sukulaiset

kyselijä

Haluaisin vain kysysyä että kuinka tavallista on etttä sukulaiset saunovat yhdessä? Muistan omasta teini-iästä kun menimme yhdesssä setien, tätien ja serkkujen kanssa yhdessä saunaan, olin kai noin 14,ja serkkuni Helena (nimi muutettu)19.En pahemmin piitannut sedistä tai tädeistä, mutta Helena... Hänen rintansa, hänen ruskea karvakolmionsa hänen reitensä ja koko alastomuutuutensa... Olin juuri sinä kesänä saanut vähän karvoja pippelini yläpuolelle. Muistan vieläkin hänen vartalonsa vaikka aikaa on kulunut 15 vuotta.

18

44293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alivaltiosihteeri

      Juu. Kyselijä raapaisee perimmäistä aihetta. Siellä savu/ tai muun saunan hämärässä tutustuttiin asioihin, joista ei "sillon vanhaan aikaan" ollut lupa puhua julkisesti. Onneksi oli toi vihtomis kulttuuri silloin voimissaan. Sitä kun käytti(mielummin tyvipäätä),niin isommat himot lähti.Sitten vaan kyyryssä kylmävetiseen järveen....

    • Tempakka

      eikä mikään Suosikin pitääkökiveksienmahtuakortsuun kyselypalsta

    • ;;;;;;;

      Kyllähän sitä joskus tulee sukulaisten kanssa käytyä saunassa. muutama vuosi takaperin olin tätini kanssa saunassa, ja nain tätiäni juurikin samaisessa kopissa.

    • Abu Ois Tar-Ben

      Ite en ole ainakaan koskaan ollut naispuolisten sukulaisteni kanssa saunassa. Paikkana P-pohjanmaa.

      • ndsnnda

        Itse käyn koko ajan siskon kanssa saunassa, ihan pienestä pitäen, eikä ole ollut ongelmia, ja miksi olisi? En minä halua panna siskoani, helvetti, kieltäähän se Raamattukin.


    • Anonyymi

      Menin teininä 16v. maalla usein sunaan muiden kanssa varsinkin miesten, menin aluksi isän kanssa ensin ja sinne tuli kaksi setää veljeksiä pyrin että isä pesee ensin sain jäädä niiden kanssa ne nauroivat. Aina naisen kanssa seisoo ja olihan se mahtavaa katsoa kahta iso kyrpää istui pillu märkänä kun setä kerran ensi kerran kokeili sanoi tämä tyttö se märkä on.
      Istun lauteella ja setä sormetti opin runkkaamaan sain molemmilta lentämään, tein sinä kesänä kymmeniä kertoja sen. Joskus pelkästään kylmässä saunassa ja sain vähän rahaa. Seuraavan kesän alussa isällä oli leikattu jalasta jotain ei voinut saunoa.
      Jännitin saunaan menoa saunassa sain väkevää viinaa se vapautti istuin jalat leviällä kun sedät sormetti kun toinen imi rintoja toinen tarttui jaloista luulin että nyt mutta alkoikin imemään kehui kuinka nuoren pillu maistuu hyvältä tuli tunne että nuolkaa miehet huomasi sen ja toisella oli kumi jo päällä laittoi saippuaa ja työnsi onneksi olin käyttänyt kaikkea sisällä.
      Tuntui että jotain hajoaa kalu liikkui sievästi alkoi tuntua turralta halusin vain lisää annoin imeä rintoja ja panna tunsin että kohta saan kalu laukesi voimalla tunsin kuinka laski kumiin kun vetäisi pois se oli veressä toinen sanoi neitsytkö se oli ja tuli sisään sma tunne jatkui sain oikean orgasmin kalulla halusin vain enemään sisää setä sanoi tämähän on kiimanen kuin äitinsä. Pestiin äkkiä että ei olla liian kauan.
      Äiti ja isä oli eronnut vuosia sitten siit ei puhuttu.
      Soitin jokunen päivä äitille kerroin kaikkea ja sanoin isän pitää pestä ulkona kun jalka paketissa, minä käyn setien kanssa kuuntelin äiti oli hiljaa voin tulla sinne viikoloppuna sanoin isä lähtee silloinsairaalaan uudestaan parjantaina.
      Äiti tuli perjantaina katsoin nätti kesämekko ja tietenkin rinnat esillä, no päivä meni ja ottivat äidin tulikaisia kun sauna alkoi olla lämmin äiti kysyi käynkö valehtwlin on kuukautiset ja maha kipeä menen nukkumaan, istuivat iltaa äiti kävi katsomassa nukuin.
      Kuulin kun lähtivät, hivn saunalle kuulin puhetta äiti kuulu sanovan että saa saunoa tytön kanssa se ei ole sopivaa, Kohta kuului onko tämä sopivaa äiti huokaili teidän takia tuli viimmeksikkin vaikeuksia kuului vaan ime. Siirryin toiselle puolen, äiti oli kyykyssä ja imi kalua toinen veteli käsillä ja nosti äitiä painoi suoraan sisään sanoi yhtä halukas kuin ennen iso kyråä lykki äitiä äiti yritti imeä mutta työnnettiin pois nyt oli pantavana toinen sanoi mun vuoro ja panivat vuorotellen äiti kiljui on teillä isot kyrvät kohta repiän mies sanoi et ole ennenkään revennyt vaikka neljä pani.
      Oma pikku oli turvoksissa oli pakko hieroa molemmat laski sisään vaikka äiti kielsi.
      Kun tulivat saunasta äit kävi katsomassa ja kokeili otsaa. Kuulin puhetta ja viwereisetä kamarista äidin kiljahduksia öpitkälle aamuun.
      Aamulla äiti lähti, veljekset kävi katsomassa miten menee nakkasin peiton haluan olla samanlanen huora kuin äiti, silloin minua pantiin edestä ja takaa molemmat.
      Isä meni kotiin sairaalasta sedät aiko tuoda minut.
      Päivällä tuli kaksi niden tuttua, kun olin toisen kanssa miehet tuli kamariin imin ja nuolin sain kalua koko ajan pillua nuoltiin pöydällä olin tossakin kiimassa halusin koko ajan kun olin saanut ainakin kahdeksan ketaa sain nukkua miehet juopotteli kuulin sen verran että kehuivat tosi enkeli ja niin tiukka nukuin onnellisena aamuun.
      Kävin myöhemminkin setien luona, kun täytin 18v sain lahjaksi autokortin rahat ja pinen vanhan toyuotan.
      Äit kyseli monesti miten meni, kerroin että kuulin kun olivat päissään, niillä on ollut joku yhteinen nainen tosi hyvä ja antelias pitää joskus kysyä, äiti sanoi anna olla ei vanhoja kannata penkoa, Ei kysellyt enää.

      Kävin lapsen2v, kanssa kylässä, en ollut vuosiin saanut niin kuin silloin olin alussa niin täynnä spermaa että tuntui, hymyilin kotiin ajaessa kun pillu oli turra, ajoin huolto asemale ja katsoin paljonko rahaa, siellä oli tonni ja lappu me myuistetaan sinut olet parempi kuin äitisi vakoilit silloin kun tulet sauna lämpiää.
      Laitoin viestin soitan kun haluttaa,,,,,,,, sunaan

    • Anonyymi

      Useasti saunonut äidin kanssa.

      • Anonyymi

        Äidin kanssa olen saunonut käytännössä aina. Teininä alkoi usein seisomaan, mutta äiti antoi minun seisotella vapaasti ja ennenkuin muutin kolmeksi vuodeksi opiskelemaan, muutaman kuukauden ajan äiti opetti anatomiaa ja seksuaalivalistusta, ja esitteli mm. kondomin käyttöä. Käytännön kokeessa testasimme kuinka luotettavia ja kestäviä ne olivat erityisesti kuumissa ja märissä olosuhteissa, sekä liukkaalla kelillä. Vertailevaa tutkimusta teimme myös kondomien tehosta ja tuntumasta lääkinnälliseen ehkäisyyn verrattuna. Kun olin opiskellut, muutin takaisin kotiin äidin kanssa ja tutkimukset ovat jatkuneet.


    • Anonyymi

      Anoppi saunoo vaimon ja teini tyttäreni kanssa kunnes tulen jatkamaan saunomista perheen kanssa.
      Aluksi jätti rintaliivit pois ja heilutteli vapaita rintojaan ohuen t-paidan alla tullessani ja jääden hetkeksi keskustelemaan riisuuntuessani ja poistui vasta viime hetkellä.
      Nyt ei pukeudu vaan pyytää liian pieni pyyhe ympärillä saunomaan eikä pysty estämään paljastelua. Kääntyen vain selin pakarat vilkkuen vieressäni odottamaan kun riisuunnun alastomaksi ja siirryn saunaan. Viivyttelee pukuhuoneessa komentaen heittämään löylyä ja naiset menee kuumuuden vuoksi uimaan. kunnes siirtyy kulman taakse sanoen minulle lähtevänsä ja pääsen hikisenä paljas muna heiluen viimein uimaan.

      • Anonyymi

        Sullahan on hyvin asiat,anoppi tykkää katsella,anna siis aihetta🔥


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sullahan on hyvin asiat,anoppi tykkää katsella,anna siis aihetta🔥

        Onhan se noloa jos alkaa anopin seurassa jäykistyä ja toiset odottaa saunassa.


    • Anonyymi

      Ihan pienenä saunottiin koko perhe yhtä aikaa. Isä, äitä, vanhempi sisko ja minä. Jossain kohtaa sitte vaihtui että vanhemmat omalla vuorollaan ja minä siskon kanssa omalla. Siinä tuli teinikehitystä molemmille. Siskolle kasvoi tissit ja muuta muotoja ja tietysti karvoja. Itse nuorempana tuli jäljessä. Pilistä tuli jonkun mallinen kulli. Ja aikaa myöten alkoi katsella ja kiinostua siskon alastomasta olemuksesta. Melkein joka saunakerta oli mulkku sellaisesena puolikovana. Niin ettei sisko sitä noteerannut mitenkää, koska muoto sama. Mutta aina välillä sitten alkoi seisomaan, siitä sitten sisko kommentoi. Ja jos alkoi seisokki laskea, niin kommentoi siitä lisää. Ja sitten sellaisella tissien hivelyllä, reisien levityksellä että pillu näkyi, kiusoitteli niin että mulkku seisoi koko loppu saunomisen. Siinä kiusoitellessa kertoi että pillu kostui ja nännit koveni kun näki miten mulkuun tuli liikettä esityksestä. Se nännien muutos näkyi minullekkin. Ja sehän lisäsi myös omaa kovettumista. Kertaakaan en lauennut vaikka ei se kaukanakaan ollut. Ei ollut yhtä kirkasta kiimalima tippaa tulossa mulkun päässä. Sitä oikein virtasi norona

      • Kerro ihmeessä jos jotain tapahtui😇


    • Anonyymi

      Kävin säännöllisesti saunassa äitini ja tätini kanssa useita vuosia.

      • Anonyymi

        Ehkä asiasta kannattaisi käydä puhumassa jollekin?.
        Ainakin jos olit tuolloin sukukypsä yksilö.
        Tahtoo jättää jäljet sielun puolelle nämä tällaiset pesuhetket.


    • Anonyymi

      Kiihottavaa saunoa tytärpuolen kanssa💦💦Aaaaah💦

    • Anonyymi
      UUSI

      Kyllä me mökillä saunotaan sukulaisten kanssa porukalla. Aina on niin tehty lapsesta asti ja edelleen näin 16-vuotiaana jos mökillä olen niin monesti sukulaisten kanssa saunassa yhdessä ollaan. 40-vuotiaan tätini kanssa ainakin erittäin mielelläni saunon. Olen jo muutaman vuoden ainakin kiihottunut hänen alastomasta tai uimapuvun peittämästä kropasta. Mikään ei ole parempaa kuin se kun hän tulee saunaan ja riisuu uimapukunsa tai bikininsä ja rinnat tulevat esille yleensä nännit ihan kovana. Olen "muutaman" kerran masturboinut tuota näkyä miettien.

      • Anonyymi
        UUSI

        Meillä saunottu mökillä sukulaisten kanssa aina alasti, vaimon puolella iso suku kun kuusi veljeä ja neljä siskoa. Jokaisella puolisot kyllä kiiman vaistoo kaikki, saunotaankin useempi tunti päivittäin iltaisin. Halailu kuuluu tapoihin ja koskettelu, juhliessa moni päätynyt nukkuu toisen puolison kainaloon. Koskaan tehdä numeroo mut sektailtu jokainen toistemme puolisoiden kanssa.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe