaishoitoja. Ei siis tarvitse luottaa Gersonin klinikan sanaan. Jos dignoosit on tehty jossain Mayo-klinikassa, ei tyhmempikään voi väittää sen olleen Gersonin puolesta valehteleva.


      • parantuneet
        Nimimerkki_____ kirjoitti:

        Suolihuuhtelu on oiva menetelmä lakaista suoliston toiminnan kannalta välttämätön bakteerimassa viemäristä alas. Tämä jos jokin altistaa autoimmuunitaudeille.

        He hymyilevät sinulle ymmärtäväisesti, koska heillä oli itsellään samanlaiset ennakkoluulot, ennenkuin itse sairastuivat ja lopulta motivoituivat etsimään parempia parannuskeinoja kuin syöpäteollisuuden myrkyt.


      • dfghjklöä'7890
        gersonisti kirjoitti:

        Hankitko elantosi syöpää sairastavilla? Oletko muuten vain ahdashenkinen?

        Kieltäminen on mahdollista. Kieltämisen perustelut sitten ontuvatkin, kun ei ole otettu asioista selvää. Käypä haastattelemassa parantuneita entisiä potilaita, ja sitten nimitä heitä valehtelijoiksi. Voi pyhä yksinkertaisuus. Gersonin klinikka ei diagnosoi potilaita. Kaikki potilaat tulevat mukanaan paperit standardisairaaloista, ja heidän paranemisensa on samalla tavalla testattu muissa sairaaloissa. Tämä tehdään juuri sen takia, koska syöpäteollisuus yrittää mitätöidä toimivia luontaishoitoja. Ei siis tarvitse luottaa Gersonin klinikan sanaan. Jos dignoosit on tehty jossain Mayo-klinikassa, ei tyhmempikään voi väittää sen olleen Gersonin puolesta valehteleva.

        Jos näin olisi, olisivat lääketieteelliset julkaisut kirjoittaneet asiasta ja asiaa olisi varmasti tutkittu laajemmin. Siirtyminen Meksikoon todistaa vaan, että sieltä valheiden lateleminen on helpompaa.


      • ei jaksa tätä...
        kersonmehu kirjoitti:

        "Charlotte Gerson kertoo, että heillä on parantunut muutama aids-potilas. Se on siis mahdollista."

        Kertominen on mahdollista. Parantumisia ei ole tapahtunut. Siinä on pieni mutta oleellinen ero.

        Samaa pelleilyä käytiin takavuosina, kun gersonhuijarit valehtelivat parantaneensa ihmisiltä syöpää. Muistat varmaan, että sekin paljastui pelkäksi myyntipuheeksi.

        Gerson paransi Albertin vaimon ja tyttären tuberkuloosista ja hänet itsensä sokeritaudista. Schwaitzer kirjoitti Gersonin muistopuheessa, Gersonin kuoltua, että Gerson oli hänen mielestään yksi lääketieteen historian suurimpia neroja. Niin, mitäpä joku huuhaanobelisti ymmärtää? Varmaan valehteli sokeritautinsa, perheenjäsenensäkään eivät todella parantuneet. Gerson varmaan maksoi hänen lausunnostaan?

        http://video.google.com/videoplay?docid=-8384134159042346609#docid=-7357629140536485998
        Tässä taas yksi video, josta voi katsella Gersonin häpäisijöiden luihuja ilmeitä ja Gersonin tekniikalla parantuneiden kiitollisia, iloisia kasvoja, ja Charlotte Gersonin vanhoja ja viisaita kasvoja. Japanilainen lääkäri, joka parani syövästä Gersonin avulla, varmaan valehtelee. Perusti Gersonin klinikan Japaniin varmaan pelkästään rahanhimossaan.

        Ei jaksaisi jatkuvasti noita tylsimyksiä, tuomaksia, jotka eivät usko, että keisarilla ei ole vaatteita. Syöpäteollisuus'keisari' on aivopessyt heidät uskomaan, että keisarilla menee hyvin.

        Voi pyhä yksinkertaisuus.


