Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sibeliuksessa käyneitä?

Paavo

Tervehdys Tsekeissä käyneet=)
Olen lähdössä 4.9 tutustumaan Prahaan.Mieltäni askarruttaakin millainen hotelli tuo ok-matkojen tarjoama Sibelius mahtaa olla?
Aikaa minulla ja ystävilläni on viikko, joten kertokaapas minulle missä paikoissa kannattaa käydä, mukana myös kaksi alle 2 vuotiasta, joten pitkille ajomatkoille emme mielellämme lähde. Kiitokset jo etukäteen=)

6

825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AMT

      Sibelius-hotelli on lähellä Namesti Mirun aukiota (mm.metroasema).Erittäin siisti ja mukava hotelli.Aamiaista tarjoillaan läheisessä Orion-hotellissa.Sibeliuksen vastaanotto myy kuponkeja. Huoneissa on keittiö helloineen ja jääkaappeineen. Raitiovaunupysäkille lyhyt matka myöskin. Lähistöllä paljon hyviä ravintoloita, joiden laatu ja hinnat ovat paremmat kuin keskustan turistirysissä. Vanhassa kaupungissa kannattaa toki käydä ihailemassa kauniita rakennuksia ja Prahan linnaa ihailemassa ainakin ulkoa.
      Keskustassa on helppo liikkua kävellen ja karttoja ja opaslehtisiä saa hotellista. Kannattaa ostaa "Prague in your pocket"-vihkonen. Siinä on paljon hyödyllistä tietoa mm. hyvistä ravintoloista ja kulttuuritapahtumista.
      Prahan miinukset?Taskuvarkaat. Mukulakivillä on tietysti hankala kulkea rattaiden kanssa. Taksia ei kannata ottaa lennosta..voi tulla turhan kalliiksi.
      Praha on upea kaupunki ja syyskuussa lienee jo pahin turistikausi ohitse. Hyvää matkaa "kultaiseen kaupunkiin"!

    • hotla

      Sibelius on siisti ihan tavallinen hotelli, ei mitään ekstraa, itse petyimme Orionissa tarjottuun aamiaiseen. Parempaa olisi saanut lähikulmien kahviloissa. No, tulipa syötyä. Samoin erehdyimme käymään Orionin saunassa, joka oli sekä kallis, että huono ja likainen.

      Pienten lasten kanssa matkustaessa en välttämättä näin kauas nähtävyyksistä menisi asumaan, jalan ja vaikkapa rattaita työntäen matkaa vanhaan kaupunkiin on liian paljon, ja alueella on mieletön liikenne. Julkinen liikenne tosin toimii, metrolle taisi hotellista olla noin kilsa matkaa.

      Lapset varmaan tykkäisivät jokilaivasta ja eläintarhasta, nämä kaksi asiaa on kätevä yhdistää yhdeksi ja samaksi retkeksi. Prahan linnaan pitää ehdottomasti tutustua myös sisäpuolelta, muuten homma jää pelkäksi raapaisuksi. Paras tapa mielestäni on osallistua opastetulle kierrokselle, jossa käydään myös linnan sisäkohteissa. Tällöin monet mielenkiintoiset asiat saa kuulla ilman että pitäisi kulkea koko aika nenä opaskirjasessa kiinni ja päiväkaupalla etukäteen opiskella kohdetta.

      • Paavo

        Kiitokset teille molemmille vastauksistanne ja vaivannäöstänne.Nyt voinkin sitten rauhallisemmalla mielellä odottaa tuota lähtöpäivää, kun tiedän hotellistamme vähän enemmän ja positiivisiakin asioita=).
        Eipä ole tullut ennen Prahassa käytyä, mutta kovasti olette te keskustelupalstan käyttäjät paikkaa kehuneet ja muutkin. Mutta matkaa odotellessani toivotan teille molemmille oikein hyvää loppukesän jatkoa=)


      • hotla
        Paavo kirjoitti:

        Kiitokset teille molemmille vastauksistanne ja vaivannäöstänne.Nyt voinkin sitten rauhallisemmalla mielellä odottaa tuota lähtöpäivää, kun tiedän hotellistamme vähän enemmän ja positiivisiakin asioita=).
        Eipä ole tullut ennen Prahassa käytyä, mutta kovasti olette te keskustelupalstan käyttäjät paikkaa kehuneet ja muutkin. Mutta matkaa odotellessani toivotan teille molemmille oikein hyvää loppukesän jatkoa=)

        Ollappa hyvä vaan :-)
        Jos olet majapaikaksi Sibeliuksen jo valinnut, niin ei huolta. Rauhallisin mielin voit sinne mennä, kyllä siellä yönsä hyvin nukkuu... eikä kaupunkilomaa hotellissa muutenkaan vietetä.
        Praha on upea kaupunki, mukavaa matkaa!


    • Bairnfathers

      Olin viikon Sibeliuksessa elokuussa ja täytyy sanoa että tykkäsin. Erittäin rauhallinen ja siisti. Vinohrady on erittäin hieno kaupunginosa ja tietysti hintatasoltaan keskustaa halvempi. Ratikka kulkee ihan vierestä ja hotellin respa myy lippuja. 7 vrk makso 280 korunaa. Sillä saa mennä myös metrolla, linja-autolla ja köysiradalla.
      Taskuvarkaista ja takseista varoitettiin. Saatiin olla ihan rauhassa kun lompakko kulki etutaskussa. Hotellihuoneissa on ilmainen tallelokero jossa pidimme rahoja ja passeja. Mukana vain suunnilleen mitä päivässä meni.

    • heinäkuussa

      Asuimme Sibeliuksessa heinäkuussa. Hotelli oli sinänsä ok, mutta naapurissa asui suomalainen humalaispariskunta, joka riiteli ja möykkäsi jatkuvasti. Lapset tästä vaan olivat hämillään...
      Hieman syrjässähän tuo Sibelius on, varsinkin kun lasten kanssa liikkuu. Suosittelisin kyllä ydinkeskustan hotellia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe