kaverin mopon päällä

jihaaaa

Kaverini Mikko soitti minulle ja pyysi tulemaan kanssaan uimaan läheisen järven rannalle. Oli kuuma kesäpäivä ja pieni virkistäytyminen tekisi varmasti terää, niinpä suostuin. Mikko sanoi, että voisimme mennä molemmat hänen mopollaan; Mikko oli saanut pari kuukautta sitten mopokortin ja mopon ja oli aivan innoissaan pyörästään. Itse en ollut pahemmin kiinnostunut mopoista, mutta koska Mikko oli koulussa parhaita kavereitani en viitsinyt julkisesti ruveta toisen harrastusta pilkkaamaan.

Pian Mikko hurauttikin mopollaan pihaani. Olin jo pakannut uikkarit ja pyyhkeen reppuun ja säntäsin ulos. Mikko tarjosi minulle kypärän päähän ja käski mennä istumaan taaksensa. Omat uimakamansa Mikko heitti minun reppuuni.

En ollut koskaan ollut mopon kyydissä, joten Mikko näytti miten minun pitäisi kiertää käteni hänen ympärilleen ja istuutua hänen taaksensa. Niin sitä lähdettiin. Uimapaikka sijaitsisi metsän keskellä olevalla järjevellä; se olisi suojainen ja rauhallinen niemi, jossa vain harvoin oli muita uimareita.

Huomasin painautuneeni aivan kiinni Mikon hoikkaan vartaloon. Mikon iho tuntui lämpimältä ohuen t-paidan alla. Aloin kiihottua kovasti. Pian minulla seisoikin täysillä ja mulkkuni oli vasten Mikon alaselkää. Harmittelin, että olin valinnut löysät bokserit enkä kireitä sortsieni alle. Mikko ei voisi olla huomaamatta jäykkyyttäni!

Mopon töyssyinen meno ja Mikon läheisyys takasivat sen, että kullini pysyi kovana koko matkan ajan. Mietin koko ajan miten selittäisin tämän nolon tilanteen. Toisaalta minut villitsi jossain pääkoppani sisuksissa outo himo Mikkoa kohtaan.

Viimein tulimme perille, ei ristin sielua missään, ja Mikko pysäytti mopon. Mikko riisui kypäränsä ja huomasin yhä rutistavani hänen notkeaa vartaloaan, kyrpä pysytyssä totta kai.

Mikko ei kuitenkaan tehnyt elettäkään noustakseen mopon selästä, joten minä hyppäsin pois satulasta, riisuin kypärän ja kumarruin nolona seisokkiani peitellen. Mikko käänsi söpöt kasvonsa puoleeni ja sanoi, "oliko kiva matka"? Punastelin ja änkytin jotakin nolona.

Sitten Mikko sanoi, "sinulla taisi seistä koko matkan, olinko niin kiihottavaa seuraa vai" ja naurahti hieman. Menin entistä punaisemmaksi ja mutisin, "anteeksi en tienyt mikä minuun meni".
Mikko nousi kuitenkin yhtäkkiä satulasta ja silloin näin suuren pullistuman hänen sortsessaan, kundillahan seisoi myös! Mikko huomasi ällistykseni ja sanoi, "tuntui tosi ihanalta, kun sun kyrpäsi painoi selkääni". Nyt olin aivan äimänä enkä tienyt mitä sanoisin. Mikko kuitenkin jatkoi, "minun tekisi mieli katsoa mulkkuasi vähän lähempää, saanko koskea" Nyökkäsin hieman ja Mikko tuli luokseni. Hän suuteli minua kiiheästi ja riisui paidan ja repun päältäni. "Sinulla on muuten tosi hyvä kroppa", Mikko virkkoi. "Niin sinullakin", vastasin ja revin vuorostani Mikolta paidan päältä.

Enää emme ujostelleet, vaan jatkoimme toistemme suutelemista entistä ahnaammin. Silloin en miettinyt oliko tässä jotain outoa, että hyväili toista poikaa, kiimani oli liian suuri miettiäkseni mitään sellaista. Mikon kädet hyväilivät rintaani, selkääni, vatsaani ja minä hyväilin samoin häntä. Nyt Mikon kädet löysivät tiensä sortsieni alle ja hieroivat pyllyäni. Mikko kysyi, että saisiko hän riisua minut kokonaan. Vastasin myöntävästi ja Mikko kiskoi sortsit, bokserit ja kengät minulta. Kullini sojotti kohti taivasta ja Mikko katsoi sitä ahnaasti. Hän otti sen käteensä ja alkoi vedellä esinehkaa ees taas. Olin aivan kostea ja lähes purkautumispisteessä.

Mikko käski minun mennä istumaan mopon satulan päälle. Nyt hän riisui itsensäkin alastomaksi. Katselin himoiten hänen isoa kyrpäänsä, suunnilleen saman kokoista kuin minullakin sekä hänen pyöreätä tiukkaa persettään. Mikko polvistui eteeni ja otti kyrpäni suuhun alkean imeä sitä posket lommolla. Tunne oli aivan uskomaton ja pian en enää voinut pidätellä, vaan laukesin huohottaen. Spermaa pursui ulos Mikon suupielistä ja hän hieroi sitä rintaansa ja siirtyi samalla nuolemaan vatsaani ja jatkoi näykkien nännejäni.

Nyt oli minun vuoroni päästä Mikon kimppuun. Otin varovasti hänen elimensä käteeni. Tunnustelin sen paksuutta ja jäykkyyttä sormillani. Mikko voihki kiimaisena ja pyysi minua ottamaan sen suuhuni. Tämäkin tunne oli ihmeellinen ja kyrpäni reagoi siihen jäykistyen uudestaan.

Mikko ei kestänyt pidempään, vaan laukesi suuhuni. Mietin ensin nielisinkö koko lastin, mutta sitten keksin paremman ajatuksen. Pyysin Mikkoa kääntymään ja siirtymään mopon päälle pylly minuun päin. Mikko taisi arvata mitä aioin ja pyllisti vatsa mopon selkään painettuna.

Sylkäisin lämpimän nesteen suustani suoraan Mikon peräaukolle levittäen spermaa myös kyrpäni varteen. "Tule sisääni", Mikko huudahti silmiinnähden kiihottuneena. Tein työtä käskettyä ja hitaasti ujutin kyrpäni pyöreiden pakaroiden välissä sykkivään reikään. Aloitin hitaat nautinnolliset vedot. Mikko voihki sekä kiimasta että kivusta. Kiihdytin tahtiani ja pian aloin olla laukeamispisteessä. Mopo huojui allamme ja samassa en voinut enää jatkaa, vaan kyrpäni syöksi kuin kouristuksessa nesteet Mikon onkaloon. Mikko huusi kiimassaan ja sai myös orgasmin ja lennätti oman lastinsa rakkaan moponsa nahkasatulalle.

Voitte arvate, ettei se jäänyyt ainoaksi naintikerraksemme.

9

10948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ???

      Siitä se lähtee!! ;-)

      Tosi söpö tarina ja hyvin kirjoitettua. Kappalejaot, välimerkit, sujuva kerronta, selkeä juoni, alku ja loppu...

      Olipa ilo lukea!! Kiitos...

      • jätkä

        pojat on poikia


    • Mahtava ja kiihottava tarina :)

    • Anonyymi

      Kiitos, kiva kiihottava kertomus, tuli oma nuoruus n.13v kaverini mökillä Porvoossa kun olin kaverini kyydissä ja kulli seisoi kun fantasoin meistä.

      • Ite nuorempana huristelin kavereiden kanssa Suzuki peeveellä vuorotellen kaks päällä. Sitä fantasoin edelleen :D väkisinki kulli hinkkas kaverin selkään ja hellepäivänä mopo kävi oikein kuumana ku "raiskattiin" sitä mökkitiellä.


    • Anonyymi

      U­­u­s­­i s­­­ek­siteatteri avautu­­­u Su­ome­­en! Ku­­­tsu­mme kai­­­kk­i­. Il­­mo­­it­­­tau­­­tumine­­­n ry­­­hmäämm­­e tääl­­l­ä - http://risneutrepap.tk/H/K4kb 👈

    • Anonyymi

      se on hyvä kun nuorena oppii intissä suihinotoilla saa monet munkki kahvit sotkussa olin itte intissä imeskelemässä ja pantavana kerran tuli vastaan niin suuri että tuntu ettei peppuni veny tarpeeks mutta voi ihanuus kun se oli pohjassa puristelut käyntiin ja pian kuumat suolessa tuon halusin aina vaan uudestaan mahtava tunne kun on aivan täynnä kuumaa liikkuvaa lihaa nyt jo vanha ukko-mies

    • Kaunista

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe