akupunkitota Helsingissä?

kipu

Osaisiko joku suositella paikkaa jonne uskaltaisin mennä selkävaivoineni. Hieronta, venyttely ja fysikaalinen hoito ovat vain hiukan lievittäneet vaivojani. Pää ei taivu kunnolla taakse eli vaikea katsoa taivasta kohden ja oikea käsi puutuu ja jomottavaa hermomaista särkyä yläselässä ikäänkuin hammassärkyä joka tekee mut äreäksi. Lievästi muutaman nikaman väli supistunut rintarangasta. Akupunktiota voisi kokeilla mutta missä?

18

12949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirsi

      Itse olen käynyt Prometheus-instituutissa ja hyväksi todennut. Kokeile!

      • kipu

        Olen käynyt nyt kaksi kertaa kiinaklinikassa Mansku 5C:ssä. Hoito on akupunktion ja nykyaikaisen kuppauksen yhdistelmä. Vuorokauden verran mukavempi olo mutta taas kipu palaa. Hemmolla on vähän Niilo Ylivainion otteita ja kehuu kovasti kun on Ahtisaaren laittanut kuntoon jne. joten jäi vähän puoskaronnin maku. Kovastihan tuo haluaisi että siellä lisää kävisin ja hoitokerta maksaa 50 euroa joten kai kaverille raha kelpaa.

        Tulee hiukka tyhmä olo että maksanko puoskarille turhasta vai pitäiskö antaa hoitaa vielä muutaman kerran jos tuloksia syntyisikin.


      • Tero.Inkeri
        kipu kirjoitti:

        Olen käynyt nyt kaksi kertaa kiinaklinikassa Mansku 5C:ssä. Hoito on akupunktion ja nykyaikaisen kuppauksen yhdistelmä. Vuorokauden verran mukavempi olo mutta taas kipu palaa. Hemmolla on vähän Niilo Ylivainion otteita ja kehuu kovasti kun on Ahtisaaren laittanut kuntoon jne. joten jäi vähän puoskaronnin maku. Kovastihan tuo haluaisi että siellä lisää kävisin ja hoitokerta maksaa 50 euroa joten kai kaverille raha kelpaa.

        Tulee hiukka tyhmä olo että maksanko puoskarille turhasta vai pitäiskö antaa hoitaa vielä muutaman kerran jos tuloksia syntyisikin.

        Sinänsä ei ole mitenkään kummallista, että kipu ensimmäisten hoitokertojen jälkeen palaa. Useimmissa tapauksissa se kuitenkin lievenee koko ajan. Tosin täytyy muistaa että selkäkipuihin on useita eri syitä, joten ne eivät ole suoraan toisiinsa verrannollisia. Hieman sama asia kuin se, että tavallinen vilustuminen on eri asia kuin sars-tartunta vaikka oireet ilmenevät samoilla alueilla ja ovat samankaltaisia. Kiinalaisen lääketieteen hoitokeinoista voin sanoa sen verran, että guasha on lähinnä koko kansan hoitomuoto. Kyse ei siis ole lääkärin suorittamasta hoidosta, vaan vastaa lähinnä naapurin antamaa hierontaa. Yksikään osaava akupunktiolääkäri ei tälläistä keinoa käytä.


    • teputtaja

      kärsin selkäsäryistä vuosi ja lopuksi selässäni todettiin välilevynpullistuma.kävin monenlaisissa hoidoissa ja lääkäreillä saamatta juurikaan apua kunnes kuulin työkaveriltani kiinaklinikasta olen käynyt siellä nyt 5 kertaa ja selkä on PALJON parempi tiedot löydät netistä.hoito on akupunktiota ja luuhoitoa.lääkäri on kiinalainen mutta hän puhuu englantia ja myös suomea jonkin verran.

    • Nimetön

      Malmin fysikaalisessa hoitolaitoksessa akupunktiota antaa tohtori Hua Wei.
      Minulla on todella hyvät kokemukset!
      Itse en käynyt selän vuoksi, mutta tuttava kävi.

    • Miettinen

      Minä suositan akupunktioklinikkaa Iso Roobertinkadulla, koska olen itse saanut sieltä apua selkävaivoihini. Hoitoja tekevä ihminen (T.Inkeri) taitaa kirjoittaa myös näillä sivuilla joten voit ehkä täällä keskustelussakin saada kuvan hänen pätevyydestään. Minun hoitoni vei 3 kertaa á38e, mutta hoitokertojen määrä on varmasti aivan yksilöllistä.

    • kipu

      No niin. kävin prometheus-intituutissa ja suht hyvältä vaikutti. Asiallista toimintaa ja ei ollenkaan samanlaista puoskarointia kuin kiinaklinikassa. Ensi viikolla menen toiste niin katsotaan onko hommasta apua.

    • kipu

      Humpuukia koko hoito. Tuntuu kyllä mukavalta ja rennolta muutaman päivän samoin kun hieronnan jälkeen mutta sitten taas homma alkaa alusta.

      Ei enää rahojani puoskareille syydä, hoidon hinnalla saa hyvän kännin tai käy huorissa ja rentoutus on samaa luokkaa eli kestää vain hetken ja viinaa pitää saada lisää tai pesää.

    • panta otsalla

      tsau kipu ja muut vaivaiset

      Unohtakaamme hieronnat, fysikaaliset hoidot, akupunktiot, pienet laskeumat välilevyissä, niskan/selän taakse-/väärään suuntaan taitot (koska provosoi rangassa olevien ahtaiden/ mahdollisesti lukossa olevien
      paikkojen ärsytystilaa). Kaikilla on jonkun ikäisenä laskeumaa, joku ottaa röntgenlausunnos liian vakavasti. Hermo-oireet kuuluu asiaan, kyse ilmeisimmin parin alimman kaularangan nikaman lukkotila.
      Venyttely/ muu liikuttaminen aiheuttaa vain sen, että elimistö (lue lihaksisto) pyrkii estämään
      liikkeen aiheuttaman kivun lisääntymisen ja kramppi on valmis.
      Suosittelen seuraavaksi askeleeksi puhelinluettelon käteen ottamista kohdalta "kiropraktikko", nimenomaan "dc of chiropractic", ei mikään konitohtori (joita palstalla myös löytyy).
      Ajanvaraus, pari kolme käyntiä ja hups, alkaa äreys poistua ja kivut lieventyä. Mahdollisesti kannattaa yhdistää tulehduskipulääkekuuri samaan, koska usein on kyseessä myös jonkinasteinen tulehdustila. Ei lämmintä missään nimessä vaan kylmää, jääpussia peliin. Sällit ovat koulutettuja hoitamaan kiputiloja ja lukemaan röntgenkuvia (tosin niitä ei välttämättä tarvita, oikeasti vakavammat oireet kyllä selviää ensimmäisen käyntikerran haastattelun ja liikeratojen kartoittamisen myötä).
      Hinta about 65 euroa/ket.
      Mitenkään väheksymättä OMT-fysioterapeutteja tms. hoitajia, totuus kuitenkin lienee että koulutetuilla kirtopraktikoilla on paras alan asiantuntemus.

      Nimimerkillä kokemusta on, jos ette usko, niin kerron lisää.

      T Panta otsalla

      • Anonyymi

        Kerro lisä ja suosittele kenelle mennä Helsingissä?


    • Kysynpä

      >>...särkyä yläselässä ikäänkuin hammassärkyä, joka tekee minut äreäksi.

      Kysynpä, onko sinulla näitä kovinkin kiisteltyjä AMALGAAMIPAIKKOJA hampaissasi?

    • kipu

      Kiitoksia panta otsan kertomukselle. Duunipaikka tarjoaa nyt kolme käyntiä OMT-fysioteraupeutille joista olen nyt yhden käyttänyt ja kaveri ei osaa muuta kuin kehua itseään ja lomamatkojaan. Käydään ne nyt läpi kun ei mitään maksa ja sitten aika kiropraktikolle.

      Amalgaamipaikkajuttu ei natsaa. Kuvailin vain kivun vittumaisuutta ja vertasin hammasärkyyn. Selkäranka on jäykkä ja rajoittaa liikkeitä.

      Sen verran näillä huuhaa fysikaalisilla ja akupunktiotohtoreilla käynyt että en enää tosiaan niille rahojani syydä. Muutenkin ihme porukkaa kun hoitopöydällä saa kuulla hoitajan itsekehua ja omien lomamatkojen,auton,kesämökin hankintaa. Munhan pitäisi saada puoskarilta rahaa kun jaksan kuunnella hänen ongelmiaan mihin rahansa syytää kun samalla nyökkäilen kun hän itseään kehuu.

    • Akupunktiosta apua saanut

      Olen käynyt polvinivelrikon sekä mm. astman ja allergian vuoksi Prometheus Instituutissa hoidossa.
      Prometheus Instituutin toimitiloissa Topeliuksenkatu 3b B 25-26; Töölön Sairaalan vieressä, lähes Töölön kirkkoa vastapäätä, annetaan akupunktiohoitoja.Kiinalaisen akupunktiohoidon antaja Raimo Lindroos on paikalla tiistaisin ja torstaisin. Kumpanakin päivänä klo 10:00-20:00.Hoitoajoista voi sopia puhelimitse soittamalla (ti ja to) numeroon (09)-628711.

      Hoitomaksu on mielestäni kohtuullinen 25 euroa/kerta. Hoitoaika on noin tunnin mittainen.
      Hoidon jälkeen olo on seesteinen ja hyvä ja olen ollut hyvin rentoutunut joka käynnin jälkeen. Vaikka polvivammani on vaikea, se on saatu kivuttomaksi 2-3 viikoksi kerrallaan. Se on jo paljon, koska vältyn syömästä kalliita Arcoxia-kipulääkkeitä. Jatkan käyntejä. Mutta varmaan kannattaa itse kokeilla tätä luotettavaa hoitopaikka.

    • johannavk

      Hei - Helsingissä on muutama hyvä akupunktiohoitaja. Suosittelen erityisesti Denis Vinokuria jonka vastaanotto on Kaisaniemessä (www.akupunktio.nu). Itse olen saanut sieltä apua selkäkipuuni.

    • itselläni oli sasma vuosia
    • Teemu__

      Tuo kuulostaa kyllä ihan siltä että kunnon Jäsenkorjaaja tai pohjanmaalainen Kansanparannus auttaisi! (kevyitä manipulaatioita, ei ruksautuksia kuten kiropraktikot)
      Siellä on jotkin lihakset, jänteet tai nikamat jumissa. Jäsenkorjaus vapauttaa ja laittaa kohdilleen kaikki.

      Miltei koko sukuni on saanut suurta helpotusta kun siskoni löysi synnytysten jälkeisiin lantiokipuihin kansanparantajan seinäjoelta ja aloimme muut myös siellä ramppaamaan. Sisko käveli ensimmäisen hoitokerran jälkeen ilman kävelysauvoja hoitajalta ulos.

      • hiirikäsi

        Voisitko vinkata sen Seinäjoen jäsenkorjaajan, joka on auttanut teidän porukkaa? Mulla on nimittäin niska/hartiat jumissa ja hiirikäsi vaivaa myös ja sormet puutuu. Fysikaalisessa oon hypänny, mutta eipä se näytä parantavan vaivaa. Voisin kokeilla sitä jäsenkorjausta, kun meinaa hermot mennä tämän vaivan kans!!


    • Pain away

      Itse olen karsinyt kroonisesta selkavaivasta vuosia, ja nyt taas taytyi turvautua Suomessa ollessani akupunktio laakariin. Loysin hyvan, talla palstalla suositeltu, kiinalainen Xuefei We, puh. 044 0823 511, joka auttoi tuskiini.
      Vastaanotto keskella Helsinkia, Hakaniemessa.

      Todella se on kuin hammassarky selassa/jaloissa.
      Halpaa ei lysti ole, noin 50 E per visiitti, ja jouduin kaymaan useammankin kerran. Ei kukaan voi sanoa etta yksi kertaa riittaa, se on niin yksilollista.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe