Kissa ja whippetit

Riikka

Minulla on ennestään 4 ja 7 vuotiaat whippet nartut. Nyt otin 2 v kissan, joka on jonkin verran tottunut koiriin. Kuinka sopeutan eläimet toisiinsa? Vai teinkö erehdyksen? Nuorempi koirista yrittää välillä juosta kissan perässä kun se on liikkeellä. Kissa tietysti hyppää pakoon. Kun olen poissa kotoa (sekä öisin) kissa on keittiössä ja koirat saavat pitää muun asunnon. Mitä jos koirat loukkaantuvat kovasti? Tuntevat itsensä syrjäytyteiksi?

4

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koirakko

      niin, että sinä olet ykkönen, sitten tulee katti ja hännänhuippuna koirat. Jos koirat kuvittelevatkin, että he saavat jahdata ja häslätä kissan kanssa mielin määrin niin ikuisia ongelmia tulee. Kissan pitää saada syödä rauhassa, juoda rauhassa jne. eikä koirilla ole nokan koputtamista tähän kissarauhaan. Huomioi koirasi aivan normaalisti niin ongelmilta pitäisi välttymän. Koirien omaa aikaa ovat lenkit, ulkoilu ja kotona rapsutteluhetket. Ja kun kissa hyväksyy koirat ja toisinpäin saat rapsutella koko porukkaa yhtä aikaa. Onnea vain eläinperheellesi!

    • volvo

      meillä on eläinperhe:2 wipua (2 ja 7v nartut),2 frettiä,4 kissaa,marsu ja 3 hiirtä.3 kissoistamme on aivan pentuna otettuja ja niihin vanhempi wipuni suhtautuu ihan okei,kissat saavat nukkua jessin kainalossa ja olla rauhassa mutta sitten uusin tulokkaamme on 8kk vanha kissatyttö joka on kuin punainen vaate wipuilleni!!Mimmi ei saa olla asunnon puolella vaan se ajetaan pakoon saunaan (asun rivitalossa,sauna huoneistossa,ovessa kissanmentävä reikä).samoin kävi eräälle kissalle joka tuli meille 5 vuotiaana.ensin kaikki näytti menevän hyvin ja kului muutama kuukausi ilman välikohtauksia.sitten eräänä iltana tämä vanha kissa löytyi sängystäni kuolleena;jessi oli purrut niskan poikki.mistäkö tiesin syyllisen?!jessin naama oli raavittu auki.kaikki muut kissat saivat olla rauhassa,vain tämä vanha kissa oli tapettu.kannattaa siis varautua pahimpaan kuitenkin.koirat olivat tottuneet kissoihin ja toisinpäin.elämä on!!

      • ihmettelevä

        sIIS HÄH?

        Sinulla on kissan tappanut wipukka ja olet ottanut uuden kissan johon koira ei ole tottunut, nyt tämä koira jahtaa kissaa pitkin kämppää ja verenhimoinen wipu perässä!!

        Olisiko kannattanut hieman miettiä ottaako tämä uusin 8 kk kissa, ei varmaan kovin mukavat oltavat raukkaparalla, sinuna kyllä antaisin sen kotiin jossa se saa elää ilman vainoajaa.


      • Voi vattu
        ihmettelevä kirjoitti:

        sIIS HÄH?

        Sinulla on kissan tappanut wipukka ja olet ottanut uuden kissan johon koira ei ole tottunut, nyt tämä koira jahtaa kissaa pitkin kämppää ja verenhimoinen wipu perässä!!

        Olisiko kannattanut hieman miettiä ottaako tämä uusin 8 kk kissa, ei varmaan kovin mukavat oltavat raukkaparalla, sinuna kyllä antaisin sen kotiin jossa se saa elää ilman vainoajaa.

        Hirvittävä eläinmäärä, ainakin tekstin perusteella.
        Kannattaisi varmaan vähentää hiukan ja ainakin kissojen kohdalta, ennen kuin on taas yksi tapettu, järkyttävää ja surullista. Onko tämä tosiaan totta.

        Jos ja kun koira ei kerran hyväksy kissoja en kyllä uusia ottaisi tapettujen/tapetun tilalle, pelkäisin varmaan koko ajan, milloin on taas yksi kisu vähemmän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      452
      4901
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1742
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1357
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1248
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      894
    Aihe