      • ei syöpä parantunut
        ei jaksa tätä... kirjoitti:

        Gerson paransi Albertin vaimon ja tyttären tuberkuloosista ja hänet itsensä sokeritaudista. Schwaitzer kirjoitti Gersonin muistopuheessa, Gersonin kuoltua, että Gerson oli hänen mielestään yksi lääketieteen historian suurimpia neroja. Niin, mitäpä joku huuhaanobelisti ymmärtää? Varmaan valehteli sokeritautinsa, perheenjäsenensäkään eivät todella parantuneet. Gerson varmaan maksoi hänen lausunnostaan?

        http://video.google.com/videoplay?docid=-8384134159042346609#docid=-7357629140536485998
        Tässä taas yksi video, josta voi katsella Gersonin häpäisijöiden luihuja ilmeitä ja Gersonin tekniikalla parantuneiden kiitollisia, iloisia kasvoja, ja Charlotte Gersonin vanhoja ja viisaita kasvoja. Japanilainen lääkäri, joka parani syövästä Gersonin avulla, varmaan valehtelee. Perusti Gersonin klinikan Japaniin varmaan pelkästään rahanhimossaan.

        Ei jaksaisi jatkuvasti noita tylsimyksiä, tuomaksia, jotka eivät usko, että keisarilla ei ole vaatteita. Syöpäteollisuus'keisari' on aivopessyt heidät uskomaan, että keisarilla menee hyvin.

        Voi pyhä yksinkertaisuus.

        Kukapa kertoisi sinulle, että keisari Gersonilla ei ole vaatteita?

        Millaista evidenssiä Schweitzerilla oli gersonlaisuuden puolesta? Miten hän selitti, että Gersonin huijaamat asiakkaat kuolivat syöpään vaikka Gerson väitti heidän parantuneen?


      • miksi miksi
        ei syöpä parantunut kirjoitti:

        Kukapa kertoisi sinulle, että keisari Gersonilla ei ole vaatteita?

        Millaista evidenssiä Schweitzerilla oli gersonlaisuuden puolesta? Miten hän selitti, että Gersonin huijaamat asiakkaat kuolivat syöpään vaikka Gerson väitti heidän parantuneen?

        Ottamatta kantaa keskustelunne, mutta kysyn tältä innokkaalta kyselijältä, miksi myös ihan oikeissakin hoidoissa olevia kuolee syöpään?

        Esityksistäsi kun saa käsityksen, että tämä olisi täysin mahdotonta, ja vain niissä muissa hoidoissa huijataan ja kuollaan syöpään.


      • jhkftythbf
        ei syöpä parantunut kirjoitti:

        Kukapa kertoisi sinulle, että keisari Gersonilla ei ole vaatteita?

        Millaista evidenssiä Schweitzerilla oli gersonlaisuuden puolesta? Miten hän selitti, että Gersonin huijaamat asiakkaat kuolivat syöpään vaikka Gerson väitti heidän parantuneen?

        hänen omaan ja perheensä kokemukseen. Kokemuksen kautta TIETÄÄ, ei tarvitse uskoa tai epäillä.

        Monella skeptikolla on fundamentalistinen usko omiin uskomuksiinsa. Terve skeptisismi epäilee omiakin uskomuksiaan ja ymmärtää kaiken olevan suhteellista. Ja kokemus on paras todiste. Jos syöpäteollisuus tai muu standardifundamentalistilääketiede ei osaa parantaa jotain ja pesee kätensä, ja sitten toinen terapia auttaa, niin potilas tuntee nahoissaan, mikä on totta ja mikä valhetta.

        Kuuntelin äsken taannoin netistä lataamani Bruce Liptonin ja Rupert Sheldraken keskustelun, aiheena mm. paraneminen. Toinen heistä ehdotti, että jos johonkin terapiaan uskoo, se auttaa paremmin kuin jos siihen ei usko. Plasebovaikutus voi olla suurempi kuin lääkkeen vaikutus, keskimäärin noin 30%. Nuo ovat ihmeellisiä asioita, minusta niitä on kiehtovaa pohtia. Ehkä ruoka voi auttaa paranemaan, ja ehkä mielenrauha ja usko voivat parantaa jopa ruoasta huolimatta. Ehkä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Maailma ei ehkä ole mustavalkea.


      • voiton maksimointi
        jhkftythbf kirjoitti:

        hänen omaan ja perheensä kokemukseen. Kokemuksen kautta TIETÄÄ, ei tarvitse uskoa tai epäillä.

        Monella skeptikolla on fundamentalistinen usko omiin uskomuksiinsa. Terve skeptisismi epäilee omiakin uskomuksiaan ja ymmärtää kaiken olevan suhteellista. Ja kokemus on paras todiste. Jos syöpäteollisuus tai muu standardifundamentalistilääketiede ei osaa parantaa jotain ja pesee kätensä, ja sitten toinen terapia auttaa, niin potilas tuntee nahoissaan, mikä on totta ja mikä valhetta.

        Kuuntelin äsken taannoin netistä lataamani Bruce Liptonin ja Rupert Sheldraken keskustelun, aiheena mm. paraneminen. Toinen heistä ehdotti, että jos johonkin terapiaan uskoo, se auttaa paremmin kuin jos siihen ei usko. Plasebovaikutus voi olla suurempi kuin lääkkeen vaikutus, keskimäärin noin 30%. Nuo ovat ihmeellisiä asioita, minusta niitä on kiehtovaa pohtia. Ehkä ruoka voi auttaa paranemaan, ja ehkä mielenrauha ja usko voivat parantaa jopa ruoasta huolimatta. Ehkä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Maailma ei ehkä ole mustavalkea.

        Kyllä gersonlaisuuden uhreiksi joutuneet henkilöt ovat kovasti antaneet positiivisia tarinoita hoitotuotteesta. Vieläpä muutamaa päivää ennen kuin ovat kuolleet ostamiensa gersonpalvelujen tuloksena. Että sikäli tarinoilla ei ole kummoista arvoa.

        Gerson ei koskaan viitsinyt käyttää kokeiluissaan kontrolliryhmiä. Eli hän ei voinut tietää hoitojensa tuloksia. Hän ei myöskään seurannut uhriensa kohtaloa. Lisäksi tuotteen ostajien kuolleisuudesta ei tuleville uhreille kerrottu mitään.

        Gersonin kaltaiselle puoskarille tulee halvemmaksi keksiä ja myydä tarina kuin oikeasti testata, onko hoidosta mitään apua.


      • tässä ketjussa
        voiton maksimointi kirjoitti:

        Kyllä gersonlaisuuden uhreiksi joutuneet henkilöt ovat kovasti antaneet positiivisia tarinoita hoitotuotteesta. Vieläpä muutamaa päivää ennen kuin ovat kuolleet ostamiensa gersonpalvelujen tuloksena. Että sikäli tarinoilla ei ole kummoista arvoa.

        Gerson ei koskaan viitsinyt käyttää kokeiluissaan kontrolliryhmiä. Eli hän ei voinut tietää hoitojensa tuloksia. Hän ei myöskään seurannut uhriensa kohtaloa. Lisäksi tuotteen ostajien kuolleisuudesta ei tuleville uhreille kerrottu mitään.

        Gersonin kaltaiselle puoskarille tulee halvemmaksi keksiä ja myydä tarina kuin oikeasti testata, onko hoidosta mitään apua.

        Sinulla on ilomeisesti joku sairas katkeruus, joka johtuu ehkä jonkun tutun, tai itsesi kokemuksista. Gerson ei ole missään koskaan väittänyt, että he parantaisivat 100% kaikista. Heille tulee yleensä syöpäteollisuuden ns. 'toivottomia tapauksia', ja heistäkin paranee suuri osa. Ilman Gersonia suurin osa olisi luultavasti kuollut. Ja syöpäteollisuuden 'hoitojen' jälkeen kuolleista ei monikaan nosta haloota; se otetaan normaalina. Syöpä johtaa myrkkyhoitoihin ja kuolemaan ja sillä siisti. Vain vaihtoehtohoidot ovat kauheus - jos eivät paranna 100% kaikista.

        Käyttäkää nyt hiukan aivojannekin, jos teillä sellainen on.

        Placebovaikutus on usein paljon suurempi kuin kemikaalien myönteinen vaikutus (jos sitä edes on). Siksi sinun kaltaistesi älämöinnit voivat haitata Gersoniin luottavien paranemista. Meille on parempi pysyä erossa sinunlaisistasi. Toivon, että kasvat. Ruokavalion yläpuolella voi olla ajattelumme, kuten Bruce Lipton ja muut kertovat. Jokainen atomimme on lopulta vain energiaa ja jokaista soluamme voimme muokata ajattelullamme. Olen onnellinen, ettei minulla ole vaikkapa sinunlaistasi negatiivista kumppania. Se tekisi paranemiseni vaikeammaksi.


      • vastaustaodottava

        Itse käytän suolihuuhtelupussia. Miten se desinfioidaan?


    • skeponen

      suolisolmu. Auttaako suolihuuhtelu siihen?

      • huhhuh222

        Jos sulla on tosiaankin suolisolmu, niin sehän onkin vakavanlaatuinen tila!!!
        Minun äitini isä kuoli siihen ja äitinikin leikattiin viime tingassa 2000-luvun alussa.
        Eikö ole tarjottu leikkaushoitoa pikaisena???
        Voithan kokeilla suolihuuhtelua siihen jos et halua leikkaukseen mennä, eihän sitä koskaan tiedä, meillähän jokaisella on suolta noin 2 metriä. Jospa se siitä aukeisi kun ei ole sisältöä tiellä.
        Mutta hei - olet kirjoittanut mielipiteesi jo marraskuussa viime vuonna ...


    • maik+++

      Uskooko joku tosiaan tuon aivopesijä Gersonin parantaneen jonkun jopa AIDSista tai sokeritaudista :O?? Jos näin olisi, olisi se noteerattu lääketieteellisissä julkaisuissa ympäri maailman. Se olisi suuri uutinen. On ihan faktaa ettei se olisi jäänyt maailmalta pimentoon. Ikävä kyllä Gersonin "potilaat" jotka väittävät parantuneensa näistä taudeista yksinkertaisesti huijaavat. Mitään todisteita väitteidensä tueksi ei ole ikinä esitetty.
      Ihmisillä on kova tarve uskoa humpuukiin ja sitä on ihan psykologisesti tutkittu. Kun lääketiede kehittyi ,ihmiset alkoivat pelätä lääketiedettä,joka paransi siihen asti toivottomina pidetyt skitsofreenikotkin. Pelkoreaktio sai aikaan luontaistuotehuijareiden yleistymisen. Ihmiset pelkäävät sitä mitä eivät voi käsittää. Lääketiedettä lukeneena hoitoalalla pitkään työskennelleenä olen kyllä nähnyt joidenkin potilaiden tarttuneen viimeisenä oljenkortena gersoniin. Ikävä kyllä kukaan heistä ei ole parantunut. Pubmed tai muut lääketieteelliset tietokannat eivät tunne Gersonin avulla parantuneita, ja huom. niissä on myös luontaishoitoja tukevia tutkimuksia. Se joka huuhtelee peräsuoltaan kahvilla on vain yksinkertaisesti idiootti, ei mitään muuta.Lääketieteellisiä perusteita sille ei ole ensimmäistäkään. Haitallista se tuskin on, niinkuin ei ole power balance rannekkeenkaan käyttäminen, joten jos joku haluaa olla idiootti ja uskoa niihin, niin siitä vaan.

      • Aivopesua vai mitä?

        > Lääketiedettä lukeneena hoitoalalla pitkään työskennelleenä olen kyllä nähnyt joidenkin potilaiden tarttuneen viimeisenä oljenkortena gersoniin...

        No, miksi lääketiede ei parantanut, jos potilaiden täytyi tarttua viimeisenä oljenkortenaan gersoniin?

        Kerrot lukeneesi lääketiedettä ja olet hoitoalalla pitkään työskennellytkin, niin oletko huomannut, että ihminen tarvitsee muutakin kuin lääkkeitä ja lääketiedettä?
        Miten olisi tuollainen ihmisen kokonaisuutena näkevä tiede kuin IHMISTIEDE? Siinä ihminen nähtäisiin kokonaisempana, ja muunakin kuin vain optimaalisena lääkkeiden kuluttajana. Tuosta aiheesta puhutaan kuitenkin kovin vähän.
        Ylistämäsi lääketiede olisi osa tuota kokonaisuutta, eikä se kokonaisuus kuten nyt näyttää olevan.


    • vaikutus tämäkin

      Kuinka nopeasti suolihuuhtelun jälkeen voi syödä ns. tavallista ruokaa, vai voiko periaatteessa heti? Itse tein kotona vesihuuhtelun eräs ilta ja kun seuraavana päivänä söin leipää yms., sain kamalat ilmavaivat! :(

    • turo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      629
      4593
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      51
      3603
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      104
      3491
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3011
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2469
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2374
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2281
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2120
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      2055
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      48
      2013
    Aihe