Olisiko antaa vinkkejä

Crush

Heips
Olen suunnittelemassa treffipaikkaa uuden ihastukseni kanssa. Kumpainenkin meistä on taide-addikti (toinen meistä kirjoittaa ja toinen valokuvaa) ja molemmat saavat mielettömiä kiksejä jos mistäkin taiteesta - lähinnä kuvataide / valokuvanäyttelyt ym. taidesessiot - olen koittanut googlettaa pk-seudun meneillään olevia näyttiksiä (voisi kyllä olla muualtakinpäin) mutta mitään erityisen mielenkiintoista ei ole nyt meneillään... Onko kellään treffipäiväksi ideoita - minne mennä... kokemuksia?
Voi olla muukin kuin taidenäyttely, mutta kunhan sopii kahdelle kulturellille :) mutta ei liian snobille ;) Ideoita ja vinkkejä - KIITOS ;-)

6

1021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Urbanboy_

      Heippa!
      Neljä vuotta sitten pyysin uutta ihastustani ensitreffeille Gallen-Kallela -museoon Tarvaspäähän, koska mekin olemme molemmat intohimoisia (kuva)taiteen ystäviä ja lisäksi entisiä taideopiskelijoita sekä nykyisin aktiivisia taide-addikteja, molemmat myös teemme kuvataidetta ja valokuvaamme, kauniimpi puoliskoni lisäksi myös soittaa kitaraa.

      Ensitreffit Tarvaspäässä osoittautuivat todella onnistuneeksi, koska sinne voi kävellä mukavaa kävelyreittiä Munkkiniemestä ja samalla on aikaa jutella sekä tutustua ennen museoon menoa, kauniin luonnon helmassa. Paikka on sitäpaitsi hyvin romanttinen, mikä teki ainakin meillä erinomaisen vaikutuksen kumpaankin ja suhteemmme alkoi siellä välittömästi kyseisenä iltapäivänä.

      Museossa käynnin jälkeen kannattaa ehdottomasti mennä teelle/kahville museon kahvilaan, museon vanha pitsihuvilainen rakennus on aivan loistava ja todella romanttinen paikka ensitreffeille: näkymät järven rannalle historiallisessa taiteilijaympäristössä eikä liikaa väkeä.
      Ja jos käy niinkun meillä että ihastuminen alkaa jo ensitreffeillä, paluumatka Tarvaspäästä Helsinkiin on juuri sopivan pituinen kauniissa, taidehistoriallisessa kulttuurimaisemassa. Kävelyreitti on rauhallinen ja hyvin romanttinen, hiljainen, merinäköala sekä näköalakalliot eikä muita ihmisiä todellakaan ole liikaa ympärillä.

      Olemme ensitreffiemme jälkeen käyneet Tarvaspäässä vaikka kuinka monta kertaa. Siellä on ollut mukavaa nyt muistella ensitapaamistamme ja viettää luonnon helmassa yhteisiä hetkiä. Kun ensitreffit onnistuivat niin hvvin, niiden muisteleminen ja yhdessä kokeminen myöhemmin toivat suhteeseen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja mukavia yhteisiä muistoja.

      Tuolla Gallen Kallelan museossa meidän kahden taideaddiktin suhde roihahti ensitapaamisessa liekkeihin eräänä aurinkoisena iltana elokuussa 2001. Nyt asumme yhdessä ja ensi kesänä meidät vihitään eräässä Helsingin tunnetuimmassa kirkossa ja häätilaisuus pidetään, yllätys yllätys, vanhassa treffipaikassamme Tarvaspään ravintola/kahvilassa, joka toimii myös tilausravintolana.
      Onnea treffeillenne!

    • keskustelu

      galleria Maniasta, joka avaa ovensa Bukra kirjakaupan alakertaan. Sijainti Tampereen keskustassa, Otavalankadulla. Avajaiset tänään torstaina, Tapahtumien yönä 11.8 klo 18-24.

    • pimpula

      Lasipalatsin sisäpihalle kattomaan "maa ilmasta" -näyttely. Se oli aika iso ja hieno valokuvanäyttely ja on 24h auki.

    • AROSUSI-09

      Kierroksen jälkeen sinne alakertaan vielä paukulle tai parille juttelemaan henkeviä.Myymälästäkin löytää aina kaikkea mielenkiintoista.

    • BLOOD IS LIFE

      Menkää johonkin linnaan tai kartanoon. Jos ootte enemmän vasemmalla kun oikealla niin Tampereella on Leninmuseo.

    • BLOOD IS LIFE

      Voitte myös käydä jonkun taiteilijan kodissa. Ainola, Hämeenlinnan Sibeliuksen syntymäkoti, Hämeenkyrön Töllinmäki, Porvoon Runebergin koti... tai voitte mennä johonkin vanhaan kirkkoon vaikka Sastamalan vanha Olavin kirkko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe